FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
íme:
Ha a #2275-ben lévõ file-t letöltöd utána:
1) Az Orig-Exe mappából bemásolod a telepített FIFA játék mappájába a fifa2004.exe-t
2) Update mappában elindítod a dev-rtp_fifa.exe-t ami felrakja a patch-et
3) A Crack mappából bemásolod a fifa2004.exe-t a játék mappájába
4) Ha minden sikerült 1-3-ig, akkor mehet a játék mert sikerült a patch-elés
...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Szóval addig-addig toldozgatják, finomítgatják a Fifát, hogy kezd tetszeni. Végre nem lövök állandóan 4-5 gólt egy meccsen, és ez jóóó.
Breki: egyszer szívesen kiállnék veled multizni egyet. Amúgy te milyen szinten jáccol? Kezd érdekelni a game, és kipróbálnám multiban is 😊))
football without ultras is nothing
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Nem szoktam online játszani,ezért ha lenne valaki olyan kedves és elmondaná hogy mi az útja-módja ennek azt megköszönném.
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belõle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
eddig az volt a baj, hogy az edzésben nem tudtam próbálkozni mert automatikusan joy-ra rakta az irányítást, ezt úgy küszöböltem ki, hogy kihúztam a joy-t a gépbõl 😄
ez a labda nélküli dolog még nem igazán tiszta de majd csak rájövök, amúgy nagyon tetszik a játék, szépek a mozdulatok, király a fejelés, stb.
Aláiirás
ja Termi ajánlotta Audio Patch per FIFA 2004 by Painfactory
fifaonline
miért nem tudják átvenni pl. az nhl2003 menüjét....átlátható, minden ott van, rendezgetheted.....itt meg ugrálnak az ablakok akkora betûkkel, mint a kódexekben az iniciálék....ha már egy szobában készítik a két játékot, mivel mindkettõ ea sports, akkor legalább ötleteket átlökhetnének
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Nekem rendes hangártyám volt hálisten nincs ilyen gondom csak olvastam róla.
Az index fórumát is érdemes átolvasni ez ügyben
mondjuk fontos még
a csel C+Shift+nyilak
taktikaváltás Y+C
És az fm féle c+a szabadalom
ja a c kapáslövésre is használható állítólag
Ha jól emléxem a megoldás egy újabb driver felrakása.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Aláiirás
Lenne egy kérdésem!!!
Mi van ha GeForce2 MX400 32MB-vel gyönyörúen megy a játék, viszont GeForce2 MX400 64MB-vel viszont a játékosok olyan pocsékul néznek ki hogy csak na!!! Nem a kártya hibája, mert 2 különbözõ gépen is kipróbûltam, és mind a kettõn ugyan az!!!
Segítséget elõre is köszönöm!!!!
Azonkivûl, még azt sem vagy képes leírni milyen a hangkártyád !
Amúgy fogadok, hogy sb live
alapból patch nélkül nem lehet bill-t konfigurálni.
Alap billentyû leírása pedig szilcsio lapján
Az új címét fejbõl nemtom, de Szilcsio megtalálható a fórum tetején lévõ címen..........
Nem igazán érzem még az irányítást. (azt sem tudom melyik gomb micsoda)

Aláiirás
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
amúgy csak az a vége rca a kábelemnek ami a TV-be megy a gépbõl out-on kijövö jelnél valami átalakitó van de most lusta vagyok utánnanézni.
De ha naggyon fontos majd megteszem
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
De 6-kor, jó volt 9-kor már nem tudtam vele gamelni. 😞
Elõre is köszi bár nem hiszem, hogy tudtok segíteni 😞
de egy rca kábel???
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Ha a #2275-ben lévõ file-t letöltöd utána:
1) Az Orig-Exe mappából bemásolod a telepített FIFA játék mappájába a fifa2004.exe-t
2) Update mappában elindítod a dev-rtp_fifa.exe-t ami felrakja a patch-et
3) A Crack mappából bemásolod a fifa2004.exe-t a játék mappájába
4) Ha minden sikerült 1-3-ig, akkor mehet a játék mert sikerült a patch-elés
...
a peccsrõl fogalmam sincs
pótkérdés : hol találom meg, hogy kell ezt a 1.1-es paccsot fölrakni?
köszi, hali
esetleg valahol msáhol nincsen fönn?