10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5128 az egyikben GEFORCE 3 TI200 van!! xp-t pedig azért nem teszek rá,mert kicsi a winyója. -
#5127 hogy érted hogy a netem miatt van??? itthon 1 szobában van a két gép,semmi köze a nethez.. -
#5126 -
#5125 Köszi, viszont -
#5124 szia BUÉK P -
#5123 -
#5122 Mixever 2GK kits pack #1
Arsenal home
Aston Villa home
Juventus home
Juventus away
Lazio 3rd
Roma home
Roma portiere -
#5121 milyen helyi hálózatok?
LAN?
ip az az azonisítási cím semmi köze az ADSL-hez
jobban mondva nemcsak ahhoz van köze :-)
MInden hálózaton lévő gépet az ip-je azonosít. -
#5120 Hi!
Segítsen valaki!!!!
Hogyan lehet azt, hogy a helyi hálózatok közül lehessen váltani, mert a FIFA mindig az ADSL hálóját/IP-jét akarja használni, de nekem egy másik helyi hálózat/IP kellene egy másik géphez! Hogyan lehet kiválasztani, mert igy nem látjuk egymást.???
Előre is köszi!
Berczy -
#5119 lehet nem bírja az ATI-t
nameg miért nem rax rá egy XP_t? -
#5118 No CD-t felraktad? -
#5117 na mind1,max. nem netezek :) -
#5116 a 2.-at? :)
Nekem akkor írta ki ezeket, mikor a CD nem volt bent...más ötletem nincs... -
#5115 igen!:o) -
#5114 CD-t betetted? :D -
#5113 aha.Kiírja hogy a fifa2004.exe hibát észlelt...stb. -
#5112 de ha már itt tartunk...pontosan miért nem indul el a gém? Hibaüzi? -
#5111 nem neked írtam! :P
-
#5110 ezt nem értem.Mi a baj a netemmel?Mit kell csináni?ADSL van.384kbit/s-es.Matávos. -
#5109 ez szvsz nem a fifa, hanem inkább a neted miatt van... -
#5108 Bakker,nekem csak úgy indul el,ha nem megy az Internet!Ez miért van? -
#5107 thx! már nincs ötletem,hogy miért "akad" mindkét gépemen:
1.9ghz, 512ddr(dual), 8500le, winxp, dx9, ac3,xvid,divx codec
1.9ghz, 256ddr, gef3ti(tuning), win98, dx9, semmi codec
nyomtunk direct ip-vel itthon, és egy idő után(2.félidő) elkezdett akadni. nomeg mind2 gépen jelentkezik a scroll hiba :( -
#5106 Pentium 4 2,6 Geforce4 Ti4200 MSI
512 BRAND DDR RAM
XP service pack1
k-lite codec pack
Why? -
#5105 FONTOS!! LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!
szépen kérek mindenkit,hogy legyen olyan kedves és írja le milyen gépen nyomul a fifával és mik vannak feltelepítve a gépre! gondolok itt konkrét konfigurációra,service pack-re, CODEC-re!! stb..
előre is -
#5104 -
#5103 köszi
ja és a mircen sokan hiányolnak -
Rudee #5102 BÚÉK Neked is meg a többi fórumolvasónak is -
#5101 Énis a bajnokságot és a kupát, de most nem tudom 7 hétig milyen edzéseket nyomassak P -
#5100 Én az vagyok köszi neked meg BUÉK -
Rudee #5099 Reklámtábla mániákusoknak:
Link -
#5098 én most hogy újraraktam,gyorsan mentem egy copa nazionale-t a romával és megnyertem. wc-n,alap fifa..
a netem még mindig lassú és most már nagyon dühös vagyok!! -
#5097 tudatosan nem lövök, illetve többségében nem direkt lesz olyan, jo ziccerben én választom, hogy melyik sarok, de sxor meg kell küzdenem a gólért és egy századmásodpercem van ellőni.
