10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• AdaKiller
    Hi.

Tudom, hogy ez a 2004-nek a fórumja, de szokott még vki a 2002-vel játszani multiba?
  • fm
    mi is az a hall of kits? villogott a menüben,hogy new,de semmit nem látok,minden lakat alatt..
  • Takigabi
    Nem vettem észre ott de majd megnézem
  • Takigabi
    Thx :)
  • Rudee
  • Rudee
  • FH ToMmY
    FHn fentvan
  • gercse
    Kössz már nem kell,találtam, de ha meg találjátok az új nike-s mezt akkor linkeljétek ki légyszi
  • gercse
    Megtudja valaki nekem mondani honnan tudnék Horvát válogatott mezt letölteni?
  • Rudee
    A 4-es roster update-be is benne vannak, asszem Kína helyett.
  • Breki33
    klikk

de van egy ilyen is

• Takigabi
    Holland patch linkjét tudja valaki (ami beteszi a holland válogatottat)?
  • Csabesz6
    kösz megnézem
  • Breki33
    érdekes mindenki a 99-el jön közben sztem az volt az egyik legroszabb
    főleg a world cup 98 után

passzoláshoz próbáld meg használni az OTB-t

Ha jó focit akarsz akkor meg ajánlom a Wei-t (lásd fóruma)
  • pilfer
    Asszem a zdata_05.big-ben, de nem biztos.
  • Csabesz6
    Csak 1 kérdés:Nem tudjátok véletlenül,hogy melyik fájlban vannak a minimezek?Előre is kössz.
  • 3P
    Köszi! Felraktam az 1.1-es patch-et. Sikerült átállítanom a billentyűzetet.
    Kipróbáltam 2-3 órára a játékot.
    Nem rossz, de eddig a Fifa 99-et meg sem közelíti. Nem akarok elhamarkodottan nyilatkozni, de egy picit vontatott a játék és elég töketlenül viselkednek a csapattársak. A passzolás is kicsit idétlen, de majd csak belejövök, vagy szimplán ráunok. :-/
  • Breki33
    sokan dicsérték? :-)
    hm biztos én voltam

a billentyűzetet az 1.1-es patch felrakása után konfigurálhatod, de nemtudom érdemes-e a 2003-ban is így volt és sztem az EB-sben is így lesz.
    Egyszer úgyis meg kell szokni, és ez még semmi az OTB billes kezeléséhez képest.

A második kérdésedre az OTB-b játék lehet a válasz.
    Sztem olvasd el az fh fifa iskoláját

Tehát az 1.1-es patch letöltése után options
  • 3P
    A Fifa 99 volt az utolsó Fifa, amibe mélyebben belekóstóltam, abban egész jól ment a foci, még világklasszis szinten is.
    Azóta egyik fifa sem tetszett igazán, ezt viszont sokan dícsérték nekem.
    Egy NAGY GONDOM azonban van, hol lehet átállítani a billentyűzetkiosztást? Egyáltalán hol lehet megnézni a gombokhoz rendelt funkciót? AZ "E"-vel való futás nekem nem áll kézre, azt a "W"-re illene visszatennem, így még az amatőrben is szenvedek...

Még egy, ez még a gyakorlatlanságom hiánya lehet...
    A Fifa 99-ben nagyon jól ment a psszolgatós kevés cselezős játék, itt egész bénának tünnek a játékosok passzolásnál, vagy csak én vagyok béna? :)

Tehát hol tudom átállítani a billentyűzetkiosztást?
  • Taranov
    Nem sajnos, a "legtámadóbb" felállás a 2-3-5, de a 3-4-3-nál nem lehet 3 csatárnál több. Azért köszi a helpet.
  • Taranov
    Köszi!
  • Rudee
    3-4-3 van csak, ha azt átállítod támadó felállásra akkor talán egyik középpályást előrébb teszi.
  • Taranov
    Ja! Aszitem, hogy a kapus bele van számítva a 4 védőbe!
    Szóval akkor 3-3-4-re lenne szükségem.
  • Rudee
    4-3-4 nincs ám, mert csak 10+1 ember lehet eccerre a pályán. Vagy kapus nélkül jáccanál?
  • Taranov
    Csősztök!

Az lenne a kérdésem, hogy a játékban nem lehet valahogy saját felállásokat elmenteni?
    Mert nekem egy 4-3-4-es lenne jó, de az gondolom nincsen :(
  • gercse
    Figyeljetek,lenne egy kérdésem,win 98-on mit kell beállítani ahhoz hogy tudjak online játszani?Mert elindul,de az oldalválasztáskor csak egy sötét képernyő jön be és lefagy. várom a segítségeket,és előre is köszi
  • Breki33
    Be lehet

ha tudod melyik az a stadion
    :-)
  • sammy
    Lenne egy kérdésem ezekkel a gyepekkel kapcsolatban. Ezeket bármelyik stadionba be lehet rakni (pl. Westfalen), vagy meghatározott stadionokhoz készültek?
  • gercse
    ok,kössz, majd kipróbálom valakivel hogy megy-e
  • The Hedgehog
    Szerintem az nem zavar be... bár ha magas felbontású csukák akkor lehet. De én erre azt mondom próba cseresznye!
  • gercse
    Lenne egy kérdésem:Az onlne játékot nem zavarja hogyha vannak a játékban általam berakott cipők?mert ha kiveszem őket akkor átlátszóak az emberek,de csak kirúgáskor vagy kezdőrúgásnál.
  • The Hedgehog
    Tegnap meg felraktam a FIFA 2002-t és a World Cup Edition patchet. Komolyan mondom jobban élvezem mint a 2004-et :D persze anélkül a 2002 nagy ratyi...
  • The Hedgehog
    Igen az Apertura 2004 az volt... de volt még egy koreai gyártású vb patch, 52mb tele 2GK mezekkel, kijelzőkkel stb.
  • Breki33
    najó csak a alatt P
  • pilfer
    Lassú??? :P
  • Breki33
    na nemmegmondtam :-)

csak kicsit már lassú PPPPP
  • Breki33
    De majd ő megmondja pontosan ha erre jár.
  • pilfer
    Tegyetek fel hozzá 3Dpatch-et. Nekem is ez volt a gond, és a 3Dpatch-csel megoldódott.

3d patch
  • Breki33
    asszem Pilfernek van erre egy file-ja ami ezt javítja.
    De elég kevés sztem.

Amúgy erről már soxor volt szó az fh-n ott ki is linkelte a napokban.
  • Breki33
    Az nem az argentín volt amikor képek voltak a felállásban?