FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Mielott megkerdezed, LAN es Direct IP sincs benne sajnos. Es a nemet verzioban nem mukodik a karrier mod, ha angol division 2-es vagy division 3-mas csapatot valasztasz ki.)
De az EA igeretet tett egy patch kiadasara, amiben orvosoljak majd a LAN-t. Bizunk benne, hogy a direct ip-t es a replay mentest is belerakjak. De az NHL2004-gyel ugyenez volt a helyzet, es bar az mar jo regen megjelent, az arra igert patch meg sehol sincs 😞
most meg majdnem kikapnak a Partizántól😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Köszi.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem jön be az oldal😞(

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Avanti Italia!
ha pl. karrier módban az ember nyer egy idényt,jövõre bekerül a bl-be? és az uefa kupa?
sztem proszáld ki a demot az megy-e
es CSaba elmondhatná neki mi volt a gond
Elindult!!!
és nagyon király game!!!!
A Reallal indultam és mindjárt 3. próbálkozásra lõttem egy gólt is!!!!!
Másik dolog!!!!
Tudna valaki segíteni, hogy két különbözõ kupában egyszerre párhuzamosan hogy lehet játszani. Pl.: Juve és Real egyszerre????
Megtaláltam de nem értem mit kell átirni,hogy a 10 és a 9es
gomb meglegyen cserélve????
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Amúgy nem vagyok pesti és a német kódja is be volt már irva ide. Sõt ha jól emléxem legalább 10 kód.
De az ilyenek beszólásait nem veszem fel.
Total Commanderrel az ftp címet így:
Kiszolgáló neve: ftp.atw.hu
Felhasználónév: fifa2004
Jelszó: afif
Örülök, hogy végre valakinek tetszik és ennyi !!!
a 1635-ös is errõl szól
és ha jól sejtem az elõzõ lap legtetején is én irok errõl
A némethez :6KSS-KREK-L66J-BGN4-8DEV
Meg nem kéne egybõl kifakadni, mert Breki sokat segített itt már nekünk!! 😊)

Igen vagy Nem És ha Igen akor hogy És ha Nem akkor van e rá valami alternatív mrgoldás??????????
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Vagy lehete egyáltalán????És ha nem akkor valami progi van e az állításhoz???? És ha van honnan lehet letölteni????
Vagy lehete egyáltalán????És ha nem akkor valami progi van e az állításhoz???? És ha van honnan lehet letölteni????
és tudtommal az õcséd sem
de segítek még egy kicsit
1. CD DEviance könyvtár.........P
tulképp azt se tudom, hogy melyik az én szövegem és mely másé
Mondjuk ezt én írtam?: Elmondanam, hogyan melyik kominacio milyen cselt csinal, de tul segg vagyok a cselek megfogalmazasahoz. :-)))))))))
Nézzétek csak meg jobban azt az elsõ CD-t és kapjatok a fejetekhez........
Esetleg ha annyit megtennél, ghogy néha ránézel az oldalra van-e valami új hír én nagyon megköszönném
Köszi mégegyszer.
Ilyeneket PS2 is produkál....köszönjök EA😊 multi fejlesztés átka
"SZÍNHIBÁK, TEXTÚRAVILLÓDZÁS -
Ha homogén színek jelennek meg (barna, zöld stb.) vagy villódzanak a textúrák, netán a teljes kép egyszínû bizonyos képernyõkön:
ATi videókártyák: - távolítsuk el teljes egészében az illesztõprogramot és telepítsünk régebbit, végszükség esetén állítsuk vissza a régi drivert a Rendszer-visszaállítás segédprogrammal! -
NVidia videókártyák: - még nem fordult elõ -"
"Átlátszó mezek -
Az átlátszó mezek problémája a részletezettség alacsonyra vételével oldható meg." - hát köszi😊vagy a monitor kikapcsolásával..persze PS2-n nem lehet segíteni sehogy...
FIFA ISKOLA
"- CSELEZÉS -
Billenytyûzetrõl:
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel
Shift + lassú futás + 1 irány = átlépõs csel és a labda továbbvitele a megfelelõ irányba.
Ha állsz a lasztival,nyomd a c-t,rádjön a védõ,majd c+shift és jobb majd bal nyíl. ekkor a játékos egy pillanatra megpöccinti jobbra
,aztán elviszi balra a lasztit. (utána fontos nyomni az e-t is).
Ha viszont futás közben shift+c,majd egy teljes kör lenyomsz a nyilakkal. ekkor Zidane módjára rálép a lasztira és körbeforog vele. simán otthagyva a védõt.
