6370
Vampire - Bloodlines
  • SRobert
    Nincsenmit. :)
  • SRobert
    Neked nem maradt fölösleges xp-d a végére?
    Mert azzal növelheted a löfegyver használati pontodat. 5-ös elég az Anacondához és elég szépen sebez, gugolva jó pontosan lehet vele lőni.
  • TociG
    Lépnem kell legyetek jók és köszi a helpet:))
  • SG
    De ha pisha-tól megkaptad a vértárolós gusztustalanságot akkor a bloddpackot azzal is ki tudod váltani. Persze csak akkor ha fel van töltődve.
  • SRobert
    Én viszonyleg nem vagyok normális. :)
  • TociG
    Az a baj pénzem nem sok van, mert pont most költöttem el előtte:(( vettem lángszórót új ruhát stb... :))) úgyhogy ez van.. használok presenct jaja.. de annyira nem érinti meg sajna:)
  • SG
    A kis bloodpack nem jó mert az csak a vérpontokat emeli meg, a legtutibbat vidd az az életerőt is maxra rakja, már ha lehet vámpíroknál életerőről beszélni egyáltalán.
  • SRobert
    A toreadornak van spellje, ami gyengíti az ellenfelet, nem?
    Azt használod?
  • TociG
    Hehe:)) Majd megpróbálom ezt az elbújást, de az a baj leginkább csak uzim van:))) de abbol max ammo, meg 38-as meg brocck:DDD asszem de lőfegyver meg csak 1-es:))))) na majd kiderül köszi a helpet, remélem megtalálom a sarkot:) Amúgy nem nő újabb kis dög?? csak akkor ha levágod egy csápját?
  • SRobert
    A #3437-t Neked szántam TociG! :)
  • TociG
    Hát van 6-7 sima kis blood packom, de az a baj, hogy mindig bebetalál 1-2x és az fáj... pedig vagy 8-9-es defem van, 4-es celerity 9-es melee... elég harcias toreador lettem a játék végére. A 40-e sebzeseket en is eszrevettem oldalról, de nem mindig jön sajnos össze:( Amúgy csápjait le lehet vágni mindet? Vagy az is újranő?
  • SRobert
    Én is a sarokban gugoltam és alig talált el.
  • SRobert
    Én Malkavitával őltem meg. Rányomtam sok Death Visiont és ráeresztettem egy tárat a lángszóróból. (közelről)
    Nem tudom, számít-e, hogy végig gugoltam.
  • SG
    De írta itt valaki nem régen, hogy elbújva egy sarokba kényelmesen lelövöldözte, ez is egy megoldás, bár nekem ez nem jött be mert mindig észrevett és elért a csápjaival.
  • SG
    Én katanával csépeltem, közbe nyomtam folyamatosan a fortitude varázst
    Azt vettem észre hogy ha oldalról sikerült csapkodni 40 es damagék röpködtek, ha csak szemből találtam el alig 4-8 volt a sérülés. Ja és tartalék bloodpackot vigyél a csatára, mert hamar leveri a gecó az életerőt.
  • TociG
    De nekem a lángszóróra meg se mozdult az élete... pedig lpőttem egy ideig... Vmi testrészét lőtted?? Ahogy észrevettem a csápjaira kell menni és abból kinövő új darabokat gyorsan lehentelni mielőtt felnőnek. Hogy ölted meg help pls Robert:)
  • SRobert
    Én lángszórót használtam. :)
  • TociG
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Katay csajszit hogyan lehet megölni?? elég jó közelharcos vagyok, de nagyon sok élete van és egyszerűen nem bírom megölni. Hogyan lehet lezúzni mikor ilyen masszás, csápos valamivé alakul át? Mi hat rá a legjobban? Vagy csak egy bizonyos pontját kell sebezni? Aki tud segítsen pls!!!
  • Jagi
    Majd a patch. Bár a hirtelen hangulatváltásokat jobban bírom. :D
    Nem tudom képesek e szimulálni ezt. Nehéz a malkávot jól kijátszani, abban az esetben, ha viszonylag normális vagy. :(
  • Jagi
    Azt nem tudtam, hogy Toreador. Sorry.

