FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült berakni a mezeket(Microsoft Photo Editorral)Örök hála

Nem Tudnátok nekem ide linkelni jó Arsenal,Barca,Brazil válogatott,Német válogatott és fõleg Real Madrid mezeket
Elöre is thx!!!!!!

Nem Tudnátok nekem ide linkelni jó Arsenal,Barca,Brazil válogatott,Német válogatott és fõleg Real Madrid mezeket
Elöre is thx!!!!!!\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Csumika!
Valaki segítsen nekem!!!! 😊
Van egy Saitek P2500-asom és be szeretném állítnani a FIFA2004-ben a gombokat, de sehogysem megy...
Ha lehet emilt írjon aki tudja a megoldást!!
Elõre is köszi
[email protected]
Valaki segítsen nekem!!!! 😊
Van egy Saitek P2500-asom és be szeretném állítnani a FIFA2004-ben a gombokat, de sehogysem megy...
Ha lehet emilt írjon aki tudja a megoldást!!
Elõre is köszi
[email protected]
Est Sularus Oth Mithas
akármilyen képszerkesztõ progival (pl. photoshop).
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Noch ein Problem:Nekem nem jön be ezhttp://mufanpage.srv.hu
Nektek?
Nektek?
Van még egy probléma:Visszajátszáskor az embereknek csak a feje látszik,és amikor a kapus kirugja,vagy szabadrúgáskor is ezt lehet látni

Milyen progival méretezzem át a mezeket hogy be tudjam õket importálni a Kit Raptorral?????????????PLEASE HELP ME!!!!!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
multiban vagy szingliben? nekem nem bírja,ha meccs közben esc-et nyomok,majd piszkálódok picit a menüben és vissza a játékba. elkezd csöppet akadni,mondjuk nálam(érthetetlen okokból) nem fut a legfényesebben a játék.
nálatok bírja a pause-t?
írjon vki,ha az 5éves karrierben elér 16800pöttyöt!
nálatok bírja a pause-t?
írjon vki,ha az 5éves karrierben elér 16800pöttyöt!

