Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
kössz

Voltan
Egér görgõ, vagy "[" "]"

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Igen, de alapból egy állati vonással indulnak.

traXion
és hogy lehet kiválasztani az a disziplínát?

traXion
htx

Gnome
bloodbuff

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

traXion
Csá, az elején még a training résznél elakadtam , amikor a Sabbathok elõl menekülünk a csávóval, lenn a ház alatt a csatornába. Na ott szembe van egy ajtó, amit ki kéne lockpickelni, de nem tudom... és vissza se tudok menni mert be van zárva az ajtó. Szal?

Eye-scream
Nem mindig, csak ha sokat õrjöngenek :)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

nagyonszépen köszönöm , legalább valami halovány reménysugár :)

Saint of Underworld N/Me

Gnome
nah figy...cacheman XPt leszed serialt beir:CX101-9KD3X-7WNS8-UFRPT-DY00J-01W10-1E020
automatic optimisera ranyom...rebootol...megnyugszik, számításba veszi, hogy nem 100%, hogy sikerül...beindítja a Bloodlinest load és vagy sokkal gyorsabban tölt be a csík(örül) vagy nem változik(nem örül de tudta,de tudta, hogy nem 100% és vár a patchre)

tessék

Hmuda
Egyezzünk ki abban, hogy néhol a Troika túlzásba vitte a vámirkodást (pl mindegyik vámpír fakóképû, feketeszájû ami nem mindig így van).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kösz hogy segítetek eddig mindenkinek készséggel segítettetek , de én már kb 5x-re rakom fel ezt a kérdést hogy mi a jó büdös f**t kell csinálni a cachemannal hogy valamivel jobb legyen , de senki nem reagált illetve egy valaki de õ meg nem adott konkrét választ hiába tettem fel újra a kérdést.. :)

Saint of Underworld N/Me

Voltan
Igaz, de jobbat nem tudtam kitalálni <#zavart1>

Hmuda
Hm, tényleg Gangrel, most hogy visszagondolok. De a kígyóknak sose "parázslik" a szemük (se semmilyen más állatnak).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Voltan
Nem textúrahiba a szeme. Gangrel a pasas, azoknak pedig valamilyen állati vonás mindig van a külsejükön. Neki ilyen kígyó-szeme van.

Nem szektájuk van... összesen 3 közösség ismert (asszem): a Kamarilla, a Szabbat, és az Anarchok. A Kamarilla mindenkit tagjának tekint és így minden városba vezetõket neveznek ki: aki pedig általában ventrue (bár ez se biztos) :)
Hmuda
Ezeken jókat röhögtem. :D

Ja, és a történész vámpírnak a szeme most textúrahiba, vay tényleg ilyennek kell lennie? A WoD-ban én még nem hallottam ilyen vámpírokról.

a másik személyiségét nyírattam ki :)) vele, de a crashes szitu megoldódott egy reinstall után

és mi van a primogennel? azokhoz nem lehet csatizni???

nehogymár a ventru-knak meg a bruja-kank van szektájuk, a többi vámpír meg alázkodjon meg és adja fel az elveit

elárulnád nekem hogy hogyan mit állítottál a cacheman-ba , hogy jobb legyen?

Saint of Underworld N/Me

Hát azt kétlem, hogy <#law> :) Ti. "nincs vér a pucájukban" :P
Wing Rockling
Nem is tudtam hogy ez má megjelent :O

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Ez már csak a WoD :)

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

MrDevil
Valaki nem tudja hogy hol lehet body armort szerezni???

Még annyit hozzá tennék hogy ki a legjobb választás? Jeanette Therese vagy mindkettõ? Befolyásol ez késõbb vmit? Annyiról tok hogy ha Jeanette marad akkor késõbb visszamehetsz hozzá és amikor megkérdezed mivan Santa Monicaban, akkor azt mondja hogy unatkozik... HEHEH! Ekkor elsötétül a kép és... <#law>
Gnome
hmm...ez a Cacheman nállam is segített(igaz én az XP verziót szedtem le)..és a zenéje is nagyon tetszik:)...a Skill pagen meg elléggé massive attackos dallam hallható:P....nállam elég rendesen fut parázni énis szoktam rajta néha de azért annyira nem vészes....csak azt nemértem, hogy miért néz ki minden ember vámpírnak(beesett véres szemek+fogak)..vagycsak mindenki drogos..

