Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok, levertem valami herceget az irodaházban, fent az építkezési területen, de merre tovább? Kinyílt egy ajtó, ami mögött lépcsõ van de ez csak az építkezéshez vezet vissza. Próbáltam lemenni az alsóbb szintre, de ott meg elromlott a lift felfeléjövet, és ezért nem tudok a földszintre lemenni vele. Vagy nem is kell lemenni? Ja ez nem az igazi herceg volt gondolom, bár a hangja meg az alakja hasonlított.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Sir Quno Jedi
Ha meg úgy fordulsz, hogy vérszívás köztben az áldozat a többiek felé legyen, akkor õt fogják megölni, miközben iszogatsz, aztán jöhetnek a többiek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
De általában Trance, rárohan, kiszív, levernek róla, következõ áldozat taktika pölö bejön ! Meg a lopakodós, betámadós is. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
AMikortól meg már kellenek harci skillek mindenképp, akkor sem érdemes pl. a fizikai attribútumokat növelni, mert arra ott a blodd buff ! Inkább a melee és dodge menjen feljebb, mivel azokat olcsón lehet fejleszteni és így blood buff esteén is hozzájönnek a fizikaiakhoz !

Sir Quno Jedi
Nos afõszörnyek fogósak, de le lehet õket nyomni. Elõször én is a firearms-ra mentem rá próbaképp (mégiscsak ventrue), de aztán figyelembe véve a tûzsebességeket és a lethality-t, rá kellett jöjjek, hogy ez fõszörnyek ellen édeskevés. Úgyhogy marad a gyors vágófegyer, pölö egy kés, meg a blodd buff+fortitude+presence, mind amilyen magas szinten csak lehet. AZtán nekimenni, beszorítani, de midnenképpen nagyon gyorsan elcsalapálni, hoyg ne is nagyon tudjon semmit csinálni. Max. ha nagyon gáz a helyzet, akkor "i" és használni blue blood pack-ot (bár ebbõl nekem már 6 van nálam mindig és nem szoktam használni, mert jó lesz az késõbb!).

A netcafeban meg az egyik gepen van egy level, ahol irja a faszi, hogy hogyan kell meghekkelni a vampire bloodlines cimu jatekot, hogy lehessen jatszani vmi chalunka vagy milyen nevu klannal is 😊

De a legdurvabb a modell csaj threesome-ja a lamaval.
CarajoEsp
Jaja. Azon énis azthittem beszarok😄D
És amikor lent a Peep-Showban az egyik számítógépben ott vannak a csajok és a következõ:"Sharon-----100$(Szamár Show)😄DDDD Ezene is istenit röhögtem😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

hm, akkor adhatnal 1-2 tippet, mert a torreador harcolni sem tud es skilljei sincsenek 😊
upsz, továbbolvastam, látom akkor mással is meg lehet oldani 😊 én ventrueval beszoptam 😞
SPOILER

Tremererel Blood Strike + Katana... nem okozott semmi gondot... a Sheriff ellen meg Blood Strike + Colt Anaconda... msot megpróbálom egy csak lõfegyveres ventrúval 😊
Basszák meg ezek a lábfejû kis gecik, majd összeszartam magam amikor elõször találkoztam velük 😄
Az elsõt a lépcsõn reflexbõl kitáraztam az autoshottyval, nem is láttam hogy mi volt az csak hogy mozog, éppen a cafatjaiból próbáltam meg rájönni hogy mi a halál lehetett erre a másik a tököm tudja honnan a nyakamba ugrott, belõttem a Celerityt és pofával nekirohantam a falnak 😄 (a bulettime mozgást szûk terekben még gyakorolnom kell 😊 Az egész tárat rányomtam a téglákra közben artikulátlanul üvöltöztem is de a szikrázás teljesen elvakított az a szar meg ütötte a hátamat mint állat, amikor meg akartam lógni oldalra meg mindig beleakadtam valami rohadt bútorba végre láttam valami mozgást a sötétben, beleküldtem a harmadik tárat, így utólag valszeg egy odébbrugott szék lehetett 😄
Kezdtem bekattani és randomra lõni kezdtem összevissza, ez már sokszor kihúzott a szarból! Sikerült valahogy beindítanom az Auspectet és akkor megláttam!!! Végig ott volt a lábaimnál a törpegeci de én végig fejmagasságban kerestem!!! Na a negyedik sörétadagot már két centirõl kapta a pofájába <#violent>

