NBA Live 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja meg játszatok online mert kiváncsi vagyok van e coop mód. még nem néztem meg. meg hogy lagol e stb 😊
Na,most kezdtem tölteni!40kB/s-kel.És a legfontosabb INGYEN!!!!!!
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Na srácok...kezdõdik a rituálé...egy órás transz, amíg játszom a gémmel...aztán jövök vissza leírni a véleményem 😊))))
Bazinga!
Tudom...csak sajnos ki kell írnom õket cd-re, mert nem sok szabad helyem van, és kell az a "kis" hely amit a bin-ek foglalnak...
Bazinga!
Vazzee egy órája nyomom vele és nem tudom levakarni a vigyort az arcomról😊))) EZ KURVAJÓ LETT!!!
Az agressziv mozgás gomb tetszik a legjobban, a mozdulatok is nagyon el vannak találva. Sokkal nehezebb zsákolni, nem annyira irreális, mint tavaly.
Az agressziv mozgás gomb tetszik a legjobban, a mozdulatok is nagyon el vannak találva. Sokkal nehezebb zsákolni, nem annyira irreális, mint tavaly.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ööööö...nemtudom az az igazság. Talán dc-n már elkezdett terjengeni. Meg mondták többen is, hogy e-donkey-n is fenntvan, csak onnan lassan jön...
Bazinga!
Prow kérdezd meg Atyát
[img]http://fbl.jatekok.hu/_forum/images/avatars/sopranos.jpg[/img]
aaaaaaaaaaaaaaa itt már megvan mindenkinek én meg itt állok az elsõ Cd harmadával 

Tegnap laza volt, d.u. nem voltam itthon...utána jövök vissza, feljövök ide, és látom hogy 300 új hozzászólás! Mondom ha 2-3 óra alatt ennyit termeltetek, akkor tutira kijött már a game 😊) És igazam lett 😊)
Bazinga!
ami mondjuk nem tetszik, hogy ha elviszem a srácot edzeni ugye a dynasty pontokból 800 / játékos, és beállítom hogy akkor te most 50% ban dobsz 50% ban meg erõnlét, akkor a védekezése romlik, és erõnléte meg a dobása nem fejlõdik 😊
de talána majd 10000 ért az új öltözõ 😊
de talána majd 10000 ért az új öltözõ 😊
"spurs el meg lakersel könnyû 😉
pff!"
teljesen mind1 a csapat ugyis fantasy draft lesz
pff!"
teljesen mind1 a csapat ugyis fantasy draft lesz
na most akkor honnan is lehet leszedni sracok???
Innét is lelehet szedni:nba2004
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
akinek megvan plz jatszon velem online nagyon erdekel mennyire szaggat meg hogy lehet-e oldalt cserelni...stb
kispajtas...ha ennyire menõmanó vagy gyere ligazni
sok embert lattam mar igy beszelni, aztan 1 meccset se tudott nyerni ugy lepett ki meg a legbenabbak is elvertek
sok embert lattam mar igy beszelni, aztan 1 meccset se tudott nyerni ugy lepett ki meg a legbenabbak is elvertek

Óóóó...csak jöjjön le nekem is a game, mutatok én neked olyan slamKobe-t hogy dobsz egy hátast 

Bazinga!
SlamDuncaaaaaaaaaaaaaaan 😊

ÁÁÁ...már nagyon kiváncsi vagyok...ez a szaros ftp meg most lassult be...mind1. "Nemsokára" lenntvan, és jaajjj annak aki a lakers útjába áll 

Bazinga!
jaja maaradtak 😊 összességében jó ez a 2004 de még maga a játék fura kicsit. nem mondom hogy rossz, cska a 2003 hoz képest 40% ban más 😊
Ha valaki tud NBa live 2004 CD-rõl képet felülröl az letszi küldje el 😊
Grrr...én még nem tok játszani, mert még csak az elsõ cd van lennt. Lakers-el végigverek mindenkit 😊)
Tényleg maradt benne practice meg 1 on 1 mód?
Tényleg maradt benne practice meg 1 on 1 mód?
Bazinga!
Type : CDRWIN Image file
Path : K:\dvd4-isos\nba_live_2004
Name : dev-nb4a.cue
DEV-NB4A.BIN
Size : 763.54 MB
Session: 1
Track: 1
Name : dev-nb4b.cue
DEV-NB4B.BIN
Size : 762.50 MB
Name : dev-nb4a.cue
DEV-NB4A.BIN
Size : 763.54 MB
Name : dev-nb4b.cue
DEV-NB4B.BIN
Size : 762.50 MB
gyere jatszunk onliiiiiiiiiiine
hehe én chicagoval nyomom, nem is tudtam, hogy bajnokesélyes csapat 😄 pipennel eddig 3 tripladuplát csináltam a 4 meccsbõl 😊 (az elsõn még nem voltam a helyzet magaslatán 😊
megéri küszködni letöltessel , sztem jol sikerült jatek😊