10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#6099 Ha megvan a BL gyep egy zdata06-ban ami kisebb mivel a demohóz van abból ugye ki lehet szedni és a helyére berakni? :-) -
#6098 Hehe, hát ez tényleg LOL. -
#6097 Szőrszálhasogatás rulez. -
#6096 szia:)
térgyjpeccs még mindig nincs? -
#6095 Das Jahr ist noch jung aber den ersten Skandal hat die FIFA Szene schon jetzt.
Was anfangs nur eine kleine Meinungsverschiedenheit zwischen zwei Rostermakern war, artet jetzt in ein Labyrinth von Lügen und Hintergehungen aus.
Angefangen hat alles hiermit. Ein User namens Kassi hat sprichwörtlich den Roster von Crazynator (Member der FEZ) ohne dessen Wissen benutzt, um darauf seinen eigenen Roster zu bauen. Auch nach mehreren Bettelversuchen seitens Kassi lenkte Crazynator nicht ein.
So weit so gut, Fehler kann ja jeder einmal machen. Aber wie schon am Ende des Threads zu merken ist, wurden die Methoden des Kassi (alias Marc the Jacker) immer dreister. So versuchte er Usern (u.a. auch mir) eine E-Mail zukommen zu lassen mit der Bitte, den Roster für ihn hochzuladen. Da aber niemand seiner Bitte nachgekommen ist, versuchte er es nun im Ausland.
So zum Beispiel im Soccergaming Forum in diesem Thread. Er erweiterte also "seinen" (Crazynators) Roster immer weiter. Nun da ihm in Deutschland keiner mehr Glauben schenken wollte, suchte er ein Forum für seine Veröffentlichung. Aber da die deutschen User auch in diesem Forum zugegen sind, flog der Schwindel auf.
Nun entbrannte in beiden Foren die Diskussion und manch einer konnte sich vor Entsetzen kaum halten .
Nun bitte ich euch im Namen von Crazynator und der FEZ. Unterstützt diesen Jungen nicht. Sprich, saugt euch nicht seinen Roster. Crazynator hat in seinen Roster wirklich sehr viel Arbeit gesteckt. Wenn ihr wollt das es von seiner Seite weiterhin solch qualitätiv hochwertige Roster geben soll, dann saugt euch seinen Bundesliga Roster hier von der FEZ und wartet auf den kommenden EURO-Roster.
Ich hoffe ihr seit mit uns einer Meinung.
Unterstützt die ehrliche FIFA-Gemeinde.
In diesem Sinne lasst euch das noch mal durch den Kopf gehen und fragt auch den Rostermaker VORHER, ob ihr seinen Roster für Patches oder Verbesserungen verwenden dürft. Wenn ihr dies alles einhaltet steht uns ein friedliches Zusammenleben in der Community bevor.
-
#6094 nem hiszem, mert nem az kérdezi, hogy hol vannak törések, hanem azt, hogy hol ''mutatják'' őket :) Persze lehet, hogy neked van iagazd! :) -
#6093 -
#6092 sztem a gamecopyworldra gondolt -
#6091 www.nforce.nl :) -
#6090 Töréseket? -
#6089 Mi az oldal címe ahol a töréseket mutatják???
ez egy varez oldal!
Sürgős lenne!!!
Köszi -
Rudee #6088 Stylus Serie A 2GK Kit Pack -
#6087 5986
a másikat se nehéz megtalálni P
Morőh lol -
#6086 Oks, azé felteszem..csak akkor nem Te csináltad :D -
#6085 Az Adidas-t nem, csak egy bat-ot írtam. Vagyis kettőt. -
#6084 Morőh: a lasztikazt Te csináltad? Kéne 2 nagyonnagyon gyors kép! -
#6083 amúgy nem ajánlom senkinek, hogy használja a Stadion importert
én kétszer próbáltam kéztszer rakhattam ujra a mentésből -
#6082 köcke
a gyepet ki lehet szedni? -
#6080 ucldemopatch.exe
download
na ebből kéne a gyep -
#6079 Itt a Nike és az Adidas labda. Használata egyszerű: értelemszerűen azt a bat-ot indítod amelyik labda kell.
