Osztálykirándulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban az idõpontban mikor mi ott voltunk minden rózsaszínben és citromsárgában pompázott😄
Nagyon interaktív hely!😄
én oda járok suliba
ja és hogy ne legyek offtopic:
itt vannak az idei osztálykirándulás képei: www.alvilag.hu/osztkir
Mondta a haver, hogy valami alkohollal nyeljem le, mert az úgy sokkal jobb.
Hát én így is tettem, és egy dl unicummal legurítottam a 4 pirulát.Egy ideig nem történt semmi, aztán kezdett melegem lenni, kicsivel késõbb meg elkezdett lüktetni a fejem, és a világ forgott.A végén mindne összemosódott, és kvázi "álomba merültem".
Az érdekes a dologban az volt, hogy Tatán voltunk osztálykiránduláson, és én 2 hónappal késõbb keltem fel egy mexikói kisváros lepukkant hotelszobájában, mellettem egy bõrönd feküdt, tele pénzel, a párnám alatt egy Desert Eagle, a forelben pedig egy lepukkant latin kurva feküdt kómába esve.
Az elsõ géppel hazarepültem, anyámék teljesen odáig voltak, mint kiderült, már a temetésemet is lebonyolították, mert azt hitték kipurcantam.
Tök durva szitu volt, és az a legdurvább, hogy azóta napi rendszerességgel látok egy rózsaszín elefántot elszállni az ablakunk elõtt lefekvés után.
Nekem ez volt életem legjobb osztálykirándulása😄
Mi mindég tiktakot vittünk amikor piáltunk! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egyszer meg olyan is volt, hogy a padtársamat annyira leitattuk, hogy el is ájult kétszer! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nálunk meg tavaly az egyik lány úgy bebaszott, hogy mindenkit le akart smárolni és aztán elég sokan hagyták is neki!
Mimeg bementünk a csajok szobájába, és amikor jött a tancsi, akkor bebújtunk egy-egy csaj mellé az ágyba! Ott lehetett tapizni õket meg minden!
Tök fasza volt!
És nagyon berugtunk utána!
2 haverom leléptek kocsmázni és mire visszajöttek a tanár már kereste õket, de persze nagyon részegek voltak, és mondtuk nekik, hogy a tanár azt akarja, hogy mennyenek be hozzá ha elõkerültek.
Erre meg telefújták a pofájukat AXE dezodorral, hogy ne érezze meg az ofõ a piaszagot...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elso este felbontottuk a whískyt, meg a konyakot... Radoltem a franciaagy tamlajara es letortem, majd a szoba kozepen ramjott a hanyinger es belehanytam a balkezembe, majd a foldre.
Most megyek csomagolni...kimosatom a lehanyt ingem😊))
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Az egyik csaj meg egy üveg bortól úgy berúgott, hogy le akart ülni a székre ami nem is volt ott😊)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Lehet nyomok egy anfetamin kurat...nem nagyon fogok aludni😉
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ez volt jellemzõ az osztálykirándulásainkra.
Tök tuti volt😄
En jovo heten megyek ausztriaba...csak az a poen, hogy egy szot se tudok nemetul. Majd meselek😊)
bar most olyan lesz az oszalykirandulas, hogy este 8-ra megyunk, reggel 8 kor jovunk
Persze akkor jo volt ,sajna mara kioregedtem az ilyen bulikbol.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
War. War never changes.