FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem itt nehéz lenne
Breki33
nem olvastad a forumot?

Fifa Hungary Dual Action fórum

amúgy nagyobb és használható
én mindig bill-es voltam és 2-3 hete van gamepad

Amatörön kellett kezdenem, de tökjó mostmár pariba lenni
Miért nem tudod meghallgatni? Mondjuk én kitöröltem az összes default zenét és helyette beraktam a kedveceimet.
Ez az új patch mennyire hivatalos? Kipróbálta már valaki,érdemes leszedni?
LezLee
Breki kíváncsi lennék a véleményedre. Szóval még mindig nem döntöttem el, hogy vegyek-e gamepadot, vagy sem. Te a Fifa 2004-et nyomtad bill.el is, vagy csak gamepaddal??? Mert érdekelne, hogy gamepaddal nagyobb-e a játékélmény, ill. hogy több dolgot lehet-e megcsinálni vele,mint bill.el. Gamepaddal használható a cselezés, mert bill.el használhatatlan?
Breki33
. Copy in your FIFA-main directory :

config.dat
locale.ini

2. Copy in your Fifa\data\cm :

ini.big
ini_pc.big

3. now open eagraph.exe (sorry for using EAGRAPH but the zdata_06.big is a 60MB file)

open the file zdata_06.big in your fifa\data and us the "import" funktion from Ea Graph to import AI.CPU .
if you don't find understand the EAgrpah please post it in the forum.

4. ready for a new fifa-exp.

5. have fun

6. have more fun

:-)
Breki33
melyiket?
Breki33
a Veteránnál érdemes még ezeket kipróbálni:
this are the gameplay variants :

dribble.ini

CPU_THROUGHPASS_PERCENT = 6

longball.ini

CPU_LOBPASS_PERCENT = 9
Breki33
na jönnek az új dolgok

FIFA "FEEL THE GAME" PATCH

Version 1.02

Features :

- CPU : even ball occupation

- CPU : longe range shooting

- REFEREE : makes better calls

- GOALIE : improved behavior

- PLAYER : choose Ronaldo, he is really fast now, and try to dribble past the goalie !

- INGAME : random effects, f.ex. defense make bad decisions...

- PASSING S. : improved

- DRIBBLING : optimzed...try to be JAY-JAY Okocha (Bolton)

- EVEN STATS : after a game INTER vs. JUVE you will see even stats...

- INJURIES : more injuries for a realistic career mode -

what do you if HENRY is out for 2 month...

- CPU SUBS : cpu makes now some subs..

- CPU : more Edges, headers, lobs...

Download
Breki33
hehe
pont akartam kérdezni miaz, hogy senki sem figyel fel rá

LezLee
Akkor bocs.
(Nem is örülsz, hogy így reklámozlak?? 😊))))
Breki33
nemis én voltam :-)))

ráfogom fm-re meg a nyuszira :-)
Breki33
milyen gamepadod van?
LezLee
Breki, na itt a véleményem az új veterán gameplay-el kapcsolatban:
Quuuurva nehéz!!!! 😊))
Bõvebben: amikor kipróbáltam, biztonság kedvéért a semi-proval (mert sejtettem valamit), a Stuttgarttal játszottam egy gyenge csapattal és a végén még a döntetlent sem sikerült kiizzadnom, az egész meccsen kb. ha 4 helyzetem volt, abból 1 bement (az ziccer volt), és az összes távoli lövésemet fogta a kapus. A Cpu játéka hihetetlenül feljavult, már nem akadozik a játéka, hanem folyamatosan, megállás nélkül passzolgatva próbálja kijátszani a user védelmét. Sokkal nehezebb gólhelyzetbe kerülni, hiszen annyira letámadnak, hogy ha kicsit megtolod a labdát, már nincs nálad. Szóval úgy tûnik, hogy amit írtak róla, az mind igaz, és kib...ul nehéz lett, hát veteránoknak való tényleg.
Szóval mindenkinek ajánlom, aki a gép ellen játszik és már unja, hogy mindig õ nyer. Ezzel garantáltan nem fog 😊)))
Breki33
Joy-al nemtudom, hogy lehet de biztos érdekes :-)

