FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tegnap jelent meg! Lehet, hogy ebben nem csúszik a kommentár???
Bazinga!
Amúgy egyxetértek a don-nal (ebben)
Ha esetleg 98-ad van egy fix virtual-t is megpróbálhatnál.
Amugy milyen proci ez cerka?
Driver csere esetleg?
Amúgy nekem sose akadt a fifa és hálisten a másik sem.
Ja de illetve egyszer mikor a 3-as DC ment közben. :-)
De visszarakva a 261-est ezis megszûnt annyire, hogy a múltkor hülye fejemmel úgy akartam multizni, hogy ment, aztán csodálkoztam miért nehézkes.
Amúgy nagyon tetszik multiban, hogy nagyon gyorsan feláll a kapcsolat.
Hu tegnap milyen meccseket játszottam.
Emliteted a vinyot, na nekem 922 mb hely van 😊
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Én az ATI 8500 LE-re tippelek (mindig sok bajuk volt vele a fejlesztõknek), de az is lehet, hogy kevés a helyed a vinyón (ezt nem írtad), vagy kicsi a swapfile-od mérete (ezt sem).
a fraps szerint a játék 40-80fps-el megy 1870mhz,512(333),8500le,winxp,cat3.6 gépen. de mégis akad,nem folyamatos a kamera mozgása jobbra illetve balra,azaz a játékosok akadnak,mikor mozog a kép..
másképp sajna nemtom leírni
de pls hlp..
És egy kérdés: hogyan lehet egy játékos mezszámát megváltoztatni? Megvettem a Juvéba Van Der Vaartot, és berakta 10-es mezzel. Del Piero meg újabban 22-esben nyomja.
A minap letöltöttem a fifa2004-t. 2 iso kiterjesztésû állomány lett belõle.
Elindítom és hibaüzenetet kapok 😞
így szóla: FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration
Fennt van a legújabb directx és detonator!Mi lehet a gond?
The English commentaries for Fifa 2004 by John Motson and Alistair McCoist.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
a nyelvi filekat kell átnevezned, vagy az itt belinkel angolositást letoltened vagy a multilangue-t leszedned
Kicsit olvass vissza
de jópár lappal elõrébb volt
Elmondaná valaki a Career módot hogyan kell csinálni. Azt nem értem, amikor egy meccs után bejön a menü és ott van fizikai tréning, team news, transfer...
Na meg, ott kiírja, hogy melyik csapat melyik emberemet igazoná le. Hogyan lehet embert eladni és venni???
😊 Tök jó, hogy így kirajzolja az akciót!!!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nincs benne igazi cselezés, elhúzás csak totojázás...nullára lassulva lehet csak cselezni a "séta" gombot folyamatosan nyomva...asszem az a C
"Ami nevetséges még a játékban szerintem az, hogy pl. vezetem a labdát (futva, vagy sétálva), szembe jön a védõ és tízbõl tízszer úgy elveszi a labdát tõlem, hogy csak nézek. Roppant dühítõ!"
ez is a cselezés hiánya miatt van. Fuss és OTB-zzzzz, bár én csak passzolok laposan...aztán kiugratás és gól...Pro-n is annyit nyal be a kapus, hogy ihaj.
napersze azért nem árt gyakorolni jó sokat😊 lehetõleg élõ hús-vér ellenfél ellen....
olyan vagy mint a Street Legalosok tuning tuning tuning😊))nem irigylem a netes partnereidet😊....mindenkinek le kell tölteni a lasztit hálót gameplayt, hogy játszon veled...
vagy olyna is lehet hogy nálam gagyi háló van nalad otthon meg a szupcsi hálók vannak és közben ugyanazt a meccset nyomjuk?
amúgy van benne world cup?? peccs?
amúgy van benne world cup?? peccs?
megvette ezt valaki eredetiben??? innen a topicról?
mit akarsz azon átkalibrálni? nem elég érzékenyek a gombok?
Amúgy igazából ha futsz a labdával 10-bõl tízszer nem veszik el tõled? P
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Amúgy meg alig egy hetes progi, azért legyetek egy picit türelmesebbek, amíg az emberek összedobják az ehhez való kiegészítõket.
A player