NBA Live 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
csak rarok vannak már nérztem reggel
nem biztos hogy van fennt, de itt van alegnagyobb esely ra
czpro.no-ip.com
bodesz
nektek már megvan a cd-1
mert nekem még a r02 r03 r17 r24 r28 r32 r33 r35 hiányoznak 😞

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

aky, dc-n nezted?
ja igen a lenyeget lehagytam 😊)

<a href="http://fbl.jatekok.hu%20">http://fbl.jatekok.hu </a>
Ha mar ilyen sok nba live-ot szeretö emberke összegyült akkor szeretnem megragadni az alkalmat es ajanlani a ligankat, akinek van kedve online jatszani 2004el az jöjjön ide:

elso kosaram Duncannel o yess😊
amugy kicsit fura meg a jatek de tetszik
Ez csak szabadidõ kérdése lesz, de szerintem bele fog férni.

Nekem még az elsõnek is csak az egyharmada van meg. 😞 Viszont azt mondom, hogy türelmesebbek prókálkozhatnak a szamárral, 25-30 kilót el lehet vele érni, de ha egyszerre szedi mindkét lemezt, akkor szûk 40-ig is felkúszik, és az nálam már kb. 2/3-ados kihasználtság. (nálam 65 körül van a max.)

Elso CD: 800 632 560
masodik nincs még meg
pedro jer megint ligazni
Pont 4 meccsel állsz jobban, mint én.

Viszont elárulhatnád, hogy mekkorák a binek, mert emule-on fenn van mindkettõ, és délutánra onnan is legurulna, csak addig nem merem elkezdeni, amíg nem vagyok benne biztos, hogy nem fake.

air23
na lejátszottam 4 meccset, hát nem rossz. de lehetne jobb is kicsivel. viszont a üntetõzés qrva jó lett 😊

na alvás..

air23

:/ hát most se találták el...

hogyhogy buta?!

air23
hmm. hát kár hogy megitn buta az irányítás.. de meg lehet maj dszokni..

Mákosok....

air23
aaaaaaaaaa van benne air jordan cipõ unlock 😄DD na látod ez már érdekel.. nem az a lebron james cipõ...

air23
hall of fame is királyul van megcsinálva 😊

Valaki nem tudná feltolni a cd2-t (meg két fájlt a cd1-bõl) az ftp-mre??? Koliból nyomom, szóval nem tartana sokáig! Köszi

air23
a zenéi viszont jók 😊

Még nem, de már nagyon be vagyok zsongva. Csak az a gáz, hogy éjszakai mûszakban vagyok ittbent, azaz kb fél 10-re érek be holnap este. De azért majd megpróbálok elõtte is alkotni valamit. Na Good Night For Y'all, try to get sum sleep!
air23
na nézem tovább

air23
bazz.. nem szedték külön az irányítást normálisan....

Rudee
Estét all' 😄
Vki kipróbálta már?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Oké, majd pár óra múlva ránézek én is...
jo, benn hagyom estere oksoan 😄 na lepek bf-ezni 😉 see ya

Tudod mit.. Nem érdekel a hátteres dolog. Ha meglesz a game, te leszel az én személyes kisistenem, OK? 😊
Háttérben akárhányan kapcsolódhatunk az FTP-re, csak ahoz, hogy elindítsd a le/feltöltést, be kell ugyebár jutni, ami nem megy, csak ha háttérben vagy.
ha en atmegyek hatterbe az akkor is egy user feltoltes, nem? lehet nem teljesen ertem mit monc 😊

Mondtam... Egyszerre egy usert enged be. Ha te átmész háttérbe, én is be tudok lépni. Ha én is átmegyek, más is be tud lépni. Ez már csak így megy..
szentem ha te letoltod akkor edes mindegy hogy en hogy toltok fel, hatterben vagy sem

nem teljesen ertem hogy mi koze a hatterben feltolteshez

Mit szólsz a háttérben uploadhoz ucu? Akkor tudom szedni mellette.....
tiltva a peer to peer a koliban sajna 😞

ucu,dc++ on nem osztanád meg a kincsedet ?😊
Nah most jöttem meg úgy látom nagyon lemaradtam 3 oldalnyi írás 😄DDD azthiszem én is az Ftp-rõl szedem akkor

ucu azt mondta, hogy 30k körül megy a cucc felfele, szal reggel 6 felé mindkét Cd fent lesz. ha nem jön semmi közbe, de remélem nem jön.
hat eleg lasan tolt fel 30-40k avg szal ma mar nem (ugyanis 23:57 van😊, de ha valaki ad gyorsabb ftp-t oda is szivesen feltoltom. en sajnos nem tudok ftp szervert inditani mert itt a koliban tiltva van

oké,mikor lesz cim kb?
Hát mondom... Mikor indítod a másolást, beikszelheted..
azt tudom hogy lejet ftpzni , de ott is be lehet allitani hogy hatterben tegye?
Persze. Nyomj Ctrl-F-et, Új kapcsolat, aztán csak töltsd ki.
wincommanderben is be lehet allitani?
Nem tudom, timivel szedtek le FTP-rõl, én sima mezei Total Cmd-rel. Mikor elindítod a másolást, beikszeled, hogy háttérben másoljon, és mikor elkezdte, szétcsatlakozol. Így a downloadod fut, de más is elkezdheti...
mi az hogy hatterben?
Amint fent van az egész, megadom a címet.. Addíg nem lenne értelme, mert egyszerre csak egy ember lehet bent, és ucu uploadol. Ha lezsedtem, felrakom egy másik FTP-re is, és két címrõl szedhetitek. Ha háttérben húzzátok le, akár 500-an is lehet egyszerre. De akkor majd mindenki figyeljen erre.
oké! Még mindíg 20k-val megy fel? Megpróbáltad a másikat?