gamepadot már elmondtam
Breki33
igen sok ilyen van a multiban is aki billentyûzeten nem nagyon használ OTB-t
mégis tudnak játszani......
Breki33
Ja csak nem tudom meghallgatni azt a számot amit cserélni szeretnék ez zavar
Breki33
hát az a patch amirõl itt már szó volt de a cikkben mégsem lehetett crackelt-rõl irni P
Breki33
köszönjük :-)
LezLee
Szerintem olvass vissza, Breki már jópárszor leírta, hogy mi a teendõ...
Ja és billentyûzeten játszom az OTB használata nélkül, úgyhogy hosszú fifás múlttal keyboardon is aránylag hamar bele lehet jönni.
haho!
Azt szeretném megkérdezni ,hogy joy.al hogy lehet cselezni?
Én már professional szinten játszok és 2-3 idegborzoló idény után végre felvettem a ritmust, olyannyira, hogy az olasz serie B-s Palermoval nagyon közel állok a feljutáshoz. Persze sok játékost csereberéltem, az anyagi kereteken belül kihoztam talán a legjobbat.
Ez a Music Changer nagyon jó!
jugen
Melyik ez a patch, amirõl a cikk ír?

"Furának tartom, hogy olyanok maradtak ki a játékból, mint a billentyûzetkonfigurálás, a grafika részletességének beállítása vagy az IP alapú többjátékos mód. Szerencsére ezeket a hivatalos megjelenés után kiadott hivatalos patch orvosolja. A programba beépített auto-updater beizzítása után a letöltött javítás végre engedélyezi az alapkiosztás átkonfigurálását, s az instant replay menüpont alatt végre elmenthetjük a jól sikerült akciókat."

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Lefordítottam egy német magazin tesztjét a játékról, olvasgassátok:

FIFA 2004

A Fifa-széria ebben az évben kap elõször egy komoly konkurenst PC-re a pompás PES 3-mal.
De a kanadai fejlesztõk nem hagyják magukat a nyugalmukból kihozni, és a FIFA 2004-gyel folytatják konzekvensen és sikeresen az utat az arcade-futball felõl a komoly futball szimuláció felé.

