FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emlékszel Roni lövésére a 2. félidõben. ívelés,kapáslövés? c+a-val íveltem neki..és védekezésnél is rendkívül hasznos a c-gomb(call 2nd defender)
ha passzolsz Te szoktad használni az otb gombot? áll. arra jó,hogy tudj a labda felé sprintelni vele,mert ugye azt sokszor nemigen lehet😞
ha passzolsz Te szoktad használni az otb gombot? áll. arra jó,hogy tudj a labda felé sprintelni vele,mert ugye azt sokszor nemigen lehet😞
elõfordul, hogy a kapus nem a labdát rúgja,vagy üti el kivetõdéskor,hanem a csatár lábát és olyankor jár a tizenegyes! és az alap fifában is😊
a szögletnél bill-en(az én gémpadomon is) a nyilakkal lehet egyértelmûen irányítani a fejest,vagy kapáslövést. kicsit nehéz,mert a kamera néha pont rosszkor fordul,és az irány is pontosságát veszti,de gyakorlással simán fejleszthetõ. kapáslövésnél sztem nyomni kell a c-t is..
a szögletnél bill-en(az én gémpadomon is) a nyilakkal lehet egyértelmûen irányítani a fejest,vagy kapáslövést. kicsit nehéz,mert a kamera néha pont rosszkor fordul,és az irány is pontosságát veszti,de gyakorlással simán fejleszthetõ. kapáslövésnél sztem nyomni kell a c-t is..
Köszi a segítséget Breki!
Még 2 kérdésem lenne: ha nem eredeti fifám van, akkor neten keresztül hogy lehet multizni? És mondjuk egy 12 perces játék kb. mennyi adatforgalmat jelent?
Még 2 kérdésem lenne: ha nem eredeti fifám van, akkor neten keresztül hogy lehet multizni? És mondjuk egy 12 perces játék kb. mennyi adatforgalmat jelent?
Jó kapust a kapuba!😊
Olyan volt már valakinek hogy a kapus buktatta és tizenegyest kapott érte?
Olyan volt már valakinek hogy a kapus buktatta és tizenegyest kapott érte?
sztem pedig függ attól merre huzom az analógot
engem inkább az érdekelne hogy lehet kivédekezni :-)
engem inkább az érdekelne hogy lehet kivédekezni :-)
Árulja már el nekem valaki,hogy mitõl függ az hogy szögletnél fejeléskor a kapu melyik részére megy a labda?A karok mozgatásával semminemû összefüggést nem látok.
hu most megfogtál
az elsõre a válasz
Adboard Factory azt hiszem a socceracceson fent van
A 2. képet a "GK mez miatt raktam be a horvát oldalon van, de nem tudom arc van-e
az elsõre a válasz
Adboard Factory azt hiszem a socceracceson fent van
A 2. képet a "GK mez miatt raktam be a horvát oldalon van, de nem tudom arc van-e
Hali!
Breki, ennél a Super adboard packnél mit kell csinálni ezekkel a bmp-kel, hogy bekerüljenek a játékba?
Ezt a Pirlo(?) arcot honnan lehet leszedni, és ezt is hogyan lehet berakni a játékba?
Köszi!
Breki, ennél a Super adboard packnél mit kell csinálni ezekkel a bmp-kel, hogy bekerüljenek a játékba?
Ezt a Pirlo(?) arcot honnan lehet leszedni, és ezt is hogyan lehet berakni a játékba?
Köszi!
Even before the release of FIFA 2004 a lot of editers have joined together to create a great patch for the German Bundesliga, above them some members of 'FIFA 4 Fans', too. Some days ago the first download was published by this German Edit Team. The GET Patch Teampack 1 includes the following features:
- complete Bundesliga roster
- improved gameplay
- original schedules for 1st and 2nd Bundesliga
- new DFB Cup adboards
- the blue referee kit
as well as for FC Kaiserslautern, FC Cologne, FC Nuernberg, 1860 Munich, Alemannia Aachen und Arminia Bielefeld:
- home and away kit (sometimes keeper kit) + mini kits
- each team 8 (orginal) fan flags
- each team 9 different adboards
szerintem csak egyféle képpen lehet...de már megcsináltam
a sima 1.1 es pachet nem engedi felrakni.!!
replayt még mindig nemtudok menteni!
a sima 1.1 es pachet nem engedi felrakni.!!
replayt még mindig nemtudok menteni!
ezt még mindig nem értem,de bizots bennem a hiba..
a #4911ben egybe írtad az 1. és 2. észrevételed. mégis megjelenik. mikor nem jelenik meg? ha több sort írsz,vagy mi? ha a 4918at és az utána következõt egybe írtad bvolna,akkor mi történt volna?
a #4911ben egybe írtad az 1. és 2. észrevételed. mégis megjelenik. mikor nem jelenik meg? ha több sort írsz,vagy mi? ha a 4918at és az utána következõt egybe írtad bvolna,akkor mi történt volna?
rászántam magam egy win reinstallra,de mikor elkezdtem elment a kedvem 😊 úgyhogy maradtam, és megyek vissza...
nem értem..
