10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5003 sorry, de ha nem tudsz kapufás gólt lőni, akkor Te vagy a béna..nekem többször is sikerült ;-) -
Horvim #5001 Na végre!!! Sikerült lejátszani az első meccset!! De az a fekete képernyő továbbra is úgy maradt, de fő hogy megy a game!! Köszönet a segítségért!! -
scholes #5000 Az OpenGl-t hogy állítsam be?(nincs csúszka).
A direct3d-ben az upper left cornerhez húzzam? Mert az a legmagasabb érték, de nem tudom, hogy erre gondoltál-e -
Rudee #4999 Nekem még a 2003mal volt ilyen fekete képernyős történet, de utánna ment rendesen, nem kellett semmit se variálni. -
#4998 ez a fekete képernyő nem egy normális jelenség :)
Milyen géped van? -
Horvim #4997 Már 2-szer raktam újra fifát és patchet is, és így sem jó. Lehet, hogy feladom ezt a multizást fifában. Azt is mondta valaki, hogy az lehet a gond, hogy win98-am van. Ez elképzelhető? És nálatok a meccs töltésekor az a 3-4 másodperces fekete képernyő tapasztalható: behozza a loading-ot, majd kb 1 sec múlva 3-4 secre fekete képernyő, hang van, de szaggatt, utána pedig visszajön a kép és tovább tölti... -
#4996 Ha esetleg máshogy nem megy :) -
#4995 sztem rakd ujra a fifa-t rakd fel a patchet es utanna probáld meg valakivel
ha ugy sem megy akkor nem a jatek hibája
jo tudom nem egyszeru modszer de jobb mint állandoan connectolni -
#4994 ute magyarokkal nem játszik
nekem is beszólt régebben, de lett egy ujraindulos virusa amit segitettem neki leirtani
azota csak piával itat
amúgy van egy ötletem, mond, hogy haver vagy a fele biztos utálni fog a másik fele meg számonkér hol vagyok P -
#4993 ehhez minek külön progi? :-) -
#4992 dede én voltam és eztis tudtam P -
#4991 lehet, hogy fura, de erre nem tudok válaszolni
én az első szezonban vagyok P -
Horvim #4990 Na megpróbáltam ezzel a progival megnézni az ip-met és ugyanazt írja, mint a fifában. De mást mint mondjuk a mirc.
-
Horvim #4989 Nem a hostolással van a gond. Most már azt is megkérdeztem, hogy ugyanolyan patchünk van-e és úgysem jó.... -
#4988 Na igen, a linkeket a pozitív oldalra soroltam, ezért nem került a listába. De respect értük. Magam nevében mindenképp.
A szilveszteri fórumos mondat első felét meg őszintén szólva nem értem.
Lényeg, hogy a második felét igen és be is nézek,ha már így meg lettem invitálva. -
#4987 milyet beszélgettem ma a fifa szobában :D beérkeztem,osztották a madridot (ute21) én meg erre csöppet az utét :) aztán írtam egy szögletre,hogy sejtem hogy kell rúgni,erre rámfömedtek: -Te tuti azt sem tudod,hogy melyik menüpontból kell rúgni,meg ilyenek! kis vita,szóváltás,aztán ki akartam őket hívni egy meccsre,de nem jöttek:( bár lehet akadt volna..
