FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te zûd lettél az FH-n???
Elõléptettek?

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Vannak egy páran, akik azzal játszanak - bár nem tom, hogy multiban-e -, de One United (az FH-ról) is a 2003-mal játszik pl.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Est Sularus Oth Mithas
Nemírom, hogy sok gubanc van azzal a gamepaddal (fifa szempontjából), mert akkor megint szubjektív vagyok P
de én a collarfixest használtam
azmeg benne van a BL superpatch-ban
deazmár egy másik topic
Est Sularus Oth Mithas
Vazzz, ha olvastad a kérdéseit, meg láttad a válaszaimat, tudod, miért hagytam, hátha segít neki vki más, mert engem már nagyon idegesítettek a hülye kérdései. Vajon direkt csinálta?? 😛PP
(Van egyáltalán olyan crack? Én nem tudom.)
Steam Nick: adakiller
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
VAGY EZZEL NE FOGLALKOZZAK?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
régen volt vmi fájl, amit szerkeszteni kellett, vmi számok voltak 1,2,3....
Tudom 1000xer volt róla szó, de segítség kellne, hogy lehet átkonfigolni a gamepadot, vmi fájlt kell szerkezsteni asszem.
Breki segítesz nekem MEGINT?
Köszi elõre is
A forumot nem olvasom végig, sajnos idõhiány nagy úr... :-/
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A Fifa egyik nagy újítása, fõleg gamepaddal használható ki.
Billentyûzettel szerintem nehézkes.
Az itteni cikkemben vagy az FH-n a fifasuliban olvashatsz róla bõvebben, esetleg a fórumban is.
Most nagyon-nagyon láma kérdést teszek fel (valószínûleg). Mi az az OTB? Illetve miként tudom azt használni?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...