10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    najó de mi a kapu iránya?
    jobbra?
  • sanyagee
    télleg nincs csak egy százast tévedtem
  • sanyagee
    Breki én benne vagyok a játékba álltalában a #fifa.hu csatin megtalálsz. Amit nem értesz ott azt akartam mondani, hogy ha vki jó játékos és ráadásul gamepaddal játszik (amivel ugye könnyebb használni az OTB-t) akkor szinte meg is nyerte a meccset. Majd keress aztán jáccunk :)
  • fm
    nálam radeon-al nem lehetett visszatölteni,kilépett a winfosba,de geforce-al simán megy..fura
  • Breki33
    load

of course
  • Breki33
    és erősebb lett?
  • Breki33
    Ez érdekelne mert ugyan legutobb multiban fejes góllal nyertem de soxor rossz fele fejelem.
    Merre húzod az irányt?
  • Breki33
    cselezni analóg karral lehet
    beadni pontosan OTB-vel lehet
    fejesre olvasd el a multi meccsem leírását

a kifelés sajna igaz.

De hogy nem lehet gördülékenyen támadni
    na asszem már tényleg mentek egypár gólt.
  • Ramore
    Engem borzasztóan zavar, hogy lehelet könnyedséggel veszi el a gép a játékosomtól a labdát, cselezéseknek semmi értelme nincsen, pontatlanok a beadások, fejes gólt szerezni talán nem s lehet, kifele csorgó labdát nem tudja megmenteni, nem lehet gördülékenyen támadni stb.

Én nem ma kezdtem EA sportjátékokkal játszani, az eddig megjelent összes típust kipróbáltam már, rengeteg szezont lehúztam az évek folyamán, de a tavalyi és ez a 2004-es nem élt meg egy fél szezont sem a gépemen, talán a PES3 lesz a megoldás a focijáték éhségemre.
  • Joke
    Én felrakttam, simán emnt a dolog, le van írva, hoyg kell. Akkor lepődtem emg előszőr, amikor az ellenfélnél a srác 22-ről úgy bevágta a felsőbe, hoyg öröm volt nézni. Egyébként két iylen gólt kaptam. Más egyebet nem fedeztem fel benne, bát enm játszottam sokat vele azóta. Nekem az bajom, hogy carrierben lesérül a játékosom mondjuk 2005 feb. 2.-án,a zt kiírja, hogy a legközelebi visszatérés 2004 március 22. Naná, hogy nem épül fel. Mondjuk még a 1.01-es patch megjelenése előtt ekzdetm el nyomni, leeht az a baj.
  • ÁjjLe BoBBi
    köszi szépen!
  • Breki33
    joy-t nemtudom
    gamepadost már párszor leírtam

a config.dat-ot átirod (aktuális sor)
    vagy pedig ha normális cucc a driverében állíthatod
  • gallik
    Ha valaki tud segítsen!
    Én a FIFA2004-et joystick-kal játszom,ha ketten játszunk akkor alapból.
    A kérdésem:
    Hogy lehet a joynál az irányítást átkonfigurálni?
    A patch amit letöltöttem (v1.1) csak a billentyűzetet engedi.
    Köszi!
  • Breki33
    egyetértek, lehet, hogy senkise tudja kezelni az EA Graph-ot?
  • Breki33
    ilyen még nincs :-)
  • Breki33
    Az elejében van valami, de beiveléseknél sztem bill-esnek is érdemes használni.

Online meg játszunk egyet.

Az utánna lévőket nem igazán értem :-)
  • sanyagee
    3646 3651 pl
  • sanyagee
    exa kicsit lejjebb már véleményezték :)
  • sanyagee
    én billentyűzeten játszom az otb-t feleslegesnek és billentyűzeten úgymond nem kérzeállónak érzem. Ja és anélkül is lehet gólt rugni :) Sok kicsi passz és a védelem csúszik-mászik. Legalábbis online :) Bár ha egy pro gamer (aki nem én vagyok) kezében van egy gpad és jól használja az otb-t akkor asszem annak a meccsnek annyi :D Én azt mondom csak a full jó gémereknek jött jól. de ez csak magán vélemény :D
  • Breki33
    nekem is tegnap volt ez első olyan amin esélyem volt
    csak gondoltam a sok multi után érdemes kipóbálni mit tudok WC-n

