5237
  • Ramore
    Teljesen egyet értek veled, tavaly és azelött is ez volt a játék legkomolyabb hibája.
  • LezLee
    Talán jobban szét kéne nézni azon a kiírt cd-n nem??????
  • precision
    De jó, szerintem jó! :)
  • donpedro
    Hmmm, 3 meccs alatt máris sikerült majdnem összetörnöm az asztalt mérgemben. Rohadjon meg az EA a hülye comeback script-jével együtt!!! Mi a francnak kell (most már évek óta) elkúrni a játékélményt azzal, hogy ha az ellenfél hátrányba kerül, akkor az AI elkezdi segíteni.

10-15 ponttal végig vezettem a Knicks ellen, ám az utolsó negyedben beindult az AI. Duncan egymás után 3 zsákolást kúrt el, a többiek is kihagytak szinte minden ziccert, míg a túloldalon 5/5 tripla. Ezzel lett egyenlő.

Küzdök, hajtok mint az állat, megint összeszedtem öt pont előnyt, erre egy újabb tripla jött, a 6., majd a túloldalon Duncan egyszerűen elejtette a labdát, és a sorozatban 7. hibátlan triplával megnyerte a meccset a Knicks, egy ponttal.

Lehet, hogy mást ez nem zavar, de az én szórakozásomat teljesen tönkreteszik ezzel a szarsággal, ráadásul a tavalyi tapasztalatok alapján ez multiban is ugyanilyen lesz. Könyörgöm, fogják már fel, hogy az emberek azért játszanak, mert jól akarják érezni magukat, de én speciel ném érzem túl jól magam attól, hogy igazságtalanul veszítek.

Na mindegy, nagy levegő, aztán játszok tovább, mert ettől a marhaságtól eltekintve nagyon jó a játék.
  • FiReBoY
    Jó!!! Csak egy kicsit módosítom...
    Basketball Dinasty Fans - BDF

Így nem jó?
  • FiReBoY
    Jó!!! Csak egy kicsit módosítom...
    Bassketball Dinasty Fans - BDF

Így nem jó?
  • oneal1
    képeket rakjatok be lécci!!
  • oneal1
    már csak 100 mb van vissza:(
  • oneal1
    fasz kivan már!!!
    szedtem egy gyerektő la koli hubon egyszer csak disconnected és máűr nem tudom elinditani a letöltést tőle!!
  • precision
    Basketball Dinasty Fansite - BDF
    csak tipp! :)
  • FiReBoY
    Pro NBA Fans - PNF

Szar mi?
  • FiReBoY
    Na??? Ötletek???
  • FiReBoY
    Mondj egy domain nevet és én azt regisztrálom az uw.hu-n!!! Jah és csinálok egy közös e-mail postafiókot is!!! Csak adj egy nevet!!!
  • FiReBoY
    Én is beszállok!!! Php-nuke alappal jó lesz az uw.hu-n?
  • bodesz
    ja és valakinke nincs kezdeni 1 nba lives fan sitet?
    mert én szivesen csinálnék ha valaki(k) beszálnának az oldalba
  • bodesz
    jó neked nekem 11 re jön le de aszem játszok madj vele 1 órát aztan alszok mert suli holnap és felmérőm is lesz :(
  • kisficege
    én már negyedszer kezdem el letölteni!!!
  • donpedro
    2 meccs, és egy kis 1 on 1 után én is elmondanám, hogy mit gondolok.

A menü, a kezelőfelület, a design olyan, amilyennek lennie kell: piros pont jár érte. A zenék nekem nem jönnek be, mivel annyira nem csípem a műfajt, de ez végül is lényegtelen. A meccs körítése ok, a kommentár is tetszik.

Örömteli, hogy variálható a roster, valamint az MI.

Ami magát a meccset illeti, kicsit felemás a véleményem. All-star fokozaton kezdtem neki, és két szoros meccset játszottam, egyet nyertem, egyet buktam, ez eddig rendben van. Kicsit megvariálták az irányítást, amit még szoknom kell, normális spin move-ot pl. még nem sikerült produkálnom, és eleinte a zsákolás is szokatlan volt. Ráadásul furcsa módon a közeli dobások nagyobbik része kimarad, Duncan nálam szinte csak zsákolással tudott pontot szerezni, sima dobással egészen közelről is mindent elrontott. (4/12 volt a százaléka)

Érdekes, hogy a védők rendesen taszigálnak kifelé, nem nagyon lehet beférkőzni a palánk alá. Ami nem tetszett, hogy néha a társak nem nagyon akarnak üresbe mozogni, és ellustálkodják az attack-ot, így meg rohadt nehéz pontot szerezni.

