FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
F4F-Banden EXPORTER 2k4 könyvtárban
de néhe el lehet olvasni a readme-t :-)
Elõre is kössz.
Melyik mappa meg ilyesmi thx
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
logitech dula kb 6 rugo
van vmi olcsobb is, ami azért jo?
vagy inkább egy dragab, mint vmi gagyi? ezek sokaig birjak??
football without ultras is nothing
[...] Te romboló állat! Te sátán!
de ha jol emléxek rgb es CMYK szinrendszer van (ezek a legismertebbek)
egyiknél levilágitaskor pl 3 fo szinbol áll össza a kép
másiknal meg a kiegészitõ színek +fekete
Azóta is tökéletesen megy
Multiban is
és nem koax :-)
Amúgy RGB egy színrendszer tudtommal.
Na persze a hangot nem viszem át, nemis kell két akkora ukrán hangfalam van, hogy alig tudtuk felrakni a szekrény tetejére
nekem ezzzel nem volt bajom
belém lehet kötni, de sztem én láttam élõben :-)))))
ehhez a tv-s dolgohoz meg sajna nem értek,pedig 1 hét és hozzák a nagy tv-t a szervízbõl,muszáj lesz nekem is rákötnöm...
a TV musorban a sracok istenitették a grafikat, de abba szerintem beletartozna ez a SCROLLhiba + a viaszbábuk, de a bevonuláskor stb tapasztalható darabos embermozgás is botrányos....na a kozonségrol nem is beszélve...amit a PS2 lehet hogy nem bírna el, de PC-n simán lehetne fokozni a 3Ghz-es korszakban
nekem lenne még kérdésem mûszaki jellegû
mert azt el tudom képzelni ,hogy PC-rol TV-n játszak, de ahogy így elnéztem a bemutatókat tök homály lesz az 1024*768 a TV-n. van olyan videokártya ami RGB jeleket nyom a TV-re, szoval nem koaxon kellene átnyomni a jelet?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
pontosan arra😊 sok idõt nyernék vele😊
tehát rálép maga mögé huz megfordul húzás közben és usgyi az ellenkezõ irányba...ez a FIFA 2003-ban alap mozdulat volt
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PC-n: MA délelõtt láttam egy mûsorban az NFS után FIFÁZTAK. Az NFS-nek semmi baja nem volt (vagyis minimális néha) DE a FIFA folyamatosan az általam leírt SCROLL hibával kûzködött
Hívd fel a FIX TV-t😊
6. HÁTRA-LE hátrahúzza,majd elviszi lefelé"
ja EZER bocs megnéztem ezeket....igazad van nem erre gondoltam, most már látom hogy ez mit csinál...
nekem az hiányzik hogy futsz vagy mész mondjuk jobbra...aztán nyomsz egy balrát és a faszi kis ívben fordul meg a lasztival, ahelyett hogy RÁLÉPNE és maga mögé huzna majdmegfordulva indulna balra...nemtom érthetõ-e?😊
sarkazni továbbra sem tudok....megyek mondjuk jobbra nyomok egy passz meg balra irányt erre nem sarkaz, hanem kis ívben fordul egyet és hátrateszi annyira bénán néz ki
erre ötlet? vagy csel???
"Szóval nem akadás hanem "ricegés" vagy hogy hivjam...mintha "határon autózna" a gép😊 ez nagy elõreíveléseknél látszik, mintha a SCROLL-ozással bajban lenne a motor. és darabsonak hat..."
ezt nem lehet kiküszöbölni?
SEmmi ilyet nem tapasztaltam hálisten
Nemtom mit segit :-)"
hasonló gépen nyomták a FixTV-n de rémesen zavaró volt, rémesebb mint a PS2 akadása, mert a FIFA 2004 bizony a második félidõben rendesen bericeg a konzolon is. Szóval nem akadás hanem "ricegés" vagy hogy hivjam...mintha "határon autózna" a gép😊 ez nagy elõreíveléseknél látszik, mintha a SCROLL-ozással bajban lenne a motor. és darabsonak hat...
tutira nincs optimalizálva a progi..hisz arra sem volt idejük ,hogy egy gombkiosztás beállítást varázsoljanak bele
persze Breki neked tuti stabil 60framet nyomja😊nem kell gyõzködnöd
egyébként én abból szûrtem le mindezt , mert elõtte pont a NFS:UG-ot nyomták és az egy két PC-s ricegéstõl eltekintve hibátlanul futott totál élvezhetõen
de tényleg igazad van,a multit illetõen. holnap rászánom magam arra az IRC-re,aztán beszélünk,és mehet a game 1000L vmikor..ma sajna már nem hiszem,mer jön haza bratyó és le kell alázni szegényt

a c+a pedig laposabb,erõsebb ívelésekhez jó(akár a lövésnél). 16os környéki beadásnál "röviden" kell megnyomni,és akkor laposan teszi be,csukafejesre,vagy kapáslövésre.
(shift+c egyidejû lenyomása közben,kivéve a 10.)
