FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
2003-11-10 Fifa Football 2004 (c) EA Sports *CLONECD*

Ez tegnap jelent meg! Lehet, hogy ebben nem csúszik a kommentár???

Bazinga!

Érdeklõdnék ismét, hogy mezszámot hol lehet változtatni? És az létezik, hogy posztra lehet csak cserélni? Köszi
Breki33
Hát az elég gáz én XP nél ha már másfél giga szabad van csak sipákolok.

Amúgy egyxetértek a don-nal (ebben)

Ha esetleg 98-ad van egy fix virtual-t is megpróbálhatnál.
Amugy milyen proci ez cerka?
Breki33
Mindik valahogy az ATI kártyáknál hallok ilyeneket.

Driver csere esetleg?

Amúgy nekem sose akadt a fifa és hálisten a másik sem.

Ja de illetve egyszer mikor a 3-as DC ment közben. :-)
De visszarakva a 261-est ezis megszûnt annyire, hogy a múltkor hülye fejemmel úgy akartam multizni, hogy ment, aztán csodálkoztam miért nehézkes.

Amúgy nagyon tetszik multiban, hogy nagyon gyorsan feláll a kapcsolat.

Hu tegnap milyen meccseket játszottam.
CELL StormBird
Nekem is ugyan ezt csinálja.
Emliteted a vinyot, na nekem 922 mb hely van 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Majdnem pont ugyanolyan gép, csak 256 MB RAM, viszont 3.8-as catalyst, de a többi stimmel, és ugyanez volt a bajom 640*480-ban is. (Nem tudtam megoldani, most csak azért nincs ilyen gondom, mert közben volt egy uninstall.)

Én az ATI 8500 LE-re tippelek (mindig sok bajuk volt vele a fejlesztõknek), de az is lehet, hogy kevés a helyed a vinyón (ezt nem írtad), vagy kicsi a swapfile-od mérete (ezt sem).

fm
nekem még mindig fennáll a köv. problémám:
a fraps szerint a játék 40-80fps-el megy 1870mhz,512(333),8500le,winxp,cat3.6 gépen. de mégis akad,nem folyamatos a kamera mozgása jobbra illetve balra,azaz a játékosok akadnak,mikor mozog a kép..
másképp sajna nemtom leírni de pls hlp..

Breki33
http://www.xdk.hu/

eredmények
Breki33
hát én elõször a dxdiagba néznék bele
de ez a téma is volt már
Ja nem jóra válaszoltam, de jagger ugy is tudja, hogy hozzá beszélek 😊
Sztem nem ez a fõ gondod hanem az, hogy a 2.cd kell a játék indításhoz és ezt nem írja ki. Én pl ezzel szívtam kicsit. Ezt a feliratot különben nekem is kiírta de attól még megy.
Engem az is zavar, hogy csak posztra lehet cserélni. Ha például lesérül egy védõ és szélsõséges esetben nincs a cserék között bekk akkor egy középpályást nem tudok becserélni helyette.
És egy kérdés: hogyan lehet egy játékos mezszámát megváltoztatni? Megvettem a Juvéba Van Der Vaartot, és berakta 10-es mezzel. Del Piero meg újabban 22-esben nyomja.
hello!

A minap letöltöttem a fifa2004-t. 2 iso kiterjesztésû állomány lett belõle.
Elindítom és hibaüzenetet kapok 😞
így szóla: FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration

Fennt van a legújabb directx és detonator!Mi lehet a gond?
GmorpH
Namégegyszer, de plíz ne legyetek már restek egy-két lapot átnézni. Ez például az elõzõ oldal tetején volt #2855.

The English commentaries for Fifa 2004 by John Motson and Alistair McCoist.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
nah most jó
Breki33
kisficege
Csak a fifa2004,meg a demója!

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

a netrõl van bekinkelve. De én is csak néha látom. Miért van ez?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Marcell
Fonn van az a kep, de itt a forumban tenyleg nem lathato. De ha megnezed a linket, akkor bejon a kep.

Breki33
errõl volt már szó

a nyelvi filekat kell átnevezned, vagy az itt belinkel angolositást letoltened vagy a multilangue-t leszedned

Kicsit olvass vissza
de jópár lappal elõrébb volt
Breki33
sztem ezt a képet csak te látod másold fel a netre és ugy linkeld
És még lenne pár kérdésem:
Elmondaná valaki a Career módot hogyan kell csinálni. Azt nem értem, amikor egy meccs után bejön a menü és ott van fizikai tréning, team news, transfer...

Na meg, ott kiírja, hogy melyik csapat melyik emberemet igazoná le. Hogyan lehet embert eladni és venni???

Ezt tök bírom:

😊 Tök jó, hogy így kirajzolja az akciót!!!

