FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak tétmeccsen akadt ki barátságoson ugyanazzal a két csapattal ugyanabban a stadionban jó volt
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Majd ha jo lesz biztos felteszik a többiek!!!!
Azt meg senki se mondta, hogy a multiba is jók lesznek a magyar csapatok.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ám amaikor mással akartak lenni: pl barazilokkal - mindketten kiválasztották a brazil bajnokságot meg a csapatot és mindketten ugy látták hogy az ellenfelük belgát vagy dánt választott ki!!!!
Amikor bementek a játékba akkor ugye az ellenfél ezekkel a csapatokkal volt!
Tehát- én maradtam brazil õ meg dán! Õ meg ugy látta hogy õ a brazil én meg belga!!!
szoval eléggé összekeverte a dolgokat és uninstall lett, ráadásul az egész fifat uninstallolni kellett mert a HSP uninstall nem oldotta meg!!!
amúgy van itt a játéknak saját fóruma
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ja ésha esetleg tudod a WEi-ben hol a stadionok füveinek mintázata érdekelne.
A textúra már megvan.
Az még senkinek sem sikerült :-)
Nem válaszoltál icq-n, nem tudom kell-e az anyag P
A V. Ottó fej pedig egy kis benthagyott poén! Akit zavar annak sajnálom a problémáit... :)
Ja ha valaki bevállalja, hogy ECP dbEdit-el szépen belövi a játékostulajdonságokat a valós szintre szivesen látjuk a csapatban. Ez most komoly...
nem rossz, és a bemondás "hallhatatlan", ami ebben az esetben nem hátrány.
Azt hittem tudsz vmit, amit én nem.
Pl. cseréhez bemondóhang... de nem

ugye fifában a cseréhez nem lehet igy a stadion bemondót én mindenhova raktam
úgyis annyi van, hogy ritkán szól P

én nem fogom üldözni
Sztem sok különbség van bár én rögtön Wolfi szuper patchével kezdtem
(Mikor jelenik meg vhol?)
Lejött...Még nem sokat játszottam vele, de nekem semmi különbség nem tûnik fel a PES és e között, bár lehet azért, mert keveset játszottam - és "régen" - a PES-sel.
A játékosok viszont túl jók, de remélhetõleg lesz vmi javítás.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Télleg tök jo hogy megcsinálták (végre) meg tök rendesek de: Vincze Otto feje ua mint a Beckhamé!!! A csapatok irreálisan jok vagy rosszak! Pl: fradi 4 és fél csillagos a Balaton FC aki ott van az elején a tabellának az meg 2 csillagos!!!
Szoval akkor install után ne írják oda hogy hûen tükrözi a mai magyar focit!!
És még csak egyet jáccottam eddig!!!
Jah: és a az automata magyarosítás: az arial.ttf-et végre megcsinálhatták volna hogy kiírja a betûket ne ugy kelljen másolgatni CS-röl a régi filet!!
De amugy jó!:))

)

)
)