10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• savafan
    Sziasztok!

Egy ismerősömnek az a gondja a játékkal, hogy átlátszóak a játékosok. Feltetettem vele az update-t hátha az megjavítja. Mint kiderült geforce 2 MX kártyája van. Az lehet a kevés hozzá?

Köszi a segítséget előre is!
  • The Hedgehog
    igen és midnegyik ultra kemény... nem is tudom melyiket rakjam majd fel! most a BL patchet szedem a PES3-hoz!

Amúgy anno a 2001-hez marha jók voltak - Apertura2004, FifaExpress patche, emlékszel az 52MB-os vb patchre? :D. Akkor még könnyedén lehetett mindent átszerkeszteni a játékban!
  • Breki33
    700 k miért nagy a DVD-s korszakban?

Amógy kb 10 kép van benne effektezve kb 5-10 perc alatt csináltam.

A patchekről
    úgy látom most mindenki a Wei superpatcheket nyomja
    minden nap új jelenik meg szinte
  • The Hedgehog
    Najó nem bántalak! De akkor is nagy...

Észrevettétek, hogy a 2004-hez már nincs olyan sok nagy volumenű patch mint anno a 2002-höz vagy a 2001-hez (mondjuk utóbbihoz rengeteg volt)?
  • Breki33

• The Hedgehog
    Behal tőled a billgates böngészője! Ma megnézem ezt a gyeppatchet és holnap kiteszem az oldalra :D a képek szerint marha jók! Gratula Pilfer!

• Breki33
    ugyebár én vagyok aki zöld
    és ugrál

• Breki33
    a másikért meg
    védd magad

• Breki33
    én
    és direkt lassitva van

• The Hedgehog
    Te Breki ki csinálta ezt a gány és lassú animációt?
  • Breki33
    komcsi?

megyek megnézem :-)
  • fm
    sztem sokkal könnyebb nagy sztárcsapatokkal! ott a játékosoknak minden bejön,gyorsabbak,ügyesebbek,nehezen vesztik el a lasztit és a lövéseik (távolról is) nagyon gólveszélyesek. a kiscsapatok játékosai bénák,nehéz velük játszani..
  • pilfer
    Felpakoltam nekik, hogy örüljenek...
  • Rudee
    Ez is kijött:
  • pilfer

(Közben vezet a Depor :-) )
  • Breki33
    ők kérték privikben is mostmeg reklamálnak
    hát kapják be
    hálátlan banda
  • pilfer
    Igen azt, hogy több, mint 40 gyepet tartalmaz. Gondoltam így nem basztatnak majd. Mégse írhattam, hogy ne baszogassátok már a supervisor-omat!!!
  • Breki33
    amúgy meg nem értem 700k-n mi a nagy
    +1* betölti és aztán megy simán
  • Breki33
    de mit akartál írni?
    azt hogy negyven gyepet tartalmaz? :-)

Ha van kedved pakold fel nekik a nagy képeket P
  • pilfer
    Kipróbáltam az angol nemtudásomat PPP
    (Öcsém segített, ő tanul angolt)
    Miért? Nem volt érthető?

Lehet, az a bajuk, hogy gyorsan váltakozik, és amikor 4 részre van bontva a kép, túl kicsi...

Szerintem szemüveget nekik!!! PPP
  • Breki33
    Na szekállják az animációmat PPPPPPP

Nem értem miért írtál amúgy
    mit akartál írni?
  • Curze
    Akkor ezek szerint fordítva kezdtem :) Úgy gondoltam az alsóbb osztályokban a gyenge csapatok ellen könnyebb dolgom lesz. Akkor kezdésnek inkább erős csapatokkal játszak?
  • fm
    persze wc-n vertem meg őket. te milyen szinten tolod? sztem érdemes eleinte vmi profi csapattal kezdeni,hogy megtanulj jól játszani,aztán jöhet az igazi kihívás,gyenge csapatokkal eredményt elérni..
  • fm
    sztem az ET extra time-ot jelent,vagyis hosszabbítással lehetett vége a meccsnek(kupa) ha büntetőkkel van vége,akkor P-t ír oda..de ez csak tipp!

uefa kupa ott még tuti nincs! amúgy én az fa-kupában lenyomtam az arsenalt 2-1re a már említett "kiscsapattal" :)
  • Breki33
    itt :-)

amúgy az fh-n van fifa iskola
  • Curze
    Megnéztem, igazatok van, tényleg kupamaccsek! Csak azt nem tudom, hogy fog az én kis gyengécske csapatom az Arsenal, vagy a Manchester U. ellen muzsikálni...
    Azért köszönöm! Ja és mivel tényleg tök kezdő vagyok azt is megköszönném ha esetleg valamiféle tanácsokkal tudnátok szolgálni, taktikákat meg irányítást illetően, vagy hogy hol találok ezekről infót.
  • Breki33
    akkor rossz a rendszer P
  • The Hedgehog
    bár mi köze ennek a harmadosztályhoz?! mindegy nem értem énse!
  • The Hedgehog
    ET = EFA TROPHY vagyis UEFA KUPA szerintem...
  • fm
    az tuti League Cup meccs,vagy FA-kupa meccs, Breki jól mondja. ez nyilván nem tartozik a tabellához,de megnézni ugyanott tudod,ha jobb fent rányomsz jobbra vagy balra! remélem érthető:)

én is nemrég kezdtem angol 3ad osztályban(egész pontosan a 4ikben,mert van ugye FA-premier league,alatta meg még 3 osztály) és most járok a második évemben,persze már 1el magasabb osztályban! a csapatom a SOUTHEND UNITED és megvettem már Defoe-t,Alessandro Costa-t és Redondo-t is..a célom hogy BL-t nyerjek,meg miegymást! :))
  • Breki33
    Nem lehet kupameccs?
  • Curze
    Sziasztok!
    Még teljesen kezdő vagyok a Fifa-ban, és lenne pár kérdésem, ha marhaságokat kérdezek akkor bocs:
    1. Az angol bajnokság 3.osztályában játszok és vannak meccsek amiket megnyerek, de a tabellán nem veszi figyelembe (nem nő sem a játszott meccsek száma, sem a pont, sem semmi más), ugyanakkor ha a naptárat (fixtures) nézem, ott látszik az adott napon egy nagy W betű, és a részleteknél is kiírja az eredményt.
    2. Szintén a naptárban a részleteknél van néhány eredmény ami mellé ET jelzés van írva. Ez mit jelent?

A választ előre is köszönöm!
  • The Hedgehog
    ja mennyit rágtam már a füleit és tessék, hát nem beleszerelmesedett csak nehezen vallja be :D
  • pilfer
    Ahaaa...Már értem, miről írtál a múltkor Breki...PPPP
    (FIFA topicban PES, Breki kontra Hedge. PPP)
  • Breki33
    tudom

de remélem a PES4-ben lesz multi

Akkorákat játszunk egymás ellen :-)
  • The Hedgehog
    PC-re nem is lesz japán verzió! az csak PS2-re van!
  • Breki33
    van japán és amerikai verzió
    a japánban vannak egyébb mozgások, animációk, stadionok

sajnos PC-re japán még nincs
  • The Hedgehog
    a WE7 eleve japcsi! euban a neve PES...
    amúgy meg suliban vagyok! ma zh-t írok úhhogy muszály volt bejönni!
  • Breki33
    de te sipirc vissza az ágyba
  • Breki33
    a WEi láz

nézd meg milyen bemutatót játszik le P
    ha a felét tudnám

ja figyi van egy linkem PS2-es DVD-s verzióra méghozzá a japcsi