5237
-
Petya777 #1976 donpedro! nem nyomunk előszezont? gyere pls majd icqra -
#1975 nem baj az :) elküldöm az ip-címemet privibe, és már jöhetsz is -
#1974 én multizné kszivesen de még kezdő vagyok:) -
#1973 kösz -
#1972 2. -
#1971 Hány CD-s a game? -
BBking #1970 Védekezésnél a block része van eltúlozva.Nálam vagy sikerül a slam,vagy block -
#1969 vki multi? -
#1968 Én már régen abbahagytam a szezont a csalások miatt, majdnem a gamepadom bánta, de nem ér még annyit sem ez a játék! Állandó zsákoláskimaradások zsinórban többször is, a gép erre dob egy triplát faltal együtt, támadásnál nem oda megy a passzom, ahová szeretném, az én távoli dobáskísérleteim zöme kimarad stb.. -
#1966 thx. -
BBking #1965 Nekem 9500Pron van de tökéletesen müxik. -
BBking #1964 All-Star-on már frankón megy.a NY-al elkezdtem 1 szezont,5-ből 5-öt nyertem is,de mihejst felrakom sperstarra úgy csal mint én az iskolapadba.Az összes 3-ast bebassza faultosan meg min 2 emberről.Visszavettem,mert szeretem a billentyűzetemet. -
#1963 :PPPP de a való világban is sérült vagy ilyesmi, nem is játszott legutóbb -
#1962 :))) mármint a játékban bazz.. :) -
#1961 nem tod mi baja van? -
#1960 np. remélem oneal-t is orvosolják hamar :) -
#1959 Azt nem is emlitettem mer az egy külön kategoria..
Wally gyerek is elvileg három pontos dobo 4-szer probáltam
3-szor üresen egyszer nem ment be...
Akko faltok is..Na mind1 probáljuk a jot nézni a játékba -
#1958 ja, meg kb 10-ből 8-szor bedobja a három pontosokat... -
#1957 Bazz hogy ki tud akasztani ez a game...a hülye csalásaival...
ILyenek h üresbe zsákolást kihagy meg ziccert...tuloldalt meg minden alley-up...na mondom fasza..
Ha nagyon összesezdem magam még csalással is tok nyerni csak má idegesitö -
#1956 jó tudni, thx :) -
#1955 :) van mikor csak sebtapasz van a neve mellett, de az energia csíkja normális. akkor be lehet rakni :) -
#1954 lol, ezt nem is tudtam -
#1953 általában meccs közben azért még vissza lehet hozni a játékosokat. 1 negyed után vagy valami ilyes ha nem sérül le brutálisan, csak lightosan. -
#1952 egnap beleraktam z új saphire ati radeon 9800 pro m, de szr lett a game vele. mármint az ingame grafikát elbszta. nem láthatóak a játékosok, stb. VAalaki használja az nba live ot ilyen kártyával? (gondolom nba live reinstall segít rajta, csak érdeklődök) -
BBking #1951 Vegyétek vissza az injured qualityt vagy mit. -
#1950 ehh azt én is utálom, egyszer már jártam így. Túl sérülékenyek a játékosok, ez már túlzás hogy minden 2. meccsen megsérül vki. -
#1949 vazze, mind az 1. 2 meccsen lesérült az O'Neal az 1. percekben , szép mi? :P -
#1948 már nem resetelek, az már régen volt -
#1947 amúgy az imént én is ezt tettem az nfs-el uhogy nem vagyok különb:P -
#1946 Ehh Zaki még mindig rezetelsz szorult helyzetben:P -
#1945 kösz a tippet, de majd játszhatunk legközelebb is -
#1943 megkértelek, hogy a visszajatszas-t ne jatszuk le, a válaszoddal meg sikeresen felbasztad az agyam -
#1941 most O'Neal-lal szétszedlek, mint hülyegyerek a mesekönyvet :) -
#1940 na játszunk :) -
#1938 nem írtál valamit pl a :costumart 0 át costumart 1 re? mert az is lehet hibád -
#1936 18:00-kor a visszavágó ok? megyek vacsizni -
#1935 ok, gyere a 62.201.83.103-ra már indítom is a gamet -
#1933 vki multi? -
#1932 Nem szeretem a tét nélküli meccseket, de a szezonban rendesen játszok majd! Más kérdés, hogy aki most gyakorol az majd simán elkalapál, de már mexoktam:) -
G.Freeman #1931 KG regi motoros mar, bar ebben az elöszezonban nem tul aktiv csak 2 meccs, biztos cpu ellen gyakorol:)))