10394
![](http://www.imageshack.us/files/SIG%20feher.jpg)
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Hi.
Tudom, hogy ez a 2004-nek a fórumja, de szokott még vki a 2002-vel játszani multiba? -
mi is az a hall of kits? villogott a menüben,hogy new,de semmit nem látok,minden lakat alatt.. -
Takigabi #9909 Nem vettem észre ott de majd megnézem -
Takigabi #9908 Thx :) -
Rudee #9907 -
Rudee #9906 -
FHn fentvan -
Kössz már nem kell,találtam, de ha meg találjátok az új nike-s mezt akkor linkeljétek ki légyszi -
Megtudja valaki nekem mondani honnan tudnék Horvát válogatott mezt letölteni? -
Rudee #9902 A 4-es roster update-be is benne vannak, asszem Kína helyett. -
klikk
de van egy ilyen is
-
Takigabi #9900 Holland patch linkjét tudja valaki (ami beteszi a holland válogatottat)? -
kösz megnézem -
érdekes mindenki a 99-el jön közben sztem az volt az egyik legroszabb
főleg a world cup 98 után
passzoláshoz próbáld meg használni az OTB-t
Ha jó focit akarsz akkor meg ajánlom a Wei-t (lásd fóruma) -
pilfer #9897 Asszem a zdata_05.big-ben, de nem biztos. -
Csak 1 kérdés:Nem tudjátok véletlenül,hogy melyik fájlban vannak a minimezek?Előre is kössz. -
Köszi! Felraktam az 1.1-es patch-et. Sikerült átállítanom a billentyűzetet.
Kipróbáltam 2-3 órára a játékot.
Nem rossz, de eddig a Fifa 99-et meg sem közelíti. Nem akarok elhamarkodottan nyilatkozni, de egy picit vontatott a játék és elég töketlenül viselkednek a csapattársak. A passzolás is kicsit idétlen, de majd csak belejövök, vagy szimplán ráunok. :-/ -
sokan dicsérték? :-)
hm biztos én voltam
a billentyűzetet az 1.1-es patch felrakása után konfigurálhatod, de nemtudom érdemes-e a 2003-ban is így volt és sztem az EB-sben is így lesz.
Egyszer úgyis meg kell szokni, és ez még semmi az OTB billes kezeléséhez képest.
A második kérdésedre az OTB-b játék lehet a válasz.
Sztem olvasd el az fh fifa iskoláját
Tehát az 1.1-es patch letöltése után options -
A Fifa 99 volt az utolsó Fifa, amibe mélyebben belekóstóltam, abban egész jól ment a foci, még világklasszis szinten is.
Azóta egyik fifa sem tetszett igazán, ezt viszont sokan dícsérték nekem.
Egy NAGY GONDOM azonban van, hol lehet átállítani a billentyűzetkiosztást? Egyáltalán hol lehet megnézni a gombokhoz rendelt funkciót? AZ "E"-vel való futás nekem nem áll kézre, azt a "W"-re illene visszatennem, így még az amatőrben is szenvedek...
Még egy, ez még a gyakorlatlanságom hiánya lehet...
A Fifa 99-ben nagyon jól ment a psszolgatós kevés cselezős játék, itt egész bénának tünnek a játékosok passzolásnál, vagy csak én vagyok béna? :)
Tehát hol tudom átállítani a billentyűzetkiosztást? -
Nem sajnos, a "legtámadóbb" felállás a 2-3-5, de a 3-4-3-nál nem lehet 3 csatárnál több. Azért köszi a helpet. -
Köszi! -
Rudee #9890 3-4-3 van csak, ha azt átállítod támadó felállásra akkor talán egyik középpályást előrébb teszi. -
Ja! Aszitem, hogy a kapus bele van számítva a 4 védőbe!
Szóval akkor 3-3-4-re lenne szükségem. -
Rudee #9888 4-3-4 nincs ám, mert csak 10+1 ember lehet eccerre a pályán. Vagy kapus nélkül jáccanál? -
Csősztök!
Az lenne a kérdésem, hogy a játékban nem lehet valahogy saját felállásokat elmenteni?
Mert nekem egy 4-3-4-es lenne jó, de az gondolom nincsen :( -
Figyeljetek,lenne egy kérdésem,win 98-on mit kell beállítani ahhoz hogy tudjak online játszani?Mert elindul,de az oldalválasztáskor csak egy sötét képernyő jön be és lefagy. várom a segítségeket,és előre is köszi -
Be lehet
ha tudod melyik az a stadion
:-) -
Lenne egy kérdésem ezekkel a gyepekkel kapcsolatban. Ezeket bármelyik stadionba be lehet rakni (pl. Westfalen), vagy meghatározott stadionokhoz készültek? -
ok,kössz, majd kipróbálom valakivel hogy megy-e -
Szerintem az nem zavar be... bár ha magas felbontású csukák akkor lehet. De én erre azt mondom próba cseresznye! -
Lenne egy kérdésem:Az onlne játékot nem zavarja hogyha vannak a játékban általam berakott cipők?mert ha kiveszem őket akkor átlátszóak az emberek,de csak kirúgáskor vagy kezdőrúgásnál. -
Tegnap meg felraktam a FIFA 2002-t és a World Cup Edition patchet. Komolyan mondom jobban élvezem mint a 2004-et :D persze anélkül a 2002 nagy ratyi... -
Igen az Apertura 2004 az volt... de volt még egy koreai gyártású vb patch, 52mb tele 2GK mezekkel, kijelzőkkel stb. -
najó csak a alatt P
-
pilfer #9877 Lassú??? :P -
na nemmegmondtam :-)
csak kicsit már lassú PPPPP -
De majd ő megmondja pontosan ha erre jár. -
pilfer #9874 Tegyetek fel hozzá 3Dpatch-et. Nekem is ez volt a gond, és a 3Dpatch-csel megoldódott.
3d patch -
asszem Pilfernek van erre egy file-ja ami ezt javítja.
De elég kevés sztem.
Amúgy erről már soxor volt szó az fh-n ott ki is linkelte a napokban. -
Az nem az argentín volt amikor képek voltak a felállásban?