FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GmorpH
Mondjuk nagyon nem zavar hogy folyton ver a gép, mert megszoktam már. Az NHL-ben is az elsõ 40-50 meccsemen egyátalán nem tudtam gólt lõni. Mostmeg már azért elég jól megy, mondjuk úgy hogy alig kapok gólt és elég sokat ütök.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
ezeket bill-el lõttem
Breki33
ebben egyetértunk a 2002 NHL nagyon verte a fifa-t
GmorpH
Arról fel lettem világosítva, hogy neki sem érdemes állni pad nélkül. Meg valahogy a fantázianevû játékosok sem különösebben hoznak lázba. Jobban tetszik a FIFA licencelt felépítése, és végülis a career mód sem rossz. Meg a játék sem lenne ha tudnék végre gólt lõni.

fm
jaja..ez bill-el kicsit nehezebb sztem,de a fifa2002ben profin tudtam csavarni(igaz ott az y-al és c-vel kellett) majd csak itt is belejövök..

GmorpH
Kanada vagy amerika tökmindegy (már ha ezt arra értetted, hogy az EA kanadai cég). Ott a kézi nem biznisz, és jellemezõ hogy a focis játékuk is sokban elmarad a kedvenc sportjaik szimulátoraitól. Pl. NHL, amiben ugye van pár kanadai team is.

Breki33
sztem próbáld ki
van demója is
GmorpH
Tudom, hogy nem lesz patch, úgyértettem, hogy a következõ játékokban végre. PES nincs meg.

GmorpH
Közben tettem egy újabb próbát a ripléjekkel de ez nekem nem megy. A Userben nincs semmi, csak a mentett careerem, így most az egyiknél bejött egy kép ahol elvileg le tudtam volna játszani, de kapásból mentem is az asztalra.

Breki33
kanadaiak
Breki33
a menure nem lesz patch
énmár megszoktam
amúgy a PES3 tetszik?
GmorpH
Ja tényleg! Az még egy sem volt, pedig semmivel nem bonyolultabb mint a kosár, vagy a többi. Csak ugye az nem jó üzlet, mert kéziben kik a legjobbak? Magyarok, koreaiak, franciák, amerika sehol sincs.

Breki33
ezis csavaros nem?
Breki33
a 2002-essel játszottam
sõt NBA-val is szoktam
kár, hogy kézi nincs
GmorpH
Ja és arra is iszonyúan kiváncsi leszek, hogy ha egy év alatt ennyit tudtak kihozni a 2k4-bõl akkor fél év alatt mi lesz az EURO 2k4-bõl? Nagyon remélem, hogy nem a FIFA megjelenése után kezdték el a fejlesztést, bár már pár helyen olvastam, hogy azért nem adnak ki mostanában több patchet, mert az EURO-ra koncentrálnak a FIFA megjelenése óta.

Azért ha egyszer megérem, hogy a menü végre nem ez a rohadt szembántó felbontástól megszabadul akkor már nem leszek elégedetlen. Ez iszonyú gagyi, kb. mintha XT-n nézném. Itt is vacak, de a TCM-ben pláne zavaró mert ott inkább sokat olvas az ember mint játszik.

fm
ez a Davids tud vmit! a múltkori csavarós gólt is vele lõtted..erre rámegyek és begyakorlom. minden vágyam,hogy a rövidbe is szórjam a gólokat 😄

fm
az gáz! régebben nálam is csinált ilyet. kipróbáltad úgy,hogy elõtte kitörölted a sajátjaidat a user-bõl? bár lehet,hogy ez nem segít..

GmorpH
Engem eléggé meglepett, hogy egy multimilliomos cég termékét egy igencsak távoli országban élõ srác tuningolja játszható szintre. Szóval respect neki mindenképpen. Ez nekem most bejön, csak nemártana a lenti mérlegen javítani egy cseppet.

Amúgy hokizni nem szoktál? (Kéretik nem félreérteni a kérdést)

GmorpH
Tessék megnézni a #4752-t már belinkeltem.

Breki33
ismerem ugyhogy nem lenne sportszerû
amugy nemtom :-)
linkeld be

a leukoplaszt jó ötlet
GmorpH
Valami nem stimmel nálam, mert az elsõt amikor meg akartam nézni visszadobott a menübe, aztán amikor a másodikat akkor meg az asztalra. Szóval újra itt vagyok.

GmorpH
Köszi megnézem

fm
köszi..mail ment..

GmorpH
Ja és Breki még nem tippeltél, hogy szerinted hol él a srác?