Az új karriermódban öt éven keresztül vezetsz egy csapatot a választásod szerint a 23 ligából. Csapatonként változnak az elérendõ célok: Bayer München harcol pl. a kuparészvételért, míg a frissen feljutott csapat a 2. ligából a bentmaradásért. Hetente minden csapatnak van egy bizonyos számú pontja. Ezeket lehet felhasználni egyéni edzésekre, amelyek az egyéni képességeket tartósan javítják. Minél erõsebbek a szereplõk, annál több pontba kerül egy óra. Ennek megfelelõen mérlegelheted, hogy inkább egy sztárt, vagy inkább több átlagos játékost edzel. Menedzser kvalitások is keresettek, januárban és júliusban figyelni kell a piacot. Szükségtõl és pénztárcától függõen lehet a csapatodat kiegészíteni top játékosokkal, eladni a gyengéket, vagy olcsón jobbakat venni.
Aki 10 gombos és 2 analógkaros gamepad nélkül játszik, elszalasztja a legfontosabb újítást, az ún. Off The Ball kontrollt. Ez ad lehetõséget arra, hogy a labdát vezetõ játékoson kívül egy további játékost irányítsunk. A második játékos koordinációja, aki többnyire másik irányba fut, sok gyakorlást igényel. De megéri, mert fantasztikus kombinációkat, kényszerítõket lehet csinálni anélkül, hogy ki lennénk szolgáltatva az MI-nek.
A két legmagasabb nehézségi fokon az OTB nélkül már nagyon nehéz a büntetõterület határától, mert a védelem egy „falat” von a 16-oson. Az új irányítás nemcsak arra szolgál, hogy közvetlen lehetõségeket dolgozzunk ki. Sokszor lehet a védõ figyelmét elvonni, hogy a játékostársnak szabad teret vagy lövési lehetõséget nyissunk.
Szögleteknél és közvetett szabadrúgásoknál elõkészített variációkból választhatunk. Amint a játékos a labda felé fut, irányítsa a kívánt fogadó játékost. Megfelelõ idõzítéssel szerezhet fejes vagy kapásgólokat. A közvetlen szabadrúgások egy kis ügyességgel ( és jó lövõkkel mint pl Beckham vagy Scholl) már majdnem túl gyakran is a kapuba jutnak.
A labda-fizika hasonlóan realisztikus mint az elõzõ részben. Nem ragad a lábhoz, korrektül pördül le a kapus kezérõl vagy a játékos térdérõl. Habár a történések a füvön nagyon hihetõen jönnek át, de a computer ellenfél kombinációi úgy hatnak, mintha a jelentek a programkód mélyén számolódnának és nem a szituációtól függõen: mintha a program a háttérben tervezné, hogy melyik passz érkezzen meg címzetthez és melyik lövés találja el a kaput.
Ez ellen könnyen lehet tenni, ha másik ember ellen játszik ugyanazon a gépen. Távoli ellenféllel szemben csak az EA online-portálján keresztül lehet játszani. Ez a vásárlástól számított hat hónapig ingyenes, ezután tervez az EA egy havi díjat még nem ismert mértékben.
A prezentáció és az atmoszféra hagyományosan a FIFA sorozat erõsségei közé tartozik. Ezúttal eredeti szurkolói énekek pótolják az elõzõ rész hasonlóan ható zajait. Sárga kártyánál a játékosok vadul gesztikulálnak a bíró orra elõtt. A találatokat számos kamera állásból megismétlik. Különösen szép megoldásoknál nyilak mutatják a labda útját a hálóba. Összességében jobban megérdemli az ítéletet „televízióérett” (nem tudom mi a megfelelõ szó rá, a szerk. megjegyzése😊) mint valaha.
Pro
- realisztikus labda fizika
- hiteles atmoszféra
- original licenszek
-pompás OTB-irányítás
-analizálási funkció

Kontra
-részben generáltnak ható játékfolyamat
-túl sok szabadrúgásgól
-körülményes menü
-online játék csak EA portálon keresztül

Optimum PC: 1,4 GHz CPU, 512 RAM, 880 Mbyte hely a merevlemezen, GF-3 kártya, Analog- gamepad.

Breki33
VB-t nem tudsz
BL csak a carrierben
Breki33
kiváncsi lennék a Kenny-t használók véleményére
Breki33
Hú gyerekek mit találtam:

---------------------------------------------------------------------------------
Veteran's GamePlay Patch for FIFA 2004 v1 - MEX
---------------------------------------------------------------------------------

Package :
- Easy editable INI files
- GamePlay Controller Program
- gfxpak.exe

GamePlay Info :
- Real Ball Physics.
- Realistic GoalKeeper skills.
- Improved Lobs.
- Better Through passes.
- Dynamic CPU Gamestyle.
- Increased Difficulty levels.
- CPU Tactics.
- Better Crosses.

To Install :
Extract the contents of compressed archive to any folder, then run the GamePlay
controller program called "GamePlay.exe" :

- It will detect FIFA 2004 and store info about your current GamePlay Files
- Press "Create MOD Files" so the program can generate the template files based
on your FIFA 2004 version.
- Press "Pack INI Files Inside MODs" so the program can insert the INI files into
the created MOD files, this allows you to edit the GamePlay INI files.
- Now activate the finished MOD files by pressing "Activate MOD"

GamePlay Controller Functions :
- To switch back to FIFA 2004 default GamePlay just press "Activate Original"
- To know what GamePlay is active you can press "Check Active Files"
- To switch again to Veteran's GamePlay just press "Activate MOD"

If you edited the included .ini files :
- First "Activate Original" to switch back to Default GamePlay
- Then "Delete MOD Files" to clean the MOD GamePlay
- Tweak the .ini files at the package folder
- Press "Create MOD Files"
- Then pack the modified INI files with "Pack INI Files Inside MODs"
- To finish just "Activate MOD"

