FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Azért ha egyszer megérem, hogy a menü végre nem ez a rohadt szembántó felbontástól megszabadul akkor már nem leszek elégedetlen. Ez iszonyú gagyi, kb. mintha XT-n nézném. Itt is vacak, de a TCM-ben pláne zavaró mert ott inkább sokat olvas az ember mint játszik.
Amúgy hokizni nem szoktál? (Kéretik nem félreérteni a kérdést)

. Nem tudod, hogy ez büntetendõ?
Amúgy ennyire gáz, hogy muszály bevonni némi gumiféle anyaggal?
Tegyél rá egy Leukoplaszt csíkot (nemtom így írják-e). Az végig ragad nincs rajta gézréteg és a nemragadós fele nem csúszik egyátalán.
<WotB|forzajuve> valaki game?
<WotB|forzajuve> na valaki egy game?
<Breki> ha ujra belejöttem szivesen
<WotB|forzajuve> és az mikor lesz?
<WotB|forzajuve> na breki akkor játszunk egyet?
<WotB|forzajuve> arra való a meccs hogy belegyere
<WotB|forzajuve> szerintem
<WotB|forzajuve> ez egyértelmû
<Breki> Breki
<Breki> figyi két hét után most kaptam vissza a gamepadot
<WotB|forzajuve> megint a hülye kifogások
na ilyenkor nyilik ki a bicska
ja még mindig várom az ötleteket mit rakjak a bal karra
asszem felcserélem

többet küldtem mert nem tudtam pontosan melyik az
ja te a c+d-re gondolsz
küldhetsz de abbol ugyse vesszuk le mit nyomsz
Roppant szép neve van és sosem találnád ki melyik országban él. Bár azért egy próbát tehetsz.

Az sem teljesen világos, hogy egyszer a pályához képest viszonyítva kezeli a gép az iránygombokat máskor meg a játékoshoz képest. Hogy tisztább legyen: Tele cam.-nál futok pl balra ehhez ugye nyomom a balra gombot, ha megnyomom a felfelét pl és a passzot többé kevésbé felfelé passzol valakihez, vagy legalább oda rúgja a labdát. Aztán néha meg totál ellenkezõleg értelmezi. Arccal az oldalvonal felé mondjuk lefelé néz a játékosom és ekkor nyomom ugyanazt mint az elõbb (felfelé) és erre simán elrúgja mondjuk balra pedig ha logikus lenne akkor mivel lefelé néz én felfelét nyomok sarkaznia kéne. Az nem érdekel hogy eladja vagy ilyesmi de legalább legyen következetes.
A másik ami szerintem billenytûs hülyeség, hogy nem mindig enged váltani a játékosok között, legalábbis néha igencsak sokat gondolkozik. Aztán ha elengedem bármelyik gombot azok közül amit nyomvatartottam simán vált. Ebbõl gondolom, hogy valami billentyûzet pufferelési hülység lehet. Volt már ilyen régebben is.
Eddigi mérlegem:
1. 0-1
2. 0-3
3. 1-3
4. 0-2
Szóval nem vagyok túl boldog. Leginkább mert egyelõre a kapuralövésig sem jutok el bár az az egy amit rúgtam szép gól volt. Az elsõ meccsen pedig tizenegyessel kaptam ki, szóval az sem vészes. Pláne hogy tudtam egyet védeni is.

Ettõl függetlenül hajrá emberek, akinek megy a játék az nyomja keményen a ligákat, kupákat satöbbit...

próbáld ki a c+a beadást. ezzel be lehet lõni laposan középre csukafejesre,vagy kapáslövésre a lasztit a szélekrõl..
tehát nem kell arra fordulni amerre lõni akarod,csak megfelelõen "rádõlni" és irányítani a beadást. ha eközben gyorsan futsz,fellép az általad említett régi fifa effektus:a beadó játékos a lendülettõl elesik...
Most viszont tényleg leszállok errõl a témáról, mert a végén az jön le, hogy direkt szidom a játékot, pedig nincs ilyen szándékom, csak mint lejjebb is írtam egyre inkább elvesztem a lelkesedésemet a FIFA iránt az EA megoldásai miatt.
amikor elindítanám a meccset elkezdtölteni és kékhalál azaz lefagy és 1-2 mp re valamit kiír kékhátérrel(kékhalál) és ujraindul a gépem de a maunükben tudok válykálni meg minden a gépet meg majd ma vagy holnap rakom ujra ja és xp-m van és ati radon 8500 ös kártyám
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Innentõl amit írtam azt pedig elküldöm priviben, begépeltem és jó lenne ha olvasnád, de kitöröltem mert nem FIFA téma szóval ide nem írom be...