FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
ezt errõl az oldalról copyztam be épp amit MOST olvasol,pár sorral lentebbrõl!!!

íme:
Ha a #2275-ben lévõ file-t letöltöd utána:

1) Az Orig-Exe mappából bemásolod a telepített FIFA játék mappájába a fifa2004.exe-t
2) Update mappában elindítod a dev-rtp_fifa.exe-t ami felrakja a patch-et
3) A Crack mappából bemásolod a fifa2004.exe-t a játék mappájába
4) Ha minden sikerült 1-3-ig, akkor mehet a játék mert sikerült a patch-elés

...

SecMan
Köszi szépen!!! Még annyit ezzel kapcsolatban hogy ehhez akkor nem kell törés vagy benne van?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

fm
szvsz a Kenny féle 1.1es jobb,mint a 1.2es,feltéve,ha van különbség. nekem 1.2õn könnyebnek tûnt..

LezLee
Amúgy nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem rohadtul bejön Kennynek az 1.2-es gameplay-e. Úgy vettem észre, hogy nehezebb lett gólt lõni, bár a távoli lövések ugyanúgy beakadnak a hosszú sarokba, de szvsz sokkal nehezebb gólhelyzetbe kerülni, már semi-pro szinten is. (vagy csak én vagyok nagyon láma😊) Én úgy vettem észre hogy a cpu játékosok sokkal erõszakosabbak, már a térfeleden letámadnak, nem is nagyon lehet hosszan szöktetni a labdát, mert rögtön elveszik, s mintha (bár ez nem biztos) több távoli lövést fogna a kapus.

Szóval addig-addig toldozgatják, finomítgatják a Fifát, hogy kezd tetszeni. Végre nem lövök állandóan 4-5 gólt egy meccsen, és ez jóóó.

Breki: egyszer szívesen kiállnék veled multizni egyet. Amúgy te milyen szinten jáccol? Kezd érdekelni a game, és kipróbálnám multiban is 😊))
LezLee
Ha jól emléxem a #2275-ös hozzászólásban megtalálod a linkjét az 1.1-es deviances patch-nek.
SecMan
Köff, de nem találtam! tudom hogy kinn van a patch, de oldal kéne ahonnan letölthetem! A #3424-es olasz oldalon nem találtam(nemtok olaszul😊)

olvass vissza

football without ultras is nothing

milyen cikk?

SecMan
Ha van már patch hozzá azt honnan lehet leszedni? És ha kell hozzá törés azt honnan tölthetném le?

asszem ez a cím:
szilcsio
sztem jo, ki lehetne rakni topikcímhez...

BaziJoe
Esetleg várható patch a játékhoz?????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Természetesen a Fifával!

Kedves Valaki!

Nem szoktam online játszani,ezért ha lenne valaki olyan kedves és elmondaná hogy mi az útja-módja ennek azt megköszönném.

Breki33
Ez a fájl egy kicsit az audio beállításokba kontárkodik bele. Például sokkal élethûbbek lesznek a szurkolók azaz többször lesz taps és hasonlók. Felsorolhatatlan mi mindent beállít ilyen téren...
Breki33
amugy kb 15* irtam a gamepados dologról
Cracker-kölyök
VKI NYOM VELEM EGY MECCSET? nem vók tul profi!

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belõle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

Breki33
grrrrrrr 3408

aki 20 hozzászólást nem képes visszaolvasni istenbíz nem válaszolok ezentúl
nincs mit

Breki33
és mostmár a szurkoloi hangok is
szedjétek :-)
magillagorilla
köszönöm a válaszokat!
eddig az volt a baj, hogy az edzésben nem tudtam próbálkozni mert automatikusan joy-ra rakta az irányítást, ezt úgy küszöböltem ki, hogy kihúztam a joy-t a gépbõl 😄
ez a labda nélküli dolog még nem igazán tiszta de majd csak rájövök, amúgy nagyon tetszik a játék, szépek a mozdulatok, király a fejelés, stb.

Aláiirás

Breki33
ebben igazad van de én már megszoktam

ja Termi ajánlotta Audio Patch per FIFA 2004 by Painfactory

fifaonline
Buddy
maga a játék nem lenne csúnya, de a menü, meg ahogy az ki van alakítva....háááát....eléggé kritikán aluli

miért nem tudják átvenni pl. az nhl2003 menüjét....átlátható, minden ott van, rendezgetheted.....itt meg ugrálnak az ablakok akkora betûkkel, mint a kódexekben az iniciálék....ha már egy szobában készítik a két játékot, mivel mindkettõ ea sports, akkor legalább ötleteket átlökhetnének

