6370
Vampire - Bloodlines
-
#3489 Ott speciális memokezelés v. ilyesmi. Most mincs előttem. -
#3488 Xp-nél sajátgép - tulajdonságok. -
#3487 Nekem 256 MB monjuk nem is megy a legjobban -
#3486 Hol lehet megnézni? -
#3485 Na, aztatat még nem néztem, mekkora a pagefile. -
#3484 Én most 1.5GB RAM és 3GB PAGEFILE-lal nyomom, így jó. -
#3483 A gammához amúgy ajánlott az 1.3x GB PAGEFILE, ezt maguk írják a requirementsben ! -
#3482 Ezeket az ellenre értettem. -
#3481 a mapot. Aztán alt felveszted a cuccokat, de közben rá jössz, hogy a mapot vissza kéne rakni, tehát tab... és láss csodát: asztal + anyázás.
Ezzel csak annyi, hogy készítőink nem figyelnek ilyesmire -
#3480 Igen, néha én is CS reflexekkel megyek FP nézetbén oszt csodálozom, hogy mér' nem fexik le a csávó.
+ a Diablos dolog:
Nyomsz egy spacét az alt helyett bezárja -
#3479 És azt tudjátok, hogy az egérmutató érzékeli azt, ami a game ablak alatt van? (link, programindító, bármi)
Én rengetegszer jártam úgy, hogy vagy bunyóztam, vagy az inventoryban ráböktem valamire és kilépett a programból (5 perc tekerés), majd utána alt+tabbal vissza (3 perc tekerés).
Na azért ez sem a programozás csúcsa. :D -
#3478 Tudom, rossz megszokas battlefieldbol meg cs-bol :) de akkor is... -
#3477 ha 1x megnyomod úgy marad, sőt ha hackelsz ctrl+c-t is egyszer és csinálja. -
#3476 Az a baj, hogy minden hibaja ellenere lebilincselo a jatek, de amikor egy kuldetes nem sikerul, akkor erosen gondolkozom, hogy van-e idom most arra az 50 percre mig eljutok oda ahol voltam, es csak a 'zonazasokat' vettem szamba... 2 ora jatek utan .5G ramnal mar kimaxolta a pagefilet is, ami meg idegesitobb, hogy a KIBASZOTT CTRL+ESC-t nem tiltottak le, eddig kb. 20 alkalommal sikerult menu helyett - gugolas miatt - start menut lehivnom, ami olyan 5 perc toltogetes. -
#3475 Időigényes, viszont tényleg műxik! :)
Viszont azt lehet, hogy a patch ki fogja "lőni". -
#3474 Van, aki tud 3D motort programozni, van, aki nem. :)
Számomra emlékezetes, hogy egyesek mit tudtak kihozni pl a quake3 motorból... -
#3473 Aki meg nagyon nem akar csalni az használhat bugot is....A karaktergenerálásnál osszuk szét a pontokat,lépjünk vissza a klánválasztáshoz,válasszuk ki ugyanazt a klánt megint osszuk szét a pontokat stb....:)
Gyakorlatilag lehet fullos emberrel kezdeni akinek ahhoz van kedve de nemakar konzolos cheatkódot használni...:) -
#3472 Hát amíg a HL2 szebb grafival nagyobb terekkel 384 mega SD rammal faszán fut addig egy ugyanazt a motort használó,rondább, kisebb tereket megjelenítő játék ne szagasson már iulyen elvetemült módon és ne teljen már 5 percbe az hogy pár óra játék után kilépek a windowsba...:) -
#3471 Ja, azt tudjátok ugye, hogy van a parancsok között egy olyan, hogy giftxp? :D
Ez azoknak ajánlott, akik olyanok mint én, hogy minden karakterrel szeretnek belekóstolni a játékba, de annyi idejük azért nincs, hogy "izzadósan" tolják végig ezerszer.
Na meg a kevésbé erős idegzetű, csalásra hajlamos egyének is használhatják persze. :) -
#3470 Más játéknál nincs gondom.
A bloodlines viszont egy idő múlva telerakja adatokkal a memóriát.
(Benne van az összes addigi pályamap)
Próbáld ki, hogy a vége felé járó karakterrel váltasz alt-tabbal más programra, hogy mit művel. :S
Teker órákig a barom.
De az is lehet, hogy 1,5 gigára optimalizálták. :D -
#3469 Én azért vettem anno thermaltake hűtőket a RAMjaimra, merthogy melegedtek. De most leszedtem őket, így is oké. -
#3468 Gépen jól lehet vele játszani, másképp meg sajna nem volt alkalmam, de sztem alkalmas lennék rá. :) -
#3467 Egy ideig nekem is, de 2 óra játék után már érdekeseket produkál. :) -
#3466 Kösz, de megtörtént! :)
Csak nagyon vigyázni kell vele!
