5237
  • Ruffi
    Játszom a játékkal és akko egyszerüen csak kilép utána meg ha ujra elinditom akkor is ezt csinálja folyamatosan kilép...Nincs hozzá vmi patch?
  • Petya777
    Illetve már a Sonics sem veretlen... :)))
  • Petya777
    :) Már a Wizards is verve :)
  • KG21
    azt az új játék ismeretének hiányára értettem! Meg aztán nem játszok vele olyan sokat, mint kéne
  • Petya777
    :DDD Jah csak tudod ez a lelkes amatőr szöveg :)
  • KG21
    már 2 idény óta gyűröm idestova az A ligát, majd nézd meg a játékosok listájánál ki van a Minnesotával;)
  • zaki
    már megmondtam, hogy szaraxik nálam az icq, és emiatt nem tok jönni
  • Petya777
    ja jók, most vertem meg a ligába a Netset. Szerintem te meg jelentkezzél adtommal, ha felöltődik a maradék öt szabad hely lesz a b bligánál is csapatok rész.!!!

KG ÉS ZAKI: JELENTKEZZETEK ;)))
  • KG21
    Na milyen volt a Rockets, elhiszed már hogy jók?
  • Petya777
    gyere má fel icqra egy kis eszmecserére :)
  • Petya777
    Piatwosky asszem 2es és 3ason klívül semmit sem tud. a 3asok is csak néha mennek be. Griffen meg 61-es mezőnbyől nagyon gyenge, én inkább Taylor szoktam nyomatni.
  • KG21
    sőt sztem Griffin helyett Cato-t játszasd kezdő pf-ként. Én anno ezt csináltam:)
  • KG21
    Griffin, Piatowsky megfelelnek a célnak.
  • KG21
    A Houston egy nagyon király csapat, úgyhogy nem fikázni. Velük voltam az első idényben, nagyon a szívemhez nőttek:)
  • Petya777
    3as 4esre senki sincs...
  • zaki
    Houston azért elég jó kis csapat, sőt...
  • Petya777
    akkor vhogy olda meg, mert nagyon tuti a liga. Én meg a Houstonnal vagyok, az sem egy világverő sztem, 1ébként is lehet tradelni.
  • zaki
    nem jó nálam az se, már próbáltam...
  • zaki
    pont a lexarabb csaaptok :P
  • Petya777
    1ébként nem muljon azon az icqn, szedd le a litet és telepítsd újra szvsz.
  • Petya777
    Mil, Mia, Gsw, Uta, Den
  • zaki
    de kihalófélben van a topic vki multi?
  • zaki
    nem működik nálam az icq... melyik 5 csapat szabad még?
  • donpedro
    PS: ez az offline-ban is zavar.
  • donpedro
    Túl vagyok az első online meccsemen és vegyesek a tapasztalataim. A gyors játékosokkal, illetve a sztárokkal felálló csapatok óriási előnyben lesznek. A Portland sajnos piszok lassú, így nagyon nehéz dolgom lesz a ligában.

Valaki magyarázza el (komolyan kérdezem, sokat segítene), hogy hogyan lehet a power-dribble-el betolni a palánk alá a védőt, vagy hogy lehet ezt megakadályozni, mert Carter ellenem a centeremet is betolta, én viszont a centerrel sem nagyon tudtam a palánk alá verekedni magam, akárki állt is vele szemben.
  • donpedro
    Írtam privit.
  • Petya777
    ZakI! Miért nem jössz fbl ligába? Még van 5 szabad csapat, sztem nagyon frankó az egész!!!

donpedro mi az icukád? mert nyomhatnánk előszezon meccset (Houstonnal vagyok)!
  • Ewron
    Köszi!
  • bodesz
    ezt fordítsa valaki le mert ha nem tudjuk ezt akkor nem lesznek jók a patchek mert 1-2 dolgot 1 szer át kell írni de ugy fagy és itt van a megoldása:
    to do this.u must first have eage.and nothing else..well of course your game installed.ok.:open up eage,open ur xplayer.viv.search for the guy that the patch will work on.eg kobryan.viv,den press extract.extract this .viv file into a folder,.eg.KOBE.now use ur eage,open up the folder that have been unzipped.opening the folder.u will see files like kobryan.fsh.click on kobryan.fsh,bhed,and the picture of the cyber face will appear.save the picture in jpg format.As it is a patch that had ALREADY been converted by tony.there aint any thing for you to edit.thus u can directly import the picture into the .viv file.the steps are using eage,open up the KOBE folder,open up the kobryan.viv,kobryan.fsh,then bhed.And when the default face of kobe bryant in nba live 2004 appear.click on IMPORT.choosing option 1,browse your photo(where ever u saved the JPG file in earlier).ok.then click next.and wait for it to finish.now.the face is complete.but what about the tattoo?the way to add the tattoo is :using eage(again) open up the kobryan.viv in the KOBE folder.click import.the first option should be disable.choose the second one and click next.upon clicking that.they will ask u to build a list of files to add to the tar.click on the kobryan_acc.fsh which is INSIDE THE FOLDER WHERE U HAD UNZIPPED TONY'S KOBE BRYANT PATCH.after clicking the kobryan_acc.fsh file.click next.wait for awhile(it depends).and finish.if u had done nothing wrong,there should be a extra kobryan_acc.fsh file in the kobryan.viv file that is in your kobe folder.now.open up ur XPLAYER.VIV file.without clicking anything,click import.click on ADD FILES TO EXTERNAL TAR ARCHIVE.add the kobryan.viv file that is IN THE KOBE FOLDER and click ok.then next.wait awhile.and finish.check everything by going down to the kobryan.viv file under the xplayer.viv.

i hope you guyz can make those patches work using the way dead eye taught me...well he use 2 sentence to taught me.the rest i explore myself.using this method u do not need to enable customart.which loads the game at normal speed.if u do screwed up the xplayer.viv file,dont panic.i did that many times.lol...u can explore nba live 2004 CD 2,open up render folder.can copy paste the xplayer.viv file back into the default c:\program files\ea sports\nba live 2004\render folder.this method only works for patches that had ALREADY been made.patches u made yourself.u will have to save a default face in jpg format,and edit it.after editing it.import it into the viv file where it is there one u EXTRACTED OUT OF THE XPLAYER.VIV file.i hope u guys will understand this post.i really wish u guys could play with great patches made by our superb patches..there might be typo error or some blur parts in this post.if u do not understand.u can post it here or add me at
  • precision
    Van egy olyan bill. hogy playcalling v. vmi ilyesmi. Azt kell egyszer röviden lenyomni, és már megy is a falt :D
  • Ewron
    Nem tudom, hogy volt-e már a kérdés: Billentyűzettel játszok, de nem tudok szabálytalankodni. Elég dühítő a meccs vége felé, főleg ha csak 1 pont a hátrányom. Ötlet?
  • Rudee
    Oky :)
  • zaki
    majd abban lejátszhatjuk a visszavágót vmikor :)
  • zaki
    köszi a játékot
  • Rudee
    Köszi meccset, asszem maradok a fifánál...
  • Rudee
    Máris ottvagyok
  • zaki
    ok, akkor gyere (elküldtem az ip-címemet privátba)
  • Rudee
    Énénén
  • zaki
    vki multi?
  • G.Freeman
    Jöjjön mindenki ligazni:)) Ide: http://fbl.jatekok.hu