10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• fm
    az egyikben GEFORCE 3 TI200 van!! xp-t pedig azért nem teszek rá,mert kicsi a winyója.
  • fm
    hogy érted hogy a netem miatt van??? itthon 1 szobában van a két gép,semmi köze a nethez..
  • Breki33
  • GmorpH
    Köszi, viszont
  • Breki33
    szia BUÉK P
  • GmorpH
  • Breki33
    Mixever 2GK kits pack #1

Arsenal home
    Aston Villa home
    Juventus home
    Juventus away
    Lazio 3rd
    Roma home
    Roma portiere
  • Breki33
    milyen helyi hálózatok?
    LAN?
    ip az az azonisítási cím semmi köze az ADSL-hez
    jobban mondva nemcsak ahhoz van köze :-)

MInden hálózaton lévő gépet az ip-je azonosít.
  • berczy #5120
    Hi!

Segítsen valaki!!!!

Hogyan lehet azt, hogy a helyi hálózatok közül lehessen váltani, mert a FIFA mindig az ADSL hálóját/IP-jét akarja használni, de nekem egy másik helyi hálózat/IP kellene egy másik géphez! Hogyan lehet kiválasztani, mert igy nem látjuk egymást.???

Előre is köszi!

Berczy
  • Breki33
    lehet nem bírja az ATI-t
    nameg miért nem rax rá egy XP_t?
  • Breki33
    No CD-t felraktad?
  • Matthewpamer
    na mind1,max. nem netezek :)
  • Terminátor14
    a 2.-at? :)
    Nekem akkor írta ki ezeket, mikor a CD nem volt bent...más ötletem nincs...
  • Matthewpamer
    igen!:o)
  • Terminátor14
    CD-t betetted? :D
  • Matthewpamer
    aha.Kiírja hogy a fifa2004.exe hibát észlelt...stb.
  • Terminátor14
    de ha már itt tartunk...pontosan miért nem indul el a gém? Hibaüzi?
  • Terminátor14
    nem neked írtam! :P
  • Matthewpamer
    ezt nem értem.Mi a baj a netemmel?Mit kell csináni?ADSL van.384kbit/s-es.Matávos.
  • Terminátor14
    ez szvsz nem a fifa, hanem inkább a neted miatt van...
  • Matthewpamer
    Bakker,nekem csak úgy indul el,ha nem megy az Internet!Ez miért van?
  • fm
    thx! már nincs ötletem,hogy miért "akad" mindkét gépemen:
    1.9ghz, 512ddr(dual), 8500le, winxp, dx9, ac3,xvid,divx codec

1.9ghz, 256ddr, gef3ti(tuning), win98, dx9, semmi codec

nyomtunk direct ip-vel itthon, és egy idő után(2.félidő) elkezdett akadni. nomeg mind2 gépen jelentkezik a scroll hiba :(
  • Breki33
    Pentium 4 2,6 Geforce4 Ti4200 MSI
    512 BRAND DDR RAM
    XP service pack1
    k-lite codec pack
    Why?
  • fm
    FONTOS!! LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!

szépen kérek mindenkit,hogy legyen olyan kedves és írja le milyen gépen nyomul a fifával és mik vannak feltelepítve a gépre! gondolok itt konkrét konfigurációra,service pack-re, CODEC-re!! stb..

előre is
  • Breki33
  • Breki33
    köszi

ja és a mircen sokan hiányolnak
  • Rudee
    BÚÉK Neked is meg a többi fórumolvasónak is
  • Breki33
    Énis a bajnokságot és a kupát, de most nem tudom 7 hétig milyen edzéseket nyomassak P
  • Breki33
    Én az vagyok köszi neked meg BUÉK
  • Rudee
    Reklámtábla mániákusoknak:

Link
  • fm
    én most hogy újraraktam,gyorsan mentem egy copa nazionale-t a romával és megnyertem. wc-n,alap fifa..

a netem még mindig lassú és most már nagyon dühös vagyok!!
  • Breki33
    tudatosan nem lövök, illetve többségében nem direkt lesz olyan, jo ziccerben én választom, hogy melyik sarok, de sxor meg kell küzdenem a gólért és egy századmásodpercem van ellőni.
    Pont ezt szeretem a játékban :-)
    Pont úgy van mint igazából, mert ne mondja nekem senki, hogy pl a 40 méteres bombagóloknál előre tudják hogy a pipába megy.