kicsit mintha alacsonyabbrendűnek néztek volna,csak mert másodjára jártam ott,nomeg bajnokságban sem indultam még
-
#4986 töltsd le ezt a progi: http://www.origo.hu/szoftverbazis/letolt.html?size=7168&filename=IP2&letoltes=internet+segedprg+ip2.zip
a zipben van egy exe, ha elindítod bejön egy ablak...ott klikk a find my ip gombra és már tudod is az ip-d :) Így nem muszály neked hostolni... -
#4985 lehet későn érkezik:a megoldás,hogy vedd fel a képernyő beáll.-nál,a speciális-ra kattintva a vidikari direct3d-ben nyújtott minőségi csúszkáját maximumra,meg az opengl-t is nyugodtan.. -
#4984 Én ugyan nem Breki vagyok, de azt elmondhatom, hogy a career módban csak 5 évet lehet játszani, aztán vége...:) -
Horvim #4983 Ők hostolnak általában, mert vmiért nekem a your ip adress-re rosszat ír ki a játék. Így ők nem tudnak hozzám csatlakozni. Az 1.1-es patch van fent. Még van 1 érdekes jelenség és lehet, hogy ez a hiba forrása. A meccs töltésénél a képernyő elmegy kb. 5 másoderpercre majd visszajön ,de szerintem nem a felbontást állítja át akkor, és mintha akkor szakadna meg a kapcsolat, vagyis nem villog a modemomon az activity led. -
rolotomassi #4982 Szevasz Breki! A Career Mode-ban 5 szezonon átmentem, kiírta, hogy a Prestige Pointom: 18 400, de nem tudok tovább játszani. Mármint folytatni a Career Mode-ot. Már nem is lehet? Újat kell kezdenem? -
#4981 ez biztos gond
a gameplay patchnak egyeznie kell !
Érdekes módon egy kivétel van, de ebbe most nem mennék bele mert csak megkavarlak.
DE mezek stadion meg amiket ajánloka közhiedelemmel ellentétben nem kavarnak, be legalábbis nekem simán megy igaz én nagyjábol tudom mit rakok fel és van mentésem is. -
#4980 ricsi kérdezz normálisan vagy kimoderállak -
#4975 jaja terminek mindig igaza van :-)
mondjuk a 200 lehet, hogy biztonságosabb mint az XP nem használom XP-n 53.30-as driver van most fent -
#4974 ki hostolt te vagy ők?
van fent valami patch? -
#4973 elmondtuk
ne kérdezd meg ötször
-
#4972 hmmm...GF 2mx-nél soxor van ez a hiba (negjegyzem, nekem nem volt :) ...nem tudom, hogy mit is mondjak :) Esetleg egy Win XP segítene...vagy régbbi driver a kártyához...Vagy, ami biztos, hogy bejön: Vegyél egy új videókátyát...:) Én vettem és nem bántam meg :) Egész más lett tőle a játék.... -
Horvim #4971 Hali! 1 óriási problémám lenne és már teljesen ki vagyok tőle készülve...
Direct ip-n keresztül akartam multit játszani. Úgy tűnt hogy minden jól megy, és amikor már maga a meccs kezdődne, akkor connection lost... Több gamerrel is próbáltam már jatszani, de egyikkel sem ment. Már újra is raktam a játékot és az sem segített. Kábeltévés netem van, nem hálókártyán hanem usb-n kapcsolódik a gépem, win98. Nem tudom mit írjak még. Ha valaki tud, akkor légyszi segítsen!!! -
scholes #4970 Hát a rendszer win2000, a kártya abit geforce 2 siluro MX400
verzió: 5.13.01.2183, és az a legjobb, hogy a honlapjukon a legfrissebb az augusztusi, ami már nemigen fekszik hozzá ezek szerint -
#4969 megtudná mondani nekem vki,
-hogy hol találok NORMÁLI pachet?
-hogy hogy lehet elmenteni a replyi-okat? -
#4968 -
#4966 Látom itt sem változott semmi. Újabb és kevésbé új, már ismert technikai problémák sora. -
#4965 :-DDD
Segíthetsz Te is :) -
#4964 ja bocsi termi akkor te intézed P -
#4963 milyen kártya milyen oprendszer melyik driver? -
#4962 utoljára:
kommentár:
http://www.socceraccess.net/Commentaries/
-
#4961 most milyen verziószámú van fent? Ja és, milyen videókártyád van? :) -
scholes #4960 Nincs más megoldás? Hiába frissítem ötezerszer is, ugyanolyan szar ez az egész szar! Nem is biztos, hogy van frissítés, ami jó -
#4959 HOL TUDOK LETÖLTENNI SPANYOL KOMMENTÁTORT??? -
#4958 frissítsd a videókártya-drivert :)