6370
Vampire - Bloodlines
  • SG
    mx440
  • haxoror
    A srácnak a #48 hozzászólásban elindult ilyen karival.
    Kereső rulz :D
  • bazza
    Most komolyan...megy mx-en, mer ha igen akkor szedem.
  • haxoror
    Mi MÁST szednél le? :)
  • bazza
    3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c-compatible 64MB video card and drivers

Akkor MX440 kiesett? NEhhhmááááá!!!!!!!!
  • haxoror
    kabbe :D
  • bazza
    Hali!
    Kaptam egy SMS Accot, 5 percetek van hogy meggyőzzetek, hogy ezt szeggyem. Előre mondom, se ezt, se a régebbi részeket nem ismerem, és még az is közbejöhet, hogy mx440-es kari kevés neki. Szóval győzködés indul! :DD
  • haxoror
    INFO HEGYEK JEEEEEEEEEEEE :)
  • haxoror
    A temetős zombivadászatnak mi a jutalma? Valami fegyverről szövegel az arzenáljából.
    Egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni, annyian jönnek hogy még Celerityvel sem tudok ott lenni mindkét kapunál időben pedig a Glockkal osztom a fejeseket ezerrel
    (MŰKÖDIK A HEADSHOT JEEEEEEEE :D)
    Asszem inkább szerzek neki egy kurvát...
  • BlackShadow
    na vki válaszoljon pls :P
  • MrDevil
    Csak a varázslatok neve kéne??
  • SG
    Tudna valaki egy ingyenes progit ajánlani amivel audiotrack-et lehet faszán átkonvertálni mp3-ba ??
  • SG
    Azért a peepshow-ban mutathattak volna egy kicsit pikánsabb dolgokat is, elvégre ez egy 18+-os játék nem?
  • BlackShadow
    na igen, én azon szoktam nézni amikor a petemnek mondom h váltson ruhákat, mindig meglep a kis aranyos :P most épp a jó kis tangájában meg a topjában mászkál a lakásban :D
  • BlackShadow
    na most épp a metalheadz raktárában járok h kiépítsem a hollywoodi nosferatu hubot, nos azt megcsináltam h lent kinyitottam az ajtot de a fonti részen nem tom feltörni a gépet mert nem vok hekker, de idáig mindig szereztem jelszavakat, most nem találtam, lehet e ezt megcsinálni hekkertudás nélkül?
  • mike369
    nem tudnád esetleg bescannelni és átmailezni? (feltéve, hogy nem 82 oldal)
  • SG
    Ez a sok tangabugyis meg nagydudájú picsa a játékban ordít egy jó kis nudepeccsért nem?
  • SG
    Elfogyott a zoxigénem:))
  • Panjabi Mc
    Veled meg mi van?
  • SG
    Sándor vagyok vagy nem tudom...
  • Panjabi Mc
    Ja oks köcce remélem minél hamarabb lezs kész
  • Panjabi Mc
    Jah, sajna én is csak régit tudnék szerezni... Az új egyáltalán megjelent már? Mikor? Hátha megvan valakinek ---- nekem megvan ma szedtem le és azért is írtam hogy egy link kéne hogy legyen Magyarításom is hozzá
  • SG
    Csak kettőt körges az egér görgön lefelé, és láthatod hogy éppen csak elkezdték fordítani
  • Solid Snake
    Sztem még nincs magyarítás
  • Panjabi Mc
    Magyarírást hol találok hozzá egy linket tudtok adni? Please
  • CarajoEsp
    Én Torreadorral tolom és Lőfegyverrel kezdtem. Ebben az egyetken gáz, hogy semmi mást nem tud, ami különösen vicces volt acsatornákba, mikor mindössze 30töltényem volt:D
  • MrDevil
    Na én megvettem eredetibe és a kézikönyvében le vannak írva magyarul is!!
  • haxoror
    Egy kérdés

Az Auspect (vagy hogy írják) kimaxolva +3 ad a perceptionhoz, a kérdés az hogy az 5-ös határon felül lehet vele jutni, vagyis ha rendszeresen használom akkor elég a perceptiont 2-esen hagyni mert az Auspect +3 együtt fogja az 5-öt kiadni?

HELP
  • SG
  • haxoror
  • SG
  • SG
    http://p.vtourist.com/m/58629.jpg
    Csak neked :))
  • haxoror
    Tudom hogy lassan nem ártana valami fegyver szkillre fejleszteni (Torreador vagyok, nincs gyilkolós varázslatom) de még nem döntöttem el hogy közelharc vagy lőfegyver legyen. Inkább az utóbbit fogom választani mert akkor nem kell költenem a védelem szkillekre xp-t mert a Celerityvel tudom tartani a távolságot...
  • SG
    Na lesz majd később egykét bigboss ami ellen nem biztos hogy ez bejön.
    De csak találgatok lehet hogy azokat is ki tudod majd csinálni a módszereddel.
  • haxoror
    Én már Hollywoodban vagyok de a harci skillekre semmit sem raktam, a 4. szintű Celerityből élek még mindig :)
    gondolom harmad annyi lőszerből kinyírhatnék valakit de a töltények olcsók és a Celerityvel egyszerűen belerohanok a képébe, BAAAMM, aztán vissza, a rám lőtt golyókat meg dodge-olom mint Neo :D

SOHA NEM ÉRNEK UTOL
    ANDELE ARIVARIVA SPEEEDY GONZALES :D
  • mike369
    nem tudom, hogy megjelent-e...
    van egy online fordított, de akkor már inkább megcsinálom én!
  • Drizzthsz
    Jah, sajna én is csak régit tudnék szerezni... Az új egyáltalán megjelent már? Mikor? Hátha megvan valakinek.
  • mike369
  • Drizzthsz
    A Bloodlineshoz van magyarítás?
  • Drawain
    Egyébként ha elolvasod a képek aláírását, a sorrend triviális.