Ha nem az utcára dobatom ki magam (sm_hud_1), akkor kidobb kíndózba, más esetben pedig előfordult, hogy eltűntek a tárgyaim, vagy lenullázta a skilljeimet. :D -
#3465 Igen, a béta tényleg túlzás, ez inkább pre-alfa.
Azért 2004 végén ennyiszer beszorulni tereptárgyak közé úgy, hogy csak a reload segít, több, mint pofátlanság.
A csónakos pedig konkrétan amatőr...
Az lehet a gáz, hogy ez az első 3D motoros játékuk. -
haxoror #3464 Ha beszorulsz használj valami pályacheatet mint a csónaknál -
#3463 Én tegnap pakoltam be 1.5GB RAM-ot hozzá és nekem csodásan futik ! -
#3462 Akárcsk én, de akkor is nehéz. Bár nyilván könnyebb. -
#3461 Elvileg fog. Komoly optimalizálás lesz benne (állítólag). Amúgy meglehetős pofátlanság volt így kiadni a game-t, pláne, hogy sírtak a Troikáék, hogy: "Már rég készen van, csak a Half Life 2-őt várjuk", ahhoz képest tényleg szinte béta verzió szinten van a dolog.(Jó, kicsit túloztam azért.) Rengeteg bug, hihetetlen lag és csapnivaló memóriakezelés, hogy a csónakos hibáról már ne is ejtsünk szót (az már tényleg egyszerűen pofátlanság). Ajánlom, hogy csipkedjék magukat azzal a peccsel, mert ez így tényleg szar. -
#3460 Ejnye-ejnye, hogy a mi kis Jenynk mire nem képes a vendékmarasztalásért? :D
Amúgy meg tudtad volna őket menteni? Megjelentek a kék sorok?
Ugyanis nekem csak akkor megy tovább úgy, hogy kirak az utcára.
Ha bármelyik énjét lelövetem, akkor "bedöglik a lift". -
haxoror #3459 Én J-t választottam és nem fagyott ki és a lift is okés volt. Amikor viszont később visszajötem (mivel a liften kívül ugye nincs más kivezető út) simán beszorultam J hálószobájába. Bár ha jobban belegondolok ez nem is olyan rossz :D
-
#3458 Jogos...
Kérdés, hogy a patch ezen változtatni fog-e. -
#3457 Naccerű. :)
A párbeszéd után (t, vagy j) én különben arra gyanakszom, hogy magas meggyőző erőm ellenére nem megmentem mindkét énjét, hanem j-t választom és ettől kiakad a game. (Első végigjátszáskor megmentettem őket, most mást is ki akarok próbálni, hehehe :) -
haxoror #3456 Az a lift már nekem is problémás volt néha és a downtowni heavenembe is párszor a szellőzőaknában kellet felkúsznom mert az is bugos néha -
#3455 Mondjuk lehet az lesz, hogy utolso save megtart es addig letorlom mert idegesit ez a kurva sok bug, meg az hogy egy 3200+ bartonon 1G rammal 15-20 masodperceket tolt helyszinek kozt, egy 200-as SATA vinyorol, mikor maga az XP 7 mp alatt all fel... -
#3454 Sajna nem tudom. :S
Én sem telepítettem újra.
Mondjuk viszonylag kevésszer vág ki.
Az, hogy a tereza és dzsenett (hehehe) vita után most nem enged le a lift, az nem tudom, hogy általános bug, vagy ezért van-e. -
#3453 Vajon az eleg, hogy a regi registrybol atveszem a bejegyzeseket? :) -
#3452 Igazad van nem raktam ujra, mivel nem tartottam meg a CD2 Isojat :D -
#3451 A játékot is újrainstalltad? Mert akkor ilyen aranyos, ha a játék nincs újra felrakva.
Amúgy 1G-vel is sz*rul fut szegény. :) -
#3450 Kocsog jatek ez a Vampires... ujraraktam az XPt, a 2x256 mega helyett bepattintottam 2x512 Kingston ramot, aktivaltam, felraktam az SP1-et, dx9-et, meg minden szart, jatszottam masfel ora battlefieldet, ezek utan mondom megnezem mit muvel a Vamp 1g-vel. Igazabol nem lepodtem meg rajta, hogy 3 perc jatek utan desktopra dobott lol... mondom a HL2-t is kiprobalom, hatha valamit elbasztam... nem :D Avval is jatszottam egy jo orat, csodasan futott. Mi lehet a baj, sok a memori neki mar vagy mi a rak? :))) Egyebkent most hogy ujratoltam a gepet, nem recseg a hang menuben toltes mentes alatt sem, de jatszani nem tudok vele :))))))))