Logitech Dual Action gamepaddal:
8+bal analóg kar"
8 + bal analóg kar?????
a 8 az a jobb hátsó fül vagyis az R2 (right2), de én a bal analóggal mozgatom a játékost, úgyhogy ez inkább a jobb analóg
gyors futás közben nem lehet cselezni???
a szabadrugást is megbonyolították, de legalább most már értem
"OTB
BILLENYTYÛZETRÕL :
Nyomjuk le az Y-t, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, nyomva kell tartani a Shiftet. Ezután az A, W vagy S gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.
Mikor megnyomod az "Y" gombot, találsz 3 számot a játékosok fölött 1-tõl 3-ig. Választanod kell a 3 játékos közül az "Y" gomb lenyomásával (az 1-es játékos kiválasztásához egyszer kell megnyomni az "Y"-t, kettes játékoshoz kétszer, míg a hármas játékoshoz háromszor. Mikor kiválasztottad a játékost a 3 közül, tartsd lenyomva a "SHIFT" gombot és mozogj a kiválasztott játékossal a nyilak segítségével. Ha ívelve szeretnél paszolni, nyomd meg az "A" gombot, ha "kereszt" passzt szeretnél, nyomd meg a "W" gombot (ne az "S" gombot).
Ugye inditsd el a off the ball(y), aztán a shift-et csak nyomd meg, add meg az irányt és engedd el, viszont maradj Y-al of the ballban.
E ttõl a srác magától kezd el futni, te meg tudod a másik faszit irányítani.
N yomod a shift-et megadod merre fusson a nyilakkal és ha elkezdett futni akkor engedd el.
Ettõl õ folyamatosan fog menni abba az irányba.
LOGITECH DUAL ACTION GAMEPADRÓL:
Nyomjuk le az 7-est, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, a bal analóg kart mozgassuk valamelyik irányba. Ezután az 1, 4 vagy 2 gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.
Mikor megnyomod az "7" gombot, találsz 3 számot a játékosok fölött 1-tõl 3-ig. Választanod kell a 3 játékos közül az "7" gomb lenyomásával (az 1-es játékos kiválasztásához egyszer kell megnyomni az "7"-t, kettes játékoshoz kétszer, míg a hármas játékoshoz háromszor. Mikor kiválasztottad a játékost a 3 közül, fogd meg a JOBB analóg kart és mozogj a kiválasztott játékossal a kar segitségével. Ha ívelve szeretnél paszolni, nyomd meg az "1" gombot, ha "kereszt" passzt szeretnél, nyomd meg a "4" gombot (ne az "2" gombot)."
Ez billentyûzetrõl lehetetlen😊 de még gamepadról is totálisan felesleges mert a kiugratással meg a lapos passzokkal(mármint ha nem passzol bénán) remekül el lehet lenni...egyébként meg az ellenfél is látja hogy merre mozogsz és rengeteg idõt igényel míg megvalósítod, ahhoz képest hogy a játékmenet a futás kiugratás automata célzásos bombázásról szól
Breki
"Az alap tippem, nyomd meg az R2-t, hogy a helyes iranyba fordulj, majd mozogj az R2 alagog karral.
Elmondanam, hogyan melyik kominacio milyen cselt csinal, de tul segg vagyok a cselek megfogalmazasahoz.
Tetelezzuk fol, hogy a palya kozepen vagy. A poziciod be van allitva R2-vel, szoval a cselezeshez mozgasd a jobb kart, valamelyik alabbi modon:
1) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval ellentetes iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
2) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval megegyezo iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
3) fol
4) le
5) fol 2x (gyorsan)
6) le 2x (gyorsan)
7) fol es le (gyorsan)
8) le es fol
9) forgasd 9 oratol, 90-fokkal
10) forgasd 9 oratol, 90-fokkal a masik iranyba"
nem az a bajom hogy nem csinálja meg, hanem az hogy SZINTE MEGÁLL A JÁTÉKOS A VÉDÕ ELÕTT
egyszerûen nem lehet életszerûen elmenni egy védõ mellett egy csellel miközben gyorsan futok és a jobb analóggal pedig nem lehet éles váltásokat megcsinálni olyan béna...pl.meg akarok fordulni erre nem rálép a lasztira és maga mögé húzza hanem kis ívben próbál megfordulni...AMATÕR
ezért inkább passzolok...és kijátszom így a védõket
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Avanti Italia!
és fifa 2004 iskola
sok jó tipp van ott
Installálnám és beírtam a CDkey-t és nyomom, hogy tovább mire kiírja a win, hogy hibát észlelt és kilép. Ergo nem tom felinstallálni. HURRÁ!! Próbáltam német nyelvel és angollal is de nem megy tovább a telepítõ hanem kilép az elöbb említet hibával. Ha esetleg valaki találkozott a hibával kérem szóljon. Köszke...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”