GmorpH
Oké és köszi, emailt privátban küldöm azonnal.

GmorpH

fm
neked mi a mail címed? elküldjem akkor a replayt?

GmorpH
Ez LOL. Nemtom miért kisfiúkkal akarsz "játszani" . Nem tudod, hogy ez büntetendõ?
Amúgy ennyire gáz, hogy muszály bevonni némi gumiféle anyaggal?
Tegyél rá egy Leukoplaszt csíkot (nemtom így írják-e). Az végig ragad nincs rajta gézréteg és a nemragadós fele nem csúszik egyátalán.

fm
sima beívelés(c+a-val)..mail ment..

Breki33
linkeld be bár azt hiszem ezt használom másik ai-val
Breki33
azért birom a kiskorúakat

<WotB|forzajuve> valaki game?
<WotB|forzajuve> na valaki egy game?
<Breki> ha ujra belejöttem szivesen
<WotB|forzajuve> és az mikor lesz?
<WotB|forzajuve> na breki akkor játszunk egyet?
<WotB|forzajuve> arra való a meccs hogy belegyere
<WotB|forzajuve> szerintem
<WotB|forzajuve> ez egyértelmû
<Breki> Breki
<Breki> figyi két hét után most kaptam vissza a gamepadot
<WotB|forzajuve> megint a hülye kifogások

na ilyenkor nyilik ki a bicska

ja még mindig várom az ötleteket mit rakjak a bal karra
asszem felcserélem
GmorpH
Remek ötlet, ez nekem sem ártana, bár attól még megcsinálni nem fogom tudni.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
milyet?
többet küldtem mert nem tudtam pontosan melyik az

ja te a c+d-re gondolsz
küldhetsz de abbol ugyse vesszuk le mit nyomsz
GmorpH
A srácot akit csinálta Syed Muhammad Kashif Jamal-nak hívják.
Roppant szép neve van és sosem találnád ki melyik országban él. Bár azért egy próbát tehetsz.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

fm
thx😊 küldjek egy ilyen gólt mélben?

Breki33
melyik gameplay?
GmorpH
Na látod ez az! Ezt én akármennyit próbálom, nekem mindig közönséglabda lesz.
Az sem teljesen világos, hogy egyszer a pályához képest viszonyítva kezeli a gép az iránygombokat máskor meg a játékoshoz képest. Hogy tisztább legyen: Tele cam.-nál futok pl balra ehhez ugye nyomom a balra gombot, ha megnyomom a felfelét pl és a passzot többé kevésbé felfelé passzol valakihez, vagy legalább oda rúgja a labdát. Aztán néha meg totál ellenkezõleg értelmezi. Arccal az oldalvonal felé mondjuk lefelé néz a játékosom és ekkor nyomom ugyanazt mint az elõbb (felfelé) és erre simán elrúgja mondjuk balra pedig ha logikus lenne akkor mivel lefelé néz én felfelét nyomok sarkaznia kéne. Az nem érdekel hogy eladja vagy ilyesmi de legalább legyen következetes.

A másik ami szerintem billenytûs hülyeség, hogy nem mindig enged váltani a játékosok között, legalábbis néha igencsak sokat gondolkozik. Aztán ha elengedem bármelyik gombot azok közül amit nyomvatartottam simán vált. Ebbõl gondolom, hogy valami billentyûzet pufferelési hülység lehet. Volt már ilyen régebben is.

GmorpH
Nem, nem multiztam. Gép ellen játszottam és az "ember" egy srácra utalt aki csinált egy gameplay patchet, ami pár napja jelent meg. Azt próbáltam ki és szerintem élethûbb mint az original. Ettõl függetlenül a fene nagy jókedvem alábbhagyott.
Eddigi mérlegem:
1. 0-1
2. 0-3
3. 1-3
4. 0-2

Szóval nem vagyok túl boldog. Leginkább mert egyelõre a kapuralövésig sem jutok el bár az az egy amit rúgtam szép gól volt. Az elsõ meccsen pedig tizenegyessel kaptam ki, szóval az sem vészes. Pláne hogy tudtam egyet védeni is.

Breki33
na ez nekem se megy
ennek tevagy a mestere P
Breki33
most ez mirõl szól mert nem értem :-)
Milyen embert?

