6370
Vampire - Bloodlines
  • Jagi
    Úgy akár el is sétálhatok előttük :D
  • Jagi
    Hol Grout-nal?
  • SRobert
    Ha jól emléxem, akkor a domination első fokozata.
    Transzba esnek tőle, ezért nem vesznek észre, ha elosonsz mellettük.
  • SRobert
    Ja, bugnak tűnik.
    Lehet, hogy valamiféle hátulütője annak, hogy elvben baromi szimpatikusak az embereknek a toreadorok.

Amúgy aztatat is elrontották sajna a játékban, hogy pl a sabbatos küldetésnél hiába nem vettek észre (malkavita), a vámpírokat nem tudtam lopakodva kinyírni sem késsel, sem puszta kézzel. :(
  • Jagi
    Milyen transz spellek?
  • Jagi
    Milyen transz spellek?
  • haxoror
    Ja az lemaradt hogy csak 1-es volt a sneakem :)
  • haxoror
    Ez nekem is feltűnt hogy pl. az utolsó nosferatu networkos küldinél ott guggoltam a faszi előtt és nem vett észre. Persze ha előttem térdelne egy csaj 10-es seductionnal én se nagyon akarnám megzavarni azzal hogy észreveszem, hátha "azért" térdelt le LOL
    Na jó, sztem bug :)
    A láthatalan sniper meg sztem ANNYIRA nem lenne über mert a sima kineket így is halomra lehet mészárolni sneakkillel és a vámpírok auspexel meg amúgy is kiszúrnának
  • SRobert
    Tremeréd van?
    Ne is fejleszd neki, mert fölösleges. Transz "spell"-ekkel meg lehet oldani, csak macera és sokáig tart. :(
    (Nem is beszélve a Pisha-nak beígért szobrocskáról)
  • Jagi
    Akkor szívás van, mert sunyulni egyáltalán nemtudok.
    A torreadorrol meg csak annyit, hogy akár eléjük is mehetnél, de szépen beraknak majd 1 vitrinbe, mert asszik, hogy műtárgy vagy! :DDDDD
  • SRobert
    A láthatatlan sniperre visszatérve:
    Erőkiegyenlítés szempontjából sztem gáz lenne, ugyanis akkor már verhetetlen lenne. Így is nagyon könnyedén megy át egyes küldetéseken...
  • SRobert
    Hát azért egy toreadornak is lehet 4-es skillje szerintem, de értem, mit mondasz.

Viszont: a toreador karakterem minden fejlesztés nélkül elosont bárki mellett. A múzeumban pl poénból belemásztam mindenki seggébe, de akkor sem vettek észre.

A tremerémet pedig 8-as(!) skillel is kiszúrták már 1 méterről. :S
    Ez vajon a játékban fajspecifikusság, vagy valamiért csak így van és kész?
  • haxoror
    Részemről azon az állásponton vagyok hogy egy torreador nem ért a számítógépekhez hanem kizárólag a külsejéből él és azzal old meg mindent ezért csak a seductiont fejlesztettem (így más klánokkal az újrajátszás nem tökugyanaz az út és mindig van új meglepi ELVILEG), amikor maxon volt jöttek a vámpírerők. Itt meg is álltam volna és többet nem is költök xp-t semmire de a harci skillek fejlesztése sajnos elengedhetetlen volt mert sztem lehetetlen befejezni a gamét harc nélkül :(
  • SRobert
    Ezt hogy csináljátok?
    Nekem egyik karakterrel sem kellett senkit megölnöm ahhoz, hogy végigcsináljam (toreador, malkivian).
    Nem volt kulcsprobléma sem.

