6370
Vampire - Bloodlines
  • Hoz_Hun
    Tényleg ventrueként meg a herceg..meg se próbáltam...lol.
  • CarajoEsp
    http://www.coronach.org/misc.html
    Innen lehet leszedni amiket belinkeltem.
  • haxoror
    Mire odaértem az appearance és a subterfuge is maxon volt, sztem az utóbbit tuningolja (már ha ő a tuning ember)
  • Hoz_Hun
    Gondolod két oldalt begépelek arról milyen könyvön dolgozott, milyen király humora van, meg hasonlók. Csak kiszedtem pár részt.
    Nem akartam sokat .
  • haxoror
    Spoiler:

Lehet hogy ha nem a Jeanettes befejezést választod a lövöldözésben akkor Theresa vagy a turmix az? Vagy lehet hogy Grout mansionjában van valami amit nem vettem észre...
  • Hoz_Hun
    Uh jó kérdés...lehet ő a Torreador, ...hmmm...VV biztos az.
  • Jagi
    Jó hogy csak ennyit írtál róla, köszi.
  • Hoz_Hun
    V.V. a toreadornak nem tanított semit vagy meg se próbáltad?
  • CarajoEsp
    Mindenki Ezzel jön. Érdekes én a fő ellenségeken kívül ,a Zombihenten és a Sabbatos részen kívül sose henteltem ,pedig Torreadorral voltam.
  • haxoror
    Bár így belegondolva minden klánhoz találkoztam valami nagy emberrel kivéve gangrelt, ezek szerint Beckett az :)
    Isaac milyen klánba tartozik?
  • Jagi
    tremere régens Max. még nem tom mit csinál velem, de megkaptam tőle a bloodstart, úgy mint minden épeszű vámpír.
  • Hoz_Hun
    Malkávnak ki? Jenette?
  • Hoz_Hun
    Már a Lasombra klánregényekben (klánregénysorozat) is ő a főszereplő. Leteszi benne Mocandát a Szabbat főmuftit (egy Asszamita segítséggével).
    A Három kötetes Lasombra könyvben ezért akarják a Szabbat veszettül eltenni láb alól. Nem túl nagy sikerrel...:)
  • haxoror
    Gondolom minden klánhoz van egy ember a játékban aki taníthat valami klán specifikusat
  • Jagi
    Igen szimpatikus. Sokat meséltek róla, meg mondták is, hogy nincs elbaszva a könyv(ek), többek között ezért vettem meg.
  • Hoz_Hun
    Asszem ha gangrel karakterrel indulsz megkérheted, hogy tanítson valamit, mikor összefutsz vele. :)
  • Hoz_Hun
    Ha valakinek Becketten kivül nem mondanak a nevek semitt, ne keseredjen el. Ők regény szereplők, az erősebb fajtából.
  • haxoror
    Bazze én végig azt hittem hogy farkasember erre most meg kiderül hogy gangrel vámpír
  • Hoz_Hun
    Egyébként a Gangrelek között nekem Ramóna a kedvencem.
  • Hoz_Hun
    Nagyon röviden (tényleg röviden), beírok pár sort Beckettről:

Az önmagát Beckettnek nevező gangrel felfedező/történész mindent elkövet, hogy kiismerhetetlen maradjon. Élete célja hogy kiderítse a vértestvérek fajának valódi történetét, elsősorban korai történelmüket. A Szabbat és a Kamarilla vámpírjain kívül számos erő fogott össze azért, hogy megakadályoza, hogy feltárja az igazságot. Ezért aztán, ha teheti, kerüli a vámpírokat. Többé kevésbé sikerrel, mert sem a Szabbat sem a Kamarilla nem sorakozott fel ellene az utolsó emberig.
    A legtöbb beszámoló szerint Becket öreg, talán három évszázados lehet. Egyes szóbeszédek szerint valójában nagyon idős, azonban háromszáz évvel ezelőtt valamiféle megújuláson esett keresztül, és talán a „Beckett-személyiséget” is akkor vette fel.

- Itt most kihagyok egy csomó leírást, a munkásságáról. -
    A gangrel ölelése óta Beckett és a Szabbat priscusa, Szasa Vykos többször összecsapott már egymással. Az összetűzések során Beckett elhíresült arról, mennyire nehéz végezni vele – egyik történet szerint úgy menekült el, hogy nappal átrohant vagy százméternyi nyílt terepen.
    Becket szövetségese: Lucita (lasombra antitribu) és Anatole (malkavita próféta).
  • Hoz_Hun
    Lucita a Lasombra Antitribu. A kedvenc karakterem az egész Vampire Masquerade világban. Na meg az egyik legerősebb is.
  • Jagi
    Nekem a Lasombra trilogy van meg, de még nem olvastam. :( (no time)
  • Hoz_Hun
    Beckett nincs benne a manualban.
    A Whithe Wolf klánspecifikus kiadványában (Gangler) lehet róla olvasni, mivel hogy regényekből ismert kidolgozott figura (gondolom nem kevesek egyik kedvenc szereplője).
  • mike369
    fogggggalmam sincs.
    rengeteg fájl van, nem mindegyikben van fordítanivaló, amelyikben van ott 1-xyz kifejezésig vegyesen és nem csak a fordítandó szöveg van benne... majd valami főtudor megbecsüli...
  • Voltan
    Hát, hogy a végére hogy elcseszték ezt a játékot... Csak hent az egész, semmi érdekesség, rohadt unalmas. Kár érte, mert sokáig nagyon jó volt. A vége viszont borzasztó sz*r.
  • Kandurex
    % formában mennyinél?
  • Me0w
    Celerity > all :P A tobbi vampirszeruseg akinek nincs, az meg bekaphassa :D
  • Jagi
    Basszameg sejtettem!
  • haxoror
    Most te a manuálról beszélsz? Engem érdekel
  • Hoz_Hun
    Beckett karakter leírása senkit sem érdekel?
    Na akkor legaláb nem kell beírnom.
  • SG
    Anulu usu mamanak. Kamasuka szép szamuraj kamasuka jó katona:))
  • SG
    Bezony a tyúk nukúm-ba más kódok köllenek.
  • SG
    Szia Édes !!! Jössz akkor ma este???
  • Sir Quno Jedi
    EZ DOOM1-2 te tudatlanka !
  • Jagi
    Nem, Tyúk nyukemeztek? ez nem az a topic! :DDDD
  • Sephi
  • tomit
    Gondoltam.
  • SG
    Bsocs csak marháskodok ne szívd mellre.
  • SG