Parfüm a csábítás hatalma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a parfümöt nem a deo helyett kell használni!
míg a deot inkább akkor érezni, ha valamilyen szinten izzadsz, a parfüm mindig illatozik.
egyébként vannak ugyanolyan deok is mint a parfümök...
a két illat nemüti egymást?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Hát én használok mindkettõt...

nyáron nemigazán jön be nekem a parfüm inkább izzadsággátlo
mert az ember nyáron izzad ha kell ha nem és parfüm + az izzadságszag hát nemtudom?
ezért jo az izzadsággátlo szerintem

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

A sajátomat én sem érzem mert 3 spricc rendesen elosztva és nem fürdök vele (a barátnõm érzi és kellemes az arány szerinte, nekem ez a lényeges ezért használom...)

Jó neked Yoz!😄 Én a sajátomat sem érzem 2-3percnél tovább, nem a másét 10percig😊
Pontosan...nem lehet egyesek mellett megmaradni...és méghozzá 10 perc múlva is érzed töményen ha benne marad az orrodba, kevereg a gyomrom ha rágondolok!

nemazzal van a gond hanem némelyik ollan sokat fuj magára hogy elehetne ájulni mellette

Persze igazad van. De lehet, hogy egy általában jó illat valakinek pl nem áll jól..
Pierre Cardin - Bleu Marine-t nem ismeri senki? 😞
ghost cb
Egyébként Thomek lehet átlagosítani, hogy ez jó-e vagy nem, mert ha valamirõl sokan jót mondanak az valoszinüleg jó, ha valamirõl sokan mondják, hogy nem jo, az valoszinüleg nem jó. Ez az átlag.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Bocs Puntigamer, nem volt célom a lealacsonyítás!
Tehetséged van, csak még tanulnod és gyakorolnod kell!
Ugye rutin meg az évek, senki sem úgy kezdi, hogy profi. Sõt senkire sem lehet mondani, hogy profi. Csináld tovább, amit elkezdtél, menni fog az, ha tényleg komolyan gondolod!
További jó munkákat Puntigamer!!
hehe köszönöm szépen a lealacsonytást...
jól esett!

50E egyáltalán nem sok 1 weblapért, na persze nem ilyen szinten kell gondolkodni, mint Puntigamer. Sajnos a hozzá hasonló ifjú 'tehetségek' miatt hígul fel annyira a piac, ezzel lehúzva a minõségi és árbeli követelmények határait.
Egy normális oldal, design+php admin, sem készül el késõbb mint 1 hét, nem hónapok, és egy-egy ilyen oldal ára bizony 100E körül mérhetõ. Ha meg tényleg komolyan ráálsz egy projectre, akkor a napi 8-10 óra a minimum.
Az, meg ha nem tetszik a vevõnek, aki inkább megrendelõ, mint vevõ, az csak a te hülyeséged, ugyanis elõzetes tervek, vázlatok bemutatása után, a megrendelõ helyeslésével kell és lehet továbbhaladni a munkában. Szóval van még mit tanulnod! De valahol el kell kezdeni! 😊

Re topic..
Parfümnél mindenkinek más és más tetszik, szóval annyira nem lehet általánosítani, hogy melyik a jó és melyik nem.
Bár azért egyértelmûen vannak tipikus jó illatok😊)
Én kedvenceim:
MexxMan, Boss - Boss, CK1
...
Ha valaki ismeri a Pierre Cardin - Blue Marine-t az írja le legyen szíves, h mi a véleménye róla! 😊
hát ja 😊

Gyiik
ezert kell szerzodest alairatni, hogy az utolagos valtoztatasokert szepen perkaljon😄

....................................................................................................

Yoz: ha az oldalt is nekem kell karban tartani, akkor az ár attól függ, hogy milyen idõközönként kell frissíteni, ha naponta, beleértve a hétvégéket is, akkor az olyan 3-4 körül van havonta...
De ebben benne van az is hogy nem biztos hogy minden nap tudom csinálni... de akkor ahány nap kiesés van annyi - pénz, lebontva a hónap napjainak arányában...