Szevasztok! Ez a játék tényleg irányíthatatlan gamepad nélkül?

Breki33
Új mezek
Breki33
amúgy pont ez az egyik jó dolog a Fifa-ban, hogy lehet spécizni
Breki33
sztem lehet cselezni
Breki33
ácsi

ha en felrakom a labdát ellenfélnek nem kell
ugyanez reklámtáblánál

ugyhogy.............
mohus
😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jah és valaki tud megoldást arra ha belsõ ip címmel akarok neten játszani? Tudom a router ip-jét is az elég ahhoz, hogy játszak a neten?
Háló? :Ð én inkább valami tyúkketrecet mondanék mert meg sem rezzen egy gólnál 😊
mohus
mingyá 3000

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Képtelen vagyok cselezni, nekem nincsen analóg karom ezért nem tudom hogyan kell. "

nincs benne igazi cselezés, elhúzás csak totojázás...nullára lassulva lehet csak cselezni a "séta" gombot folyamatosan nyomva...asszem az a C

"Ami nevetséges még a játékban szerintem az, hogy pl. vezetem a labdát (futva, vagy sétálva), szembe jön a védõ és tízbõl tízszer úgy elveszi a labdát tõlem, hogy csak nézek. Roppant dühítõ!"

ez is a cselezés hiánya miatt van. Fuss és OTB-zzzzz, bár én csak passzolok laposan...aztán kiugratás és gól...Pro-n is annyit nyal be a kapus, hogy ihaj.

napersze azért nem árt gyakorolni jó sokat😊 lehetõleg élõ hús-vér ellenfél ellen....

mohus
Breki vazz😊))

olyan vagy mint a Street Legalosok tuning tuning tuning😊))nem irigylem a netes partnereidet😊....mindenkinek le kell tölteni a lasztit hálót gameplayt, hogy játszon veled...

vagy olyna is lehet hogy nálam gagyi háló van nalad otthon meg a szupcsi hálók vannak és közben ugyanazt a meccset nyomjuk?

Breki33
2909 :-)

kezd kicsit elegem lenni a visszaolvasás nélkül kérdezõkböl
csak úgy mondom........
fm
sry..

fm
ezek csak akkor vannak,ha carrier módban bejutsz a második idényben a bl-be,vagy az uefába..
amúgy van benne world cup?? peccs?

fm
ezek csak akkor vannak,ha carrier módban bejutsz a második idényben a bl-be,vagy az uefába..
amúgy van benne world cup?? peccs?

mohus
szerintem minden oldalra be kéne írni kezdõszövegnek, hogyha valaki "bármit"(amit nem talált meg maga) állítani akar a FIFA 2004-ben keressen egy patchet....és köszönje meg az EA-nak a félkész gammát😊

megvette ezt valaki eredetiben??? innen a topicról?

mohus
"billentyûzetet át kalibrálni"

mit akarsz azon átkalibrálni? nem elég érzékenyek a gombok?

mivel még senki nem mondta (vagy csak nem láttam), most akkor van benne BL, UEFA?WC-t tom hogy van hozzá patch, de ezek?

Breki33

nemrossz mi? :-)
Breki33
Hát analóg kar nélkül nemis csodálom.

Amúgy igazából ha futsz a labdával 10-bõl tízszer nem veszik el tõled? P
Breki33
eztmár nem hiszem el :-)))))

2907 P
Ramore
Gamepaddal (Gravis gamepad pro) a játék irányítása 4-5 meccs után nem valami élvezetes, töredezetten tudok csak támadni, nem folyamatos a játék. Alapbeállításnál a bíró szinte minden mozdulatomat szabálytalannak tartja, amikor kifele gurul a labda és a játékosommal vissza akarom rúgni a pályára, ehelyett rendszeresen kirúgja, nem pedig megmenti a labdát. Ez már évrõl évre így megy. Képtelen vagyok cselezni, nekem nincsen analóg karom ezért nem tudom hogyan kell. Ami nevetséges még a játékban szerintem az, hogy pl. vezetem a labdát (futva, vagy sétálva), szembe jön a védõ és tízbõl tízszer úgy elveszi a labdát tõlem, hogy csak nézek. Roppant dühítõ!
bodesz
na azé nyugi legyen mert már megint el lett rontva a forum 😞

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

köszi szépen!
GmorpH
Elsõre is megértettem, de az egylõre nem lehetséges.
Amúgy meg alig egy hetes progi, azért legyetek egy picit türelmesebbek, amíg az emberek összedobják az ehhez való kiegészítõket.

GmorpH
Csak a FIFA vagy más program is csinált ilyet?

GmorpH
Egy player ami elvileg lejátssza az asf-ef. Bár nem vagyok benne biztos, hogy a játékban "sima" asf fileok vannak. Akit érdekel próbálja ki.

A player