Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De a legdurvabb a modell csaj threesome-ja a lamaval.
És amikor lent a Peep-Showban az egyik számítógépben ott vannak a csajok és a következõ:"Sharon-----100$(Szamár Show)😄DDDD Ezene is istenit röhögtem😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Tremererel Blood Strike + Katana... nem okozott semmi gondot... a Sheriff ellen meg Blood Strike + Colt Anaconda... msot megpróbálom egy csak lõfegyveres ventrúval 😊
Az elsõt a lépcsõn reflexbõl kitáraztam az autoshottyval, nem is láttam hogy mi volt az csak hogy mozog, éppen a cafatjaiból próbáltam meg rájönni hogy mi a halál lehetett erre a másik a tököm tudja honnan a nyakamba ugrott, belõttem a Celerityt és pofával nekirohantam a falnak 😄 (a bulettime mozgást szûk terekben még gyakorolnom kell 😊 Az egész tárat rányomtam a téglákra közben artikulátlanul üvöltöztem is de a szikrázás teljesen elvakított az a szar meg ütötte a hátamat mint állat, amikor meg akartam lógni oldalra meg mindig beleakadtam valami rohadt bútorba végre láttam valami mozgást a sötétben, beleküldtem a harmadik tárat, így utólag valszeg egy odébbrugott szék lehetett 😄
Kezdtem bekattani és randomra lõni kezdtem összevissza, ez már sokszor kihúzott a szarból! Sikerült valahogy beindítanom az Auspectet és akkor megláttam!!! Végig ott volt a lábaimnál a törpegeci de én végig fejmagasságban kerestem!!! Na a negyedik sörétadagot már két centirõl kapta a pofájába <#violent>#violent>
Bazze hatalmas ez a game, végig baljós zene és semmi sem történik, minden nyomasztóan nyugis aztán egyre erõsödõ lábdobogás pont annyi ideig hogy az ember elkezdjen azon filózni hogy a füle csalja-e meg vagy mi a fasz van és kezdje sejteni hogy gáz van és ez az egész valahogy kurvára nem okés de felkészülni már kurvára ne legyen ideje aztán a fejére szakad az olajos pokol ezerrel VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄
YESSS imáááádom 😄
Kösz a segítséget!
ez meg olyan hamar lecsapja szegény kis vampirkát mint más a legyet..
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Síron tuli hála üldözni fog :-))
Nincs tartalék bloodpack sem :-(
Ja Ventrue a kari...és akonzol után?Godmode?Vagy ilyesmi?
De ha nem akkor:
"C:\Program Files\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console 1
Aztán játék közben ~ billentyûvel lehet lehívni a konzolt
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
szóval a cheateket, hogy lehet elõcsalogatni?
Öhm, egy barátomnak kell igen, neki!
Nem bir a csápos Minggel..khm..khm
Meglehet csinálni totál perfectre is.
Másodpercre pontosan van egy út amikor nem vesznek észre.
Csajszi konyhába megy akkor gyorsan a nappaliban a fotel mögé,kamera 1,pali kijön a wcrõl gyorsan wc befut,kamera2 lerak ,vissza nappaliba,pali újra ki a wcbe,gyorsan hálószoba,kamera3 szgép és ki.
Ekkor sikerül 100%-ra a küldi,több xp.stb. a csaj akirõl a képek készülnek majd kiderül hogy állatszex-el és megírják az újságok mire öngyilkos lesz 😊
ez a nosferatu csaj aki adta a küldit h kamerákat nyomassak egy csajszi szobájába bigyó .. ez a küldetés nagyon geci 😄 megcsináltam sokadjára h ne vegyenek észre, erre visszamegyek elkezd rinyálni h észrevettek és h miért nem öltem meg .. na mondom b+.. visszamentem megöltem vesztettem humanity-t és akkor már elfogadta h mégis jó halottan mint sehogysem 😄 szemét küldi 😛
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Saint of Underworld N/Me
Rotary & Dypee production
Na csak legyürtem azt a randaságot, pedig nem volt könnyû. De kifilóztam a gyenge pontját a tetûjének. Azt vettem észre ha oldalról csapkodom a katanával, akkor egy csomószor beadta a 40-es sebzést, ha pedig szembõl támadtam épp hogy csak a 8-asok 10-esek röpködtek. Persze elõbb megszórtam távolról autoshotgunnal és magnummal bár ez nem sokat vett le az életerejébõl, plussz nagyon hamar odaért és csapkodott agyba föbe a csápjaival. Közben folyamatosan oldalaztam, ugráltam és hánytam magamra a fortitudet meg a presencét. Azért majd lehidaltam mikor megidézte a saját klónját, még szerencse hogy az nagyon gyengus volt. Ja vigyen magával aki tud legalább egyet a legjobb bloodpackból, mert nagyon hamar leveri az életerõt ez a csápos monszter.
Akkor irány downtown!!
Köszi
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
Mégvmi Santa Monica Pier-nél történt gyilkosságoknál hogyan kell továbbjutni?Már csak az a küldetés maradt a S.M. közül.A helyszínre kimentem,megnéztem a halottat és ennyi...
Itt egy kicsit elbaszták mert harci szkill/discipline nélkül NEM lehet végigvinni a gamet 😞
Legalább is a fõküldik köztött van egy csomó amit csak harccal lehet megoldani :/
Zold - megfelemlites
Lila - elcsabitas
Ezek az opciok akkor jelennek meg, ha kelloen magas ertekeid vannak charismabol *vagy az appearance?* es tarsaibol. A karakterlap elmagyarazza elvileg, hogy melyik minek az eselyet noveli.
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
nosferatu hub kiépítése hollywoodban, a terminálnál kinyitottam a felsõ rész ajtaját, bemegyek de nemtom a jelszót a másik géphez, meg lehet szerezni vhonnan v csak akkor tudom ezt a részét megcsinálni ha hekker vagyok?
Vki elmondja hogy párbeszéd néha a válaszadásba van lehetõség olyan válaszra ami színes.Ezek a színek mit jelentenek?
Vagy ötször nekifutottam de ennek van vagy 1000 hp-ja.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun