FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ja billel nem olyan jo

de az OTB-vel gamepadon könyebb
GmorpH
Mit írtam is ez szigorúan szvsz volt. Én igazából sosem játszottam egy beadás=egy gól meccseket, viszont ez az idétlen amerrá állok arra rúgom dolog kizárt, hogy élethûbb mint az amikor szépen be tudta csavarni a kapu elé. A valóságban is vannak ilyen beadások, és mivel ez elvileg a valóságot modellezi nekem jó volt úgy játszani.
De mint írtam is ettõl még lehet a progit imádni, de én túl öreg vagy túl lusta vagyok már ahhoz, hogy tizenkét gombot nyomkodjak azért hogy tudjak egy kicsit játszani. Ehhez hozzátartozik, hogy nem vagyok egy zongorista alkta és ezért elég korlátozott mozgásszabadsággal rendelkeznek az ujjaim is.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
hát én örülök hogy nem az, hogy beadom ollo gol......

beadás elõtt nyomj y-t és jó lesz
GmorpH
Gondolom még mindig nincs tv-d, de most éppen: Dortmund Special 1997 on Eurosport.

GmorpH
Miért így nagyon csúszik vagy miért? Csak mert így kibelezve még nem láttam a Dual-t. A Rumblepad-on pedig azt hiszem nincs is semmi borítás, csak maga a mûanyag karok.

GmorpH
Én a WC-vel a történelmi meccseket játszottam leginkább, de az RTWC-hez rengeteg kütyüt összeszedtem a netrõl. Ahhoz a legöbbet. Talán még magyar bajnokságot is és cipõket meg mindent. Sajnos ez nekem már csak szép emlék. És hiába csili-vili a 2k4 nekem egyszerûen nem hozza azt az élményt, és nyugodtan lehet mondani, hogy lusta vagyok, de engem inkább idegesít mint feldob a rohadt sok billentyû. Amikor még csak a Q,W,E,A,S,D volt az sem volt kevés, de nekem sokkal nagyobb élmény volt játszani mint ezzel. Pláne ez a hülye bug idegesít, hogy futás közben képtelenek passzolni, inkább lépnek még 4-5-öt. És a másik ami irtóra felhúz, az az, hogy a beadásokat is rohadt jól megcsinálták már régebben, szépen futott a srác és simán beadta a kapu elé néha még el is vágódott. Élethû volt, most meg ha nem fordulok be a tizenegyes pont felé akkor nyílegyenesen kivágja a közönség felé. Ezek apróságok, de engem igenycsak bosszantanak. Persze ez magánvélemény, szóval ettõl még elhiszem hogy iszonyú jó ez a játék, csak nekem inkább szenvedés mint élmény egyelõre. És ugye a játéknak nem igazán errõl kell szólnia.

Breki33
de nincs ötleted?
valamit csak rá lehet rakni
pl egy vastagabb lufi-t
lehet elmegyek egy játékboltba PPPPPPPP
Breki33
nekem a Road To World Cup-al volt ilyen érzésem, emléxem kijött a demo illetve fent volt asszem a PCX vagy mi CD-jén.
ES fél percig lehetett játszani asszem Olasz-Angolt
És akkor nem volt demo EXpander meg ilyesmi.
Mindig ujrainditani és nézni, hogy húúúúúúúmilyen gol, hu mit csinált.

És akkor jött a World Cup 98 nyaaaaaaaaaaaaaaam

De én már ahhoz is vadásztam ám a kiegészitõket
volt BL-es Patch-em, emléxem 15-21 lemezen vittem haza.

99-tõl 2002-ig énis mindig csalódtam, de a 2003-as tetszett és sztem ezis jó csak sok a bug.

De az OTB nekem nagyon bejön
GmorpH
Hát majd kicsit jobban vigyázol, vagy legrosszabb esetben mehetsz vele abortuszra.

Breki33
ja de most nincs gumim :-)
GmorpH
Morcik? Mintha direkt tépted volna szét...Breki a brutális.
Ez nevetséges. Azért örülök, hogy legalább visszakaptad és megint nálad van.

GmorpH
Ezért írtam ha van közelben. Valahol sejtettem, hogy nincs.
De micsoda jó érzés így nosztalgiázni. Vialli, Ravanelli...ó a régi szép idõk. Ebben az évben kezdtem játszani a FIFA-val. Azóta sem imádtam egyiket sem annyira mint azt. Talán még '98-ban.
Ezért vagyok szomorú minden évben, hogy nemhogy visszajönne az az érzés inkább egyre jobban belémivódik a nosztalgia, és az hogy sosem lesz olyan jó többé.

Breki33
oks valaki küldjön má át egy TV-t :-)
Breki33
amúgy visszakaptam a padot gumi nélkül
várom az ötleteket mit rakjak rá óvszeren kívül :-)

amúgy azt mondták morci-k voltak a nagykerben
Breki33
hát, hogy a rövidbe szeretnél rúgni
ez oda megy méghozzá a kapust kikerülve
GmorpH
Breki ha épp tv közelben vagy és persze érdekel: BL Special a Eurosporton, Juventus 1996.

fm
"rövidkirály" ? nem vagyok képben..de a replayt várom 😉

Breki33
hát te vagy a rövidkirály :-)
délután küldöm
fm
ez a nekem szánt kérdés? ha újabb gól,küldd..

Breki33
Chelsea home 2GK kit - DOWNLOAD NOW!