Nem teszteltem, szóval ha nem jó, akkor kéretik csak óvatosan szidni a készítőt. Köszönöm. -
#6078 Breki, lasztikat akarsz a Fifához? Azokat amik a demóhoz voltak? Vagy félreértelmeztem a kérdést...vagy a csillagos gyep? :) Sztem az is itt van -
#6077 amúgy írtam annak aki csinálta
de a demohoz volt
mondjuk nem értem, hogy akkor a teljesbe miért nem jó
amúgy ha valakinek megvan érdekelne, kilinkelhetné -
#6076 Nem nehéz, csak ha eddig még nem említettem volna, én nemigazán tudok rajzolni.
Ha találok egy olyan képet amin pont felülről látszik a sok csillag akkor simán megcsinálom. Majd megpróbálom azért, de határidőt nem mondok, ha nem haragszol. -
#6075 olyat nemtudsz? :-) -
#6074 Adidas labda -
#6073 Semmi csak megnéztem a linket. Köszi a marketingért. -
#6072 Igen. -
#6071 ezmostmi? -
#6070 ja az 5984-es gyepet láttad? -
#6069 -
#6068 Tudom, hogy az újra gondoltál. Majd utánanézek és legfeljeb egy bat-tal megoljuk azt is, ha így jó lenne. Ez sem kevésbé macerás, de működne. Ahhoz a BL labdához ami kéne tudsz adni linket?
A pályánál is megoldható talán, de tényleg nem tudom pontosan, hogy abból a rengeteg sorból amit a körös bat-tal átírok, melyik tartozik melyik stadionhoz. Egy tippem van, ami nálam működött - bár ezt csak barátságos meccsen próbáltam még akkor - hogy az első sort hagyod bent és akkor körös lesz a Juvenál is. Legalábbis nálam így volt.
Így viszont nem tudom, hogy meglesz-e majd a career módban is, mert ott így nem működött.
Szóval bonyolult pláne így hogy semmit nem tudok, hanem mindent próbálgatni kell. Szerintem valaki aki kevésbé lamer mint én az többet tudna segíteni. -
#6067 -
#6066 Amúgy a Nike labdát kiraktam a külföldieknek
link -
#6065 naja
csakhogy
a bl-est nem tudom abba belerakni
nem arra gondolok ami benne van hanem az újra
ja és azis kéne, hogy a körkörös ne minden stadionban legyen
melyik sort hagyjam ki a batbol? -
#6064 uuuu ez kira cipő! Ilyenem lett majdnem, csak nem volt megfelelő méretben! Ngyon kira :) -
#6063 Igen perszehogy. Csak mivel a választ egyelőre nem tudom, ezért inkább nem is írtam rá semmit.
Azaz egy ötletem mégis van. Ha a 2G Ball Raptorral - ha jól tudom az-az amivel csapatonként lehet váltani a labdát - berakod a BL lasztit, és hozzárendeled a csapatodhoz akkor azzal tudsz játszani, és ha a másik kell akkor azt rendeled hozzá. Más módszert egyelőre nem tudok és bár lehet hogy létezik azért erősen kétlem, mert már a múltkor is emlegettem, hogy egy csapathoz elvileg egy labda van rendelve (szvsz). Viszont ezzel a progival elvileg simán megoldható a cserélgetés, bár macerás az igaz.
Try it! -
#6062 sztem ez szubjektív, de talán kezd a Kenny 1.2-vel -
-
M.A.D. #6060 :) Beléd is BUÉK!
Nos, mivel már lassan 1 hónapja TCM2004-ezek, így már nem bírom, hogy ne nyomjam alapból a gammát, de tudvalevőleg el kell telnie kb. fél évnek, hogy igazán játszható is legyen, mert a túl gyenge mód nem sok örömöt okoz. :)
Igen, az upgrade-s van meg...na persze lehúzom a többi is, de...ki tudja, melyik a legrealisztikusabb.
-
#6059 boldog új évet elvtárs :-)
ömtöl mindig ezt olvasom :-)
mindig telepít :-)
a két hetes patch-en az upgrade-sre gondolsz az nem annyira, bár inkább a haver próbálta.
Sztem a sevig esetleg megbolondítva egy kis Kenny-vel.
Olvastam valami 1.3-asról de ehhez diegókám kéne P