FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
Sajnos nem lehet replayt menteni a jatekban.
(Mielott megkerdezed, LAN es Direct IP sincs benne sajnos. Es a nemet verzioban nem mukodik a karrier mod, ha angol division 2-es vagy division 3-mas csapatot valasztasz ki.)

De az EA igeretet tett egy patch kiadasara, amiben orvosoljak majd a LAN-t. Bizunk benne, hogy a direct ip-t es a replay mentest is belerakjak. De az NHL2004-gyel ugyenez volt a helyzet, es bar az mar jo regen megjelent, az arra igert patch meg sehol sincs 😞

mohus
"A Reallal indultam és mindjárt 3. próbálkozásra lõttem egy gólt is!!!!!"

most meg majdnem kikapnak a Partizántól😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Fritz Von...
Dear Breki! Ismét én vagyok. Egész nap szórakoztam (na jó csak este), hogy megkeressem a beállításokat. Nem tudsz valami megoldást arra, hogy a PC billentyûzet beállításait hol tudom megváltoztatni?

Köszi.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Mi van a fifahungaryval???
Nem jön be az oldal😞(
toMpEr
nekem nocd-tol nem oldodott meg, csak a crackfix-tol

toMpEr
crackfix kellene hozza, az megjavitja nezz korul a http://www.gamecopyworld.com-on

Marcell
Asszem, ha letoltesz egy NO CD cracket, akkor megoldodik a problemad.
www.gamecopyworld.com

bodesz
olvass visza te hülyegyerek ezeket mind már vagy 1000 szer ki lett tárgyalava kb 10-25 oldalt olvass visza

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

csabawarchief
látom már fennt.

csabawarchief
SCREENSHOTOKAT PLS PLS 😊))

Barni
mondjuk utálom a bl-t most mer olyan szar csapatok vannak benne, nincsenek azok az igazi meccsek pl. Juve-Real vagy hasonlók 😞

Avanti Italia!

Barni
ja így van akkor kerül be, énis kerestem mint állat aztán most bl-ben vagyok

Avanti Italia!

fm
a bajnokok ligája benne van a fifában? én nem találom😞
ha pl. karrier módban az ember nyer egy idényt,jövõre bekerül a bl-be? és az uefa kupa?

ebben biztos voltam 😊))

Breki33
a driver stimt nekem is az van
sztem proszáld ki a demot az megy-e

es CSaba elmondhatná neki mi volt a gond
Na az elsõ CD lejött
Dj Csaba
SSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!

Elindult!!!

és nagyon király game!!!!

A Reallal indultam és mindjárt 3. próbálkozásra lõttem egy gólt is!!!!!

Másik dolog!!!!

Tudna valaki segíteni, hogy két különbözõ kupában egyszerre párhuzamosan hogy lehet játszani. Pl.: Juve és Real egyszerre????

BaziJoe
Bocs breki33 Én nemfigyuztam.
Megtaláltam de nem értem mit kell átirni,hogy a 10 és a 9es
gomb meglegyen cserélve????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Breki33
nekem is tetszik, sõt az egész fifas szobának :-)))
Breki33
melyik drivert?
a demo hibátlanul ment?
Breki33
Köszi nemis tudtam :-)))))))

Amúgy nem vagyok pesti és a német kódja is be volt már irva ide. Sõt ha jól emléxem legalább 10 kód.

De az ilyenek beszólásait nem veszem fel.
FIGYELEM FIFÁSOK!!! PUBLIC FTP!!! MINDENKI TÖLTHET FEL KÉPEKET ÉS AKÁR IDE IS LINKELHETITEK ÕKET!!! AZ INDEX.HTML-RE MAJD ÉN FOGOM KILINKELGETNI!!!

Total Commanderrel az ftp címet így:

Kiszolgáló neve: ftp.atw.hu
Felhasználónév: fifa2004
Jelszó: afif

meg ne próbálj mégegyszer a játékról pozitív véleményt alkotni, mert kimoderálnak. Itt ez mostanában nem divat.😊)
Örülök, hogy végre valakinek tetszik és ennyi !!!

Breki33
Erre a kérdésre ma már részletesen válaszoltam söt egy másik hozzászólásban is utaltam rá.

a 1635-ös is errõl szól

és ha jól sejtem az elõzõ lap legtetején is én irok errõl
És ha már valaki játszott a deviancde-os változattal regélje már el mi a külömbség a kettõ között?????
De ugye nem mindegy melyik verziód van: A német ill. a deviance-os változat?????
A némethez :6KSS-KREK-L66J-BGN4-8DEV

Meg nem kéne egybõl kifakadni, mert Breki sokat segített itt már nekünk!! 😊)
BaziJoe
Amig valaki nem válaszol értelmesen,hogy lehet e álitani
Igen vagy Nem És ha Igen akor hogy És ha Nem akkor van e rá valami alternatív mrgoldás??????????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

[HUN]FaTaL
Nah kipróbáltam én is a gamet. Kurva jó. Nekem nagyon tetszik.😊

http://goo.gl/gd6Zi5

zaki
hányszor fogod még megkérdezni?

