FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
sztem mostis kb 4-5 bajnokság megy
Breki33
nadenade
egy Béka mindéééég zöd
Breki33
lol
gercse
Olyanra gondoltam,hogy az összes europai szuperligák csapatai közül lehetne választani és ezek lennének egy ligában,sterintem negyon flash lenne,mondjuk 20 csapattal.

gercse
Szerintetek nem kéne egy bajnokságot indítani?

AdaKiller
thx

Steam Nick: adakiller

Most nézem csak....
Te zûd lettél az FH-n???
Elõléptettek?

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Csak onnan tudom, hogy azt akarta priviben az FH-n, hogy csináljak a 2003-hoz is gyepet. Aztán mondtam neki, tegye be a 2004-est, hátha jó. Jó lett...

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
én fecoh-ot ismerem
ezt a One-t sohase láttam
Fecoh egyedül? PPP
Vannak egy páran, akik azzal játszanak - bár nem tom, hogy multiban-e -, de One United (az FH-ról) is a 2003-mal játszik pl.

AdaKiller
thx

Breki33
sztem fecoh P
AdaKiller
2003-al se szokott senki se fifázni multiba?

AdaKiller
köszi a segítséget mindenkinek

gercse
Mekkora pangás

Breki33
hm mirõl van szó?
Csabesz6
Mán akcióba is lendülök>jöhetnek a gammák!Örök hála mindenkinek!!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mostanában nagyon csendes "odaát" Joke. 😛

Dehogy... az FH-n volt az, amit írtam. 😛

Breki33
tudod hol kell keresni?

a manager szobában soxor ír
köszike

Est Sularus Oth Mithas

Breki33
Sailtek ügyben Joke-t keressétek, neki van ilyenje

Nemírom, hogy sok gubanc van azzal a gamepaddal (fifa szempontjából), mert akkor megint szubjektív vagyok P
Breki33
hát mivel patch van crack is van
de én a collarfixest használtam
azmeg benne van a BL superpatch-ban

deazmár egy másik topic
😛 Ugye nem rám gondolsz kedves pilfer?? 😛

Est Sularus Oth Mithas

Ne is mondd!!! 😛PP

Vazzz, ha olvastad a kérdéseit, meg láttad a válaszaimat, tudod, miért hagytam, hátha segít neki vki más, mert engem már nagyon idegesítettek a hülye kérdései. Vajon direkt csinálta?? 😛PP

(Van egyáltalán olyan crack? Én nem tudom.)

AdaKiller
ja ahogy itt is a legtöbb ember, úgy segít a másikon ahogy tud, én is ahogy tudok

AdaKiller
nem, vizoo az egyik haver, és neki kell

De adakiller az én nevemben kérdezte, mert 2 hete kb. én már kérdeztem és nem kaptam választ... 😊

Est Sularus Oth Mithas

Breki33
hát lehet õis tudja :-)

errõl jut eszembe az az arty megtalálta már a crack-et? P
Nem tõled kérdezte. De mindegy... 😛

Saitek P2500

Est Sularus Oth Mithas

köszike 😊

Est Sularus Oth Mithas

Jól mondod! 😛

Breki33
milyen gamepad?
Ott katt. ra az (F) No media-ra, majd bejön egy ablak, ahol meg kell keresned a képfájlt...

Est Sularus Oth Mithas

Csabesz6
köszi de ha rákattintok a tálcán ez jön ki:unmount all drivers illetve😄evice:{F}No media
VAGY EZZEL NE FOGLALKOZZAK?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

AdaKiller
köszi a segítséget, fõleg hogy ilyen gyorsan tetted😊

AdaKiller
és ha úgyse lehet átkonfigolni?
régen volt vmi fájl, amit szerkeszteni kellett, vmi számok voltak 1,2,3....

gercse
1.1 es patch

AdaKiller
sziasztok!

Tudom 1000xer volt róla szó, de segítség kellne, hogy lehet átkonfigolni a gamepadot, vmi fájlt kell szerkezsteni asszem.

Breki segítesz nekem MEGINT?

Köszi elõre is

A daemon tools-t a tálcáról tudod "megnyitni", és az alsó részre tudod tenni az ISO és egyéb hasonló képfájlokat, amit ezután (pl.) a total commander-rel úgy tudsz kezelni, mintha egy CD-t "kezelnél".

Csabesz6
Ezt a Daemon Tools-t mié' nem tudom megnyitni?(amúgy tényleg lett egy ál cd meghajtó)vagy csak akkor tudom megnyitni ha már töltöttem le egy ISO fájlt????????????

3P
Köszi. Elolvastam a SG-es cikked, illetve jártam a FH-n (rájöttem, közben, hogy www.fifahungary.com -ot akar jelenteni ez az FH 😊 ). Felkötöm azt a bizonyos alsónemüt és nekiállok ennek az OTB-s dolognak.
A forumot nem olvasom végig, sajnos idõhiány nagy úr... :-/

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Breki33
Off The Ball Control rövidítése (labda nélküli mozgás)

A Fifa egyik nagy újítása, fõleg gamepaddal használható ki.
Billentyûzettel szerintem nehézkes.

Az itteni cikkemben vagy az FH-n a fifasuliban olvashatsz róla bõvebben, esetleg a fórumban is.
Breki33
figyi te kipróbáltad?
sztem akkor teis Weiznél P
Breki33
Breamster->
3P
Hááát nemtudom, nekem tényleg a 99 tetszett eddig a legjobban, bár izlések és pofonok... 😊
Most nagyon-nagyon láma kérdést teszek fel (valószínûleg). Mi az az OTB? Illetve miként tudom azt használni?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

gercse
jó csak vicceltem,de tényleg elég sokat nyomhatja a Wei-t

gercse
Kár hogy Breki mostanában 2 havonta egyszer néz be,és akkor is csak elsüt valami poént esetleg berak egy mezt és megy tovább Weizni

The Hedgehog
eddigi legjobb 2gk ManU mez ami a FIFA 2004-hez készült... ide vele 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!