10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
scholes #4957 Köszi, ezzel meg tudtam oldani a hangot, de most az a baj, hogy a kép nem igazán jó, mert a játékosok átlátszanak, tehát valami azzal sem jó, azt nem tudod/tudjátok miért? -
#4956 Hell!
megtudná mondani nekem vki,
-hogy hol találok NORMÁLI pachet?
-hogy hogy lehet elmenteni a replyi-okat? -
#4955 ezeket használd
Ad-Aware
SpyBot Search
Reg Cleaner (van a srácnak ujabb progija is azis jó)
Norton Utilities (OPTIMIZER)
Ezeket mondjuk amúgy is érdemes hetente egyszer futtatni -
#4954 nem az a gáz,hanem be kell menni a hangdriver(asszem a directX-ben) és levenni a hardveres gyorsítást basic-re. vhol lentebb leva írva pontosabban.. -
scholes #4953 Sziasztok, lehet, hogy már volt róla szó régebben, csak nem tudtam mindet elovasni, így most megkérdezem, hogy miért van a deviances verziónak elszarva a hangja? Teljesen lassú, és így iszonyú évezhetetlen. Ha virtuális cd-n van, az lehet a gáz? -
Horvim #4952 Már nem aktuális, megtaláltam a szobát! :) -
Horvim #4951 Melyik szerveren van ez a #fifa.hu szoba? -
Horvim #4950 Most olvastam az üzidet, mert eddig fifáztam!
Most fent vagyok a mircen kb még egy fél órán keresztül. Örülnék ha errenéznél!
Köszi! -
#4949 thx:) -
#4948 komolyan kérdezem,csak rosszul megfogalmazva
szóval:ha a játékosod várja hogy egy sima s-el passzolás után odaérjen hozzá a laszti,akkor nyomsz egy otb-t és oda tudsz sprintelni vele a laszti elé..ezt használod? vagy nincs is ilyen?
tényleg játszani kéne egy normálisat,most prógálgatok mindenféle registry bizbaszt,meg defragmentet stb.. -
#4947 amugy az szép volt
de rakd fel a winfost hogy egy rendeset játszhassunk :-) -
#4946 ezt komolyan kérdezed, hogy szoktam-e használni? :-)
állítólag nálam többet senkisem használja -
#4945 gyere fel a mircre és megbeszéljuk
de a crackelt patch kell hozzá -
#4944 emlékszel Roni lövésére a 2. félidőben. ívelés,kapáslövés? c+a-val íveltem neki..és védekezésnél is rendkívül hasznos a c-gomb(call 2nd defender)
ha passzolsz Te szoktad használni az otb gombot? áll. arra jó,hogy tudj a labda felé sprintelni vele,mert ugye azt sokszor nemigen lehet:( -
#4943 előfordul, hogy a kapus nem a labdát rúgja,vagy üti el kivetődéskor,hanem a csatár lábát és olyankor jár a tizenegyes! és az alap fifában is:)
a szögletnél bill-en(az én gémpadomon is) a nyilakkal lehet egyértelműen irányítani a fejest,vagy kapáslövést. kicsit nehéz,mert a kamera néha pont rosszkor fordul,és az irány is pontosságát veszti,de gyakorlással simán fejleszthető. kapáslövésnél sztem nyomni kell a c-t is..
-
Horvim #4942 Köszi a segítséget Breki!
Még 2 kérdésem lenne: ha nem eredeti fifám van, akkor neten keresztül hogy lehet multizni? És mondjuk egy 12 perces játék kb. mennyi adatforgalmat jelent? -
#4941 találtam még egyet
-
#4939 asszem fm írt erről -
nutiform #4938 Jó kapust a kapuba!:)
Olyan volt már valakinek hogy a kapus buktatta és tizenegyest kapott érte? -
#4937 sztem pedig függ attól merre huzom az analógot
engem inkább az érdekelne hogy lehet kivédekezni :-) -
nutiform #4936 Árulja már el nekem valaki,hogy mitől függ az hogy szögletnél fejeléskor a kapu melyik részére megy a labda?A karok mozgatásával semminemű összefüggést nem látok.
-
#4935 Adboard Factory -
#4934 hu most megfogtál
az elsőre a válasz
Adboard Factory azt hiszem a socceracceson fent van
A 2. képet a "GK mez miatt raktam be a horvát oldalon van, de nem tudom arc van-e -
Horvim #4933 Hali!
Breki, ennél a Super adboard packnél mit kell csinálni ezekkel a bmp-kel, hogy bekerüljenek a játékba?
Ezt a Pirlo(?) arcot honnan lehet leszedni, és ezt is hogyan lehet berakni a játékba?
Köszi! -
#4932 -
#4931 -
Even before the release of FIFA 2004 a lot of editers have joined together to create a great patch for the German Bundesliga, above them some members of 'FIFA 4 Fans', too. Some days ago the first download was published by this German Edit Team. The GET Patch Teampack 1 includes the following features:
- complete Bundesliga roster
- improved gameplay
- original schedules for 1st and 2nd Bundesliga
- new DFB Cup adboards
- the blue referee kit
as well as for FC Kaiserslautern, FC Cologne, FC Nuernberg, 1860 Munich, Alemannia Aachen und Arminia Bielefeld:
- home and away kit (sometimes keeper kit) + mini kits
- each team 8 (orginal) fan flags
- each team 9 different adboards -
#4929 -
#4928 miiiii? -
#4927 nem lehet!
a fifahungary.com-on van egy javító pach -
#4926 akkor nem helyesen raktad fel -
#4925 milyen javító? -
#4924 szerintem csak egyféle képpen lehet...de már megcsináltam
a sima 1.1 es pachet nem engedi felrakni.!!
replayt még mindig nemtudok menteni! -
#4923 helyesen raktad fel? -
#4922 ezt még mindig nem értem,de bizots bennem a hiba..
a #4911ben egybe írtad az 1. és 2. észrevételed. mégis megjelenik. mikor nem jelenik meg? ha több sort írsz,vagy mi? ha a 4918at és az utána következőt egybe írtad bvolna,akkor mi történt volna? -
#4921 a javítót felraktam elbaszta az egész játékot...
mit kell csinálni? -
#4920 rászántam magam egy win reinstallra,de mikor elkezdtem elment a kedvem :) úgyhogy maradtam, és megyek vissza... -
#4919 fm miért léptél ki? -
#4918 a javító meg a 1.1 es pach nem üti egymést? -
#4917 azért mert tudom hogy ha egyben írom nem jeleníti meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!