BaziJoe
Na akkor hogy lehet álitani az irányítást a játékban????
Vagy lehete egyáltalán????És ha nem akkor valami progi van e az állításhoz???? És ha van honnan lehet letölteni????

Barni

Avanti Italia!

BaziJoe
Ugyan valaki valami értelmes választ a kérdésemre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaki
bunyó van itt is? 😛

BaziJoe
Na akkor hogy lehet álitani az irányítást a játékban????
Vagy lehete egyáltalán????És ha nem akkor valami progi van e az állításhoz???? És ha van honnan lehet letölteni????

Breki33
nem vagyok falüsi

és tudtommal az õcséd sem

de segítek még egy kicsit
1. CD DEviance könyvtár.........P
Breki33
most nem egészen látom át ezzel mit akartál
tulképp azt se tudom, hogy melyik az én szövegem és mely másé

Mondjuk ezt én írtam?: Elmondanam, hogyan melyik kominacio milyen cselt csinal, de tul segg vagyok a cselek megfogalmazasahoz. :-)))))))))

Breki33
Hát bocsi testváreim az urban, de nagyon lámák vagytok.

Nézzétek csak meg jobban azt az elsõ CD-t és kapjatok a fejetekhez........
Breki33
Nem írtál konkrétumokat, konfigot operációs rendszer, videókártyár, drivert semmit..........
Breki33
Köszönöm nagyon sokat segítettél, nemis vártam ilyen potos fordítást.

Esetleg ha annyit megtennél, ghogy néha ránézel az oldalra van-e valami új hír én nagyon megköszönném

Köszi mégegyszer.
Dj Csaba
HEEEEELLLLPPPPPP!!!!

Feltelepítem a gamét és egyszerûen nem indul el!!!

Tippekek PLSSSSS????

mohus
Megnéztem az oldalt

Ilyeneket PS2 is produkál....köszönjök EA😊 multi fejlesztés átka

"SZÍNHIBÁK, TEXTÚRAVILLÓDZÁS -

Ha homogén színek jelennek meg (barna, zöld stb.) vagy villódzanak a textúrák, netán a teljes kép egyszínû bizonyos képernyõkön:
ATi videókártyák: - távolítsuk el teljes egészében az illesztõprogramot és telepítsünk régebbit, végszükség esetén állítsuk vissza a régi drivert a Rendszer-visszaállítás segédprogrammal! -
NVidia videókártyák: - még nem fordult elõ -"

"Átlátszó mezek -

Az átlátszó mezek problémája a részletezettség alacsonyra vételével oldható meg." - hát köszi😊vagy a monitor kikapcsolásával..persze PS2-n nem lehet segíteni sehogy...

FIFA ISKOLA
"- CSELEZÉS -

Billenytyûzetrõl:

Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel és a labda továbbvitele a megfelelõ irányba.

Ha állsz a lasztival,nyomd a c-t,rádjön a védõ,majd c+shift és jobb majd bal nyíl. ekkor a játékos egy pillanatra megpöccinti jobbra

,aztán elviszi balra a lasztit. (utána fontos nyomni az e-t is).

Ha viszont futás közben shift+c,majd egy teljes kör lenyomsz a nyilakkal. ekkor Zidane módjára rálép a lasztira és körbeforog vele. simán otthagyva a védõt.

Logitech Dual Action gamepaddal:

8+bal analóg kar"

8 + bal analóg kar?????

a 8 az a jobb hátsó fül vagyis az R2 (right2), de én a bal analóggal mozgatom a játékost, úgyhogy ez inkább a jobb analóg

gyors futás közben nem lehet cselezni???

a szabadrugást is megbonyolították, de legalább most már értem

"OTB
BILLENYTYÛZETRÕL :

Nyomjuk le az Y-t, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, nyomva kell tartani a Shiftet. Ezután az A, W vagy S gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.

Mikor megnyomod az "Y" gombot, találsz 3 számot a játékosok fölött 1-tõl 3-ig. Választanod kell a 3 játékos közül az "Y" gomb lenyomásával (az 1-es játékos kiválasztásához egyszer kell megnyomni az "Y"-t, kettes játékoshoz kétszer, míg a hármas játékoshoz háromszor. Mikor kiválasztottad a játékost a 3 közül, tartsd lenyomva a "SHIFT" gombot és mozogj a kiválasztott játékossal a nyilak segítségével. Ha ívelve szeretnél paszolni, nyomd meg az "A" gombot, ha "kereszt" passzt szeretnél, nyomd meg a "W" gombot (ne az "S" gombot).

