10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• scholes
    Köszi, ezzel meg tudtam oldani a hangot, de most az a baj, hogy a kép nem igazán jó, mert a játékosok átlátszanak, tehát valami azzal sem jó, azt nem tudod/tudjátok miért?
  • ricsi1
    Hell!
    megtudná mondani nekem vki,
    -hogy hol találok NORMÁLI pachet?
    -hogy hogy lehet elmenteni a replyi-okat?
  • Breki33
    ezeket használd
    Ad-Aware
    SpyBot Search
    Reg Cleaner (van a srácnak ujabb progija is azis jó)
    Norton Utilities (OPTIMIZER)

Ezeket mondjuk amúgy is érdemes hetente egyszer futtatni
  • fm
    nem az a gáz,hanem be kell menni a hangdriver(asszem a directX-ben) és levenni a hardveres gyorsítást basic-re. vhol lentebb leva írva pontosabban..
  • scholes
    Sziasztok, lehet, hogy már volt róla szó régebben, csak nem tudtam mindet elovasni, így most megkérdezem, hogy miért van a deviances verziónak elszarva a hangja? Teljesen lassú, és így iszonyú évezhetetlen. Ha virtuális cd-n van, az lehet a gáz?
  • Horvim
    Már nem aktuális, megtaláltam a szobát! :)
  • Horvim
    Melyik szerveren van ez a #fifa.hu szoba?
  • Horvim
    Most olvastam az üzidet, mert eddig fifáztam!
    Most fent vagyok a mircen kb még egy fél órán keresztül. Örülnék ha errenéznél!
    Köszi!
  • fm
    thx:)
  • fm
    komolyan kérdezem,csak rosszul megfogalmazva
    szóval:ha a játékosod várja hogy egy sima s-el passzolás után odaérjen hozzá a laszti,akkor nyomsz egy otb-t és oda tudsz sprintelni vele a laszti elé..ezt használod? vagy nincs is ilyen?

tényleg játszani kéne egy normálisat,most prógálgatok mindenféle registry bizbaszt,meg defragmentet stb..
  • Breki33
    amugy az szép volt
    de rakd fel a winfost hogy egy rendeset játszhassunk :-)
  • Breki33
    ezt komolyan kérdezed, hogy szoktam-e használni? :-)

állítólag nálam többet senkisem használja
  • Breki33
    gyere fel a mircre és megbeszéljuk
    de a crackelt patch kell hozzá
  • fm
    emlékszel Roni lövésére a 2. félidőben. ívelés,kapáslövés? c+a-val íveltem neki..és védekezésnél is rendkívül hasznos a c-gomb(call 2nd defender)

ha passzolsz Te szoktad használni az otb gombot? áll. arra jó,hogy tudj a labda felé sprintelni vele,mert ugye azt sokszor nemigen lehet:(
  • fm
    előfordul, hogy a kapus nem a labdát rúgja,vagy üti el kivetődéskor,hanem a csatár lábát és olyankor jár a tizenegyes! és az alap fifában is:)

a szögletnél bill-en(az én gémpadomon is) a nyilakkal lehet egyértelműen irányítani a fejest,vagy kapáslövést. kicsit nehéz,mert a kamera néha pont rosszkor fordul,és az irány is pontosságát veszti,de gyakorlással simán fejleszthető. kapáslövésnél sztem nyomni kell a c-t is..

• Horvim
    Köszi a segítséget Breki!
    Még 2 kérdésem lenne: ha nem eredeti fifám van, akkor neten keresztül hogy lehet multizni? És mondjuk egy 12 perces játék kb. mennyi adatforgalmat jelent?
  • Breki33
    találtam még egyet

• Breki33
    asszem fm írt erről
  • nutiform
    Jó kapust a kapuba!:)
    Olyan volt már valakinek hogy a kapus buktatta és tizenegyest kapott érte?
  • Breki33
    sztem pedig függ attól merre huzom az analógot
    engem inkább az érdekelne hogy lehet kivédekezni :-)
  • nutiform
    Árulja már el nekem valaki,hogy mitől függ az hogy szögletnél fejeléskor a kapu melyik részére megy a labda?A karok mozgatásával semminemű összefüggést nem látok.
  • Breki33
    Adboard Factory
  • Breki33
    hu most megfogtál

az elsőre a válasz

Adboard Factory azt hiszem a socceracceson fent van
    A 2. képet a "GK mez miatt raktam be a horvát oldalon van, de nem tudom arc van-e
  • Horvim
    Hali!
    Breki, ennél a Super adboard packnél mit kell csinálni ezekkel a bmp-kel, hogy bekerüljenek a játékba?
    Ezt a Pirlo(?) arcot honnan lehet leszedni, és ezt is hogyan lehet berakni a játékba?
    Köszi!
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33

Even before the release of FIFA 2004 a lot of editers have joined together to create a great patch for the German Bundesliga, above them some members of 'FIFA 4 Fans', too. Some days ago the first download was published by this German Edit Team. The GET Patch Teampack 1 includes the following features:

- complete Bundesliga roster
    - improved gameplay
    - original schedules for 1st and 2nd Bundesliga
    - new DFB Cup adboards
    - the blue referee kit

as well as for FC Kaiserslautern, FC Cologne, FC Nuernberg, 1860 Munich, Alemannia Aachen und Arminia Bielefeld:
    - home and away kit (sometimes keeper kit) + mini kits
    - each team 8 (orginal) fan flags
    - each team 9 different adboards
  • Breki33
  • Breki33
    miiiii?
  • ricsi1
    nem lehet!
    a fifahungary.com-on van egy javító pach
  • Breki33
    akkor nem helyesen raktad fel
  • Breki33
    milyen javító?
  • ricsi1
    szerintem csak egyféle képpen lehet...de már megcsináltam
    a sima 1.1 es pachet nem engedi felrakni.!!
    replayt még mindig nemtudok menteni!
  • fm
    helyesen raktad fel?
  • fm
    ezt még mindig nem értem,de bizots bennem a hiba..
    a #4911ben egybe írtad az 1. és 2. észrevételed. mégis megjelenik. mikor nem jelenik meg? ha több sort írsz,vagy mi? ha a 4918at és az utána következőt egybe írtad bvolna,akkor mi történt volna?
  • ricsi1
    a javítót felraktam elbaszta az egész játékot...
    mit kell csinálni?
  • fm
    rászántam magam egy win reinstallra,de mikor elkezdtem elment a kedvem :) úgyhogy maradtam, és megyek vissza...
  • Breki33
    fm miért léptél ki?
  • ricsi1
    a javító meg a 1.1 es pach nem üti egymést?
  • ricsi1
    azért mert tudom hogy ha egyben írom nem jeleníti meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!