Bazze hatalmas ez a game, végig baljós zene és semmi sem történik, minden nyomasztóan nyugis aztán egyre erõsödõ lábdobogás pont annyi ideig hogy az ember elkezdjen azon filózni hogy a füle csalja-e meg vagy mi a fasz van és kezdje sejteni hogy gáz van és ez az egész valahogy kurvára nem okés de felkészülni már kurvára ne legyen ideje aztán a fejére szakad az olajos pokol ezerrel VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄

YESSS imáááádom 😄

Segítséget szeretnék kérni, mert sajnos nem tudom elindítani a játékot. Indítás után a monitor elsötétül a középen pedig ez olvasható: Szinkron helytelen 98.2 khz 150Z NP. A hangokból pedig jól kivehetõ a játék elindulása(csak éppenséggel kép nincs). Szerintetek mi lehet a gond. Legfrissebb nforce driver fent + xp sp2 + samsung 757mb monitor. Próbáltam több felbontásban is.
Kösz a segítséget!
aaa..nem megy, ekkor meg akonzol lecsukásánál szépen megmerevedik minden , egérkurzor marad középen az mozoghat, oszt ennyi..brühühühü
ez meg olyan hamar lecsapja szegény kis vampirkát mint más a legyet..
Me0w
Majd meglatjuk a Nosferatukat orzo vampirnal 😊)

Together we'll fly someday...

Na ettõl féltem😊)

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

köszi!!!
Síron tuli hála üldözni fog :-))
god 1 engedi god 0 letiltja

Nem...nem sikerül neki.
Nincs tartalék bloodpack sem :-(
Ja Ventrue a kari...és akonzol után?Godmode?Vagy ilyesmi?
Ez Jumpynak ment

Pár sorral alább leírtam hogy én hogyí csináltam ki, hátha neki is sikerül.
De ha nem akkor:

"C:\Program Files\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console 1

Aztán játék közben ~ billentyûvel lehet lehívni a konzolt

BlackShadow
de mondom engem se vettek észre oszt mégis aszondja 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

KHm..khm
szóval a cheateket, hogy lehet elõcsalogatni?
Öhm, egy barátomnak kell igen, neki!
Nem bir a csápos Minggel..khm..khm
Ja azon én is meglepõdtem amikor a noszfi csajnál találtam egy fényképet a modelt ábrázolta a háta mögött egy szamárral a hátamögött félreérthetetlen helyzetben😊))) Akkor erre utalt az a kép.

EndreMan
SPOILER
Meglehet csinálni totál perfectre is.
Másodpercre pontosan van egy út amikor nem vesznek észre.
Csajszi konyhába megy akkor gyorsan a nappaliban a fotel mögé,kamera 1,pali kijön a wcrõl gyorsan wc befut,kamera2 lerak ,vissza nappaliba,pali újra ki a wcbe,gyorsan hálószoba,kamera3 szgép és ki.
Ekkor sikerül 100%-ra a küldi,több xp.stb. a csaj akirõl a képek készülnek majd kiderül hogy állatszex-el és megírják az újságok mire öngyilkos lesz 😊

Nekem ez sajnos failed lett, mert megijedtem a csaj barátjától aki elkezdet rám lövöldözni és mire észbekaptam hogy nem kéne bántani addigra halott volt. De engem lebaszott a noszfi picsa hogy most így mi lesz a mûsorral és kirúgott a francba. Ezek szerint meg lehet ölni a krapekot csak nem mindegy a sorrend.

BlackShadow
SPOILERt tartalmaz

ez a nosferatu csaj aki adta a küldit h kamerákat nyomassak egy csajszi szobájába bigyó .. ez a küldetés nagyon geci 😄 megcsináltam sokadjára h ne vegyenek észre, erre visszamegyek elkezd rinyálni h észrevettek és h miért nem öltem meg .. na mondom b+.. visszamentem megöltem vesztettem humanity-t és akkor már elfogadta h mégis jó halottan mint sehogysem 😄 szemét küldi 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Oké köszi szépen, de ez ingyenes? Nincs most kedvem serial után nyomozgatni.

cdex

Saint of Underworld N/Me

Kalandra fel 😊))

Panjabi Mc
Tudna valaki egy ingyenes progit ajánlani amivel audiotrack-et lehet faszán átkonvertálni mp3-ba ??.---- Audiograbber vagy Audioconvert pl

Rotary & Dypee production

SPOILER !!

