Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blue's News is reporting that two German websites (Gamesweb and PC Games Online) each have word that a patch for Vampire: The Masquerade - Bloodlines is currently being worked on. The patch will apparently address performance issues and other glitches.

Egyelõre csak ennyi <#nemtudom>

Hmuda
Van már lista, hogy miket orvosol a peccs?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ekkora geciséget a temetõs zombikon mûködik a headshot de a zsarukon már nem <#duma>
Remélem a patch majd korrigálja ezt...

Na csak mert gyanús volt a dolog ugyebár

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Ez a kína szentély ez horror, tiszta shaolin 36 chambers. És csak ömlik a sok Jet Li szakadatlanul, a szemetebbje még tüzes számszeríjjal is lövöldöz. Még jó hogy a suicide discipline hatásos ellenük, csak sokat fogyaszt.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Hehe... DE
A hülye eltévesztette a topicot, a BloodRayne-rõl írt 😄
Én meg a másik hülye <#idiota>

BAZZA NE TÖLTSD MERT VALSZEG NEM MEGY A KARIDDAL SRYX <#zavart1>

EZT a topicot csak ajánlani tudom mindenkinek aki a harci skillekkel vacilál <#eljen>

Ez biztos ?? Nem lehet hogy csak elírta a srác??

Az biztos hogy a silent hill 4 sem indult már el mx-es kártyával,de valószinûleg ez sem fog.

bazza
nah kira, thx!😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

mx440<#merges2>

A srácnak a #48 hozzászólásban elindult ilyen karival.
Keresõ rulz 😄

bazza
Most komolyan...megy mx-en, mer ha igen akkor szedem.

Mi MÁST szednél le? 😊

bazza
3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c-compatible 64MB video card and drivers

Akkor MX440 kiesett? NEhhhmááááá!!!!!!!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

kabbe 😄

bazza
Hali!
Kaptam egy SMS Accot, 5 percetek van hogy meggyõzzetek, hogy ezt szeggyem. Elõre mondom, se ezt, se a régebbi részeket nem ismerem, és még az is közbejöhet, hogy mx440-es kari kevés neki. Szóval gyõzködés indul! 😄D

A temetõs zombivadászatnak mi a jutalma? Valami fegyverrõl szövegel az arzenáljából.
Egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni, annyian jönnek hogy még Celerityvel sem tudok ott lenni mindkét kapunál idõben pedig a Glockkal osztom a fejeseket ezerrel
(MÛKÖDIK A HEADSHOT JEEEEEEEE 😄)
Asszem inkább szerzek neki egy kurvát...

BlackShadow
na vki válaszoljon pls 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MrDevil
Csak a varázslatok neve kéne??

Tudna valaki egy ingyenes progit ajánlani amivel audiotrack-et lehet faszán átkonvertálni mp3-ba ??

Azért a peepshow-ban mutathattak volna egy kicsit pikánsabb dolgokat is, elvégre ez egy 18+-os játék nem?

BlackShadow
na igen, én azon szoktam nézni amikor a petemnek mondom h váltson ruhákat, mindig meglep a kis aranyos 😛 most épp a jó kis tangájában meg a topjában mászkál a lakásban 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
na most épp a metalheadz raktárában járok h kiépítsem a hollywoodi nosferatu hubot, nos azt megcsináltam h lent kinyitottam az ajtot de a fonti részen nem tom feltörni a gépet mert nem vok hekker, de idáig mindig szereztem jelszavakat, most nem találtam, lehet e ezt megcsinálni hekkertudás nélkül?

nem tudnád esetleg bescannelni és átmailezni? (feltéve, hogy nem 82 oldal)

Ez a sok tangabugyis meg nagydudájú picsa a játékban ordít egy jó kis nudepeccsért nem?

Elfogyott a zoxigénem😊)

Panjabi Mc
Veled meg mi van?

Rotary & Dypee production

Sándor vagyok vagy nem tudom...

Panjabi Mc
Ja oks köcce remélem minél hamarabb lezs kész

Panjabi Mc
Jah, sajna én is csak régit tudnék szerezni... Az új egyáltalán megjelent már? Mikor? Hátha megvan valakinek ---- nekem megvan ma szedtem le és azért is írtam hogy egy link kéne hogy legyen Magyarításom is hozzá

Csak kettõt körges az egér görgön lefelé, és láthatod hogy éppen csak elkezdték fordítani

Solid Snake
Sztem még nincs magyarítás <#vigyor2>
Panjabi Mc
Magyarírást hol találok hozzá egy linket tudtok adni? Please

CarajoEsp
Én Torreadorral tolom és Lõfegyverrel kezdtem. Ebben az egyetken gáz, hogy semmi mást nem tud, ami különösen vicces volt acsatornákba, mikor mindössze 30töltényem volt😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

MrDevil
Na én megvettem eredetibe és a kézikönyvében le vannak írva magyarul is!!

Egy kérdés <#help>

Az Auspect (vagy hogy írják) kimaxolva +3 ad a perceptionhoz, a kérdés az hogy az 5-ös határon felül lehet vele jutni, vagyis ha rendszeresen használom akkor elég a perceptiont 2-esen hagyni mert az Auspect +3 együtt fogja az 5-öt kiadni?

HELP

<#nevetes1>

<#taps><#nyes>

http://p.vtourist.com/m/58629.jpg
Csak neked 😊)

Tudom hogy lassan nem ártana valami fegyver szkillre fejleszteni (Torreador vagyok, nincs gyilkolós varázslatom) de még nem döntöttem el hogy közelharc vagy lõfegyver legyen. Inkább az utóbbit fogom választani mert akkor nem kell költenem a védelem szkillekre xp-t mert a Celerityvel tudom tartani a távolságot... <#fejvakaras>

Na lesz majd késõbb egykét bigboss ami ellen nem biztos hogy ez bejön.
De csak találgatok lehet hogy azokat is ki tudod majd csinálni a módszereddel.

Én már Hollywoodban vagyok de a harci skillekre semmit sem raktam, a 4. szintû Celeritybõl élek még mindig 😊
gondolom harmad annyi lõszerbõl kinyírhatnék valakit de a töltények olcsók és a Celerityvel egyszerûen belerohanok a képébe, BAAAMM, aztán vissza, a rám lõtt golyókat meg dodge-olom mint Neo 😄

SOHA NEM ÉRNEK UTOL
ANDELE ARIVARIVA SPEEEDY GONZALES 😄

nem tudom, hogy megjelent-e...
van egy online fordított, de akkor már inkább megcsinálom én!

Jah, sajna én is csak régit tudnék szerezni... Az új egyáltalán megjelent már? Mikor? Hátha megvan valakinek.

#2369 <#wow3>

A Bloodlineshoz van magyarítás?

Egyébként ha elolvasod a képek aláírását, a sorrend triviális.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"