Breki33
Breki33
sztem egy ujabb drivert is kereshetnél
Breki33
A hangszóró hangerejének beállítása
Nyissa meg a Hangok és audioeszközök ablakot a Vezérlõpulton.
A Hangerõ panellapon, a Hangszóró beállításai területen kattintson a Hangszóró hangereje gombra.
A hangszórók hangerejének növeléséhez vagy csökkentéséhez húzza a csúszkát jobbra vagy balra.
A csúszkák egyszerre történõ mozgatásához (egymáshoz való helyzetük megõrzése mellett) jelölje be Az összes csúszka mozgatása egyszerre négyzetet.
Az alapértelmezett hangerõ visszaállításához kattintson a Alapértelmezések visszaállítása gombra.
A hangerõt Breki, hol lehet levenni az XP-ben?

Breki33
van egy 16-18 méteres kapus kikerulo csavarodós gólom a rövidbe
küldjem? P
Breki33
Gameplay patch 1.1 by Darken

download
Breki33
Breki33
Italien Kits Patch

Italian Serie Adboards

http://www.fifaonline.it/fifa2004/images/adserieA.jpg
Rudee
Van vagy 5 fajta labda.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
el
Terminátor14
de azért van, mert eddig oké volt 😊 Mikor letöröltem a fájlokat, akkor a ligák címerei után kilpett..mikor visszamásoltam azokat, amik a CD-n vanak, akkor el tudtam jutni a csapatválasztásig...de innen máár semmi :-/

CSAK a Fradi

Breki33
az nem azért van mert nincs rajta minden a CD-n szvsz

amúgy mint mondtam érdemes a DATA-t egészben elmenteni
ha ez nem megoldható legalább a zdata-kat hisz akkor nem kell ujra mindent telepiteni
pl az enyémben igy benne van a labda a reklámtáblák, a stadion kinézete, szöglegzászló stb

új telepítéskor csak bemásolom és már mehet is
Terminátor14
mindent bemásoltam ami a CD-n van, de nem jó...a csapatok kiválasztása után. ha indulna a meccs kidob az asztalra...

CSAK a Fradi

GmorpH
Persze tudom, és ami ott elérhetõ azt már olvastam is. Azért köszi.

Breki33
Breki33
sztem ott van
én CD-rõl újratelepítés nélkül simán visszaraktam
GmorpH
Azt azért jó lenne befirkantani ide, hogy kb. mikorra várható a kezdés és úgy kb. hogy is bonyolódik, mert az oldal egyelõre inkább 404 lelõhely mint EB portál. Amúgy sok sikert az oldalhoz és az EB-hez is.
Ha kellõ infokat tudok majd és még lesz szabad hely akkor nevezni is fogok, de így egyelõre különféle okok miatt csak csendes szemlélõként figyelem az eseményeket.

Terminátor14
nincs ott minden :-( Nekem amúgy is csak az fsh fájlok kellenénk, de mind1, most már újra tudom rakni....😊

CSAK a Fradi

Breki33
bármelyik, ha fent van csak akkor megy ha a másiknál is az van
sokat támadtak emiatt
GmorpH
Még egy kérdés, kezdek besokallni.
Melyik gameplay, a Kenny féle?

GmorpH
Hopp, ez a #4679-re ment.

GmorpH
Lehet. Idén könnyebb mert néhányan nem szeretik a 2004-et és azért nem játszanak, de amúgy tényleg szinte lehetetlen, pláne jó csapatot kapni.

Breki33
a mircnek nemtom
vannak más irc kliensek
de nekem a sima van fent és azonkivül, hogy kiirja, hogy lejárt a 30 nap semmi gond vele
Breki33
egyszer pár éve hivtak
akkor hülyeség volt nem elfogadni? :-)
Breki33
1. rakd fel please leszedéssel beüzemeléssel együtt öt perc nélküle elég nehézkes
2. igen van icq-m
3. hát a gameplaynak csak a labdának hálónak reklámtáblának nem kell
de ha valaki össze vissza buherálja és nem tudja miket rak fel lehet elszúrja ezért mondom mindig, hogy elõtte mentsék a data-t

De amiket én mondtam azok jók
GmorpH
Tök jó saját magamtól kérdezek.

GmorpH
mIRC-nek nincs lite verziója ami free és nem 30 napos shareware?

GmorpH
Aha. De nem az évek óta folyó IHL, mert oda szinte lehetetlen bekerülni. De ez is ott kezdõdött az Indexen és sokan évek óta játszanak az IHL-ben is. Jónak ígérkezik, nekem ez lesz az elsõ bajnokságom és az NHL-el játszottam elõször neten keresztül, elõtte még soha semmivel.
Este benne vagyok, de mirc-em még mindig nincs és ahogy látom Neked viszont van icukád, szóval ha megoldható úgy, hogy most nem rakom fel egy barátságos meccsért a mircet, akkor benne vagyok.
Annyit még, hogy a "muszályegyezniükhogyjólmenjen" tipusú fájlokat please majd írd le nekem kérlek.

Breki33
Az Indexes bajnokság?

sztem is

de játszunk este egy próbát

GmorpH
Igen, pontosan. Ott 82 meccs az alapszakasz, ami ugye nem kevés, és mivel jó lenne nem simm-elni õket, hanem lejátszani amennyire csak lehetséges, nem "merek" belemenni egy másik hosszabb dologba amellett. Kizárt, hogy lenne lehetõség egyeztetni a kettõt. De ha ilyen rövid akkor talán megér egy próbát, mert pár meccse lenne csak. Mondjuk három, mert úgysem jutok tovább a csoportból. Az meg semmiség.