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Breki33
psszzzzzzzzzzzzzzzt

majd meglátod
Breki33
ajánlom a Fifa fórum fejlécében található mirc csatit.
Nekem rendes hangártyám volt hálisten nincs ilyen gondom csak olvastam róla.
Az index fórumát is érdemes átolvasni ez ügyben
Breki33
Köszi Termi hát pár dolog kimaradt de nagyjából jó :-)

mondjuk fontos még
a csel C+Shift+nyilak
taktikaváltás Y+C

És az fm féle c+a szabadalom
ja a c kapáslövésre is használható állítólag
Breki33
nem illetve ottis fent volt csak a támadás miatt törlõdött.
Szilcsió oldalát kéne megnézned.
Breki33
igen ez le vort ilva a fifaiskolába és ide és az index fifafórumába is be lett másolva.
Ha jól emléxem a megoldás egy újabb driver felrakása.
Vanek
a játék a 24 százaléknál kifagy instaláláskor. mi lehet a probléma? van 2 giga hely gépen még...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

magillagorilla
A patchet felraktam, de igy sem latok config lehetoseget, bar nem is kellene csak megneznem a kiosztast! A fenti cim alatt a fifa-hungary csatit erted?

Aláiirás

Dj Csaba
Szevasztok!!!

Lenne egy kérdésem!!!

Mi van ha GeForce2 MX400 32MB-vel gyönyörúen megy a játék, viszont GeForce2 MX400 64MB-vel viszont a játékosok olyan pocsékul néznek ki hogy csak na!!! Nem a kártya hibája, mert 2 különbözõ gépen is kipróbûltam, és mind a kettõn ugyan az!!!

Segítséget elõre is köszönöm!!!!

Breki33
errõl is volt már szó
Azonkivûl, még azt sem vagy képes leírni milyen a hangkártyád !

Amúgy fogadok, hogy sb live
Breki33
ezeket mind elmondtuk már többször is
alapból patch nélkül nem lehet bill-t konfigurálni.

Alap billentyû leírása pedig szilcsio lapján
Az új címét fejbõl nemtom, de Szilcsio megtalálható a fórum tetején lévõ címen..........
magillagorilla
Valaki tudja hol találom meg a bill. alapbeállításokat?
Nem igazán érzem még az irányítást. (azt sem tudom melyik gomb micsoda)

Aláiirás

Eisenhower
vki tudja hogy hol lehet beállitani a bill. kiosztást már ha van ilyen opcio mert én nem találtam^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

CELL StormBird
Ja megszereztem, megis crackeltem kössz. 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom feli­rat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Breki33
van ám noCD is a világon :-)

amúgy csak az a vége rca a kábelemnek ami a TV-be megy a gépbõl out-on kijövö jelnél valami átalakitó van de most lusta vagyok utánnanézni.

De ha naggyon fontos majd megteszem
CELL StormBird
Kellemeset csalódtam, köszi szépen Takigabi.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom feli­rat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

ha nem rakod be a fifa cdt akor irja ki( mondjuk nem értem miért nem azt irja ki hogy please insert cd 😞(

fm
3394#

CELL StormBird
Nekem egy 4-5 indiítás után azt irja, hogy : A fifa.exe hibátt észlelt ezért leált..stb.
De 6-kor, jó volt 9-kor már nem tudtam vele gamelni. 😞
Elõre is köszi bár nem hiszem, hogy tudtok segíteni 😞

mohus
"nálam simán a tv kimenet rá van kötve a TV-re"

de egy rca kábel???

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Buddy
de a bírói marháskodást vhogy orvosolni kéne....egyszerû fault-ra a középpályán lezavart....uccsó emberként fölrúgom, az meg mehet tovább....

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
oké köszi.....a gyepet megoldottam....kevés volt a gamma-sugárzás 😊)

fm
íme:
Ha a #2275-ben lévõ file-t letöltöd utána:

1) Az Orig-Exe mappából bemásolod a telepített FIFA játék mappájába a fifa2004.exe-t
2) Update mappában elindítod a dev-rtp_fifa.exe-t ami felrakja a patch-et
3) A Crack mappából bemásolod a fifa2004.exe-t a játék mappájába
4) Ha minden sikerült 1-3-ig, akkor mehet a játék mert sikerült a patch-elés

...

fm
nekem akkor volt ronda a gyep,mikor a képernyõtulajdonságoknál minõségrõl visszavettem jó teljesítményre a beállításokat..
a peccsrõl fogalmam sincs

Buddy
kieg.: angol verzióm van és innen belinkelt paccsot töltöttem le

Buddy
sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy a játékban a gyep színe alapból ilyen ronda, vagy a hiba az én készülékemben van? (kicsit sötétnek tûnik)

pótkérdés : hol találom meg, hogy kell ezt a 1.1-es paccsot fölrakni?
köszi, hali

Breki33
nem tudok róla
mondjuk nekem a német verzióbol van
azmeg DC
nem igazán sikerül onnan leszednem, a filefront tele van 😞
esetleg valahol msáhol nincsen fönn?

Breki33
errõl is volt szó

socceracces