FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán lehet hogy még más cimboráim is beneveznek majd Logitech gamepadra, csak ne lenne olyan nehezen beszerezhetõ....
Aztán aranygóllal megnyertem...
Az egyik barátom úgy ordított, hogy be is rekedt aznap este

multiban +vmi eszméletlen. Egy haverral játszom sokat õ beívelni tud én meg végigcselezem (lásd gif). Aztán szekállom, hogy csak beadásos gólokat tud lõni én meg rendesen támadok.
csak egy példa: lövõcsel megnyomod a rúgást de mégsem akarsz rúgni asszem pasz gomb erre lövõcselt csinál
de nem offolok énis utáltam régen amikor jöttek a pes-el P
Amúgy milyen Logitech?
Nekem a dual helyett nem tudodd a CHS másikat hozni akartak adni helyette egy rumble-t ami ugye 4000-el drágább, de az nagyon gáz, pl elöl két gomb van nem négy.
Viszont a cordless rumblepad bejött, nincs gumi ami szétjöjjön és könnyen kezelhetõ, fõleg, hogy zsinór nélküli
amúgy jó móka volt átrakni, most jön a fifából vissza az ottaniakat
amúgy melyik labdád hirdeti bõszen Tommy az FH-n? :-)
Nagyon kéne!
Bayernes is, de azt asszem az Adidasban kell megpróbálni, de légyszi segítsetek találni törököt!
Thx
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
amúgy ilyesmit írhatsz privátban is
de én még mindig nem tudom milyen a második Nike labda :-)
ronaldo üzeni, h keressed meg a [email protected] címen me segítséget akar kérni! thx
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
,de azt vettem észre mintha elveszne állandóan a mez,és újra kell rakni minden meccs elõtt,és amelyiket utóljára rakom azzal megy rendesen de ha váltok akkor kilép a windosba
akit érdekel miért a könyvtárában egy gól ami olyan mintha a tv-ben nézném
én world classon nyomtam,de így is csak a bl döntõk,meg 1-2 nagyobb csapat elleni kupa szereplés volt húzósabb..
Én sajnos csak 9600 ponttal fejeztem be ma a karriert, a Bayernnel.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Sajnos most teljesen élvezhetetlen nekem a career, mert semi pron mindig nyerek, professional-ön pedig mondjuk 10-bõl 8-szor kikapok, de majd csak belerázódom a magasabb szintbe 😊
én a real madriddal,wc,alap gémpléjjel most végeztem 16800 pöttyel. az jó? ti mennyit értetek el?
( az uccsó évemben egész szezon alatt asszem 3szor kaptam ki😊 )

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Bocs, rossz beidegzõdés 😊
azt hiszem az orosz fifa oldalon is kint van
pontosan most nemtudom megmondani mert elviszi a sávszélem amit töltök
Tényleg utso kérdés: Honnan lehet leszedni?
de szerinteh ha a video bírná is a proci gyenge neked
de egy próbát megér
Szar Bayern, szar Bayern :)