Osztálykirándulás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery1980
Csak valahogy furcsa, hogy arrafele minden második embernek 2 feje van, és oriáspókon közlekednek.😄

Gery1980
Tata nagyon fasza.
Abban az idõpontban mikor mi ott voltunk minden rózsaszínben és citromsárgában pompázott😄
Nagyon interaktív hely!😄

és amúgy milyen volt Tata? 😊
én oda járok suliba
ja és hogy ne legyek offtopic:
itt vannak az idei osztálykirándulás képei: www.alvilag.hu/osztkir

Gery1980
Én tavaly osztálykiránduláson bevettem néhány pirulát amit az egyik osztálytársam hozott.Volt egy piros, egy sárga, meg 2 kék tabletta.
Mondta a haver, hogy valami alkohollal nyeljem le, mert az úgy sokkal jobb.
Hát én így is tettem, és egy dl unicummal legurítottam a 4 pirulát.Egy ideig nem történt semmi, aztán kezdett melegem lenni, kicsivel késõbb meg elkezdett lüktetni a fejem, és a világ forgott.A végén mindne összemosódott, és kvázi "álomba merültem".
Az érdekes a dologban az volt, hogy Tatán voltunk osztálykiránduláson, és én 2 hónappal késõbb keltem fel egy mexikói kisváros lepukkant hotelszobájában, mellettem egy bõrönd feküdt, tele pénzel, a párnám alatt egy Desert Eagle, a forelben pedig egy lepukkant latin kurva feküdt kómába esve.
Az elsõ géppel hazarepültem, anyámék teljesen odáig voltak, mint kiderült, már a temetésemet is lebonyolították, mert azt hitték kipurcantam.
Tök durva szitu volt, és az a legdurvább, hogy azóta napi rendszerességgel látok egy rózsaszín elefántot elszállni az ablakunk elõtt lefekvés után.
Nekem ez volt életem legjobb osztálykirándulása😄

Jano
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Öcsém, az tök király lehetett! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi mindég tiktakot vittünk amikor piáltunk! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egyszer meg olyan is volt, hogy a padtársamat annyira leitattuk, hogy el is ájult kétszer! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blasta
Fúúú!
Nálunk meg tavaly az egyik lány úgy bebaszott, hogy mindenkit le akart smárolni és aztán elég sokan hagyták is neki!
Mimeg bementünk a csajok szobájába, és amikor jött a tancsi, akkor bebújtunk egy-egy csaj mellé az ágyba! Ott lehetett tapizni õket meg minden!
Tök fasza volt!
És nagyon berugtunk utána!
2 haverom leléptek kocsmázni és mire visszajöttek a tanár már kereste õket, de persze nagyon részegek voltak, és mondtuk nekik, hogy a tanár azt akarja, hogy mennyenek be hozzá ha elõkerültek.
Erre meg telefújták a pofájukat AXE dezodorral, hogy ne érezze meg az ofõ a piaszagot...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ThePartyFace
valo igaz😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace
Megjotteeeeeeeem😊
Elso este felbontottuk a whískyt, meg a konyakot... Radoltem a franciaagy tamlajara es letortem, majd a szoba kozepen ramjott a hanyinger es belehanytam a balkezembe, majd a foldre.
Most megyek csomagolni...kimosatom a lehanyt ingem😊))

Eye-scream
Nálunk tavalyelõtt az volt a fasza amikor a gyereket úgy kellett lerángatni az ablakpárkányról mert ki akart ugrani a másodikról😊
Az egyik csaj meg egy üveg bortól úgy berúgott, hogy le akart ülni a székre ami nem is volt ott😊)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Evil
ah en regimodi vagyok.Csak alkoholt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

ThePartyFace
Ez jo😊
Lehet nyomok egy anfetamin kurat...nem nagyon fogok aludni😉

Evil a tenyészbika!!!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

magus
kösz a tanácsot😊

Evil
jaj hat ne feljel mar a puncitol.Nem harap az. Fiatalon meg kell dugni minden not akit csak lehet.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
nem, a 3. voltam aszem, mar elegge lehetett harangozni benne 😊

Carlos
!!!!!!!!!!!!!LOL!!!!!!!!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Gery1980
Iszonyat alkoholizálás, mégdurvább kábszerezés, és fasza kis egy éjszakás kalandok a csajszikkal.
Ez volt jellemzõ az osztálykirándulásainkra.
Tök tuti volt😄

CSOCSO
😊)))))) ez szép😊
ThePartyFace
Hat😊
En jovo heten megyek ausztriaba...csak az a poen, hogy egy szot se tudok nemetul. Majd meselek😊)

magus
nalunk altalaban napkozben kirandulas este pia

bar most olyan lesz az oszalykirandulas, hogy este 8-ra megyunk, reggel 8 kor jovunk

Evil
nekunk anno szerencsenk volt.Elsos szakkozepes osztalykirandulas es volt egy akkora ribanc osztalytarsnonk hogy egy ejszaka alatt vagy 6 an megkurtuk.En benne voltam 😊
Persze akkor jo volt ,sajna mara kioregedtem az ilyen bulikbol.

Coine, The A&O
Hát ha az egót nézzük akkor igen.

Jano
Nálunk valaki mindig vagy kómásra itta, vagy hülyére anyagozta magát. De én jókat röhögtem, asszem ez a lényeg! 😄

Carlos
Meg sok "mindenre nyitott" kisjány!!!
Hehe...

Þór vígi þessi rúnar

BADE
Az a lényeg,hogy legyen pia dögivel😊))

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

hali

www.napisajto.hu

Galy
Mekkora topik!!!!!!!

ide fogok járni!
hali mi most hétvégén megyünk és hallottam pár jópofa történetet hogy mi történt más osztályokban, nektek vannak ilyen "jópofa" élményeitek?

War. War never changes.