6370
Vampire - Bloodlines
-
#3329 -
#3328 Meg IDDQD -
tomit #3327 Ngyon régi lacoholal is elindul a játék. -
SG #3326 Ha nagyon nem megy az átúszás írd be a konzolba IDKFA és láss csodát semmi sem fog történni. -
haxoror #3325 Oké!
Ha van nekije mer' olyan klán hogy van, akkor használja mer' sokkal könnyebb úgy ha belassulós bullettimeos módban lassan ketyeg az óra -
SG #3324 Én se használtam semmi féle hókusz pókusz, oszt mégis sikerült átúszni. -
#3323 Nem kell ! Én sima ventrue-s cammogással is átúsztam, na mer' sportos ventrue ! -
haxoror #3322 Akkor ne használja? -
#3321 Ha, nincs? -
haxoror #3320 Mer' lassú vagy :D
Ha van celerityd akkor használd és a végén jobbra fordulj -
#3319 10 Áttöltöd, megvárod, míg safe lesz, ég a baloldali a két lámpa.
20 Akkor átkapcsolod, hogy töltődjön és rohansz mint a csík, aztán úszol. AZ áramlat egyre erősödik, de még éppen ájutsz a t elágazásig, ha gyors voltál.
30 Ha nem sikerül, go to 10 ! -
SG #3318 Ahgy megnyomod a kapcsolót, máris rohanni kell mert tényleg nagyon rövid időd van csak. Meg lehet csinálni csak próbálkozz szorgalmasan. -
SG #3317 -
tomit #3316 Mindig visszasodor a végén.
-
SG #3315 Most miért vezeted félre ? Világosan le van írva a faq-ban hogy az Andie nevű felhasználóknál emulator detected üzenettel leáll. Ez egy bug sajnos -
#3314 Az 1.9.2-es alkohollal sem fog sírni. AZt már nem tudja detektálni. -
#3313 Remek, kösz tesók! -
SG #3312 Bekapcsolod a pumpákat, majd úszni kezdesz nagyon gyorsan, mielőtt az áramlat visszasodor. -
mike369 #3311 nekem nem sír -
tomit #3310 Nosferatu Warrens, Level Two itt tartok a pumpáknál. Hogy lehet, úgy megcsinálni, hogy a ventilátor ne menjen és fel legyen tőltve vízzel a járatok? -
#3309 Hm. Köszi a tippet!
És nem fog sirni a játék az emulátor detected hibával? -
SG #3308 JA:)))) -
mike369 #3307 -
mike369 #3306 gamecopyworld-ről szedd le hozzá a Fixed Image-t, mountold és úgy próba! -
SG #3305 A gamecopyworld-ön van hozzá egy mini ISO fájl a mérete csak 4.18 MB.
Ez emulálja a játék 1-es cédéjét. Ezt mountoljátok be a daemontools-ba
és 99% hogy működni fog. Kifejezetten azoknak csinálták ezt a kis iso-t akiknek valamiért nem működik a teljes cd-ről. Ajánlott a legutolsó verziós daemont használni és a safedisc emulációt bekapcsolni. -
#3304 Nemtom, mitha lett volna pár nem supportált videó karesz a listájában és ilyen 9000 alacsonyak lettek volna benne ! -
#3303 nem biztos hogy azért mert nem eredeti,nekem hetekig nem indult.aztan aktualissa valt egy windows reinstall és ugy mar ok. -
#3302 make Image, mount, start, play! -
#3301 Sziasztok!
Egy kedves barátomnak ajándékba szántam ezt a gammát, letöltöttem, kiirtam cd-kre (az 1. cd-t úgy, ahogy a nfo ajánlotta, megfelelö alcohol verzióval, 4x sebességgel, protectionnal, stb).
Odaadtam neki, erre sajnos nem indul nála. Plz aki találkozott ilyen hibával, mesélje el, mi a megoldás, nagy Vampire rajongó (1. részt végigjáccotta 3x), és nekem meg blama, hogy nem fut az "ajándék" game
Szitu :
ati 9200 gyári driver, XP prof. clonecd leinstallva. játék indít, kijön a vampire blooodlines első kép, és hosszú várakozás, cd néha megszörtyen, sok sok perc után vampire.exe hibát generált... szevasz
Köszönettel! -
Hoz_Hun #3300 Mégvalami. Ami eddig kijött a bansheere walktrough tartalomjegyzékkel wőrdbe :) szerkesztettem már, de nincs lefordítva. Ha valakinek kéne...csak azért.
-
mike369 #3299 rendben! majd gondolunk rád! -
Hoz_Hun #3298 Szuper. Ha kérdés van ide vele. Én most viszem végig másodszor. Egyébként gyakorlott fordító vagyok, csak most éppen mást fordítok, ami kicsit hosszan tart. De ez egy olyan gama, amire hajlandólennék még időt szakítani.
De ha megvagytok elegen akkor örülök neki. :) -
mike369 #3297 ...mondjuk ebből a 6-8-ból IMYke meg jómagam kicsit el vagyunk havazva mostanában, sz'al ha mi is "felszabadulunk", akkor be fog gyorsulni a dolog... -
SG #3296 Tessék mini faq:
-Mijaza refesh fix?
Fixáld le a videókártya kontrol panelnél a frissítési értékeket a monitorod tudásának megfelelően. Ez vonatkozik ATI és Nvidia kártyákta
egyaránt.
- Santa Monica Pier?
Nem, a rácson nem kell átmenni(nem is tudsz) elég a hullát a másik oldalról megvizsgálni.
- Seriall killer
Ne ess pánikba, nem tudod megoldani a sorozatgyilkosság-ot csak sánta mónikában, még további nyomozásra lesz szükséged más városnegyedekben.
- Csónakos bug avagy töltés után kivág a játék a windows asztalra.
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következőket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented őt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
igy pontosan oda jutsz ahova kéne csak nem fagy ki
-
mike369 #3295 kb. 6-8-an vagyunk eddig
a menük, karakterlapok,... már majdnem teljesen készen vannak
dialógusokat a végére hagyjuk, hogy addigra legyen, aki már végigvitte
probléma egyelőre nincs (csak a szokásos ő,ű mellőzés és néhány helyen a szöveghossz) hacsak a patch be nem kavar majd... -
Hoz_Hun #3294 Jah, Beckett. Előkerestem a hivatols leírását, mert hogy ő nevesített karakter a történetben. Érdekel valakit egy rövid összefoglaló, begépeljem?
Ha senkit nem erölködöm a bepötyögésével. -
Hoz_Hun #3293 Hányan fordítjátok, ha megszorulnátok és kell segítség, szóljatok. -
Hoz_Hun #3292 Nagyon jó, munkálkodjatok csak. -
#3291 Hát dialógus van benne kismillió, sokukat nem is nagyon lehet lefordítani, csak ha látjuk a proggyban mi történik hozzá, vagy már ismerjük a sztorit ! -
Zsoldos #3290 toltsd le a refresh force nevu programot, es allitsd be a monitor frekvenciajat vmi fix ertekre. 100hz-t valoszinu birja meg vmi epeszu felbontasban (1024 pl)
Piernel mi tortenik azt majd megtudod. Bugok akadnak, de nem biztos hogy nalad is elojon majd. Arra majd akkor keress megoldast ha problema lesz.