FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikiller
Hol a cikked?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Breki33
Off The Ball

Részletesen lásd cikkemben
Mikiller
Sziasztok!
Valaki mondja már meg mi az az "OTB", mert még kezdõ vagyok

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Breki33
tom P
Breki kár, hogy a 2. félidõben betrekkeltem de jó kis meccs volt holnap folyt köv És különben nem utállak ám
Breki33
a kulcs egy hexa editor
fm
nekem gyanús az esõ dolog,meg még sokminden más. ha beleolvasol a ini_pc.big-be, akkor láthatod,hogy még sok érdekes dolog van ott.
pl.
FLARES_ENABLED = 1
FLARES_ENABLED_DURING_GAMEPLAY = 0
FLARES_ENABLED_PERCENTAGE = 100

LIGHTGLOWS_ENABLED = 1
LIGHTGLOWS_ENABLED_DURING_GAMEPLAY = 0
LIGHTGLOWS_ENABLED_PERCENTAGE = 100

FLAG_ANIMATION_DURING_GAMEPLAY = 0

BAKED_LIGHTING = 0

és az ini.big is rejteget sok fura dolgot,ami ki van kapcsolva. pl hogy a gép is lesre fusson stb.
Ezeket nem lehet vhogy szerkeszteni??? ha átírok vmit nem indul a game..

Különben is remélem egyszer megtapasztalod az AC Milan lehengerlõ gólzáporát tõlem nem úgy mint ma
Jóvan akkó vitatkozzunkNem azt mondtam, hogy nem lehet jól játszani bill-el de az off teh ball-t könnyebb használni gp-on jó????
Breki33
ezzel nem teljesen értek egyet
bár én még csak harom hete gamepadozok, de elég erõs bill-eseket láttam már
Breki33
najó de mi a kapu iránya?
jobbra?
télleg nincs csak egy százast tévedtem
Breki én benne vagyok a játékba álltalában a #fifa.hu csatin megtalálsz. Amit nem értesz ott azt akartam mondani, hogy ha vki jó játékos és ráadásul gamepaddal játszik (amivel ugye könnyebb használni az OTB-t) akkor szinte meg is nyerte a meccset. Majd keress aztán jáccunk :)
fm
nálam radeon-al nem lehetett visszatölteni,kilépett a winfosba,de geforce-al simán megy..fura

Breki33
load

of course
Breki33
és erõsebb lett?
Breki33
Ez érdekelne mert ugyan legutobb multiban fejes góllal nyertem de soxor rossz fele fejelem.
Merre húzod az irányt?
Breki33
cselezni analóg karral lehet
beadni pontosan OTB-vel lehet
fejesre olvasd el a multi meccsem leírását

a kifelés sajna igaz.

De hogy nem lehet gördülékenyen támadni
na asszem már tényleg mentek egypár gólt.
Ramore
Engem borzasztóan zavar, hogy lehelet könnyedséggel veszi el a gép a játékosomtól a labdát, cselezéseknek semmi értelme nincsen, pontatlanok a beadások, fejes gólt szerezni talán nem s lehet, kifele csorgó labdát nem tudja megmenteni, nem lehet gördülékenyen támadni stb.

Én nem ma kezdtem EA sportjátékokkal játszani, az eddig megjelent összes típust kipróbáltam már, rengeteg szezont lehúztam az évek folyamán, de a tavalyi és ez a 2004-es nem élt meg egy fél szezont sem a gépemen, talán a PES3 lesz a megoldás a focijáték éhségemre.
Joke
Én felrakttam, simán emnt a dolog, le van írva, hoyg kell. Akkor lepõdtem emg elõszõr, amikor az ellenfélnél a srác 22-rõl úgy bevágta a felsõbe, hoyg öröm volt nézni. Egyébként két iylen gólt kaptam. Más egyebet nem fedeztem fel benne, bát enm játszottam sokat vele azóta. Nekem az bajom, hogy carrierben lesérül a játékosom mondjuk 2005 feb. 2.-án,a zt kiírja, hogy a legközelebi visszatérés 2004 március 22. Naná, hogy nem épül fel. Mondjuk még a 1.01-es patch megjelenése elõtt ekzdetm el nyomni, leeht az a baj.

ÁjjLe BoBBi
köszi szépen!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Breki33
joy-t nemtudom
gamepadost már párszor leírtam

a config.dat-ot átirod (aktuális sor)
vagy pedig ha normális cucc a driverében állíthatod
Ha valaki tud segítsen!
Én a FIFA2004-et joystick-kal játszom,ha ketten játszunk akkor alapból.
A kérdésem:
Hogy lehet a joynál az irányítást átkonfigurálni?
A patch amit letöltöttem (v1.1) csak a billentyûzetet engedi.
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Breki33
egyetértek, lehet, hogy senkise tudja kezelni az EA Graph-ot?
Breki33
ilyen még nincs :-)
Breki33
Az elejében van valami, de beiveléseknél sztem bill-esnek is érdemes használni.

