6370
Vampire - Bloodlines
-
Hoz_Hun #3369 Tényleg ventrueként meg a herceg..meg se próbáltam...lol. -
#3368 http://www.coronach.org/misc.html
Innen lehet leszedni amiket belinkeltem. -
haxoror #3367 Mire odaértem az appearance és a subterfuge is maxon volt, sztem az utóbbit tuningolja (már ha ő a tuning ember) -
Hoz_Hun #3366 Gondolod két oldalt begépelek arról milyen könyvön dolgozott, milyen király humora van, meg hasonlók. Csak kiszedtem pár részt.
Nem akartam sokat . -
haxoror #3365 Spoiler:
Lehet hogy ha nem a Jeanettes befejezést választod a lövöldözésben akkor Theresa vagy a turmix az? Vagy lehet hogy Grout mansionjában van valami amit nem vettem észre... -
Hoz_Hun #3364 Uh jó kérdés...lehet ő a Torreador, ...hmmm...VV biztos az. -
#3363 Jó hogy csak ennyit írtál róla, köszi. -
Hoz_Hun #3362 V.V. a toreadornak nem tanított semit vagy meg se próbáltad? -
#3361 Mindenki Ezzel jön. Érdekes én a fő ellenségeken kívül ,a Zombihenten és a Sabbatos részen kívül sose henteltem ,pedig Torreadorral voltam. -
haxoror #3360 Bár így belegondolva minden klánhoz találkoztam valami nagy emberrel kivéve gangrelt, ezek szerint Beckett az :)
Isaac milyen klánba tartozik? -
#3359 tremere régens Max. még nem tom mit csinál velem, de megkaptam tőle a bloodstart, úgy mint minden épeszű vámpír. -
Hoz_Hun #3358 Malkávnak ki? Jenette? -
Hoz_Hun #3357 Már a Lasombra klánregényekben (klánregénysorozat) is ő a főszereplő. Leteszi benne Mocandát a Szabbat főmuftit (egy Asszamita segítséggével).
A Három kötetes Lasombra könyvben ezért akarják a Szabbat veszettül eltenni láb alól. Nem túl nagy sikerrel...:) -
haxoror #3356 Gondolom minden klánhoz van egy ember a játékban aki taníthat valami klán specifikusat -
#3355 Igen szimpatikus. Sokat meséltek róla, meg mondták is, hogy nincs elbaszva a könyv(ek), többek között ezért vettem meg. -
Hoz_Hun #3354 Asszem ha gangrel karakterrel indulsz megkérheted, hogy tanítson valamit, mikor összefutsz vele. :) -
Hoz_Hun #3353 Ha valakinek Becketten kivül nem mondanak a nevek semitt, ne keseredjen el. Ők regény szereplők, az erősebb fajtából. -
haxoror #3352 Bazze én végig azt hittem hogy farkasember erre most meg kiderül hogy gangrel vámpír -
Hoz_Hun #3351 Egyébként a Gangrelek között nekem Ramóna a kedvencem. -
Hoz_Hun #3350 Nagyon röviden (tényleg röviden), beírok pár sort Beckettről:
Az önmagát Beckettnek nevező gangrel felfedező/történész mindent elkövet, hogy kiismerhetetlen maradjon. Élete célja hogy kiderítse a vértestvérek fajának valódi történetét, elsősorban korai történelmüket. A Szabbat és a Kamarilla vámpírjain kívül számos erő fogott össze azért, hogy megakadályoza, hogy feltárja az igazságot. Ezért aztán, ha teheti, kerüli a vámpírokat. Többé kevésbé sikerrel, mert sem a Szabbat sem a Kamarilla nem sorakozott fel ellene az utolsó emberig.
A legtöbb beszámoló szerint Becket öreg, talán három évszázados lehet. Egyes szóbeszédek szerint valójában nagyon idős, azonban háromszáz évvel ezelőtt valamiféle megújuláson esett keresztül, és talán a „Beckett-személyiséget” is akkor vette fel.
- Itt most kihagyok egy csomó leírást, a munkásságáról. -
A gangrel ölelése óta Beckett és a Szabbat priscusa, Szasa Vykos többször összecsapott már egymással. Az összetűzések során Beckett elhíresült arról, mennyire nehéz végezni vele – egyik történet szerint úgy menekült el, hogy nappal átrohant vagy százméternyi nyílt terepen.
Becket szövetségese: Lucita (lasombra antitribu) és Anatole (malkavita próféta). -
Hoz_Hun #3349 Lucita a Lasombra Antitribu. A kedvenc karakterem az egész Vampire Masquerade világban. Na meg az egyik legerősebb is. -
#3348 Nekem a Lasombra trilogy van meg, de még nem olvastam. :( (no time) -
Hoz_Hun #3347 Beckett nincs benne a manualban.
A Whithe Wolf klánspecifikus kiadványában (Gangler) lehet róla olvasni, mivel hogy regényekből ismert kidolgozott figura (gondolom nem kevesek egyik kedvenc szereplője). -
mike369 #3346 fogggggalmam sincs.
rengeteg fájl van, nem mindegyikben van fordítanivaló, amelyikben van ott 1-xyz kifejezésig vegyesen és nem csak a fordítandó szöveg van benne... majd valami főtudor megbecsüli... -
#3345 Hát, hogy a végére hogy elcseszték ezt a játékot... Csak hent az egész, semmi érdekesség, rohadt unalmas. Kár érte, mert sokáig nagyon jó volt. A vége viszont borzasztó sz*r. -
#3344 % formában mennyinél? -
#3343 Celerity > all :P A tobbi vampirszeruseg akinek nincs, az meg bekaphassa :D -
#3342 Basszameg sejtettem! -
haxoror #3341 Most te a manuálról beszélsz? Engem érdekel -
Hoz_Hun #3340 Beckett karakter leírása senkit sem érdekel?
Na akkor legaláb nem kell beírnom. -
SG #3339 Anulu usu mamanak. Kamasuka szép szamuraj kamasuka jó katona:)) -
SG #3338 Bezony a tyúk nukúm-ba más kódok köllenek.
-
SG #3337 Szia Édes !!! Jössz akkor ma este??? -
#3336 EZ DOOM1-2 te tudatlanka ! -
#3335 Nem, Tyúk nyukemeztek? ez nem az a topic! :DDDD -
#3334 -
tomit #3333 Gondoltam. -
SG #3332 Bsocs csak marháskodok ne szívd mellre. -
SG #3331 Esetleg IDDQM -
tomit #3330 Minek írjam be akkor.