A Trances museumos sunyulás bejött, kaptam is érte 2xp-t.
    de 1x visszatöltöttem mert, körül akartam nézni a csarnokban.
    Jó, szép. Főleg az a Bazinagyoszaurusz a közepében. A transzparensek is jók, kicsit Júrássik Parkra hajaznak, de nekem tetszett. + fent a vitrinekbe a lények. Az elején a raptortól, ami a falnak volt támasztva besz*rtam(legelőször). Jóóóó!
  • SRobert
    Tényleg én úgy tudom, hogy a papír alapú játékban a malkavitának kell valamilyen pszichés zavarral rendelkeznie (feledés, hisztéria, stb).
    Én némi feledékenységen kívül semmit sem vettem észre. :S

Lehet, hogy az ilyen fajspecifikus gyengeségeket a szokásos Troikás History beállítással lehetett volna előhozni, ami sajna a végleges változatból kimaradt?
  • Sir Quno Jedi
    Kattantaknak kell is !
  • SRobert
    Én többféleképpen játszottam.
    Toreadorral széplélekként mindenkin segítettem, őnzetlenül és inygyé'.
    Malkavitával pedig felváltva. Menő emberektől azt kérdeztem először, hogy mit fizet. A kattantaknak természetesen ingyen segítettem. :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem az XP a lényeg, hanem "lelki béke" ! :DDD Tudod, ha nincs is lelke egy vámpírnak, attól még...

Amúgy meg ha látják/érzik rajtad, hog valóban segíteni akarsz és nem goyrsan megoldani a dolgot önös érdekből, akkor sokkal könnyebben találsz szövetségeseket és könnyebben nyered el a bizalmukat. Kifizetődő "jófiúnak" lenni, ha elég erős vagy hozzá, hogy az lehess ! Nem kell mindig a könnyebb utat választani, mert tudjuk mi annak a vége...

Először persze mindenki megpróbál kihasználni majd, de ésszel és erővel rá lehet őket vezetni, hogy EZ NEM SZÉP DOLOG ! :DDD
  • SRobert
    És miért akartad kibékíteni őket?
    Így legalább egy kis xp-ért te segíthetsz rajta. :)
  • Sir Quno Jedi
    Na megnéztem egy kis visszatöltögetés után, Ash-t nem lehet kibékíteni Isaac-kal (nekem legalábbis nem sikerült), mivel utálja Ash Isaac-ot mint a szart. Isaac meg nem hajlandó segíteni neki a hunter-ekkel kapcsolatban, mivel beszari(vagy bölcs, kink mi tetszik). Ash amúgy érthető, mivel mindent ami fontos volt neki elveszítette, azzal, hogy Isaac "megmentette", hiába a klub, vagy a halhatatlanság. Már nem játszhat, már nem élhet, vámpírként nincs olyan, hogy "jó nyilvánosság".
  • SRobert
    A tiéd már beszélgetett el a tvbemondóval? :DDD
  • Hoz_Hun
    ja Subterfuge nevü dolog is növeli....mindegy sose adtam rá semmit...biztos azért mert...nem sárgítja ki, ha rámegyek.
  • Sir Quno Jedi
    Igen, mivel a subterfuge is ad rá, így lehet 10-es is akár. De az appearance a fontosabb sztem.
  • SRobert
    Igggen! Tévedsz! >:)
  • Hoz_Hun
    6-7 seduction??? azt hittam arra csak az apperance ad, az pedig max 5 lehet, tévedek?
  • Sir Quno Jedi
    Anarch báró, aki torreádor, így van !
  • Sir Quno Jedi
    Romero az én ventrue-mra is begerjedt, igaz 6-7 körüli seduction kellett hozzá, de főleg appearance-ra gyúrtam (sztem. első körben az számít neki, hogy hogyan nézel ki) !
  • Hoz_Hun
    Issac egyébként anarch is....anarch Torreador...:)
  • Jagi
    Perce, hogy nem. A vámpírok azon része, akik nem csipálják a herceget. Ez nem klán függő. Bár a Brujahkat szokták ezzel a jelzővel emlegetni, dehát ők mindenellenesek.
  • Hoz_Hun
    Még egy kérdés magas seductionos játékosoktól: VV-vel lehet valami romantikázást megjátszani (megdugni, vagy valami...nah nem köntörfalazok :D)?!?
  • Hoz_Hun
    Én a Brujah csajommal kb 2-3 seduction skillel simán megfektettem Jenetett. Egyébként ha felmész hozzá dumálni, tényleg mindegy mit mondasz nekki akkor is az ágyban köttök ki :).

Viszont Romero, nem akarta meghuzni a karakteremet. Be se jött az opció.
    Azt csak Torreador csajjal lehet, vagy mi?
  • Hoz_Hun
    Issac Torreador.
    Anarch az nem vámpír klán, legalábbis nem vérvonal. :)
  • Zsoldos
    Enis elkezdtem malkaviannal, torreador uncsi. Mar csak a dumak miatt is megeri :)
  • Jagi
    Hát a herceg aszonta, hogy anarch.