5237
  • FiReBoY
    A kurva anyját a geci uw-nek!!! Nem tom csinálni a fan site-ot!!! Faszomat!!!

Üdvözöl a phpMyAdmin 2.4.0

Hiba
    MySQL jelzi:
    Too many connections
  • zaki
    váááááááááá, már megy az install :PPPPPP
  • zaki
    jeee, már csak 4 fájl van hátra :)
  • KG21
    hát ha te eddig ezt játszottad, akkor most koppanni fogsz, mert lecsapnak majd a palánk alatt, mint a legyet
  • Petya777
    Szasztok! Nekem még 6 fájl van hátra! Azt szeretném kérezni, hogy be lehet-e gaykorolni összjátékokat a practoceben? Mert eddgi nem volt túl real az NBAkben, hogy megfogtad egy emberre,l sprinteltél egy emberrel össze-vissza, aztán rádobtad...
  • zaki
    mert most a hdc-ről szedem, mert a dc-n megszakadt csomószor a kapcsolat, és cerkáám tele vót már
  • bodesz
    a bin több megát foglala

1,23 gb
  • Breki33
    miért nem binben szeded?

engem az érdekelne már hogy mekkora hely kell a telepítéskor :-))

szval mennyit foglal
  • zaki
    én még nem, de majd a későbbiekben számíthatsz rám :)
  • zaki
    jeeee, már csak 20 fájl van hátra a 2. cdből
  • bodesz
    nektek nem fura 1 picit az irányítás.
    a rajzal nem igazán vagyok megelégedve(játékosok rajza)

jön valaki neten nyomulne elenem?
  • precision
    Itt egy félidei screen:

Ja, és ha kimész meccs közben a menübe, akkor esc-el vissza lehet menni a játékba, nem kell egérrel...
  • air23
    késöbb is tudod változtatni :)

esc megy játék közbeni szüneteknél szerintem.
  • air23
    hát ja.. vagy aludnék végre.. :)
  • precision
    Főmenü: (azért "Lakers-ös", mert az elején azt választottam, hogy a favorite csapatom a lakers)

• air23
    sajnos nem otthon vagyok.. :/
  • air23
    hát éppenséggel van értelme szerintem, de lehet hogy csak azért nem volt előszezon mert 28 meccses szezont indítottam. vagy mittomén :)
  • air23
    mikor elkezdtem nekem nem volt előszezon :/
  • zaki
    faszba, nekem meg csak estére lesz meg a game :(
  • air23
    hát főleg hogy a stealt nincs sok értelme nyomogatni mert ha leduplázol egy embert anélkül is elveszed ha szerencséd van. ha meg nyomogatod akkor befújják a faltot..

nemértem még mindig ezt a nem shoot/rebound-block ot... miért nem tudták egy gombra rakni.... 95 től kezdve normális volt.. erre elcseszik asszem a 2003 ban.. áááááááááááááááááááááá... na jólvan nem sírok tovább..
  • precision
    Ja steal/dunk-layup az tényeg gáz egy picit...de meg lehet szokni:)
  • air23
    komoly bazz.. steal és a dunk/lay-up egy gombon.. én tök nemértem ezeket az EA tesztereket... :(
    shoot-take charge... nem normálisak...

2005 be külön billt akarok mindenre!!!!
  • precision
    Nekem most így van bekonfigolva a bill:

Ja és vki kérdezte, hogy hogyan kell spin move-t csinálni:

• air23
    nebassz :) tényleg ki lehet használni? :)
    érkező embereknek alley oop, legalábbis nekem a bulls al nagyon bejön. van egy 7"1 es meg egy 6"11 es érkező emberem aranyos kis cipő ikonnal a nevük mellett ;)

egyébként a 2004 ben a direct pass-t is átírták csak hoyg újra kelljen tanulni.. az addig ok, hogy shoot az sg nek, pass a sf nek adja.. de a többi nemstimmel.. :/
  • Breki33
    na azért addig ne szidjátok a játékot míg meg nem lesz :-)
  • air23
    ja az nekem is teccett a 2003 ban.. itt a 2004 ben használhatatlan.. leduplázzák szegényt és már ugrott is a labda.. az viszont hogy egy qrva lefordulást se tudok csinálni még egy rohadt irányítóval se, az szánalmas.. (lehet hogy csak én vagyok béna)
  • precision
    Hmm...nehéz lenne szétnézni azon a cd-n??? Van egy deviance könyvtár abban keresgélj...:-)
  • Vanek
    Serial szám valaki!!!!!
  • air23
    ja a space nekem is beválik a zsákolás / ziccer re idén :)

eddig sose használtam még nba live ban :)
  • KG21
    nemtom kinek mi a bevett szokása, de én a ziccert idén a SPACE-el nyomom, már kezdek hozzászokni:) Agressziv mozgás/ lepattanó bal SHIFT, cselek A, passz S, turbó W, dobás D, pöci zsák bal CTRL, center pozíciózás bal ALT (ezt sosem használom) többi nem annyira fontos sztem.
  • air23
    ja, a space lemaradt!
  • air23
    qweasdyxc
    +shift :)

de ezt úgyis magadnak állítod be úgy ahogy neked tetszik :)
  • Breki33
    akikmár játszanak írják le please hogy érdemes bekonfigurálni a billentyűzetet
  • donpedro
    Hát izgalmasnak éppen izgalmas volt, csk nem szórakoztató, pedig elvileg ez lenne a játék célja.

Ami meg az irányítókat illeti, sajnos ez már tavaly is így volt, bár lehet, hogy nem ennyire. Nálam mondjuk az SG lesz a pontkirály, ami persze nem csoda, hiszen az SG én vagyok... :)
  • TommyGun
    Ja és aki akar egy frankó ON LINE ligát ezzel gyakni az jöjjön FREESYLE BASKETBALL LEUGE
  • TommyGun
    Íme amikor a BUCIFEJŰ Duncen orra elött zsákolok

• bodesz
    még 4 parc és lejön a game :D
  • bodesz
    ok de mand meg mivel csinálod a php t mert én nem igazán értek hozzá sajna:( én html párti vagyok
  • FiReBoY
    Ok... Holnap már elvileg kész lesz, utánna alakítgatás...
  • bodesz
    jó lesz a Basketball Dinasty Fans
    php jó lesz és akkor regizz az uw-n és akkor majd beszlünk késöbb mi hogyan lesz jó?