10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5046 egy rakat cd-t írtam és a fele hibás! fú de gáz. bocs az offér.. -
laczoo #5045 amugy ezt hova kell masolni? -
laczoo #5044 rudee örök hálám,most fogom kiprobalni -
scholes #5043 Szerintem hivatalos pacht, mert a netközpontról töltöttem le, de most már megtaláltam a detail-level-t, csak kár, hogy mediumon és highon rosszak a játékosok -
#5042 na format c: után újretettem a winfost. kiírtam cd-re a fifát,erre a 2. cd-t nem olvassa a telepítés közben a végén. feltettem minimum installal,de megmaradt a scroll-hiba! remélem az onlány játék megjavult!
és BÚÉK!!!!! -
Rudee #5041 Itt is van. -
#5040 tess :)
-
#5039 -
#5038 javitó patch?
linkeld be neki a settinges képet -
#5037 ha jól tetted fel, akkor kell lennie egy detials menürésznek is, amiben tudod állítani a részletességet...a hivatalos 1.1-es patch-et tetted fel, avagy a javító patch-et ? :) Ja és a fifa fullon van telepítve? -
#5036 na megnéztem Advanced Settingsben legalul -
#5035 hát sztem van a settingsben ilyen csuszka de nekem fullon van
mindjárt megnézem -
scholes #5034 Melyik is kell? Most feltettem az 1.1-esre update-telőt, de nem változott semmi sem -
laczoo #5033 tedd fel légyszives,hatha nekem is jó lesz vmire -
#5032 felraktad a patch-t? :) Ha nem, akkor töltsd le innen -
scholes #5031 A TCM-ben be tudom állítani, hogy a 3d-je low legyen, de a FIFA-ban nem, mert ott hiába keresem, nem találom ezt a lehetőséget. -
Rudee #5030 Régebben Joke belinkelt ide is vmi filet Saitek gamepadhoz, le is szedtem hátha jó lesz még vmire, ha kell fölrakom vhova. -
#5029 -
#5028 te ki vagy? -
pippo88 #5027 Breki!
Lejátszhatnánk ma az Online EB meccsünket! -
#5026 az indexen van azt hiszem egypár embernek -
laczoo #5024 nekem ott a problema,hogy egyszeruen nem engedi atnevezni!
vki kuldje mar el a .reg fajlt.akinek saitekje van -
#5023 Joke leírta asszem a fifahungary-n
őt kell ezügyben megkeresni -
laczoo #5022 üdv!engem is ugyancsak egy saitek p2500 -val áldott meg a télinyúl.(mivel logitechet már nem kaptam).
visszaolvastam,és megvan az a registrys dolog,de nekem nem engedi átirni:o(
szoval aki ugyancsak ezzel szenved/szenvedett az léccike forditsa le,vagy jól ragja a számba hogy hogyan kell.
üdvözletem:laczoo -
#5021 -
#5020 -
#5019 -
#5018 -
download -
#5015 mit szeretnél még? :-)
details van -
scholes #5014 Hát ja, eddig sikerült elérnem, hogy 20 vagy 30 játékindításból kétszer jól jelenítse meg a játékosokat, amit nem tudom, hogy sikerült megcsinálnia, de a játékban csak a felbontást tudom változtatni, többet nem lehet? -
#5012 nemtudjátok miért nem szúrja be az üzimet?? -
#5011 nekem nem -
#5010 asszem P -
Horvim #5009 Ezt nekem írtad? -
#5008 jobb klikk az asztalon->tulajdonságok->beállítások ->speciális -> geforce 2 mx tul.(lehet nem pont ez) -> itt keress vmi intellisample-t és azt max minőségre(jobbra a csúszka)
persze csak ha jól ovastam,hogy geforce karid van..vagy próbáld meg a játékban a detail level-t babrálni. vagy ha nem találtál olyat amit írtam,keress vmi hasonlót -
#5007 na holnap kipróbálhatjuk, ha gondolod -
Horvim #5006 Nem tudom, hogy segítettek-e, csak azt tudom, hogy 1 meccset már tudtam játszani! :) Azóta sem ment 1 sem! :)
Ez nekem már megérte! Az, hogy hogyan jött össze az nem tudom! :)
Annál a fekete képernyőnél veszti el a kapcsolatot szerintem a game. -
#5005 most végülis mit segítettünk? :-)
és eredményt se irtál P -
#5004 Látom mindig segít valaki, hogy a házigazda ne unatkozzon egy percet sem.