Online meg játszunk egyet.

Az utánna lévõket nem igazán értem :-)
3646 3651 pl
exa kicsit lejjebb már véleményezték :)
én billentyûzeten játszom az otb-t feleslegesnek és billentyûzeten úgymond nem kérzeállónak érzem. Ja és anélkül is lehet gólt rugni :) Sok kicsi passz és a védelem csúszik-mászik. Legalábbis online :) Bár ha egy pro gamer (aki nem én vagyok) kezében van egy gpad és jól használja az otb-t akkor asszem annak a meccsnek annyi :D Én azt mondom csak a full jó gémereknek jött jól. de ez csak magán vélemény :D
Breki33
nekem is tegnap volt ez elsõ olyan amin esélyem volt
csak gondoltam a sok multi után érdemes kipóbálni mit tudok WC-n

Amúgy egyetértünk énis leírtam a hibákat a cikkben de alapvetõen a játékmenettel nincs gond
Én wc-n még egy meccset se mnyomtam.Még a professionalban is küzdök.
Persze elismerem,hogy nem tökéletes a játék,de eddig messze a legjobb,és lényegesen több dolgot szeretek benne,mint amennyi idegesít.

Breki33
teljesen egyetértek veled

és tegnap végre WC-n is sikerult egy 0-0-át elérnem, úgy hogy a kapusa volt a legjobb
Breki33
teljesen nem értek veled egyet
lásd 3534
RAmore:Amit írsz az szerintem kajak nem igaz.Én akkor vettem gamepadot a kezembe elõször,amikor a FIFA 2004 megjelent és most már professional szinten is egész jól megy.CSak gyakorlás kérdése.Szerintem hamar feladtad!
És még valami én az elõzõ két fifát kihagytam mert annyira nem tetszett a játékmenet,de ezzel végre élvezet játszani!

Ramore
A játéknak katasztrófális az irányítása gamepaddal, nem lehet egy gördülékeny akciót végigvezetni, egy az egyben verhetetlenek a védõk, úgy veszik el a labdát a csatártól, mintha törött lábbal focizna. Nem bírtam végigjátszani egy teljes szezont, uninstall! Ez a legszebb Fifa, de játszhatóság szempontjából legrosszabb.
tartuffe
Jah, hogy már ehhez is pöcs kell? Az igénytelenségnek abszolút nincs már határa? Legközelebb ahhoz is pöcs kell, hogy egyáltalán elinduljon...

Yvorl redves farkára!

tartuffe
Hali! Most raktam fel és majd lefordultam a székrõl.
Ebben a szarban tényleg nem lehet átkonfigurálni az irányítást? Mert akkor igen gyors uninstall lesz a vége :).

Yvorl redves farkára!

Breki33
C+Shift+Nyilak=csel
D=lövés, szerelés, lökés
C+D=lapos lövés
D+hosszanD=kapáslövés
S=passz, játékos váltás
A=hosszú labda, becsúszó szerelés
W=lapos indítás
C=sétálás
ÁjjLe BoBBi
hali! végre sikerul leszednem a 2-es cd-t is ! :) megneztem! istencsaszar a jatek! valaki leirana nekem hogy milyen billentyukkel lehet iranyitani? szal azert elboldogultam vele valahogy, de smmi kombinaciot nem tudok. es csak a passz, a gyors futas meg a loves megy :)) szal plz valaki irja le mivel mit lehet :)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

AirborneRanger
hi felraktam de nincs a játékban hang mér van ez?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Breki33
demostmár engem is kezd érdekelni
Breki33
ezt mindenki maga dontse el
Breki33
nem hivatalos mint mondtam
az EA nem szokott kiadni játékmenet javításokat, mivek beismerné, hogy nem tökéletes

Amúgy agogy nézem nemcsak gameplay hanem afféle javíts amit tudsz

Átirja a
config.dat
locale.ini
ini.big
ini_pc.big-et

És EAgraph is van bele azzal is kell buherálni
és belerimportálni az aicpu-t
LezLee
Breki ez most egy újabb gameplay patch, vagy a játék új hivatalos patch-e???
Breki33
:-)
Breki33
sztem aki felrakja örökre eltûnik egy másik dimenzióban
mohus
"Gamepaddal használható a cselezés"

használható, de korántsem olyan jó, mint a FIFA 2003-ban azt már megszoktam...mert lelassul nullára a csavó

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
ezredszerre is socceracces

de érdemes az audiopatchet is leszedni szvsz
Breki33
engem nem érdekel az

mármint az nfsu

1.02-es majd megnézem de elotte dogom van
Breki33
az eredeti zenéket nem tudom

Az új amit én ajánlottam semennyire nem hivatalos