1. FEL átlépi felfelé
2. LE átlépi lefelé
3. LE-LE-LE átlépi lefelé,majd a másik lábbal meghúzza lefelé
4. FEL-FEL-FEL átlépi felfelé,majd a másik lábbal megtolja felfelé
5. FEL-LE átlépi fel,majd elviszi lefelé
6. LE-FEL elõzõ csel a másik irányba
7. HÁTRA-FEL hátrahúzza,majd sarokkkal megindítja felfelé a lasztit
8. HÁTRA-LE hátrahúzza,majd elviszi lefelé
9. ELÕRE-LE-HÁTRA Zinedine Zidane által elterjedt csel(megfordul 360 fokban a lasztin)
10. csak SHIFT folyamatos nyomásával testcselekkel sprintel
az irányokat úgy kell értelmezni,hogy a játékosunk a kapuval szemben áll. ha nem szemben áll,akkor a játékoshoz visszonyítva kell az irányokat értelmezni.
a kapus mellett szinte lehetetlen elvinni csellel a lasztit,de néha nem fogja meg azt,csak felrúgja a játékosunkat,ilyenkor jogosan jár a büntetõ. az ellenfél védõit becsapni pedig leginkább az 7. és 9. csellel lehet.
FONTOS! úgy érdemes közelíteni a védõre,hogy csak a c-t nyomjuk,majd a megfelelõ ütemben rányomjuk a shiftet és a nyilakat a kívánt cselhez. ezután FONTOS nyomni a sprintet,különben könnyedén szerelnek..
SOK SIKERT!
"ez aztán a marha nagy csel...ezt alapból így kéne nyomni...
ezért nem találtam sehol ezt a mozdulatot😊 "
hogy érted hogy alapból így kéne nyomni?? ez szvsz hülyeség..
Csak a ket analog karos gamepadot ismerem, (mint amilyen a PS2 padja). "
tényleg Breki neked rezeg a Logitech Dual, ha eltalálod a kapufát vagy ha belédszállnak?
6. HÁTRA-LE hátrahúzza,majd elviszi lefelé"
ez aztán a marha nagy csel...ezt alapból így kéne nyomni...
ezért nem találtam sehol ezt a mozdulatot😊
a legnagyobb baj az, hogy futás közben nem lehet cselezni, mindig le kell lassítani...
"SG Fórum - Microsoft Internet Explorer"
(shift+c egyidejû lenyomása közben)
1. FEL átlépi felfelé
2. LE átlépi lefelé
3. FEL-LE átlépi fel,majd elviszi lefelé
4. LE-FEL elõzõ csel a másik irányba
5. HÁTRA-FEL hátrahúzza,majd sarokkkal megindítja felfelé a lasztit
6. HÁTRA-LE hátrahúzza,majd elviszi lefelé
7. ELÕRE-LE-HÁTRA Zinedine Zidane által elterjedt csel(megfordul 360 fokban a lasztin)
az irányokat úgy kell értelmezni,hogy a játékosunk a kapuval szemben áll. ha nem szemben áll,akkor a játékoshoz visszonyítva kell az irányokat értelmezni.
a kapus mellet szinte lehetetlen elvinni csellel a lasztit,de néha nem fogja meg azt,csak felrúgja a játékosunkat,ilyenkor jogosan jár a büntetõ. az ellenfél védõit becsapni pedig leginkább az 5. és 7. csellel lehet.
FONTOS! úgy érdemes közelíteni a védõre,hogy csak a c-t nyomjuk,majd a megfelelõ ütemben rányomjuk a shiftet és a nyilakat a kívánt cselhez. ezután FONTOS nyomni a sprintet,különben könnyedén szerelnek..
SOK SIKERT!
najó
Mar korabban leirtam ugyan, de megosztom ujra.
Csak a ket analog karos gamepadot ismerem, (mint amilyen a PS2 padja).
Az alap tippem, nyomd meg az R2-t, hogy a helyes iranyba fordulj, majd mozogj az R2 alagog karral.
Elmondanam, hogyan melyik kominacio milyen cselt csinal, de tul segg vagyok a cselek megfogalmazasahoz.
Tetelezzuk fol, hogy a palya kozepen vagy. A poziciod be van allitva R2-vel, szoval a cselezeshez mozgasd a jobb kart, valamelyik alabbi modon:
1) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval ellentetes iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
2) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval megegyezo iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
3) fol
4) le
5) fol 2x (gyorsan)
6) le 2x (gyorsan)
7) fol es le (gyorsan)
8) le es fol
9) forgasd 9 oratol, 90-fokkal
10) forgasd 9 oratol, 90-fokkal a masik iranyba
Ezek meglehetosen alap mozgasok.
Lapos loveshez es lapos guritashoz (amikor kijon a kapus a kapubol) pockold meg azt a gombot, ami a kek erot adja/noveli. Ketszer lenyomva meg laposabb lesz a loves, haromszor leutve pedig meg egy kicsit laposabb
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.