FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

sammy
A Logitech Cordless nekem bejött nagyon, szuper vele az irányítás. Az egyik barátom vett egy RumblePad-ot, õ is nagyon meg van vele elégedve. A harmadik cimbim egy Logitech joy-t vett, õ azzal fifázik, mert joy fanatikus. A negyedik most szenved egy kis 1500Ft-os gamepad-dal, de már õ is gondolkodik egy másik megvételén, mert küzd a Fifával, és nem akarja rendesen felismerni, illetve összekavarodnak a gombok.

Aztán lehet hogy még más cimboráim is beneveznek majd Logitech gamepadra, csak ne lenne olyan nehezen beszerezhetõ....

sammy
Majd egyszer kipróbálom, de most erre akarunk ráállni a cimbikkel. Mi is izgalmas meccseket játszunk, eddig én voltam a bajnok mindig, de már fejlõdnek a többiek is, szombaton már kétszer ki is kaptam. De a legizgibb meccs mégis a Dortmund-Bayern rangadó volt, amikor vezetést szerzett a cimborám, aztán egyenlítettem, rögtön utána megint megszerezte a vezetést, és a 90. percben sikerült egyenlítenem.

Aztán aranygóllal megnyertem...

Az egyik barátom úgy ordított, hogy be is rekedt aznap este

Breki33
hát te tudod, nekem mióta megvan nemsokat fifáztam,
multiban +vmi eszméletlen. Egy haverral játszom sokat õ beívelni tud én meg végigcselezem (lásd gif). Aztán szekállom, hogy csak beadásos gólokat tud lõni én meg rendesen támadok.

csak egy példa: lövõcsel megnyomod a rúgást de mégsem akarsz rúgni asszem pasz gomb erre lövõcselt csinál
de nem offolok énis utáltam régen amikor jöttek a pes-el P

Amúgy milyen Logitech?
Nekem a dual helyett nem tudodd a CHS másikat hozni akartak adni helyette egy rumble-t ami ugye 4000-el drágább, de az nagyon gáz, pl elöl két gomb van nem négy.

Viszont a cordless rumblepad bejött, nincs gumi ami szétjöjjön és könnyen kezelhetõ, fõleg, hogy zsinór nélküli
sammy
Fifában=Fifával

sammy
Nem, nem próbáltam ki. Meg vagyok elégedve a Fifában úgy nagyjából, ráadásul már a cimboráim is beneveztek Logitech cuccokra, úgyhogy szombatonként toljuk a multit. Nem örülnének neki, ha most egy újabb játékra kéne váltani, még ezt sem gyakorolták be rendesen...

Breki33
ja azt hittem azt amit kértem illetve kértek

tényleg te a Wei-t kiprószáltad?
sammy
Megnéztem, az újabbat hirdeti. Az jobb is...

sammy
Nem tom melyiket hirdeti, de minnyá megnézem...

Egyelõre elég ennyi labda

Breki33
Ja ha a WEihez is készitenél egy Nike-t csak szól most ezzel meg a BL labdávval szenvedek
Breki33
köszi hátmégha megtalálnám ami induláskor van

amúgy jó móka volt átrakni, most jön a fifából vissza az ottaniakat

amúgy melyik labdád hirdeti bõszen Tommy az FH-n? :-)
sammy
Hi! Most hallgattam meg a hangokat, amiket küldtél, egész jók. Be is fogom valahova rakni a Fifába, csak még nem tom, hogy hova. De tetszenek...

Rudee
A török mez Nike, próbáld meg egy márkaboltban.