Pont ezt szeretem a játékban :-)
Pont úgy van mint igazából, mert ne mondja nekem senki, hogy pl a 40 méteres bombagóloknál előre tudják hogy a pipába megy.
A kapusos dolgot pont a multi miatt nem részleteztem, de ugy érzem lehetz kicsit javítani a kapus reakcióidejét.
Ami lehet placebo.
Amúgy most megint kifogtam egy 11-est pedig mar akartam írni, hogy tévedtem mert előtte máshova rúgta.
De aztán megint.
A szögletekről:
tudom, hogy multiban nincs nagyon de nekem az Inter most megint azt csinálja.
És most nyertem 2-1-re a kupameccs első felvonásán Taccinardi két félmagas (kapufa mellé) löketével de nyernem kell a bajnokin (akkor bajnok leszek) és a kupa visszavágóján illene otthon is.
-
#5096 további kérdések:
tudod szabályozni,hogy laposat,vagy magasat lőjj? (nem a c-re gondolok)
hogy tudsz néha a kapussal ziccert fogni? kijössz?
az olyan szögletekkel,amikor a játékos nem fut,hanem állva várja a lasztit és tologatja a védőt vagy fordítva,nem vagyok én sem tisztában. nem tudom pontosan hogy kell löködni ;) ezért sosem rúgok ilyet,vagy csak nagy ritkán.
(sztem az ilyen párbaj kimenetele főként a játékosok képességeitől és magasságától függhet)
-
#5095 -
#5094 ja nem pontos a válasz
lövéseim kb 70%a a kapu felső részébe megy
arra is rájöttem hogy a kapussal, hogy lehet néha aziccert kifogni és, hogy a gép először mindig a bal felsőbe rúgja a 11-est -
#5093 gyakran tudok inkább laposat kevésszer, viszont ami bemegy a pipába olyan "viszonylag" kevés
tehát kb úgy mint az életben
nemis szeretném ha minden gól a pipába menne
most olyat csináltam kétszer, hogy a szélen elmegyek analoggal egy csel a védő mellett befele mielött szerelne beisadom aztán a belső bedolgozza :-)
Arra jöttem rá ha nem nyomogatom hanem egyszer tá-ként lenyomom erősebb a fejes.
Ja viszont szögletnél ha eltol az ellen mit lehet tenni?
Egyáltalán mivel tudok tolni? PPPPPPP
Most nem a lökdösődésre gondolok -
#5092 na nekem pont ezek nem
de a beadásgólok már kezdenek -
#5091 Breki!! fontos,erre légyszi válaszolj!
a kapura tartó lövéseidből mennyi megy laposan, félmagasan és vmelyik felső sarokba? tehát gyakran tudsz magasat rúgni? nekem billel általában laposan rúgja el,hiába lövöm meg erősen.. -
#5090 nehari,de most írtó nagy még a zűrzavar a fejemben is,meg itthon a gépeken is. mivel format c: volt,mindent le kellett mentenem,pontosabban írnom. de az író csak a másik gépemben működött(a winyó miatt) de ott is a 15 cd-ből 10et rontott, a tudtom nélkül.
de ne aggódj;) a Te cuccaidat nem írtam ki! hanem áttettem a másik gépre. szóval majd ha megint a másik gépet is rákötöm a hálóra és a netre,kilinkelem a cuccost.
amúgy nagyon király ez a FIFA2004!! olyan középrefejelős gólt még nem nagyon tudtam lőni,általában nem oda fejeli,ahova szánom. de a csukafejes és kapáslövésgól beadásból már nagyon megy ;) -
#5089 nekem is egyre jobban tetszik
és vannak új góljaim
egyiknél a felezővonalnál az oldalsó szélen hosszú (30m)előreívelés, a szélső fejjel középpre csúsztatja, a berobbanó védő mellel átveszi, majd kilövi a hosszüt
de amiket küldtem nem linkeled ki?