Osztálykirándulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja...
mindenkinek hosszú volt a füle 😄DD
de azé nem vagyok annyira betépõs...
Rekviem egy álomért ???
mindenkinek hosszú volt a füle 😄DD
de azé nem vagyok annyira betépõs...
Rekviem egy álomért ???
Ti is jártatoka középföldön kirándulni?😄
Nekem is sikerült néhányszor, bár utána mindíg a korházban kötöttem ki LSD túladagolás alapos gyanújával😄
Nekem is sikerült néhányszor, bár utána mindíg a korházban kötöttem ki LSD túladagolás alapos gyanújával😄
majd én is leírom a repülõs kirándulást, amikor a pilóta agyvérzés kapott Hawaii fölött......
Riszpekk
Nem mindennapi eset, bár azért a tablettás sztori a csúcs, de ez sem piskóta😄
Van a tarsolyomban még néhány remekbeszabott anegdóta, úgy tervezem minden nap elmesélek néhányat, mert ez a topic nagyon tetszik😄
Van a tarsolyomban még néhány remekbeszabott anegdóta, úgy tervezem minden nap elmesélek néhányat, mert ez a topic nagyon tetszik😄
Holnap elmesélem majd azt a sztorit amikor kokaint szívtam az osztályfõnököm meztelen seggérõl, de az egy hosszabb levegõvételû történet, és most nincs kedvem annyit írogatni!😄
Mi osztálykiránduláson úgy aláztuk meg egy osztálytársunkat, hogy ráhugyoztunk a vérére, ami a nem sokkal azelõtti (kamu) öngyilkossági kísérletébõl maradt.
nekünk nem volt 4 óránk, csak átmentünk a kóláért a másik szobába 😄
persze így is másfél óra lett 😄
persze így is másfél óra lett 😄
Riszpekk
ha dugni akarsz, te ne igyál, elég ha a nõ részeg
ezt komolyan mondom, ha berúgsz, rosszul sülhet el a dolog (vagy sehogy
)
ezt komolyan mondom, ha berúgsz, rosszul sülhet el a dolog (vagy sehogy
)Riszpekk
A matt részegség szerintem alap az osztálykirándulásokon, meg természetesen a szex is.
Nálunk mindne évben legalább 2-3 pár alakult ki, ez volt az alap.
Így visszagondolva a történtekre, csak azt sajnálom, hogy ezeket a párokat nem sikerült össze hozni egy jó kis tömegbulira😄
Nálunk mindne évben legalább 2-3 pár alakult ki, ez volt az alap.
Így visszagondolva a történtekre, csak azt sajnálom, hogy ezeket a párokat nem sikerült össze hozni egy jó kis tömegbulira😄
hát nekem ez maradt meg
Sopronban történt, de többre nem emlékszem, mert mint minden otthonról kieresztett 16 éves lázadó köcsög, természetesen csont részeg voltam
Sopronban történt, de többre nem emlékszem, mert mint minden otthonról kieresztett 16 éves lázadó köcsög, természetesen csont részeg voltam
Riszpekk
Csak vicc tudod😄
De igazad van, szal itt és most szeretném kijelenteni, hogy:A NARKOTIKUMOKAT SENKINEK NEM AJÁNLOM!
De igazad van, szal itt és most szeretném kijelenteni, hogy:A NARKOTIKUMOKAT SENKINEK NEM AJÁNLOM!
hajjj osztalykirandulasok. eg csavot most rugtak ki, mert ev elejen ranyitott az ofo, amikor total ereszegen akarta megdugni a csajt...
amugy meg most piara se tok gondolni, olyan total reszeg voltam tegnap este, ma reggel 7 kor meccs, nyitott szemmel aludtunk a palyan, edzonk majdnem megolt. remelem nem csinaltam baromsagot, multkor (amire nem emlexem) eleg erdekesn neztek ram masnap este
amugy meg most piara se tok gondolni, olyan total reszeg voltam tegnap este, ma reggel 7 kor meccs, nyitott szemmel aludtunk a palyan, edzonk majdnem megolt. remelem nem csinaltam baromsagot, multkor (amire nem emlexem) eleg erdekesn neztek ram masnap este
amúgy meg srácok...csak óvatosan a tréfával...Gery meg Blasta tudjátok mire gondolok 😊
azért vannak itt fiatalok is a "nagy öregek" mellett 😉
azért vannak itt fiatalok is a "nagy öregek" mellett 😉
Minket megdícsért az osztályfõnök.(nem tudta hogy végigrandalíroztuk szegedet.Szerencsére a zsaruk elmentek mellettünk)😊))))))
ja, az elõször nekem is furcs volt, de meg lehet szokni 😊)
fasza...