354
Avagy mik nem történnek meg... :)
-
#96 kifordultam tegnap este magamból, azt még mindig nem sikerült vissza:) -
#95 Alig várjuk már!:D
Lassan én is belekezdek mai kis sztorizgatásomba:D -
#94 húúú...nekem is van 1-2 klafa történetem, csak még be vagyok állva, de ha magamhoz térek elmesélem :DD -
#92 osztálykirándulás kötelező kellékei: min. 1 szétvert vagy törött ágy szobánként, 1-2 késes vagdalkozás , papucs a fejbe, "mér csak hideg van a zuhanyzóba? és minek ez a villáskulcs ?? " ... stb. -
#91 gondolom milyen "kíméletes voltál" :)) -
#90 Ehh... Sorry, nem akartam ennyire otromba lenni... -
#89 én kíméletesebb voltam, ICQ-n javítottam ki :D -
nemcsakfél #88 "Voltam én is fiatal, szíjal vert az apám.." na de komolyan, hogyha visszagondolok akkor az én osztályfőnököm nem is volt olyan segg.. pl. a 2. os kiránduláson előtte "itatták" le az osztályt jó pár liter HP val, volt aki az emeletes ház lépcsőjén fejjel lefele tette meg az utat, a saját hányásán csúszott le vagy 15 lépcsőfokot kanyarban, öszehányta a falat.Osztfőm mondta egy éppen a földön vergődő haveromnak , hogy dugja le az ujját, hányjon attól jobb lesz..
Másik kiránduláson, erdélyben a kísérő tanár osztfőmmel segített viszadugni a boromba a dugót mer pancser voltam.
Még egy másik kiránduláson csináltam életemben először egy monitor tápkábeléből jack-rca csatlakozós kábelt és működött..
Azt is látta amikor a saját puskapor keverékünkből csináltunk kis tüzijátékot egy parkolóban, de akkor sem szólt semmi elítélőt. -
#87 "anegdóta"
LOOOOL :DDDD -
#86 Én is lépek egy időre, asszem belövöm magam, mert már kezdek remegni:D -
#85 nekem 8 de én megyek süppedni, mert álmos vagyok... -
#84 jaja...
mindenkinek hosszú volt a füle :DDD
de azé nem vagyok annyira betépős...
Rekviem egy álomért ??? -
#83 Inkább ezt formáljuk át saját elképzeléseink szerint!:D -
#82 Ti is jártatoka középföldön kirándulni?:D
Nekem is sikerült néhányszor, bár utána mindíg a korházban kötöttem ki LSD túladagolás alapos gyanújával:D -
#81 jaja... szerintem nyissunk ennek is egy topicot :DDD -
#80 Alig várom:D
Ezek szerint nem csak nekem volt kalandos az eddigi életem:DD -
#79 fasza...
én meg leírom amikor megtámadtunk egy tábornyi orkot... én meg a vadászgörényem !!! :DD -
#78 majd én is leírom a repülős kirándulást, amikor a pilóta agyvérzés kapott Hawaii fölött...... -
#77 A halott kurvák a sítáborban lesz a 3. törénetem:D -
#76 bazze Tolkien triológia jöhet :DDD -
#75 Nem mindennapi eset, bár azért a tablettás sztori a csúcs, de ez sem piskóta:D
Van a tarsolyomban még néhány remekbeszabott anegdóta, úgy tervezem minden nap elmesélek néhányat, mert ez a topic nagyon tetszik:D -
#74 ehhh ez felettébb érdekel...
oszd meg velünk :DDDDDDDDDD -
#73 Holnap elmesélem majd azt a sztorit amikor kokaint szívtam az osztályfőnököm meztelen seggéről, de az egy hosszabb levegővételű történet, és most nincs kedvem annyit írogatni!:D -
#72 az is kell...
mi a fogkrémes ébredést választottuk :D -
#71 Te valami árvaházból való fiúcska vagy?:DD
Tudtommal ott divat ez a perverz állatkodás:D -
#70 lol !!!
azért még amateur vagyok :DDD
mennyi a limit ? -
#69 Mi osztálykiránduláson úgy aláztuk meg egy osztálytársunkat, hogy ráhugyoztunk a vérére, ami a nem sokkal azelőtti (kamu) öngyilkossági kísérletéből maradt. -
#68 VIP egy bizonyos mennyiség után jár :D -
#67 Broáf -
#66 jaja :DDD tagság, VIP ? :D -
#65 akkor biztosan kijelenthetjük, hogy újabb taggal gazdagodott a PINA RULEZ klub? :D -
#64 az bizony az :DDD -
#63 coool :D -
#62 de még mennyit :DDDD -
#61 Arról nem is bszélve, hogy másnap úgy érzed, hogy a tököd leesik e helyéről:DDD -
#60 nekünk nem volt 4 óránk, csak átmentünk a kóláért a másik szobába :D
persze így is másfél óra lett :D -
#59 sétált a kígyó? :D -
#58 Hát azért 4 óra intenzív reszelés után van rá esély, hogy kifacsarj néhány csepp tejecskét:D -
#57 jaja...
csak bólogatni tudok... most kihagytam egyszer az ivást, erre... -
#56 ha dugni akarsz, te ne igyál, elég ha a nő részeg
ezt komolyan mondom, ha berúgsz, rosszul sülhet el a dolog (vagy sehogy )