Geronimo: hát azért az nem így megy 😊
Napi 8 -10 órát ki dolgozik egy honlappal szerinted?
Meg ráadásul akkor benne van a pakliban az is, hogy nem tetszik a vevõnek, vagy változtatásokat kér, és akkor azt meg kell tenni, ezzel is csúszhat pár napot...

geronimo77
Nem tudom csak úgy gondoltam ha mondjuk napi 8-10 foglakozol vele akkor belefér.
De mondom nem értek hozzá.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

A oldalaid karbantartását is te csinálod? Ez kb. mennyi havonta? Persze, ha nem vagyok indiszkrét...

1 hónap alatt 4-5 oldalt?
Vicces vagy srác! 😊
egy hónap alatt 1 oldalt!
de különben a profi cégek 200 at is elkérnek, hidd el...
én nem 50-et kapok ezért, ezért most csak 12-t ,de sok megrendelésem van, összesen ad ki kb... 50-et...
http://free.x3.hu/tomi2/c4/index.html
Ez a lap, azért itt van mert még nem adtam át...
de majd ha átadom, akkor a saját tárhelyükön lesz...
ha nektek is kell honlap csak szóljatok 😊
Introt is vállalok, de csak szövegeset... meg bannert, meg logot meg ilyesmiket 😊

geronimo77
En is szívesebben csinálnék ilyet mint itt rohadni az irodában. Még kevesebbét is. Egy hónap alatt csak ossze lehet hozni 4-5 oldalt az meg már nem olyan rossz ha beleszámítjuk a kotetlen munkaidot

Kata
Annyi. Vagy több. Bár 50 rugót már a profi cégek szoktak elkérni, nem tudom Puntigamer milyen szinten tart. Meg kéne sasolni a portfolioját. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Igazából én kettot vettem egyet magamnak egyet az asszonynak meg o is vett magának egyet. így jott ki a 3 de ezzel 16.000-et sóroltunk az itthoni árakhoz képest.
50e egy honlap?

3-at?? wow 😊
az 30000 😄
mondjuk nekem is lesz most egy 50 em kb... a honlapért...
ugyanis azt csinálok...

ghost cb
Kata, szerinted milyen a Davidoff Echo?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
HUMUSZT! HAT ZSÁKKAL! 😄

geronimo77
Én nemrég vettem 3-at most nincs zs-m

Te, akkor vegyünk 😊

traXion
Azt kérsz? 😄

Kata
erre egy leleményes férfiválasz a "nem, egy zacsi mogyoró" lenne. ;D

[/cserf][/fülünyúl]

traXion
öööö majdnem! 😄

Kata
természetbeni juttatások? Két zsák krumpli?

[/cserf][/fülünyúl]

traXion
meg további természetbeli juttatásokat... 😛

geronimo77
Szerinetem azt jelenti hogy mindjárt jól megsimogatom a buksid és adok egy puszit mert olyan aranyos vagy 😄DD

Kata
mi vagyok én? Palóc népi szótár? Nemtom mit jelent, csak mondani szokják.

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
téntaknyan = ??

Kata
Maj minnyá jól téntaknyan tenyeröllek! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Neked nem kell mégegy Still?
Vagy egyéb más? (Lorinser esernyo kizárva! 😊

Kata
Akkor hozzon magával még egy embert, Kohn bácsi. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Az átfutás kb. 3 hét. De be kell szervezni még 1-2 embert mert egyedul nem éri meg.

hm... akkor jó 😊
lehet beruházok egyre 😊
nyár végére se jön ide 😊, mennyi az átfutási idõ 1-2 hét?
Mimacska: te melyik férfi parfümöt szereted a legjobban?

MIMACSKA
Igen igen

www.extragyongy.hu

geronimo77
A múltkor amikor parfumot választottunk a barátnomnek kb. 20-at szaglásztunk végig, de végére teljesen osszegabajodtak a szaglóreceptorjaim 😊
Ahogy elnézem az egyik legdrágább is 😊
OK legkozelebb megszimatolom. Neked az van?

MIMACSKA
De a legjobb akkor is a chance!
Szagizzátok meg ha legközelebb arra jártok....

www.extragyongy.hu

geronimo77
A jadore tényleg jó 😊

geronimo77
postaköltséggel együtt!!!

Gyiik
orokke kedvencem: issey miyake L'eau D'issey (vagy hogy is irjak)

....................................................................................................

traXion
nekem nem. 😄

ÁjjLe BoBBi
másoknak is tetszett 😉)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA

Régebben pedig ezt....

na meg ezt...

www.extragyongy.hu