1200
Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
-
#1120 Én Banana Republic parfümöt szereztem be az usa ból.
itthon az is nehezen elérhető. -
raptor22 #1119 Végre sikerült beszereznem ezt az S'Oliver parfümöt. Mo-on szinte lehetetlen megvenni. Ezért kevesen is ismerik:) szerencsére:)
-
#1118 Burberry - London a kedvencem, nem egy közhelyszerű illat. -
#1117 Én nemrég vettem Chanel Coco parfümöt.
Kellemes illata van nagyon ! -
Sund #1116 Sziasztok!
Ajándékba kaptam egy Nina Ricci parfümöt, L' Air Du Temps a neve.
bontatlan, eredeti, ha érdekel valakit írjatok/hívjatok.
30/378 ötvenhat 68
Nina Ricci
fórumlakóknak 4500 -
alexalex #1115 Hermés parfümök - nekem ezek jönnek be leginkább!
-
bat777 #1113 Sziasztok!
Az Oriflame régi Eclat férfi parfümjét keresem, amiben még nem volt benne a muskátli illat( szögletes, arany színű volt a kupakja). Sajnos legalább egy fél éve megváltoztatták és azóta nem nagyon lehet beszerezni.
Illetve most megjelent az Eclat sport, de sehol, egy leírásban sem találom, hogy ez lenne-e a régi?
Hátha valami "szagérző" tud segíteni, mert nem szívesen válnék meg ettől az illattól -
Narusco #1112 szééééép -
Hajnalcat #1111 TÉK
Boldog 11.hónap 11-ét mindenkinek! -
Narusco #1110 Hugo Boss - Pure
erről van valakinek véleménye? -
Gospel #1109 ŐSZI PARFÜM KIÁRUSÍTÁS!
info: www.illatszer.mindenkilapja.hu
-
raptor22 #1108 -
raptor22 #1107 http://www.s.oliver-fragrances.com/en/soliver/produkte_m.html -
raptor22 #1106
Ezt a parfümöt keresem, vki tudna segíteni hol tudnám beszerezni? -
Narusco #1105 én olyat hogy öblítő illata lenne a ruhámnak nem tapasztaltam. de ha meg akarod hogy olyan illata legyen akkor meg ne sírj már miatta, meg akkor minek raksz rá parfümöt. vagy ez, vagy az. magadnak mondasz ellent -
halevala #1104 De az öblítőnek is jó illata van.
És amikor mos a mosógép, mindenki rak bele öblítőt is.
És néha veszettül megmarad az illata. Ami nagyon jó is tud lenni,de ne öblítő illattal mennnyek már randizni. -
Narusco #1103 szerintem csinálj valamit az ellen hogy ne legyen olyan illata, az ne mhinném hogy megoldás lenne ha lefújod a ruhád... -
halevala #1102 Ezt a témát is fel kell hozni!!!!
Komoly a kérdés: ha öblitő illata van a ruhámnak, fújjak e rá parfümöt??? -
Narusco #1101 szivesen. ha kipróbálod akkor majd írj véleményt róla -
#1100 Hát köszi!! :) -
Narusco #1099 http://parfum.hu/hugo-boss
itt lennt van Selection Stift, fekete dobozos és 4000 HUF. nem olcsó, de hat is és nem szokott nekem nyomot hagyni, hamar meg is szárad. nem golyós amugy hanem kenős -
#1098 Akkor inkább a golyós deo-t használjam,mint a fújósat? -
#1097 Én most a Blahán néztem parfümöt egy kis üzletben. 100ml-es Bulgari Aqua Marine kerül dobozzal együtt 8400-be. Persze gondolom hamis, de a teszter eredeti lehet, mert egy picikét még most is érzem, 2 óra elteltével. -
Narusco #1096 hugo boss deot. és ne vedd fel egyből a ruhád hanem várd meg míg megszárad. -
nagyadam77 #1095 Mit szóltok ehhez? -
nagyadam77 #1094 http://tinyurl.com/p9ps7t -
#1093 Sziasztok!
Szerintetek milyen izzadásgátlót vegyek,ami nem fogja össze a ruhámat,mert a ruhám hónalja tiszta fehér,mosás után meg össze ragad...és ami nem hagy a hónom alján port ?? -
#1092 szóval gyanus hogy hamis cuccai vannak... :) -
#1091 Netről szokott valaki rendelni? Most végig néztem több oldalt és volt egy cég akinek 3 oldala is volt, különböző árakkal, 6000ft eltéréssel egy 100ml-s kiszerelésnél... -
Loufee #1090 ja, ki kéne rakni minden székhez egyet és mondjuk 5 percenként permetezzen -
Phat Smoker #1089 Rexona - Homeless Series - Limited Edition -
Phat Smoker #1088 a 'deo' a deodorant szócska rövidítése, mely dezodort jelent.
vannak kimondott izzadásgátló dezodorok is, de azt feltüntetik rendszerint a flakonon. netán te sima deo-t használsz a kellemetlen szagod eltüntetése végett ? -
#1087 Van is egy mondás:
"Kérjük tartsák csukva az ablakokat, mert a járművön működik a csövesszag keringető" -
csipa44 #1086 igazából a BKV-n szerintem semmilyen deo nem segít :D ez mindent visz... én ha nagyon zavar, leszállok... -
#1085 De ha keveredik az irgalmatlan bűz, meg a kellemes parfümszag, az is egy igen hányingerkeltő egyveleg lesz.. -
#1084 Ezzel egyetértek. Néha olyan jó illata tud lenni a lányoknak ha nem fújják be magukat...nyár illat,főleg akkor amikor az ember kijön a tengerből:) Nah mind1:) Ez a Rexonas dolog meg jó ötlet:) De azért inkább maradok -
jaszmin76 #1083 én a levegőbe szoktam magam körül fújkodni,nem nagyon érdekel,h hülyének néznek,de inkább,minthogy elviseljem azt az iszonyatos bűzt...
ez az ötlet nem is rossz:D
busztartozéknak is kilehetne kötni -
csipa44 #1082 hát ja, parfümfelhő és csöviszag között van még pár árnyalatnyi különbség, olyan 500 kb..:D
jaj igen, a BKV-s szagok... ilyenkor vagy próbálok vmi igényesebb nő mellé húzódni, vagy nekitapadok az ajtónak és várok hogy vége legyen... sőt olyan is volt már hogy elővettem a nálam lapuló kis dezodort és azt szagolgattam, már az sem érdekelt ha bunkónak néznek.. inkább be kellett volna vele fújnom azt akire "ráfért.." -
#1081 jó, a hajléktalanokból áradó bűz az már teljesen más tészta, azért ha egy nő nem fúj magára semmit még nem lesz egyből csöviszag :) A hajléktalanszag amúgyse az izzadságból fakad hamár témánál vagyunk :D
Piacra kéne dobni: "Rexona Street Life, új illat hajléktalanoknak"
-
jaszmin76 #1080 értem én,h mit mondassz és persze,h nem jó,ha túlsok a parfüm,de ha választani lehet a túlsokparfüm és az esetleges hajléktalanokból áradó bűz szagolása között,akkor egyértelműen az előbbit választom.a lényeg,h annyit adjon magára egy nő is és pasi is,h dezodor,ill. parfüm (ezesetben kettő az egyben)legyen rajta:)