A kapusos dolgot pont a multi miatt nem részleteztem, de ugy érzem lehetz kicsit javítani a kapus reakcióidejét.
    Ami lehet placebo.
    Amúgy most megint kifogtam egy 11-est pedig mar akartam írni, hogy tévedtem mert előtte máshova rúgta.
    De aztán megint.
    A szögletekről:
    tudom, hogy multiban nincs nagyon de nekem az Inter most megint azt csinálja.
    És most nyertem 2-1-re a kupameccs első felvonásán Taccinardi két félmagas (kapufa mellé) löketével de nyernem kell a bajnokin (akkor bajnok leszek) és a kupa visszavágóján illene otthon is.
  • fm
    további kérdések:
    tudod szabályozni,hogy laposat,vagy magasat lőjj? (nem a c-re gondolok)
    hogy tudsz néha a kapussal ziccert fogni? kijössz?

az olyan szögletekkel,amikor a játékos nem fut,hanem állva várja a lasztit és tologatja a védőt vagy fordítva,nem vagyok én sem tisztában. nem tudom pontosan hogy kell löködni ;) ezért sosem rúgok ilyet,vagy csak nagy ritkán.
    (sztem az ilyen párbaj kimenetele főként a játékosok képességeitől és magasságától függhet)
  • Breki33
  • Breki33
    ja nem pontos a válasz
    lövéseim kb 70%a a kapu felső részébe megy

arra is rájöttem hogy a kapussal, hogy lehet néha aziccert kifogni és, hogy a gép először mindig a bal felsőbe rúgja a 11-est
  • Breki33
    gyakran tudok inkább laposat kevésszer, viszont ami bemegy a pipába olyan "viszonylag" kevés

tehát kb úgy mint az életben
    nemis szeretném ha minden gól a pipába menne

most olyat csináltam kétszer, hogy a szélen elmegyek analoggal egy csel a védő mellett befele mielött szerelne beisadom aztán a belső bedolgozza :-)

Arra jöttem rá ha nem nyomogatom hanem egyszer tá-ként lenyomom erősebb a fejes.

Ja viszont szögletnél ha eltol az ellen mit lehet tenni?
    Egyáltalán mivel tudok tolni? PPPPPPP

Most nem a lökdösődésre gondolok
  • Breki33
    na nekem pont ezek nem
    de a beadásgólok már kezdenek
  • fm
    Breki!! fontos,erre légyszi válaszolj!

a kapura tartó lövéseidből mennyi megy laposan, félmagasan és vmelyik felső sarokba? tehát gyakran tudsz magasat rúgni? nekem billel általában laposan rúgja el,hiába lövöm meg erősen..
  • fm
    nehari,de most írtó nagy még a zűrzavar a fejemben is,meg itthon a gépeken is. mivel format c: volt,mindent le kellett mentenem,pontosabban írnom. de az író csak a másik gépemben működött(a winyó miatt) de ott is a 15 cd-ből 10et rontott, a tudtom nélkül.
    de ne aggódj;) a Te cuccaidat nem írtam ki! hanem áttettem a másik gépre. szóval majd ha megint a másik gépet is rákötöm a hálóra és a netre,kilinkelem a cuccost.

amúgy nagyon király ez a FIFA2004!! olyan középrefejelős gólt még nem nagyon tudtam lőni,általában nem oda fejeli,ahova szánom. de a csukafejes és kapáslövésgól beadásból már nagyon megy ;)
  • Breki33
    nekem is egyre jobban tetszik
    és vannak új góljaim
    egyiknél a felezővonalnál az oldalsó szélen hosszú (30m)előreívelés, a szélső fejjel középpre csúsztatja, a berobbanó védő mellel átveszi, majd kilövi a hosszüt

de amiket küldtem nem linkeled ki?