Bár minden gépet feltörtem és mindent összeszedtem, amit lehetett.
  • Jagi
    De ha nem ölök meg senkit és úgy vesznek észre?
  • Jagi
    bujkálásért a downtowni haven a jutalom. Ha észrevesznek nem kapom meg? hogy veszem el a museumban a zőrtől a kulcsot, ha nem nyírom ki? Megröhögtetem és elejti?
  • Me0w
    Hm, en vagyok hulye, vagy mindig ugy csinalja a gep, hogy a hack skillem + 1 minden kocsog szamitogep feltoresehez szukseges skill? :) Nosferatu networkot csinalom, elmegyek a 3. helyre, ok, power leallit, ajton at, megvan a kod az ajtohoz 4567, es ott elakadok... ha megvarom mig lefut a szamlalo, akkor Mitnick (ez is lol :)) kihoz a venten keresztul, ha idoben vagyok, akkor nem tudom feltorni a B betus csavo gepet... bug vagy jojjek vissza kesobb? :)
  • Me0w
    Minusz 2 xp :)
  • haxoror
    Ja asszem van de libegő biztosan van
  • kHares
    Több xp, ha nem nyírsz ki senkit
  • haxoror
    Néhány hullám a végén már nekem is volt mert meguntam a méltatlan bújkálást, vámpír vagyok féljenek tőlem bazze :D
    Lehet hogy egy új haven lett volna a jutalom?
    Mondjuk ez is lol hogy a hajós bujkálásért a downtowni haven a jutalom és ki a bujkálás mestere? a nosferatu! Kurva sokra mehet az elit kéglivel, oda viszi a csajokat vagy mi? :D Amúgy is ritka macerás a csatornából följutni a negyedikre :P
  • Jagi
    Talán igen, még nem vagyok ott, de van ott csillagvizsgáló?
  • haxoror
    Tényleg, Griffith Parkban a vérfarkasokat ki lehet hyírni valahogy? Rálőttem mindennel de nem sebződött és a flamertől sem. Viszont amikor auspexel sem láttam az auráját megijedtem rendesen és inkább elfutottam :D
  • Jagi
    museumban feltétlenül kell sunyulni? Mert, ha észrevesznek és lőnek akkor mi lesz? :D
  • Hoz_Hun
    Gangler is harci klán.
    Kiváncsi leszek a Brujah kiscsajommal, a végén hogy KillBill-ezem le Katanámmal kisfickókat.
  • haxoror
    Kár pedig kezdtem beleélni magam a láthatatlan sniperbe :(
    Akkor malkaviannál ezek szerint a meelere kell gyúrni? Asszem sebzés bonuszt kap ha kitámad láthatatlanságból de csak meelere vagy unarmedre is?
    Lehet hogy mégis lesz meele karakterem? :D
    Bár a torreadorom rangedra volt maxolva de azért a katanás sneakkill ziccereket én se tudtam kihagyni :D
  • haxoror
    tényleg ezt el is felejtettem :)
  • SRobert
    Ha lövöldözöl, vagy nekimész valakinek a malkavita láthatóvá válik.
    Ráadásul a vámpír ellenfelek észreveszikk, mert alkalmazzák az auspexet.

De mindenképpen ajánlott, mert a múzeumos küldetésre már ki lehet maxolni a láthatatlanságot és száz év osonás helyett akár rohangálhat is.
    Szórakoztatóak a dialógusok, stb. stb... :)
  • Jagi
    witset kapok az auspexből. :P
  • haxoror
    Lockpickben az a jó hogy csak a securityt kell kimaxolni és bloodbuffal megvan a tíz de hacknél a witsre én nem rakok pontot mert sztem nem a defence számít, ha valaki meele karaktert akar akkor amúgy is úgy mozog hogy ne üssék meg és ha zizis lesz a helyzet akkor spellpowa. Lehet hogy hülyén hangzik de a ventrue sztem jobb meelere mint a brujah a szuper védelmi spell miatt, hiába übertápos a brujah sebzése ha az a tengernyi vietkong szarrá szedi a KillBilles zárójelenetben :(
    Ez mondjuk nem értem mert elvileg a brujah a harci klán de közelharcban a ventrue, gangrel és a nosferatu, lövöldözésben meg a torreador sokkal jobb. Azt majd kipróbálom hogy a malkavian kimaxolt láthatatlanság spellje megtörik-e ha lövöldözni kezd mert ha nem akkor ha egyhelyből lövöldöz a spell örökké tartó védelmet ad neki (csak pár sabbatosnál láttam hogy auspexet használtak arra meg ott a madnes-chanelling :)
  • Jagi
    :DDDD
  • haxoror
    Az se rossz de sztem sokkal szórakoztatóbbak amikor sugárban hányják a vért lol
  • Jagi
    Tudom nem is használom a lock meg nekem is BB-fal 8-as de a securitym 3 vagy 4 kell a hackeléshez LOL! Hollyvúúd Redbót, hacker kézikönyv haladóknak. (v vmi ilyesmi)
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, hogy ha azonos klános, vagy alap anarch vagy, kitudja...
  • SRobert
    Ja én is emiatt kérdezem (Hollywood)
    De nekem sehol nem ajánlotta fel Isaac a lehetőséget, pedig mindenben együttműködtem vele.
  • Sir Quno Jedi
    Nos Hollywoodban van egy névtábla nélküli lakosztály (amilyen a Skyline-ban), szal. lehet. A tremere-khez is be lehet szerintem költözni, de oda gondolom csak tremere-knek !

A Hollywood-i apartman gondolom Isaac nevéhez fűződhet(ne).
  • SRobert
    Tényleg egy kérdés:
    A skylines apartman a karrier csúcsa, vagy Hollywood-ba is be lehet költözni?
  • Sir Quno Jedi
    Igaz, nekem 1-es a sekurittyem ! :DDD Így is 6-osra felmegy ha kell...
  • Sir Quno Jedi
    Attól csak meghal, de nem csinálja ! Nem érsz vele semmit és nem is tanul belőle ! De ha megdermed vére és térdrehullik előtted, ha csak ránézel, az hatásosabb tud lenni. :DDD INTIMIDATION&DOMINATION rulez !
  • Jagi
    fenyegetés nállam annyi, hogy beleverem a fejét a falba, ha nem csinálja. :D