NOTES :
- The GamePlay Controller program is designed to manage and restore GamePlay
files, so try to not modify the files located at FIFA 2004 main folder.
- All the control you need is at this package.
- The GamePlay works in multiplayer mode, but remember if you edit
the ini files ensure that the person you playing with has the same files.

quick link
Breki33
nem dehogy ez 4kyte :-)

csak a közönség szurkolása lesz fantasztikus

belinkeltem pár napja es az fh-n is kint van
ja és multiban is jó
ja-ja, csak a csúszkán, hullott is a maradék hajam rendesen 😊
utána nézek az audiopatch-nek, azzal megoldható a hangerõ különbség is ?

Breki33
Ez jó hír mivel beraktam a BL Athem-et a német szám helyére

Hogy optimalizáltad a csúszkán?

Az audiopatchet kiprószáltad?
Azzal fantasztikusak lettek a hangok
nekem nem lett lassabb a menü (legalább is észrevehetõen nem), viszont az "új" zenék halkabban szólnak, így fél este a settings-ben optimalizálgattam a hangerõket (zene, menü zörejek, kommentár, közönség), de már jó. 😊

Breki33
a We Are The Champion számot senkise tudja?
LezLee
Junior Senior: Rythm Bandits
Amúgy nekem is ez a szám tetszik a legjobban a zenék közül, úgyhogy le is szedtem Kaazaról, de valahogy annak más a hangzása, mint a Fifában, szerintem ami a Fifában van az remix.
Breki33
Na tegnap megvolt az elsõ bajnoki meccsem.
Teljesen más mint a barátságosak.

Majdnem blama lett P
Breki33
amugy csak a low-osban van benne mivel letiltja ezeket, hogy gyengébb gépen is menjen

de ne használjátok buherálása után gubancok lehetnek multiban
Breki33
figyelem hülyeséget mondtam

szivtam is vele

NAGYON FONTOS
AKI MULTIZNI AKAR NE NYÚLJON BELE

sorry
Breki33
az itteni Fifa 2004-es cikk
fm
Breki ezt a "közönséges" 😊 meg a hálós dolgot hol találtad? kicsit rápörögtem,és elég érdekes dolgokat találtam a ini_pc.big-ben is..azt mivel lehet szerkeszteni? thx

vedd meg eredetibe!! 😛
amugy nem toom
hibás a cd-d... probaldd minimum setupon..
ott is?
akkor mittomén 😛

football without ultras is nothing

Vanek
játék a 24 százaléknál kifagy instaláláskor. mi lehet a probléma? van 4 giga hely gépen még...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

szoval Breki: milyen cikket irtál?!?!?!?
vagy mivan?!??!?!
merre van??? linket pls!!

LezLee
Breki: Megnéztem a tippet amit ajánlottál. Megnyit cfg_pc_h.ini, és ott nincs egyik sem, amirõl te beszélsz. Se disable net physics, se crowd animations. Na most mi lehet a gond, vagy csak én vagyok nagy láma???
Marcell
Nekem is lassu picit (P1300,128,radeon9200) de ez utan a muvelet utan jelentosen lassabb.

nekem alapba lassu a menü...
vagy lehet, h sovány a gépem?? (konfig: cel.766mhz,128mb ram,gf2)

Marcell
Letoltottem a Music Changert, es ki is szedtem a jatek playlistjebol a default notakat. Beraktam a kedvenc mp3-jaimat (5-ot), es meg is szolaltak a menuben. Viszont mintha belassult volna a menu reagalasa... Nektek is?
Esetleg, ha wav-ban teszem be az jobb? Vagy mit csinaljak?

nyami
fincsi kis csapat!! 😛
amugy milyen CIKK????? csak én vok ilyen tájékozatlan?
milyen bajnokság?

magillagorilla
Viszont innen lejött.

Aláiirás

magillagorilla
Hát ez nekem nem töltõdik le. 😞
Viszont a kép!!! 😄

Aláiirás

fm
nekem mozog a háló! asszem,meg a koóözönség is

Breki33