6370
Vampire - Bloodlines
-
#3409 -
vassyg #3408 mondom...lassan kimászok az asztal alól.
-
Takezó #3407 komoly? ilyen si van? :D -
vassyg #3406 ÁÁÁ, sétálgatok a malkávommal, erre az állat beleköt egy Stop táblába és elkezd vele veszekedni, ...hát az asztal alá estem a röhögéstől.De beteg. -
#3405 thx! -
Takezó #3404 SPOILER
Skyline Apartments 1. szint, a szekrényben -
#3403 -Magyarosítás:
-apró kérdés: ha Pishanak szeretném megevés céljából visszahozni a tv riportet, hol keressem? Lelécelt a kis kíváncsi..:)
-
#3402 Télleg, ki emléxik, Isaac milyen klánba tartozik? -
Takezó #3401 elküldtem -
#3400 JAja. Azokatz cseréltem ki valamire:DDD -
Takezó #3399 scak a stdshaderek kellenek? -
#3398 Valaki valahogy juttassa el nekem a következő fájlokat.
Activision\Vampire - Bloodlines\Bin\-innen kell kimásolni az összes
: Stdshader_dx6-9-ig. Letöröltem valahogy és most nem megy a gém.
Összesen kb.fél mega lehet az összes.
Nagyon kéne
A CarajoEspKUKACfreemailpontHU-ra PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zsoldos #3397 Nekemis ugyanez. Bar elotte mond vmit, hogy meglepodott, milyen koran visszajottunk, lehet par kuldivel kesobb kene visszanezni. -
#3396 HJa és mire jó az a bazisok gyűrű és óra? csak eladni lehet őket? -
#3395 Hogy a rákba kell vízszintbe rakni Jeanatte-et?:)
Nekiadtam a nyakláncot...Őt választottam a vitában...
És most ha odamegyek hozzá csak annyi hogy örül hogy lát...
-
mike369 #3394 MUHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
#3281-#3297 -
#3393 van már honositás? -
haxoror #3392 Passz...
Mondjuk én torreadorral voltam elég magas seductionnal és az elejétől a rózsaszín szöveget nyomtam neki -
Zsoldos #3391 Ill. mennyivel kesobb? Mert meg csak atruccantam downtown-ba es onnan visszajove mar ott van. -
Zsoldos #3390 Nekiadtam a nyaklancot, es a pszihocsataban is ot valasztottam -
#3389 Ehh. Most már mindegy. Meghót. :D -
#3388 De ha bekapcsolod mindkét fényszórót, lepottyan a földre és ott lángszóróval frankón elintézhető. :) -
haxoror #3387 Spoiler:
Ha a skizocsatában őt választod és a nyakláncot is neki adtad akkor később már tudsz vele mit kezdeni, még akkor is ha te nem is akarod :D -
Zsoldos #3386 Csak mert eddig az osszes noi szereplo leszbikus volt, ez meg csak szovegel :) -
Zsoldos #3385 Jeanette-el nem lehet semmit csinalni, ha noi karakterrel vagy?
(probakent maxra "segitettem" appearance-t meg a subterfuge-t, de igy sincs semmi, csak mennyire elvezi hogy lat azt csokolom) -
SG #3384 Nekem hozzá se kellett nyúlnom, lelövöldözte pár csávó, csak a kis gazfickókat kellett távoltartanom tőlük. -
#3383 Ennyi? Azt hittem, bonyolultabb... Inkább a közelharcot kultiváltam eddig, de hát ha lőni kell, akkor lőni kell. -
Takezó #3382 SPOILER
amikor közel jön, lövöldözz rá -
#3381 SPOILER!!
A végén, amikor a sheriff átváltozik ilyen repülő valamivé, hogyan kell kinyírni? -
#3380 -
#3379 Kössszönöm! :) -
#3378 Nem lehet egyenlőre. A textúra pedig nem bemásolható csak mutatja, hogy mikből áll össze. -
SG #3377 -
Hoz_Hun #3376 Majd valaki csinál texturát Jenettnek...bízom benne... -
SG #3375 Ne már ez komoly?? Én tényleg vártam egy nude peccset, ez a játék ordít érte. Legalább a pipsóba kéne valami. -
#3374 Másolni? -
#3373 Hová kell tenni? -
Hoz_Hun #3372 -
#3371 Jenette
Jenette Textúra ha kell valakinek. -
#3370 A Jenette model ,pedig feljavított ,de csak aztmutatja ,hogy nem lehet Nude Patch csinálni ,mert a ruha alatt nincs Textúra.