Na csak legyürtem azt a randaságot, pedig nem volt könnyû. De kifilóztam a gyenge pontját a tetûjének. Azt vettem észre ha oldalról csapkodom a katanával, akkor egy csomószor beadta a 40-es sebzést, ha pedig szembõl támadtam épp hogy csak a 8-asok 10-esek röpködtek. Persze elõbb megszórtam távolról autoshotgunnal és magnummal bár ez nem sokat vett le az életerejébõl, plussz nagyon hamar odaért és csapkodott agyba föbe a csápjaival. Közben folyamatosan oldalaztam, ugráltam és hánytam magamra a fortitudet meg a presencét. Azért majd lehidaltam mikor megidézte a saját klónját, még szerencse hogy az nagyon gyengus volt. Ja vigyen magával aki tud legalább egyet a legjobb bloodpackból, mert nagyon hamar leveri az életerõt ez a csápos monszter.

Igen-igen a rácson keresztûl láttam,pár rendõr társaságában,akkor megnyugodtam,hogy nem én vagyok béna 😊
Akkor irány downtown!!
Köszi

A halottat aki fel van lógatva, csak a rácsokon keresztül láthatta. Szerintem így értette.

Nyugi az a küldi még sokáig élõ lesz, majd ahogy haladsz tovább a történetben és új városnegyedbe is ellátogatsz, úgy fog szépen sorjában megoldódni.

Wow, ki tudtal jutni a Pierre? Grat, nekem nem jott ossze 😊 Viszont ennek ellenere sikerult folgongyoliteni az ugyet, annyit elarulok, hogy elhuzodo lesz, tobb varosreszt is erintened kell majd.

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

Köszi,így már egyszerûbb.
Mégvmi Santa Monica Pier-nél történt gyilkosságoknál hogyan kell továbbjutni?Már csak az a küldetés maradt a S.M. közül.A helyszínre kimentem,megnéztem a halottat és ennyi...

Sehogy.
Itt egy kicsit elbaszták mert harci szkill/discipline nélkül NEM lehet végigvinni a gamet 😞
Legalább is a fõküldik köztött van egy csomó amit csak harccal lehet megoldani :/

MrDevil
nem én is csak neten szereztem meg!

BlackShadow
kosz, de ezt amugy meglehet tudni hekkelés nélkül is?

Kek - meggyozes
Zold - megfelemlites
Lila - elcsabitas

Ezek az opciok akkor jelennek meg, ha kelloen magas ertekeid vannak charismabol *vagy az appearance?* es tarsaibol. A karakterlap elmagyarazza elvileg, hogy melyik minek az eselyet noveli.

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

MrDevil
Bang your Head a jelszó!!

BlackShadow
na vki már válaszolhatna a problémámra..:
nosferatu hub kiépítése hollywoodban, a terminálnál kinyitottam a felsõ rész ajtaját, bemegyek de nemtom a jelszót a másik géphez, meg lehet szerezni vhonnan v csak akkor tudom ezt a részét megcsinálni ha hekker vagyok?

Sziasztok

Vki elmondja hogy párbeszéd néha a válaszadásba van lehetõség olyan válaszra ami színes.Ezek a színek mit jelentenek?

Aki nem gyurt harci skillre az vajon hogy nyomja majd le te jó ég. Biztos van valami jó disciplina ellene.

Ez a Ming Xiao szét szopatott rendesen, van valami jó taktika ellene?
Vagy ötször nekifutottam de ennek van vagy 1000 hp-ja.

Nagyon sok bug van, nem csoda, hogy sokaig tart. Megneztem a hivatalos bugreport forumot, hat durva. A honapok alatt, amig vartak a megjelenessel, nem csinaltak sok mindent. Az a durva, nem csak hogy nem teszteltek agyon, de a jelek szerint meg vegig sem jatszottak a jatekot, mielott kiadtak.
Hmuda
Nem, csak készül elvileg, de még nincs full lista a javított dolgokról.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Miért van már official peccs ?? Én úgy emlékszem hogy csak valami heggesztett non official van, és az sem mûködik mindenkinél. Vagy lemaratam valamirõl?

nekem még ram kéne ehhez a játékhoz

Hmuda
Hát ennyit én is tudtam. Remélem hamar kijön egy full lista és abból már le lehet szûrni a dolgokat. Mondjuk szégyen, hogy ennyi várakozási idõ után még peccselni kell a gamét.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun