Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
míg a deot inkább akkor érezni, ha valamilyen szinten izzadsz, a parfüm mindig illatozik.
egyébként vannak ugyanolyan deok is mint a parfümök...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
mert az ember nyáron izzad ha kell ha nem és parfüm + az izzadságszag hát nemtudom?
ezért jo az izzadsággátlo szerintem
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
(a barátnõm érzi és kellemes az arány szerinte, nekem ez a lényeges ezért használom...)
Pierre Cardin - Bleu Marine-t nem ismeri senki? 😞
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Tehetséged van, csak még tanulnod és gyakorolnod kell!
Ugye rutin meg az évek, senki sem úgy kezdi, hogy profi. Sõt senkire sem lehet mondani, hogy profi. Csináld tovább, amit elkezdtél, menni fog az, ha tényleg komolyan gondolod!
További jó munkákat Puntigamer!!
jól esett!
Egy normális oldal, design+php admin, sem készül el késõbb mint 1 hét, nem hónapok, és egy-egy ilyen oldal ára bizony 100E körül mérhetõ. Ha meg tényleg komolyan ráálsz egy projectre, akkor a napi 8-10 óra a minimum.
Az, meg ha nem tetszik a vevõnek, aki inkább megrendelõ, mint vevõ, az csak a te hülyeséged, ugyanis elõzetes tervek, vázlatok bemutatása után, a megrendelõ helyeslésével kell és lehet továbbhaladni a munkában. Szóval van még mit tanulnod! De valahol el kell kezdeni! 😊
Re topic..
Parfümnél mindenkinek más és más tetszik, szóval annyira nem lehet általánosítani, hogy melyik a jó és melyik nem.
Bár azért egyértelmûen vannak tipikus jó illatok😊)
Én kedvenceim:
MexxMan, Boss - Boss, CK1
...
Ha valaki ismeri a Pierre Cardin - Blue Marine-t az írja le legyen szíves, h mi a véleménye róla! 😊
....................................................................................................
De ebben benne van az is hogy nem biztos hogy minden nap tudom csinálni... de akkor ahány nap kiesés van annyi - pénz, lebontva a hónap napjainak arányában...
Geronimo: hát azért az nem így megy 😊
Napi 8 -10 órát ki dolgozik egy honlappal szerinted?
Meg ráadásul akkor benne van a pakliban az is, hogy nem tetszik a vevõnek, vagy változtatásokat kér, és akkor azt meg kell tenni, ezzel is csúszhat pár napot...
De mondom nem értek hozzá.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Vicces vagy srác! 😊
egy hónap alatt 1 oldalt!
de különben a profi cégek 200 at is elkérnek, hidd el...
én nem 50-et kapok ezért, ezért most csak 12-t ,de sok megrendelésem van, összesen ad ki kb... 50-et...
http://free.x3.hu/tomi2/c4/index.html
Ez a lap, azért itt van mert még nem adtam át...
de majd ha átadom, akkor a saját tárhelyükön lesz...
ha nektek is kell honlap csak szóljatok 😊
Introt is vállalok, de csak szövegeset... meg bannert, meg logot meg ilyesmiket 😊
[/cserf][/fülünyúl]
50e egy honlap?
az 30000 😄
mondjuk nekem is lesz most egy 50 em kb... a honlapért...
ugyanis azt csinálok...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Vagy egyéb más? (Lorinser esernyo kizárva! 😊
lehet beruházok egyre 😊
nyár végére se jön ide 😊, mennyi az átfutási idõ 1-2 hét?
Mimacska: te melyik férfi parfümöt szereted a legjobban?
Ahogy elnézem az egyik legdrágább is 😊
OK legkozelebb megszimatolom. Neked az van?
Szagizzátok meg ha legközelebb arra jártok....
www.extragyongy.hu
....................................................................................................
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'