Taranov
Hol lehet venni szerintetek török nemzeti mezt?
Nagyon kéne!
Bayernes is, de azt asszem az Adidasban kell megpróbálni, de légyszi segítsetek találni törököt!
Thx

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
sztem hétvégén nincs netközelben
amúgy ilyesmit írhatsz privátban is

de én még mindig nem tudom milyen a második Nike labda :-)
FH ToMmY
sammy!
ronaldo üzeni, h keressed meg a [email protected] címen me segítséget akar kérni! thx

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Breki33
Breki33
fm
azért messze van a tv-tõl 😉 pl a második védõ eléggé árnyékra vetõdik,ilyet legfeljebb direkt csinál az ember,vagy az ászok ligában 7 sör után 😉

Breki33
Breki33
az az, hogy nem tudok irni

force és belepakolja
a fix-es
gercse
Kit raptorhoz kellene a fix, lehet ez a baj?

gercse
Ez nem tudom mi,de azt vettem észre mintha elveszne állandóan a mez,és újra kell rakni minden meccs elõtt,és amelyiket utóljára rakom azzal megy rendesen de ha váltok akkor kilép a windosba

Breki33
forcwe rebuild-el?
Breki33
nem közbejött egy Wei azóta kicsit kevesebbet nyomom :-)

akit érdekel miért a könyvtárában egy gól ami olyan mintha a tv-ben nézném
gercse
Van egy problémám:néha meccsenként be kell raknom a mezeket kit raptorral, hogy ne lépjen ki (vagy hogy ne legyen zöld meg narancs),de valamikor meg 10 meccs is le megy minden gond nélkül, mi lehet a probléma?

fm
te vitted már végig a career-t??

Breki33
meg amit én írtam se P
freemailba nem fér be sztem
fm
azokat a pontokat célszerû is elkölteni,attól még megmarad,nem fogy el,mert annyiból gazdálkodhatsz. és minél jobb vagy,annál több pontból építheted a csapatodat.

én world classon nyomtam,de így is csak a bl döntõk,meg 1-2 nagyobb csapat elleni kupa szereplés volt húzósabb..

Rudee

Taranov
Na mostmár tudom mirõl van szó 😊
Én sajnos csak 9600 ponttal fejeztem be ma a karriert, a Bayernnel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én nem is tudtam, hogy méri, azokat a presztízs pontokat mindig elköltöm trainelésre, amit idény végén kapok.
Sajnos most teljesen élvezhetetlen nekem a career, mert semi pron mindig nyerek, professional-ön pedig mondjuk 10-bõl 8-szor kikapok, de majd csak belerázódom a magasabb szintbe 😊

fm
gondolom van aki végigtolta már career-ben..

én a real madriddal,wc,alap gémpléjjel most végeztem 16800 pöttyel. az jó? ti mennyit értetek el?

( az uccsó évemben egész szezon alatt asszem 3szor kaptam ki😊 )

Taranov
Semmi gond, köszi azért 😊

Taranov
Profi magyarosítás.

A fene, ezt nem láttam

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Taranov
Egyébként hülye vagyok, hogy mindenrõl megkérdezem, hisz természetes, hogy az FH-ról.
Bocs, rossz beidegzõdés 😊

Taranov
Nem is tudtam hogy van. Honnan lehet leszedni?

ok, köszi szépen

Breki33
hu párszor már belinkeltük a fórumon

azt hiszem az orosz fifa oldalon is kint van
pontosan most nemtudom megmondani mert elviszi a sávszélem amit töltök
köszi
Tényleg utso kérdés: Honnan lehet leszedni?

Breki33
ha felrakod az 1.1-es patch-et akkor lesz detail beállításod ha jól emléxem
de szerinteh ha a video bírná is a proci gyenge neked

de egy próbát megér
Breki33
az az edzõtõl fûgg P

megszabhatod mit fejlesszen
miért nem rakod fel a magyarosítást
Hol lehet? A játékba vagy a videokártya beállitásoknál?

Rudee
garikai = grafikai

Rudee
11x66,6 a szorzója, de a garikai beállításokat kéne megnézni inkább.

Taranov
És ha edzem egyénileg, akkor mikor kapja meg a skilljére a pluszt? 😊

azt nemtudom? Van hozzá patch?

Breki33
hát talán kis egyéni edzés :-)