5237
  • CELL StormBird
    Bazz lehidalok.
    Mivel nem tudok angolul ezért kérdezem meg, hogy melyiket állítsam be?
  • KG21
    állitsd be a controls setupban
  • CELL StormBird
    És az melyik?
    Most pedig probáljatok Ruffinak segíteni de előtte ezt mondjátok el :D
  • Ruffi
    Lécci segitsetek mi a baj
  • G.Freeman
    van külön zsakolas gomb, azzal zsakol amikor csak akarod:D
  • CELL StormBird
    Bazz mivel kell ezzel zsákolni mert istenért se akar akkor se ha tök közel vagyok edig a dobásal a d-vel probálkoztam.
    Előre is köszi. :)
  • Ruffi
    xp prof(eredeti) sp1 2600
    nem acd-vel van a gond mer minden másik gép át tud menni ezeken a kurva hlp-ken csak az én gépem nem milyen különös
  • air23
    iso, írt cd, eredeti cd?

wmilyen windowsod van, milyen service pack?
  • Ruffi
    Lécci segitsetek nem tudom telepiteni az easportos játékokat mert a .hlp fájlokat support mappábol nem tudja átrakni igy van ez nba 2004-el is:(((((
    mi lehet a gond??????????
    lécci segitsetek mer kikészit:(
  • KG21
    1-1 van csak benne
  • air23
    azért én azt a wish list et várom már, lenne egy két hozzáfűzni valóm ehhez a 2004 hez :)
  • KG21
    aha az nagyon szar volt, lehajolt érte, de sosem szedte fel. Idén ezt is kijavították.
  • air23
    *double
    *esély
  • air23
    jaja olyan is van.. bár a duoble team és az úgy lecsorgó labda effektus kicsit gagyi.. élőben azért nem így történik :) viszont legalább van eélyes összeszedni. 2003 ban csak szaladgáltál körbe körbe és istenért se akarta felvenni :)
  • air23
    ami jobb még a 2004 ben az a tipdunk. sokkal jobban van megcsinálva mint a 2003 ban. itt kicsit tudatosabban tudsz tipdunk olni :)
  • KG21
    Vazzeg az előbb kiszedték a kezemből a lasztit ami félpályáig gurult és ott az ellenfél játékosa HASON CSÚSZVA szerezte meg:))))
  • air23
    ahh.. de jó lenne otthon lenni és játszani vele..... hh.. viszont ma csak 1:30 után fogok ráérni.. ma se alszok sokat.. fukk..
  • air23
    kobi 93 as stb... mind1 :)
  • air23
    mitgondolsz mit néztem meg legelőször :) leírták meg a... érdekesek egyébkétn a centereknél a 0ás 3pontos dobó pont, jordan kb összesen 60 as garnet meg 97 mi? :)) hüjék ezek :)
  • precision
    air23: nézd meg csak, hogy a mi kis jordanünk hány pontos? az allstar '90-ben keresd...
  • kisficege
    bazzeg nem enged be @@@flash@@@-be
    vmi hibát ír
    akurva anynyát
  • KG21
    A legjobb az ahogy lecsapják a kisembereket, ha van pofájuk bepörögni a palánk alá! Általában 3 takarják be egyszerre, nagyon durva! Nincs többé irányítóval átzsákolom O'Nealt effektus:P
  • G.Freeman
    Breki: ninics gond abbol ha atpontozunk embereket mert utanna lesz fantasy draft

Api: megyek
  • kisficege
    kamuzik
  • precision
    Keress rá erre, hogy dev-nb4 , aztán a devnb4a.bin + cue-t, meg a dev-nb4b.bin + cue-t szedd le!
  • Homaly
    irtam ennek a manoka nevu arc-nak, de azt mondja, hogy neki bizony nincs ilyen jateka! A file list-jet meg nem tudom letolteni! Tipp????
  • Breki33
    illetve ugy ertem hogy ezt mindenki elfogadja

bár így lenne a fifanal is
  • LezLee
    Húú, hátha ez tényleg így van nagyon örülök neki. Akkor majd gyakorlok egy kicsit, és majd hétvégén mehet nagyban a multi :)))
    G. Freeman: neked milyen neted van? Nekem kábel, remélem nem lesz vele gond.
  • Breki33
    azért irigyellek benneteket hogy tudjátok a rostert fejleszteni
  • air23
    nekem egy sikertelen zsákolás után húzódott meg a centerem dereka :) hál istennek a köv meccsen már játszhatott. (nem akkora dödzsébőpl gazdálkodnak a nba ovrosok mint szegény magyarok ugye..)
  • LezLee
    Kösz az észrevételt :)))
    Amúgy te vagy a második.
    Az első az volt, aki csinálta :)))))
  • G.Freeman
    tenyleg az ev jateka:)
  • G.Freeman
    Kiprobaltuk a multit online nem szaggat max grafikan, nagyon örülök hogy ezt se rontottak el, egyedül a roster szar benne de hat azon lehet segiteni:)
  • zaki
    ja, mondták már, hogy cool a logod?
  • zaki
    én majd inkább éjjel szedem a game-t, majd holnap kóstolom +, aztán majd délután már akár mehet is a multi :)
  • LezLee
    Hú bazz. Már a 2. cd tép lefele 100 kB/s-al, de már tűkön ülök. Mindenki csak áradozik a játékról, már nagyon várom. Csak ne legyen lagos a multi azért imádkozom. Nekem a 2003-al sajna ez volt. :(( Ha jó lenne a multis rész, talán akkor még ligában is indulhatnék.
    Valakinek utolsónak is kell lennie :))))
  • zaki
    jaja, thx, jön is 55k-val :)
  • kisficege
    Na,sikerült?
  • kisficege
    biztos van!összesen 23 asszem,amikor rámentem volt még 17
  • precision
    Hát mit is mondjak! Az év játéka, nem tok többet mondani, asszem ez mindent elárul! :)
    Először practice-t nyomtam, aztán 1-1, aztán egy sima meccset, aztán dinasty módba belenéztem. Nagyon jó a játék. A zenék kegyetlen jók. Az irányítás nem az igazi, de nem olyan vészes. Egy pár meccset le kell nyomni, és lazán meg lehet szokni. Nagyon jó újítások vannak benne. Ami még tetszett, hogy van egy új gomb, ez a power vmi...már nem jut eszembe a neve. Amint már előttem is leírták, sokkal realisztikusabb lett a játék, nem is olyan könnyű! Első meccsen dallas legyalázott, én a lakersel voltam ofkóz! A büntetőzés tényleg jól lett megoldva, nagyon dizájnos. Így kb. egy óra játék után ennyit tudok elmondani...amint további tapasztalatokat szerzek azokat is leírom.
    Ja és még az is tetszik, hogy megsérülnek a játékosok. O'Neal-el zsákoltam, blokkolt az egyik manus, de szegény nem vette figyelembe, hogy nem 10 deka az O'Neal, úgyhogy szegény egy picit megütötte a kezét, és le kellett, hogy üljön :DDDDD
    Szal eddig csupa jó tapasztalat, király game! :)