5237
-
FiReBoY #1331 A kurva anyját a geci uw-nek!!! Nem tom csinálni a fan site-ot!!! Faszomat!!!
Üdvözöl a phpMyAdmin 2.4.0
Hiba
MySQL jelzi:
Too many connections
-
#1330 váááááááááá, már megy az install :PPPPPP -
#1329 jeee, már csak 4 fájl van hátra :) -
#1327 hát ha te eddig ezt játszottad, akkor most koppanni fogsz, mert lecsapnak majd a palánk alatt, mint a legyet -
Petya777 #1326 Szasztok! Nekem még 6 fájl van hátra! Azt szeretném kérezni, hogy be lehet-e gaykorolni összjátékokat a practoceben? Mert eddgi nem volt túl real az NBAkben, hogy megfogtad egy emberre,l sprinteltél egy emberrel össze-vissza, aztán rádobtad... -
#1325 mert most a hdc-ről szedem, mert a dc-n megszakadt csomószor a kapcsolat, és cerkáám tele vót már -
#1324 a bin több megát foglala
1,23 gb -
#1323 miért nem binben szeded?
engem az érdekelne már hogy mekkora hely kell a telepítéskor :-))
szval mennyit foglal -
#1322 én még nem, de majd a későbbiekben számíthatsz rám :) -
#1321 jeeee, már csak 20 fájl van hátra a 2. cdből -
#1320 nektek nem fura 1 picit az irányítás.
a rajzal nem igazán vagyok megelégedve(játékosok rajza)
jön valaki neten nyomulne elenem? -
#1318 Itt egy félidei screen:
Ja, és ha kimész meccs közben a menübe, akkor esc-el vissza lehet menni a játékba, nem kell egérrel... -
#1317 késöbb is tudod változtatni :)
esc megy játék közbeni szüneteknél szerintem. -
#1315 hát ja.. vagy aludnék végre.. :) -
#1314 Főmenü: (azért "Lakers-ös", mert az elején azt választottam, hogy a favorite csapatom a lakers)
-
#1312 sajnos nem otthon vagyok.. :/ -
#1310 hát éppenséggel van értelme szerintem, de lehet hogy csak azért nem volt előszezon mert 28 meccses szezont indítottam. vagy mittomén :) -
#1308 mikor elkezdtem nekem nem volt előszezon :/ -
#1305 faszba, nekem meg csak estére lesz meg a game :( -
#1304 hát főleg hogy a stealt nincs sok értelme nyomogatni mert ha leduplázol egy embert anélkül is elveszed ha szerencséd van. ha meg nyomogatod akkor befújják a faltot..
nemértem még mindig ezt a nem shoot/rebound-block ot... miért nem tudták egy gombra rakni.... 95 től kezdve normális volt.. erre elcseszik asszem a 2003 ban.. áááááááááááááááááááááá... na jólvan nem sírok tovább.. -
#1303 Ja steal/dunk-layup az tényeg gáz egy picit...de meg lehet szokni:) -
#1302 komoly bazz.. steal és a dunk/lay-up egy gombon.. én tök nemértem ezeket az EA tesztereket... :(
shoot-take charge... nem normálisak...
2005 be külön billt akarok mindenre!!!! -
#1301 Nekem most így van bekonfigolva a bill:
Ja és vki kérdezte, hogy hogyan kell spin move-t csinálni:
-
#1300 nebassz :) tényleg ki lehet használni? :)
érkező embereknek alley oop, legalábbis nekem a bulls al nagyon bejön. van egy 7"1 es meg egy 6"11 es érkező emberem aranyos kis cipő ikonnal a nevük mellett ;)
egyébként a 2004 ben a direct pass-t is átírták csak hoyg újra kelljen tanulni.. az addig ok, hogy shoot az sg nek, pass a sf nek adja.. de a többi nemstimmel.. :/ -
#1298 na azért addig ne szidjátok a játékot míg meg nem lesz :-)
-
#1297 ja az nekem is teccett a 2003 ban.. itt a 2004 ben használhatatlan.. leduplázzák szegényt és már ugrott is a labda.. az viszont hogy egy qrva lefordulást se tudok csinálni még egy rohadt irányítóval se, az szánalmas.. (lehet hogy csak én vagyok béna) -
#1296 Hmm...nehéz lenne szétnézni azon a cd-n??? Van egy deviance könyvtár abban keresgélj...:-) -
#1295 Serial szám valaki!!!!! -
#1293 ja a space nekem is beválik a zsákolás / ziccer re idén :)
eddig sose használtam még nba live ban :) -
#1292 nemtom kinek mi a bevett szokása, de én a ziccert idén a SPACE-el nyomom, már kezdek hozzászokni:) Agressziv mozgás/ lepattanó bal SHIFT, cselek A, passz S, turbó W, dobás D, pöci zsák bal CTRL, center pozíciózás bal ALT (ezt sosem használom) többi nem annyira fontos sztem. -
#1291 ja, a space lemaradt! -
#1290 qweasdyxc
+shift :)
de ezt úgyis magadnak állítod be úgy ahogy neked tetszik :) -
#1289 akikmár játszanak írják le please hogy érdemes bekonfigurálni a billentyűzetet -
donpedro #1287 Hát izgalmasnak éppen izgalmas volt, csk nem szórakoztató, pedig elvileg ez lenne a játék célja.
Ami meg az irányítókat illeti, sajnos ez már tavaly is így volt, bár lehet, hogy nem ennyire. Nálam mondjuk az SG lesz a pontkirály, ami persze nem csoda, hiszen az SG én vagyok... :) -
TommyGun #1286 Ja és aki akar egy frankó ON LINE ligát ezzel gyakni az jöjjön FREESYLE BASKETBALL LEUGE -
TommyGun #1285 Íme amikor a BUCIFEJŰ Duncen orra elött zsákolok
-
#1283 még 4 parc és lejön a game :D -
#1282 ok de mand meg mivel csinálod a php t mert én nem igazán értek hozzá sajna:( én html párti vagyok -
FiReBoY #1281 Ok... Holnap már elvileg kész lesz, utánna alakítgatás... -
#1280 jó lesz a Basketball Dinasty Fans
php jó lesz és akkor regizz az uw-n és akkor majd beszlünk késöbb mi hogyan lesz jó?