FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Azt hiszem sokan vártak erre:

FIFA Music Changer 2004 v.1.0

Ajánlott dalok: VA - Football Hits (2002)

1. Various Artists - Can't Take My Eyes Off You (3:46)
2. Various Artists - Go West (4:46)
3. Various Artists - I Will Survive (3:27)
4. Various Artists - La Copa De La Vida (4:33)
5. Various Artists - Live Is Life (4:00)
6. Various Artists - The Final Countdown (4:15)
7. Various Artists - The Winner Takes It All (4:36)
8. Various Artists - We Are The Champions.mp3
9. Various Artists - We Will Rock You.mp3
10. Various Artists - You Win Again.mp3
11. Various Artists - You'll Never Walk Alone.mp3
12. Various Artists - Rockin' All Over The World.mp3
13. Various Artists - The Best.mp3
14. Various Artists - Three Lions.mp3

Ja és itt a kedvenc csapatom:

Breki33
http://fifatour.uw.hu/
Breki33
van egy oldala
sajna fejbõl nemtudom
de tele vagyunk
viszont másikalban lehet, hogy van hely

meg majd minden este vannak kupák

Amugy Beepee Rudee is benne van

munka_gorilla
FH-n vannak errõl infók? Vagy máshol? Vagy mi van?

Breki33
nincs mit szolgálunk és védünk :-)
Breki33
hát a tour

32-en vagyunk és ma kezdõdik

te többfajta bajnokság is van
mondjuk nekem egy untig elég :-)
munka_gorilla
miféle bajnokság?

Breki33
szoktunk

de ma kezdõdik a bajnokságom
munka_gorilla
A fifa-hungary csatin szokott amúgy lenni valaki? :)
Mert este örömmel venném, ha valaki hajlandó lenne velem egy meccset tolni és gondolom, ott szervezõdik az ilyesmi!

Breki33
amúgy a szöveget az fh-ról idéztem, én még annó angolul lenkeltem , be de akkor a kutya sem figyelt fel rá
Breki33
tûzfal, sok alt+Tab, letöltés a háttérben, bugos gép, regi winfos, más gameplay, esetleg patch-ek, eltérõ verzió
Breki33
hát írd bele
szövegszerkesztõvel simán szerkeszthetõ
Breki33
animált közönség+mozgó háló=f..ább Fifa
LezLee
Breki ez engem is érdekelne, hogy mit is old meg ez az átírás a háló és a közönség terén. Elvesztettem a fonalat (vagy meg sem volt :)))
Hali kéne egy kis help! Direct ip-s játéknál ahogy elkezdõdik a meccs pár mp után discelek :(( Van valakinek 5lete erre a problémára? Elõre is köszi.
reaper4
hali!

nekem csak a cfg_pc_l.ini file-ban található meg az a 2 sor amit leírtál a high-ban nem.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

lenne egy kérdésem: a skilleket részletezõ oszlopdiagramok közül a zöld mit jelent ? (tipp: ennyi lesz, ha befejezi a szezont az általam meghatározott edzés programmal, vagy ezt érdemes fejleszteni, mert itt a jelölt mértékben vannak lehetõségek (egyfajta tanulékonyság)??)

fm
mit old meg ez pontosan a hálóval és a közönséggel kapcs? sry,de nem vágom. a cikk amúgy nagyon hasznos lett. thx érte

Breki33
gondolom sokakat érdekel:

Háló és közönségproblémára van megoldás: nyisd meg a Fifa2004/data/cmn könyvtárt. Ott lesz 3 ini fájl: cfg_pc_l.ini, cfg_pc_m.ini, cfg_pc_h.ini. Az l a low, az m a medium, a h a hard grafikai minõségre vonatkozik. Nyisd meg azt amelyikben te játszol, keresd ki a DISABLE_NET_PHYSICS=1 sort és az egyest írd át 0ra. Ez a hálót megoldja. Közönség: ugyanitt a CROWD_ANIMATION = 0 sorban a 0-t írd át 1esre.
bocs, mostmár igen :))

Breki33
olvastad a privit?
nincs mit
közkincs volt (no copy right) :))