Multiztál talán?
GmorpH
Na azt hiszem találtam egy újabb embert, aki miatt megint azt kell mondanom, hogy ha az EA-nál legalább kipróbálnák azt amit csináltak, sokkal jobb dolgok születhetnének. Lehet, hogy most a friss élmény miatt túlzok, de ég és föld a különbség számomra. Végre élveztem! a játékot, bár kikaptam, de észre sem vettem, ahogy eltelt az idõ és a gép is inkább tûnt intelligens ellenfélnek, mint futórobotnak. Mégegyszer sorry ha esetleg elragadtattam volna magam, de most kicsit örülök és megyek is vissza játszani. Tegyétek ezt ti is.

GmorpH
Majd tesztelem mivel gyakorlás kérdése is, de most nincs idõm a FIFA-val foglalkozni. Sõt szerintem a következõ idõszakban sem lesz, szóval nagyon nem is reménykedem benne, hogy valaha is belejövök a FIFA 2004-es "zongoramû" kezelésébe.
Ettõl függetlenül hajrá emberek, akinek megy a játék az nyomja keményen a ligákat, kupákat satöbbit...

fm
ok. ugyanarról beszélünk,de sztem az idei fifában is kivitelezhetõ az "elfutok a szélen és beadom középre",csak annyit változott a dolog,hogy nem a gép irányítja helyetted az ívelést,hanem Te magad. ezért lett nehezebb,és ez sztem jó. Neked kell a pontos irányt megadni, és erõsséget(illetve magasságot)
próbáld ki a c+a beadást. ezzel be lehet lõni laposan középre csukafejesre,vagy kapáslövésre a lasztit a szélekrõl..

tehát nem kell arra fordulni amerre lõni akarod,csak megfelelõen "rádõlni" és irányítani a beadást. ha eközben gyorsan futsz,fellép az általad említett régi fifa effektus:a beadó játékos a lendülettõl elesik...

GmorpH
Akkor sem sikerült tízbõl tízszer a beadás, de mondjuk négyszer kb. beadta. Most viszont én eddig nem láttam mást, mint amit írtam. Amerre állok arra rúgom és nem háttal a kapunak. Életben nem rúgam labdába már több mint két éve, de fociztam épp eleget ahhoz, hogy tudjam mirõl is beszélek. Nem arról amikor háttal van a kapunak, ez meg sem fordult a fejemben. De ha egy jobblábas játékos elfut a jobboldalon és be akarja tenni középre akkor az azért igen könnyen kivitelezhetõ a valóságban is. Ilyenbõl nem egy gólt is rúgtam élõben szóval nem hiszem, hogy lehetetlen "trükkrõl" lenne szó. Pláne, hogy rengeted csapat ilyen taktikára is játszik, elfutni a széleken és beadás, majd fejes. Nyilván nem 100%-osan megy, de azért legalább néhány szöglet összejön ha más nem is. Röviden még annyit errõl, hogy emlékeim szerint ez még a 2003-ban is elég jól megoldható volt a 2004-hez képest. A passzolással nincs bajom különösebben, de azért érdemes megnézni az idei NHL megoldásait ebben a témában és a rengeteg ponton állítható AI beállításokat.
Most viszont tényleg leszállok errõl a témáról, mert a végén az jön le, hogy direkt szidom a játékot, pedig nincs ilyen szándékom, csak mint lejjebb is írtam egyre inkább elvesztem a lelkesedésemet a FIFA iránt az EA megoldásai miatt.

bodesz
nem tudja valaki mi lehet a gond?
amikor elindítanám a meccset elkezdtölteni és kékhalál azaz lefagy és 1-2 mp re valamit kiír kékhátérrel(kékhalál) és ujraindul a gépem de a maunükben tudok válykálni meg minden a gépet meg majd ma vagy holnap rakom ujra ja és xp-m van és ati radon 8500 ös kártyám

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

fm
várom...

fm
az ívelés és passzolás régen hihetetlenül egyszerû volt,ugyanígy a lövés is. ha focizol az életben tudod,hogy háttal passzolni,vagy beadni,vagy lõni nagyon nehéz pontosan és ezt sztem nagyon jól illusztrálja a fifa sorozat a 2002es rész óta..ez az amirõl beszélsz,hogy ha nem dõlsz rá rendesen a rúgásra,akkor bizony célt téveszt.

Breki33
oks
GmorpH
Az offtopic linket pedig már láttam pár napja, de tudod nem is érdekel már...
Innentõl amit írtam azt pedig elküldöm priviben, begépeltem és jó lenne ha olvasnád, de kitöröltem mert nem FIFA téma szóval ide nem írom be...

GmorpH
Csak hát ugye nem úgy mint neked, nekem gumim van gamepad nélkül.