6370
Vampire - Bloodlines
  • SRobert
    Szerintem is megéri a dolog.
    Arról nem is beszélve, hogy a magasra fejlesztett research a meggyőzés és a fenyegetés magas szintjével jár együtt.
    Igen szórakoztató dialógusok kerülnek elő ennek következtében. :D
  • Jagi
    8-as lockkal szinte mindent ki lehet nyitni. A legtöbb ajtóhoz elég, ezért nem is nyomom tovább(ha nem lesz rá szükség a 11-es lockpick a werewolf blood-os küld. számítógéppel és kulccsal lehet nyitni.
  • Sir Quno Jedi
    AZokat azonnal meg lehet tanulni (pl. ventrue-val), mivel ha a persuasion-re gyúrsz, akkor a scholar, ad a research-ra is, az IQ-t meg 1xű növelni az elején. !
  • Hoz_Hun
    Én rászántam, mert összeségépben a rászánt XP meg a bejővő (könyv beolvasásával megspórolt XP) sokkal jobb arányt ad.
    A tullépés meg nem fordul elő, ha az elejétől, nyomom a researcot, ráadásul az elején kapásból 3 könyv van.
  • Sir Quno Jedi
    Má gőzöm sincs, de a játék első felében, ha jól emléxem.
  • haxoror
    tudom ;)
  • Sir Quno Jedi
    Jah, de kinek van kedve 5dex,5security-ra ebaszni az XP-t ???
  • haxoror
    A research nekem nem jön be mert én nem akarok ugyanazzal a karival mindent kifejleszteni (pl. torreadorral lockpicket vagy sneaket) ráadásul mire a megfelelő könyvek előkerülnek már rég meghaladta a tudásom őket :(
  • dronkZero
    Elíziumban nem lehet buffolni...
  • haxoror
    Hol!?
  • dronkZero
    Talizmánnal, testpáncél nélkül...
  • haxoror
    És? :D
    Jeanette-nek magyarázhatsz :)
  • Sir Quno Jedi
    AZ a baj, hogy sok könyv, mire megszerzem bőven a tudásszintem alatt van ! Így bazi sok pontot nyom a research-ra az ember, hogy el tudjon olvasni egy könyvet, majd kiderül, hogy hasztalan ! GRrrrrrr !
  • Hoz_Hun
    A Ventrummal a végén 9 researcom volt, amit találtam mindent beolvastam.
  • Jagi
    pl. kendo könyv ;)
  • haxoror
    Most a játékról beszélsz? :D
  • haxoror
    Asszem az de nem biztos
  • Sir Quno Jedi
    Én talátam valami olyasmit, valahol a gammában, hogy kiírta, hogy minimum 11-es lockpick kell !!! :DDD NA AZT HOGY CSINÁLJA ?!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Van amihez (már a játék közepén) minima 6-os kell, szal. kapaszkodj meg ! :DDD
  • haxoror
    Hát ja és a tököm sem fogg olyasmire pontot rakni amit amúgy buffal elérhetek :P
    Max felhalmozok xp-t legközelebb és mentés után megnézem, hátha valami übertápos cucc a végső jutalom bár nem valószínű...
  • Sir Quno Jedi
    Ott lehet használni blood buff-ot ! :D
  • Hoz_Hun
    Egyébként én researcot nyomom most ezerrel. Csomo mindent lehet upgradelni kis könyvekkel, így nem kell rá XP pazarolni.
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan miért, fogd már fel végre, hogy kibebaszottul HALOTT VAGY !!!!! :DDD
  • Hoz_Hun
    Nem az amelyik Mercutio apartmentje meletti szobában van egy ládában? Valami vidoó kezetta vagy mi. Király minden megvolt csak a küldit nem kaptam meg. A gargolynál buktam az egészet....
  • haxoror
    Új bannere van a topicnak?
    Király, balról a második már voltam :D
  • Sir Quno Jedi
    AZ gáz. :DDD AZ 4-es dex, meg 4-es lockpick ! :DDD
  • Hoz_Hun
    én kimaradtam a Gargolyos küldiböl is így nem tudtam a színázba bemenni. Na majd most a Brujah csajjal.

Egyébként nem, gáz, hogy csajként nőket csábítok el?
  • haxoror
    Az utolsót nem tudtam megszerezni szal nem tudom :(

SPOILER megint :)
    Az utolsóhoz 8-as lockpick kell de Elysium területen van ezért a bloodbuff nem használható
  • Sir Quno Jedi
    Remélem így lesz. Kissé vehemens jószág. Elolvastam róla a Tremere régensnél a könyvtárban amit lehet róla tudni, nem szívesen kötnék bele, pláne most, hogy megdumáltam !
  • Sir Quno Jedi
    Kérdés mi van, ha mind megvan. AMúgy meg jól mutatnak a szobám falán...
  • haxoror
    Nem kell vele beszélni megint, simán elmész mellette :)
  • haxoror
    Amúgy nem nagy durranás poszterek de hát a gyűjtőszenvedély, ugye :D
  • Sir Quno Jedi
    Az gáz, mert én életben hagytam a gargoylet, sőt szövetségesem, de nem szereti ha ott lábatlankodok.
  • haxoror
    Gary adja azt is de csak akkor ajánlja föl mailben ha a Jeanettes már megvan

SPOILER
    A kazetta a Hollywoodi kínai színházban van (ahol a gargoyle) a vetítővászonnál
  • Hoz_Hun
    Hú nekem csak VVtől volt poszterem. Jenette poszterét nem találtam, mert nem találtam a kazit a nosfinak. A CD a széfből megszereztem, de nem kellet senkinek. Az kinek kell, ki adja a Damseles poszteres küldit?
  • haxoror
  • Sir Quno Jedi
    Áhh én a kukkolós webkamerák elhelyezésével szívok Tawni-nál ! Megcsináltam egypárszor, nem fedeztek fel, utána mégis a Nosf csaj, ha visszamegeyek állandóan azzal fogad, hogy kiszúrtak és így semmit sem ér az egész, bla-bla-bla. Namost tök8 mennyi a stealth-em, hiába nyomom fel blood buff-fal, hiába nem szúrnak ki, mert figyelem a mozgásukat (amiben van pár szabályosság, bár a gép változtatgat azért), a gép szerint (utólag) kiszúrtak. Kezdek megőrülni. De sebaj, megoldom. (mindíg is utáltam a stealth missionöket, sazlé)
  • haxoror
    10-es seductionnal sem lehet. Szar neki, ha nem ilyen hűséges most pár grammal könnyebb lenne a feje :P
  • Jagi
    A küldetésekre. de nekem is felnyomta, nem klán függő kéred a segítségét oszt jóvan.
  • haxoror
    SPOILER

Az első poszter nekem VV-től volt (Ő adta :)aztán kaptam emailt Garytől hogy a Tap Motel(?) videoszalagért Jeanetteről ad egyet. A Damselesért Hollywoodban kellet széfből CD-t lopnom, onnan ami a nosferatu network küldi része (a neve most nem jut eszembe)