A másik, ami egy kicsit zavart, hogy szinte lehetetlen triplát dobni. Egyrészt én nem találtam ilyen quick play-t, másrészt a 3-4 méterről berepülő védő is rendszeresen blokkol. kb. 20 kisérletből, eddig talán 15-ször blokkoltak, és csak egyszer tudtam bedobni (akkor viszont kosár jó, plusz bünti lett belőle).

Szintén csökkent a jelentősége a steal-nek, csak nagyon ritkán sikerül így labdát szerezni.

Valahogy a pálya is kisebbnek tűnik, vagy a játékosok lettek nagyobbak, nem tudom, de sokkal nagyobb bent a forgalom.

Végül az egyetlen nagy szívfájdalmamról, ami minden EA Sports játékban a sírba visz. Ha a játékosok megkezdenek egy animációt, akkor ugye hiába nyomkodom a gombot, a fickó előbb befejezi az mozdulatot, és csak azután kezd újat, ezáltal nem elég direkt az irányítás (Persze blokkolásnál ez természetes, mert ott földet kell érni, de pl. csel közben miért nem tudok passzolni, ez élőben nem annyira bonyolult).

Ez korábban is így volt, de tavaly nem volt annyira feltűnő, ellenben szerintem idén rosszabb lett a helyzet ezen a téren. Nagyon bosszantó tud lenni, amikor ezen úszik el egy jó passz, vagy betörés lehetősége.

Mégis, összességében véve ki lehet jelenteni, hogy a FIFA, NHL, NBA triónak ez a legjobban sikerült darabja idén, nem tökéletes, de kétségkívül remek program.
  • Sonajk @:o)
    Nekem még csak most jön, de majd én is írok róla.
  • FiReBoY
    Jah... Kurva anyjukat...
  • LezLee
    Na nekem le is jött. Rohanok is játszani, majd írok én is véleményt róla, bár biztos nem fogok csalódni.
    Na nem is húzom tovább az időt... :)))))
  • bodesz
    minek már 2004 ha már van hír a 2005 ről is:
    NBA Live 2005 - The Wishlist

Hold your horses! NBA Live 2004 isn't even out yet! When Live 2004 releases this will be the place to post your wishes for Live 2005 and view what will hopefully be the most comprehensive wishlist ever seen.

We will have the standard list with things like "Slam Dunk Contest", but also some indepth articles to take a closer look at certain features we come up with. Anyone will be able to submit an indepth article on a feature and we will have information on how to do that when the time comes. So check back once Live 2004 comes out!

Slam Dunk Contest jól hangzik
  • bodesz
    és mi van a 1ső cd-del?
    :D
    törölve lett?
  • air23
    http://www.sportplanet.com/nbalive/nba2004/wishlist.shtml

hmm jókat írnak.
  • FiReBoY
    Nah szevasztok!!! Mire jutottatok??? Le lehet már szedni egy tuti helyről? Nincs kedvem végigolvasni az üzeneteiteket...
  • neménvoltam
    eddig onnan töltöttem! csak mostanáig szarakszott a szerver!
  • zaki
    az már más kérdés, hogy napok óta szarakszik a hdc...
  • bodesz
    túl sokan vannak majd késöbb
  • zaki
    lol, 1 napig lehet letölteni 1 smssel, a HDC-n meg 10 napig:PPPPPPP
  • zaki
    ez egy új oldal? én most hallok róla először
  • neménvoltam
    ha DC++ nem jó, akkor kérdezem: 160 Ft-t kibírsz? akkor: gameswarez.uw.hu
  • bodesz
    THX
  • bodesz
    kösz de mind lassu
  • Ramore
    Próbáld innen:

NBA.LIVE.2004-DEViANCE
    ftp://ssf:[email protected]:12000/

Speed: 67kbs
  • neménvoltam
    DC++
  • bodesz
    honnan tudnám leszedni PLS
    melyik ftp ről?
    malyeik oldalró?
    PLS HELP
  • air23
    .net fel van rakva?
  • G.Freeman
    ez a LAkers ezzel a rosterrel nagyon durva, egyelten meccs eddig ahol semmi eselyem:(( mindent bedobalnak
  • KG21
    ha nem palánkközelben nyomod le, akkor elég idétlen dobás lesz belőle
  • KG21
    dunk/lay-up