10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5878 Én egy Dolly Roll-os és egy Bajnokok Ligájás gyepet kérnék :-) -
#5877 Fönt meg lent meg elől meg hátul mg itt meg ott...ezt majd reggel friss fejjel elolvasom amit írtál és talán megértem :D -
#5876 Ja és már jó volt valamire ez a Juve felirat. Rájöttem, hogy mennyi melót spóroltam volna meg magamnak, ha előbb tudom, hogy a képet amit látok a PS-ben frankón úgy rakja be a progi a pályára, hogy a kép teteje lesz a pálya jobb oldalán az alja pedig a bal oldalán. Én meg azt "hittem", hogy ami a képen a bal oldal az lesz a bal oldal a stadionban is a játék közben, és nem mert ami a bal oldalon van az játék közben fent lesz. És ezért nem passzoltak az ívek...na mindegy, már ezt is tudom.
Azért remélem érthető volt amit írtam, mert így visszaolvasva sikerült egy kb négy soros összetett mondatot gyártanom.. -
#5875 Hmm...nem is rossz :)
Ha gondolod feltehetem majd FHra -
#5874 Hehe, hát elég kuszára sikerült amit írtam, pedig egyszerű volt amire gondoltam. Lényeg, hogy ha egy stadionban a Friendly módban látszik jól a gyep, de ugyanabban a stadionban a Career módban nem, akkor nem tudom hogy pontosan miért is nem látszik mindkét esetben ha a stadion ugyanaz. Remélem így már érthetőbb.
Amúgy meg:
-
#5873 na ezt a mondatot most nem értem :-) -
#5872 MEg lenne fizetve sztem..sok dicsérettel :D
-
#5871 Ez jó mondás... -
#5870 Ahogy az 5863-ban írtam is egy "füvet" nemcsak egy stadionnál használ, de simán megoldható. -
#5869 ismered azt a mondást?
Mindent tudok,
ha jól megfizetik. -
#5868 Csinálj egy olyat, hogy a pálya közepére az van írva, h: Juventus :D
Ha van kedved... -
#5867 Röviden leírva szimpla rajzolás az egész, mondjuk PS-ben.
A bonyolultabb mintáknál mondjuk kell elég sokat kisérletezni is, hogy jó legyen mint pl. ennél a körösnél is az ívek illesztése miatt. -
#5866 Ha jó akkor persze, de az amit még legelőször adtál kb. pár hete az nagyon gáz volt messziről. Persze mondtad, hogy azóta már rég másikat használsz. Egy szónak is száz a vége, ha jó akkor jöhet. -
#5865 GmorpH: hogyan csinálsz amugy uj gyepeket? :) -
#5864 Kiegészítés ehhez még annyi, hogy most annál látszik jól az általam összedobott labda akinek a csapatához az ötös labda van hozzárendelve ugyanis csak ezt módosítottam. Így ha olyan emberhez látogatsz vendégként akinél más a szponzor ott nem ez a laszti lesz. Szvsz. -
#5863 A gyepnél jelenleg csak az a gondom, hogy azt hiszem nem csapathoz vagy stadionhoz hanem valami máshoz van rendelve hogy mikor melyiket haszmálja. Erre utal pl. hogy a Bernabeuban Play now módban ottvolt és Career módban pedig simán csíkos volt. Szóval nem tudom egyelőre, ezért beraktam mindenhová.
A labda installálásnál meg végülis nincs gáz, de a progi gyárilag sem minden meccsen ugyanazt a labdát használja. Csapatokhoz van rendelve ami érthető is, mert nyilván akit a Nike szponzorál ott Nike a labda ahol Adidas ott pedig Adidas, mint a mezeknél is. -
#5862 -
#5861 ja van új hálóm ha hell :-) -
#5860 Breki: a PES-t prószáltad már? Az sokkal jobb sztem... -
#5859 te neked fontos -
#5858 A labdát most láttam közelről meccsen is egy szögletnél játék közben és tényleg nagyon jó lett. -
#5857 Erre válasz az 5852 tulképpen. Szerintem egy az egyben ugyanaz. -
#5856 tehát nem vastagabb
ja van két saját és egy letöltött csodaszép gólom ha valakit érdekel
Egyre jobban tetszik a játék.
Mondjuk lehet az uj gameplay meg a labda miatt :-) -
#5855 Hehe...egyelőre maradok annál a verziónál, hogy ideje megtaulnom végre játszani is a gamepad-ommal ha már van és bár homályosan látok és mindjárt ülve elalszom, de akkor is lejátszom azt a fránya Real-Barca meccset ha már ennyiszer elkezdtem. -
#5854 Breki: ha adsz rá pénzt, bármikor.. :D -
#5853 Szia namost ez minden stadionba ezt rakja be?
Nekem úgy kéne, hogy csak néha legyen.
A labdánál meg érdekelne a véleményed a formáról ugyanaz-e mint a tiedé esetleg kicsit más -
#5852 Ez így a kép alapján pont ugyanaz mint ami az Ariel féle 2G Ball Raptorban volt. És én pedig annak a modelljére húztam rá a bordó textúrhákat. -
#5851 van egy ötletem
Tommy szerez neked egy eredeti DVD-st temeg megcsinálod neki a labdáját :-)
Amúgy a PES-nél minden egy asf filében van ami egy ASF Explorer nevű progival szerkeszthető elvileg.
Ez olyan BigGui féle -
#5850 A FIFA-ban mondjuk mostmár nyakig benne vagyok, szóval elvileg bármit meg tudok csinálni, csak elhatározás és sok idő kérdése.
Akit érdekel itt a javított gyep az összes stadionhoz.
Version 1.00 Final -
#5849 A PES-ben nem vagyok benne, őszintén szólva fogalmam sincs milyen formátumokat használ a program, és emellett nincs is meg, szóval nehéz lenne bármit is kreálni hozzá. -
#5848 Tudom...de az jobban feltűnt.
Amugy télleg szemm GmorpH lasztija!
GmorpH: tudod milyen lasztit csinálj? Euro 2004 :D
A PEShez is csinálhatnál...most ugyis benne vagy.. :D -
#5847 itt nem a mez a lényeg, geo -
#5846 De szépen el van mosódva a mez :D -
#5845 viszont ha jól látom ebben van modell is -
#5844 a tied jobb sztem -
#5843 -
#5842 a labda tökjó, csak sztem nem tudja más berakni :-)
amúgy érdekes ez:
download -
#5841 ECP DBEditor -
#5840 Én sajnos nem tudok konkrét programot ajánlani, de biztos benéz majd valaki aki tudja a választ erre, mert szvsz simán lehet változtatni. Szóval ha picit türelmes vagy tuti kapsz választ. -
#5838 please mesélj, hogy jó-e a labda és a pálya. Aztán ha van még durvább hiba valamelyikben akkor megpróbálom kijavítani.