Ugye inditsd el a off the ball(y), aztán a shift-et csak nyomd meg, add meg az irányt és engedd el, viszont maradj Y-al of the ballban.
E ttõl a srác magától kezd el futni, te meg tudod a másik faszit irányítani.
N yomod a shift-et megadod merre fusson a nyilakkal és ha elkezdett futni akkor engedd el.
Ettõl õ folyamatosan fog menni abba az irányba.

LOGITECH DUAL ACTION GAMEPADRÓL:

Nyomjuk le az 7-est, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, a bal analóg kart mozgassuk valamelyik irányba. Ezután az 1, 4 vagy 2 gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.

Mikor megnyomod az "7" gombot, találsz 3 számot a játékosok fölött 1-tõl 3-ig. Választanod kell a 3 játékos közül az "7" gomb lenyomásával (az 1-es játékos kiválasztásához egyszer kell megnyomni az "7"-t, kettes játékoshoz kétszer, míg a hármas játékoshoz háromszor. Mikor kiválasztottad a játékost a 3 közül, fogd meg a JOBB analóg kart és mozogj a kiválasztott játékossal a kar segitségével. Ha ívelve szeretnél paszolni, nyomd meg az "1" gombot, ha "kereszt" passzt szeretnél, nyomd meg a "4" gombot (ne az "2" gombot)."

Ez billentyûzetrõl lehetetlen😊 de még gamepadról is totálisan felesleges mert a kiugratással meg a lapos passzokkal(mármint ha nem passzol bénán) remekül el lehet lenni...egyébként meg az ellenfél is látja hogy merre mozogsz és rengeteg idõt igényel míg megvalósítod, ahhoz képest hogy a játékmenet a futás kiugratás automata célzásos bombázásról szól

Breki
"Az alap tippem, nyomd meg az R2-t, hogy a helyes iranyba fordulj, majd mozogj az R2 alagog karral.

Elmondanam, hogyan melyik kominacio milyen cselt csinal, de tul segg vagyok a cselek megfogalmazasahoz.

Tetelezzuk fol, hogy a palya kozepen vagy. A poziciod be van allitva R2-vel, szoval a cselezeshez mozgasd a jobb kart, valamelyik alabbi modon:
1) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval ellentetes iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
2) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval megegyezo iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
3) fol
4) le
5) fol 2x (gyorsan)
6) le 2x (gyorsan)
7) fol es le (gyorsan)
8) le es fol
9) forgasd 9 oratol, 90-fokkal
10) forgasd 9 oratol, 90-fokkal a masik iranyba"

nem az a bajom hogy nem csinálja meg, hanem az hogy SZINTE MEGÁLL A JÁTÉKOS A VÉDÕ ELÕTT

egyszerûen nem lehet életszerûen elmenni egy védõ mellett egy csellel miközben gyorsan futok és a jobb analóggal pedig nem lehet éles váltásokat megcsinálni olyan béna...pl.meg akarok fordulni erre nem rálép a lasztira és maga mögé húzza hanem kis ívben próbál megfordulni...AMATÕR

ezért inkább passzolok...és kijátszom így a védõket

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Barni
hi! hol lehet kikapcsolni azt, hogy ne csipogjon mikor egyszerre 3 gombot nyomok? mert nem tudok átlósan futni emiatt! írjatok! Köszi

Avanti Italia!

bocs: http://szil.uw.hu
és fifa 2004 iskola
sok jó tipp van ott

http://szil.uw.hu/ fifa2004 iskola

mazsa
Billentyûzetet nem lehet átállítani?

gondolom Te is elolvastad a Breki által javasolt módszert, mert az jól leírja, nekem kapura is megy (az más kérdés, hogy mindig véd a kapus, de még próbálkozom, mert hallottam olyan emberrõl, aki látott már olyam embert, aki ismer olyat, aki már rúgott vele gólt is)

Breki33
köszi akkor néha be kéne irogatni nekik

az oldal meg jo, csak rosszul linkelted
De ott a cim
Ruffi
LÉcci segitsetek!

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Meggymag
Gondoltam felteszem a FIFA-t.
Installálnám és beírtam a CDkey-t és nyomom, hogy tovább mire kiírja a win, hogy hibát észlelt és kilép. Ergo nem tom felinstallálni. HURRÁ!! Próbáltam német nyelvel és angollal is de nem megy tovább a telepítõ hanem kilép az elöbb említet hibával. Ha esetleg valaki találkozott a hibával kérem szóljon. Köszke...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BaziJoe
Breki33 Az oldal sajna nem él!!! Valami elérhetõ?????