1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
daggatt #959 hallod, nagy májer lehetsz!! ezt nem egyszerű feladat pedig a nőknél.. -
bobo22 #958 az igazsag az, h en vezetem ra h mit is szeretnék, de hadd higgye csak h ő választott :)))) -
#957 nekem a pénztárcám bírja nagyan :D -
#956 Bocsi bobo, elhiszem hogy jó ízlése van :) csak én szeretem magam eldönteni hogy mit használok. -
daggatt #955 hát ha egyszer a nő arra gerjed, és bobonak is tetszik, akkor azt kell venni, nem?.. -
bobo22 #954 na de aze nem ugy megy az, egyreszt van beleszolasom (asszem)
masreszt meg nagyon jo izlese van... :) -
konzervpap #953 hát igen egy kicsit para,hogy az asszony dönti el,de akkor legalább vmi jó férfias illatot válasszon,axe,adidas vagy hasonlók..:) -
#952 malizia? sosem hallottam róla, ezek szerint szerencsére :)
bobo22 - ez azért milyen? az asszony dönti el hogy mit használhatsz?? -
#951 Én vettem Málájziát igaz tusűrdőbe s nekem bejött. -
bobo22 #950 hat an mar reg nem ugy valasztok h nekem mi teccik :) nem engedi az "asszony" :) -
daggatt #949 ja, az én bnőimnek is tetszett általában.. de hát van olyan, hogy valakinek nem jön be egyáltalán..
cold player, egy tuti, amit ne vegyél soha: malizia.. na az az igazi olcso kutyulék szerintem!! -
Phat Smoker #948 vannak/voltak az axe-nak jó illatai, de az instict egy nagy sz*r.
-
konzervpap #947 hát kinek mi jön be,nekem volt axe-om,de nem volt vele gondom,és a csajok se mondtak róla rosszat....:) -
#946 Szerintem ez ízlés kérdése kinek mi jön be. Most majd ki akarok próbálni több félét, pl. amiket mondtatok, Axe, STR8, esetleg még valaki tud ajánlani valamit? -
Phat Smoker #945 az ősemberes axe reklám lehet, hogy jópofa, de maga az illat (axe instict) egy olcsó kutyulék :/ -
daggatt #944 a STR8 nekem fűszeresebb sokkal.. az AXE-nak nem annyira erős az illata.. pl. ha egy lánnyal találkozok, inkább az AXE-ot fújom, mert az több csajnak jön be, ahogy észrevettem. -
#943 nem rossz az STR8 de nekem inkább Axe -
#942 Az STR8 az milyen? mihez hasonlít? az ősemberes reklám az nekem is bejön :) -
daggatt #941 én néha axe-ot veszek, néha STR8-et, attól függy, milyen kedvem van.. -
bobo22 #940 en az old spice-ot hasznalom, de ez az uj osemberes reklam, amit a tv is ad, nagyon jo... az axe oldalan meg is lehet nezni. az instict pedig telleg jo illat :) -
#939 én szeretem az axe-ot de még nem találkoztam az új illatával,esetleg majd megnézem melyikről lehet szó....:) -
#938 Én is rég Axe-ot bár még nem próbáltam ki az új illatot, vaki vmi véleményt? nézzétek meg egy kis AXE game itt -
#937 Sziasztok!
Én eddig Nivea-t használtam, de most ki akarok próbálni valami újat. Néztem ezt az új Axe-ot, ezt használja valaki? Milyen? -
Phat Smoker #936 az összetevői alapján, amit akkord szinten felsoroltak, akár még jó illat is lehet ez a 'groovy life'
ha olyan helyen járok majd megszimatolom ;) -
#935 sziasztok én is Játszok méghozzá
itt
Wii+Ipod..stb. -
#934 Fuuu képzeljétek, találtam:D!!!! És olcsóbban is, mint mikor anyunak vettem (az 10.000 volt, én meg megszereztem 6.800-ért:)) Persze még vettem mellé egy Bvulgari Omniát is:P:D -
nájkiki #933 Akkor ott tali! Remélem oltós buli lesz ez is, a miskolci nagyon állat volt!! -
makker25 #932 Mi megbeszéltük haverokkal hogy megyünk a mai partyra.! Szerintem is nagyon jó lesz! -
Voronyinko #931 Bizony-bizony! Én is mennék, ha tehetném, csak sajnos a vizsgák... De mindenképpen megéri elmenni, már csak a csajok miatt is... -
hastetheday #930 én az axe új illatát csípem,nekem bejön,a másik hogy ma lesz axe party dunaújvárosban érdemes elmenni rá,pörgés lesz ezerrel....:):) -
Phat Smoker #929 Ann Gotlieb ? nem lehetnek akkor túl rosszak, régebben (vagy talán még ma is) a Calvin Klein illatok fő kreátora volt, ha jól emlékszem. -
#928 én tuti megpróbálom a játékot a telóért :) -
granati #927 Átböngésztem az oldalt és megtaláltam.
Hátha kell valakinek,ezért itt van.
Sok helyen megtalálhatóak lesznek. Amúgy ti játszotok? -
mac12 #926 Itt a LINK ha nem leled esetleg -
mac12 #925 Mondom a rexona honlapján -
granati #924 Ez inkább a fiúkat hozza lázba:)
Valahol amúgy meg lehet nézni hogy mikor hol lesznek? -
mac12 #923 Csak a rexona lapján olvastam h vmi lánykák szórják az illatot az utcán!:D
és majd mennek többféle városba is -
granati #922 Én azt sem tudom mi az vagy kik azok... -
#921 nekem is a sexy jön be :)
én még sajnos nem, nem tudom hol szoktak lenni :( -
mac12 #920 És vki találkozott már az illatkommandóval?