Ez attól függ akivel játszol annál fent van-e.
Fõleg adatbázisnak és gameplaynak kell egyezni-e
érdekes módon zdata-ba importált ai-t bírja :-)
grafikai kiegészitõk elvileg lehetnek, ha nem össze vissza rakod ad-hoc szer. fel
Fõleg adatbázisnak és gameplaynak kell egyezni-e
érdekes módon zdata-ba importált ai-t bírja :-)
grafikai kiegészitõk elvileg lehetnek, ha nem össze vissza rakod ad-hoc szer. fel
Hi Breki,lenne egy kérdés: a fifában az onlinehoz, a játék nem tartalmazhat semmilyen kiegészítõt?(cc2004,és egyebek)
Erre gondolok
ERz eredeti stadion?
A fûvel a másik miat kéne sietni különben nincs értelme, vagy felrakni így sztem
ERz eredeti stadion?
A fûvel a másik miat kéne sietni különben nincs értelme, vagy felrakni így sztem
ezt a sapporo-sat nem értem?!
amikor lesz idõm szólok a gyepek miatt de most tele vagyok tanulnivalóval és melóval!
amikor lesz idõm szólok a gyepek miatt de most tele vagyok tanulnivalóval és melóval!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
kikarkhatnád a centre-re
figyi átnézhetnél a Wei-be és megnézhetnéd La
Sapporo Dome az eredetileg ilyen szép vagy le kell tölteni
és mikor menjenek a a fifa-s gyepek?
Pilfer mesteré P
figyi átnézhetnél a Wei-be és megnézhetnéd La
Sapporo Dome az eredetileg ilyen szép vagy le kell tölteni
és mikor menjenek a a fifa-s gyepek?
Pilfer mesteré P
fifáznék...
jaj! a milan mez!!! készvan, de akkor csak hétfõre tudom hozni neked!
jaj! a milan mez!!! készvan, de akkor csak hétfõre tudom hozni neked!
lehet lássuk a Milán mezt :-)
Amúgy énis fifáznák is ha lenne arra is idõm
de most jön minden ki P
Amúgy énis fifáznák is ha lenne arra is idõm
de most jön minden ki P
Én most meg FIFA-zom, igaz csakis a HSP miatt és ez is csak egyfajta tesztelésnek fogható fel 😄
Nem tudom mi a szép ezen a mezen?! A textúra és a szín randa, a nyak meg miért ilyen domború? Szerintem ez az effekt felesleges és a nadrágra is van sokkal szebb gyûrõdés ennél!
Nem tudom mi a szép ezen a mezen?! A textúra és a szín randa, a nyak meg miért ilyen domború? Szerintem ez az effekt felesleges és a nadrágra is van sokkal szebb gyûrõdés ennél!
de en nem vagyok olyan, hogy
ez sokkal jobb a masikkal azóta nem játszok meg ilyenek
(most nem rád gondolok)
Amúgy a Wei tetszik (Wolf-al) a PES annyira nem.
ez sokkal jobb a masikkal azóta nem játszok meg ilyenek
(most nem rád gondolok)
Amúgy a Wei tetszik (Wolf-al) a PES annyira nem.
Mi van Brekusz? Csalod a FIFA-t? Ugye megfertõzött a KONAMI... nem megmondtam?!
itt
A fifa online bajnokság,ha jól tudom,de az fh-n is kint volt.
A fifa online bajnokság,ha jól tudom,de az fh-n is kint volt.
"© examinee: Szoval: tegnap ugye feltettük! Mindenki kiprobálta a magyarokat!!
Ám amaikor mással akartak lenni: pl barazilokkal - mindketten kiválasztották a brazil bajnokságot meg a csapatot és mindketten ugy látták hogy az ellenfelük belgát vagy dánt választott ki!!!!
Amikor bementek a játékba akkor ugye az ellenfél ezekkel a csapatokkal volt!
Tehát- én maradtam brazil õ meg dán! Õ meg ugy látta hogy õ a brazil én meg belga!!!
szoval eléggé összekeverte a dolgokat és uninstall lett, ráadásul az egész fifat uninstallolni kellett mert a HSP uninstall nem oldotta meg!!!"
Naszóval. Senki sem mondta sohasem, hogy a HSP mûködik online módban, mert úgy vettem ki ti ott próbáltátok ki.
Ám amaikor mással akartak lenni: pl barazilokkal - mindketten kiválasztották a brazil bajnokságot meg a csapatot és mindketten ugy látták hogy az ellenfelük belgát vagy dánt választott ki!!!!
Amikor bementek a játékba akkor ugye az ellenfél ezekkel a csapatokkal volt!
Tehát- én maradtam brazil õ meg dán! Õ meg ugy látta hogy õ a brazil én meg belga!!!
szoval eléggé összekeverte a dolgokat és uninstall lett, ráadásul az egész fifat uninstallolni kellett mert a HSP uninstall nem oldotta meg!!!"
Naszóval. Senki sem mondta sohasem, hogy a HSP mûködik online módban, mert úgy vettem ki ti ott próbáltátok ki.
Nem rossz.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Hell
Nem igazán ismerem a FIFA sorozatot, úgy hogy elég buta kérdésem lenne hozzátok.
Szóval lehet e két gamepaddal, vagy bill + gpaddal egy gépen egymás ellen játszani, mint konzolon?
Elég ha igennel vagy nemmel válaszoltok.
Nem igazán ismerem a FIFA sorozatot, úgy hogy elég buta kérdésem lenne hozzátok.
Szóval lehet e két gamepaddal, vagy bill + gpaddal egy gépen egymás ellen játszani, mint konzolon?
Elég ha igennel vagy nemmel válaszoltok.
Ja és az hogy okosabb vagy az nem vicc, azért egy diplomás ember
(ha majd meg lesz (vagy megvan már))
(ha majd meg lesz (vagy megvan már))