DE miért nem szeded össze a gondolataidat elõször,hogy mit is akarsz írni,majd beírod szépen megfogalmazva,egyben?
DE miért nem szeded össze a gondolataidat elõször,hogy mit is akarsz írni,majd beírod szépen megfogalmazva,egyben?
1.azért írom különben mert sohasem jeleníti meg elsõre és akkor még írok vmit...
2.addig az oldalig én is eljutottam csak nemtudom letölteni!
------
replay mentése:meccsközben a z instant replay-nál nekem nincs olyan ,hogy mentés azzal amit írtatok meg nem megy!
2.addig az oldalig én is eljutottam csak nemtudom letölteni!
------
replay mentése:meccsközben a z instant replay-nál nekem nincs olyan ,hogy mentés azzal amit írtatok meg nem megy!
hu micsoda golokat löttem
beractam Maresca-t es Di Vaio-t és meghálálták
érdekes mindegyik bedobás után született az elsõnél kipasszoltam az egész védelmet az elsõ távoli lövést még fogta a kapus, de utánna az alapvonali visszapassz már-sakk matt
a második meg mégszebb volt oldalrol bedobás a jétékos mellel leveszi lepattanás nélkül ível a kaputol 35 méterre lévõ csatárnak aki átveszi szintén mellel és kapásból bombáz egy gyönyörû csavartgólt a kapus csak besegíteni tudja a pipába, elõszõr csak néztem tátott szájjal, de az ismétlésben jól látszik a BL labda hogy pörög
úgyhogy mgy a csomag :-)
beractam Maresca-t es Di Vaio-t és meghálálták
érdekes mindegyik bedobás után született az elsõnél kipasszoltam az egész védelmet az elsõ távoli lövést még fogta a kapus, de utánna az alapvonali visszapassz már-sakk matt
a második meg mégszebb volt oldalrol bedobás a jétékos mellel leveszi lepattanás nélkül ível a kaputol 35 méterre lévõ csatárnak aki átveszi szintén mellel és kapásból bombáz egy gyönyörû csavartgólt a kapus csak besegíteni tudja a pipába, elõszõr csak néztem tátott szájjal, de az ismétlésben jól látszik a BL labda hogy pörög
úgyhogy mgy a csomag :-)
Ricsi talán nem kéne minden kérdést külön üziben
a kommentárt meg már elmondtam
http://www.socceraccess.net/Commentaries/
de ha igy nem megy katt
rám
a kommentárt meg már elmondtam
http://www.socceraccess.net/Commentaries/
de ha igy nem megy katt
rám
2. tedd fel a pecst aztán a visszajátszásnál tudsz menteni
3. De lehet...shift+nyilak
1. Nemtom, most nincs kedvem megnézni, sorry
3. De lehet...shift+nyilak
1. Nemtom, most nincs kedvem megnézni, sorry
CSAK a Fradi
-hogy lehet letölteni a kommentárt?
-hol llehe elmenteni az eseményeket?ÿ(pl:gól)nekem is volt már egy -két szép..
-szabadrúgásból nem lehet csavarni igaz?
-hol llehe elmenteni az eseményeket?ÿ(pl:gól)nekem is volt már egy -két szép..
-szabadrúgásból nem lehet csavarni igaz?
vmi nem stimmel a fifa szobával. belépek,de egyedül vagyok. hlp me! nem jó helyre mentem?
amúgy küldj képeket,kilinkelem õket szívesen..
amúgy küldj képeket,kilinkelem õket szívesen..
köszi de a 33 nem kell csak azért használom mert a sima Breki foglalt
Ha küldök képet hogy néz most ki a fifam kilinkeled? :-)
Amúgy ezek bill-es gólok
gamepaddal mostanában mindig szögletgólokat meg 35 méteres gólokat kapok
kezd untatni P
Ha küldök képet hogy néz most ki a fifam kilinkeled? :-)
Amúgy ezek bill-es gólok
gamepaddal mostanában mindig szögletgólokat meg 35 méteres gólokat kapok
kezd untatni P
Breki33 elmentései a FIFA2004-bõl (zip file-ok,tartalmuk bemásolandó a fifa2004/user könyvtárába)
-csavarásgól a pipába
-csavarásgól a rövidre
stb..
-csavarásgól a pipába
-csavarásgól a rövidre
stb..
fenébe
innenlehetne leszedni, de nekem nem müxik
innenlehetne leszedni, de nekem nem müxik