Amúgy egyetértünk énis leírtam a hibákat a cikkben de alapvetően a játékmenettel nincs gond
  • nutiform
    Én wc-n még egy meccset se mnyomtam.Még a professionalban is küzdök.
    Persze elismerem,hogy nem tökéletes a játék,de eddig messze a legjobb,és lényegesen több dolgot szeretek benne,mint amennyi idegesít.
  • Breki33
    teljesen egyetértek veled

és tegnap végre WC-n is sikerult egy 0-0-át elérnem, úgy hogy a kapusa volt a legjobb
  • Breki33
    teljesen nem értek veled egyet
    lásd 3534
  • nutiform
    RAmore:Amit írsz az szerintem kajak nem igaz.Én akkor vettem gamepadot a kezembe először,amikor a FIFA 2004 megjelent és most már professional szinten is egész jól megy.CSak gyakorlás kérdése.Szerintem hamar feladtad!
    És még valami én az előző két fifát kihagytam mert annyira nem tetszett a játékmenet,de ezzel végre élvezet játszani!
  • Ramore
    A játéknak katasztrófális az irányítása gamepaddal, nem lehet egy gördülékeny akciót végigvezetni, egy az egyben verhetetlenek a védők, úgy veszik el a labdát a csatártól, mintha törött lábbal focizna. Nem bírtam végigjátszani egy teljes szezont, uninstall! Ez a legszebb Fifa, de játszhatóság szempontjából legrosszabb.
  • tartuffe
    Jah, hogy már ehhez is pöcs kell? Az igénytelenségnek abszolút nincs már határa? Legközelebb ahhoz is pöcs kell, hogy egyáltalán elinduljon...
  • tartuffe
    Hali! Most raktam fel és majd lefordultam a székről.
    Ebben a szarban tényleg nem lehet átkonfigurálni az irányítást? Mert akkor igen gyors uninstall lesz a vége :).
  • Breki33
    C+Shift+Nyilak=csel
    D=lövés, szerelés, lökés
    C+D=lapos lövés
    D+hosszanD=kapáslövés
    S=passz, játékos váltás
    A=hosszú labda, becsúszó szerelés
    W=lapos indítás
    C=sétálás [color=olive][/color]
  • ÁjjLe BoBBi
    hali! végre sikerul leszednem a 2-es cd-t is ! :) megneztem! istencsaszar a jatek! valaki leirana nekem hogy milyen billentyukkel lehet iranyitani? szal azert elboldogultam vele valahogy, de smmi kombinaciot nem tudok. es csak a passz, a gyors futas meg a loves megy :)) szal plz valaki irja le mivel mit lehet :)
  • AirborneRanger
    hi felraktam de nincs a játékban hang mér van ez?
  • Breki33
    demostmár engem is kezd érdekelni
  • Breki33
    ezt mindenki maga dontse el
  • Breki33
    nem hivatalos mint mondtam
    az EA nem szokott kiadni játékmenet javításokat, mivek beismerné, hogy nem tökéletes

Amúgy agogy nézem nemcsak gameplay hanem afféle javíts amit tudsz

Átirja a
    config.dat
    locale.ini
    ini.big
    ini_pc.big-et

És EAgraph is van bele azzal is kell buherálni
    és belerimportálni az aicpu-t
  • LezLee
    Breki ez most egy újabb gameplay patch, vagy a játék új hivatalos patch-e???
  • Breki33
    :-)
  • Breki33
    sztem aki felrakja örökre eltűnik egy másik dimenzióban
  • mohus
    "Gamepaddal használható a cselezés"

használható, de korántsem olyan jó, mint a FIFA 2003-ban azt már megszoktam...mert lelassul nullára a csavó
  • Breki33
    ezredszerre is socceracces

de érdemes az audiopatchet is leszedni szvsz
  • Breki33
    engem nem érdekel az

mármint az nfsu

1.02-es majd megnézem de elotte dogom van
  • Breki33
    az eredeti zenéket nem tudom

Az új amit én ajánlottam semennyire nem hivatalos