Larwin még asszem te írtad azelõtt hogy a Jeanette-el kinyírattál vkit. Ez mi akart lenni és hol? Nekem nem volt sehol ilyesmi még pedig nem az elején vagyok már. Én is Toreador vagyok szal nem a klán a probléma. Egyébként nem találtam más helyet még akihez szegõdni lehetne...
Így van, én pölö mindentõl parázok, a játékban :D. Persze ez csak a véletlen mûve, mert mindig rossz fele fordulok, mondjuk mielõtt a Tzimisce-vel találkoztam a házban meg mindenféle két kézen járó szörnyi járt, és így rámburogatták az ajtókat néha igencsak szívbajt kaptam :P

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Eye-scream
Hát nemtom én elküldtem az anyjába a szarkofégjával együtt, de a küldetés nem változott, sazl...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Nekem is tetszett, de tény, hogy ezt a poéntz már elég sokszor ellõtték ezelõtt. Ettõl függetlenül kissé meglódult a pulzusom mikor megfordultam és ott álllt mögöttem a baltás ember :D
Kicsit SPOILER
Ami nekem nem tetszett az a malkavita kastélya volt...Szokásos megkeresed-kinyílik és a végén a tûzvész is sablonos...

Hmuda
Nem kell mellreszívni, csak gondoltam megosztom, hogy nekem röhejesen gagyi próbálkozás volt, tõlem mindenki attól parázik amitöl akar. :-)

CarajoEsp
Nah azért kicsit erõs volt. Szerintem fílinges volt és én bele tudom magam élni. Persze végigvihettem volna úgy ,hogy "Báhh ez ritka szar, de van annyi fantáziám ,hogy elképzelem ,hogy félek és akkor valóban félek."
Szerintem ritka jó rész volt és mondom ezt úgy ,hogy tetszett annak ellenére ,hogy nagy Silent Hill rajongó vagyok. Azoktól is tudok parázni és ettõl is:D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Van valamilyen toreador szekta is?
mert nem akarok lázadó, anarchista brujahahahaha lenni, de a ventrue mitugrász kékvérûnek se akarok sokáig nyalni, szal 1ébb alternatíva?

lwb
ok, köszi. nemsokára leér és megcsekkolom én is. lehet, addigra kint lesz vmi peccs is erre a crash-bugra.

Forrest Tomee
Nekem alcohollal simán elindult, kiírás nélkül.

lwb
szerintetek, hogyan lesz nagyobb esélye annak, hogy elindul:

a.) bemountolom legújabb daemonnal és imádkozok, hogy elinduljon
b.) írjam ki az 1-es cd-t alcohollal, ahogy az nfo mondja

megoldottam...
Kb 1 hetes a játék, RPG és 2ghz, 512ddr, 92xx/52xx-el már elfut(ogat)
nah, itt elakadtam... hogyan is kell elõhívni a konzolt?
berlinboy6329
Hali!

Ez mikori gém,milyen tipusú, mik vannak benne és milyen a gépigénye?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Írtam már, hogy a múzeumban, az ajtó elõtt közvetlenül kinyírsz egy õrt... nos, ott van nála - a földön - a kártya
Embere (és idegrendszere) válogatja... én be voltam rajta szarva
Voltan
Nono! Nem besz*rni kell rajta, hanem a hangulatot átérezni. Az pedig ott volt.

Voltan
Kár ezen fölhúznod magad. Mindenütt akad ilyen kedves résztvevõ.

Hmuda
Bah, az neked filinges volt? Jókat röhögtem a lagymatag ijesztgetési próbálkozásokon, annyira gyengék voltak. :D

Kiszámíthatóak és elcsépeltek. Kezd eltunyulni a játékostársadalom ha már ezt is félelmetesnek találják (a D3-as "ultrapara" meg már szinte röhejes, hogy hogy lehet attól félni, annyira gagyesz).

skorpio7
Alig 2 hete regisztráltad magad szóval nemigen kéne itt utasítgatni senkit... és igencsak figyelhetnél a hozzászólásodra, mert telis-tele van helyesírási hibával.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Voltan
Ez a Cacheman dolog tényleg ér valamit. Gyorsabban tölti a dolgokat. Érdekes, hogy a HL2 nem szereti. Kirúgott a Desktopra, mikor használtam pedig hivatalos verzió... Mindegy, a Vampire-nél mûködik.

Eye-scream
SPOILER

Elõbb a kocsit kell megkeresni aminek a kulcsa nálad van és onnan megtudni, hogy a blood bankba ment...

Voltan
Na ja. Csak jönnének már!

Voltan
Nyugi, ecsém. Az még jócskán odébb lehet...

Egyébként itt olvastam, hogy van valami riporteres mission. Azt hol találom?