Breki33
amúgy köszi
Breki33
hát nagyon reméltem :-)
ja a presztízspontokra vonatkozó rész külön tetszett ;))

Breki

gratula a cikkhez :))

Breki33
Y-t nyomogast szorgosan

ezzel váltogatsz a három játékos között

A szabadrúgás pontos leírása benne van a fifaiskolában de lehet, hogy a cikkemben is benne van de erre nem mernék megesküdni
munka_gorilla
Reggelt! Valaki fel tudna világosítani a szabad/szögletrúgásnál ill. OFF-BALL Control(vagy mi)-nál megjelenõ 1 2 3 számokkal jelölt opciók közötti választásról? Már rájöttem, hogy -el tudom OFFBALL-nál a labda nélküli játékost irányítani, de például csak az egyiket. Másikra váltani nem tudok. Szabadrúgásnál melyik gomb az 1, melyik a 2, melyik a 3? Nem értem! Igaz éjjel fél egykor próbálkoztam vele...

Breki33
most mirõl is van szó?
Breki33
ezzel egyetértek
mohus
"Mert lehet hogy en hulye vagyok hogy alapbol ezt nem tudom,de attol meg elvarhato lenne egy programtol hogy at lehessen konfiguralni benne az alapvetõ beállitásokat."

sajna idén félkszre sikeredett ez a termék...de ez ne tantorítson el tole....csak a konzolosok szoptak egy nagyot:)nekik nincs patch

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
Audigynél még nem halottam ilyenrõl, de a hangkártya dologról ma már volt szó
Breki33
Breki
és fent vagyok a mircen
szia ! breki33 gyere át mircre
Breki33
sztem be kéne irni a fejlécbe
irányítás csak patchal és 20-al elõrébb :-)
Breki33
ebben igazad van
fm
ja. én is bocs. igazad van a játékot illetõen,meg abban is,hogy 20at visszaolvashattál volna..segáz

fm
sry,de pont a hozzád hasonlóak miatt téma ez ilyen szinten..szomorú vagy sem,ez van..

Breki33
figyi sok billes megszorongat
es nem vagyok én WC
mára ígérted amúgy
fm
kicsit parázok. osztom itt az észt,stb. aztán meg lealáznál...nem tudom miylen otb ellen védekezni,lehet aláznál vele. ígérem,hogy amint készenállok szólok,csak még keresek pár kifogást

Breki33
Irj Kennynek ezért van a fóruma
fm
amit még észrevettem,hogy nehezebb fokozatokon az ellenfél ha rádtapad,pont úgy mozog ahogy te. tehát mikor a sprintet megnyomod,az õ sprintje is "megnyomodik",ezért nem lehet lerázni ritmusváltással. az irányokat ugyanígy "nyomkodja" a gép..

Breki33
huhh majd mentek :-)

Amugy becsulom azokat akik multiban OTB nélkül megszorongatnak.

A multkor multiban volt egy berajzolos golom tökre meglepodtem.
De sztem mulltiban nem lehet menteni
gyere játszani és megmutatom
fm
egyébként nem tudom vki észrevette-e már,de nekem úgy tûnik,hogy a kapus azért ilyen gyökér,mert mindig pont szemben áll a labdával. tehát a rövidet fogja teljesen,oda szinte lehetetlen gólt rúgni,a hosszúra meg szarik. ez helyezkedési hiba mindössze,ezen nem lehetne javítani?

Breki33
a gameplayrol énnekem az 1.1-es tetszett meg, de az 1.2-est próbáltam multiban

Amúgy van egy horvát gameplay is
még nem próbáltam
fm
a harmadik meg NEM AKAR otb-zni. anélkül is meglehet csinálni bármit szvsz. nem küldenél egy fasza otb GÓÓL replayt?

Breki33
hát látod én megmondtam, de két oldalról támadnak miatta
egyik fele a helyét félti a másik nem tud OTB-ni.
(Most sarkitottam bevallom)

Ha multizni akarsz a fenti cimen megtalálsz
fm
ja. mennyit játszottál az alappal,az 1.1el és az 1.2vel? milyen szinten?

LezLee
Ízlések és pofonok. Nekem az 1.2-es jött be, de gondolom ez egyénfüggõ...
SecMan
Kösz!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"