6370
Vampire - Bloodlines
  • Jagi
    Ott speciális memokezelés v. ilyesmi. Most mincs előttem.
  • Jagi
    Xp-nél sajátgép - tulajdonságok.
  • Jagi
    Nekem 256 MB monjuk nem is megy a legjobban
  • Voltan
    Hol lehet megnézni?
  • SRobert
    Na, aztatat még nem néztem, mekkora a pagefile.
  • Sir Quno Jedi
    Én most 1.5GB RAM és 3GB PAGEFILE-lal nyomom, így jó.
  • Sir Quno Jedi
    A gammához amúgy ajánlott az 1.3x GB PAGEFILE, ezt maguk írják a requirementsben !
  • Jagi
    Ezeket az ellenre értettem.
  • Jagi
    a mapot. Aztán alt felveszted a cuccokat, de közben rá jössz, hogy a mapot vissza kéne rakni, tehát tab... és láss csodát: asztal + anyázás.

Ezzel csak annyi, hogy készítőink nem figyelnek ilyesmire
  • Jagi
    Igen, néha én is CS reflexekkel megyek FP nézetbén oszt csodálozom, hogy mér' nem fexik le a csávó.
    + a Diablos dolog:
    Nyomsz egy spacét az alt helyett bezárja
  • SRobert
    És azt tudjátok, hogy az egérmutató érzékeli azt, ami a game ablak alatt van? (link, programindító, bármi)

Én rengetegszer jártam úgy, hogy vagy bunyóztam, vagy az inventoryban ráböktem valamire és kilépett a programból (5 perc tekerés), majd utána alt+tabbal vissza (3 perc tekerés).

Na azért ez sem a programozás csúcsa. :D
  • Me0w
    Tudom, rossz megszokas battlefieldbol meg cs-bol :) de akkor is...
  • Jagi
    ha 1x megnyomod úgy marad, sőt ha hackelsz ctrl+c-t is egyszer és csinálja.
  • Me0w
    Az a baj, hogy minden hibaja ellenere lebilincselo a jatek, de amikor egy kuldetes nem sikerul, akkor erosen gondolkozom, hogy van-e idom most arra az 50 percre mig eljutok oda ahol voltam, es csak a 'zonazasokat' vettem szamba... 2 ora jatek utan .5G ramnal mar kimaxolta a pagefilet is, ami meg idegesitobb, hogy a KIBASZOTT CTRL+ESC-t nem tiltottak le, eddig kb. 20 alkalommal sikerult menu helyett - gugolas miatt - start menut lehivnom, ami olyan 5 perc toltogetes.
  • SRobert
    Időigényes, viszont tényleg műxik! :)
    Viszont azt lehet, hogy a patch ki fogja "lőni".
  • SRobert
    Van, aki tud 3D motort programozni, van, aki nem. :)

Számomra emlékezetes, hogy egyesek mit tudtak kihozni pl a quake3 motorból...
  • Skynet
    Aki meg nagyon nem akar csalni az használhat bugot is....A karaktergenerálásnál osszuk szét a pontokat,lépjünk vissza a klánválasztáshoz,válasszuk ki ugyanazt a klánt megint osszuk szét a pontokat stb....:)
    Gyakorlatilag lehet fullos emberrel kezdeni akinek ahhoz van kedve de nemakar konzolos cheatkódot használni...:)
  • Skynet
    Hát amíg a HL2 szebb grafival nagyobb terekkel 384 mega SD rammal faszán fut addig egy ugyanazt a motort használó,rondább, kisebb tereket megjelenítő játék ne szagasson már iulyen elvetemült módon és ne teljen már 5 percbe az hogy pár óra játék után kilépek a windowsba...:)
  • SRobert
    Ja, azt tudjátok ugye, hogy van a parancsok között egy olyan, hogy giftxp? :D

Ez azoknak ajánlott, akik olyanok mint én, hogy minden karakterrel szeretnek belekóstolni a játékba, de annyi idejük azért nincs, hogy "izzadósan" tolják végig ezerszer.

Na meg a kevésbé erős idegzetű, csalásra hajlamos egyének is használhatják persze. :)
  • SRobert
    Más játéknál nincs gondom.
    A bloodlines viszont egy idő múlva telerakja adatokkal a memóriát.
    (Benne van az összes addigi pályamap)

Próbáld ki, hogy a vége felé járó karakterrel váltasz alt-tabbal más programra, hogy mit művel. :S

Teker órákig a barom.

De az is lehet, hogy 1,5 gigára optimalizálták. :D
  • Sir Quno Jedi
    Én azért vettem anno thermaltake hűtőket a RAMjaimra, merthogy melegedtek. De most leszedtem őket, így is oké.
  • SRobert
    Gépen jól lehet vele játszani, másképp meg sajna nem volt alkalmam, de sztem alkalmas lennék rá. :)
  • SRobert
    Egy ideig nekem is, de 2 óra játék után már érdekeseket produkál. :)
  • SRobert
    Kösz, de megtörtént! :)

Csak nagyon vigyázni kell vele!
    Ha nem az utcára dobatom ki magam (sm_hud_1), akkor kidobb kíndózba, más esetben pedig előfordult, hogy eltűntek a tárgyaim, vagy lenullázta a skilljeimet. :D
  • SRobert
    Igen, a béta tényleg túlzás, ez inkább pre-alfa.

Azért 2004 végén ennyiszer beszorulni tereptárgyak közé úgy, hogy csak a reload segít, több, mint pofátlanság.
    A csónakos pedig konkrétan amatőr...

Az lehet a gáz, hogy ez az első 3D motoros játékuk.
  • haxoror
    Ha beszorulsz használj valami pályacheatet mint a csónaknál
  • Sir Quno Jedi
    Én tegnap pakoltam be 1.5GB RAM-ot hozzá és nekem csodásan futik !
  • Jagi
    Akárcsk én, de akkor is nehéz. Bár nyilván könnyebb.
  • Voltan
    Elvileg fog. Komoly optimalizálás lesz benne (állítólag). Amúgy meglehetős pofátlanság volt így kiadni a game-t, pláne, hogy sírtak a Troikáék, hogy: "Már rég készen van, csak a Half Life 2-őt várjuk", ahhoz képest tényleg szinte béta verzió szinten van a dolog.(Jó, kicsit túloztam azért.) Rengeteg bug, hihetetlen lag és csapnivaló memóriakezelés, hogy a csónakos hibáról már ne is ejtsünk szót (az már tényleg egyszerűen pofátlanság). Ajánlom, hogy csipkedjék magukat azzal a peccsel, mert ez így tényleg szar.
  • SRobert
    Ejnye-ejnye, hogy a mi kis Jenynk mire nem képes a vendékmarasztalásért? :D

Amúgy meg tudtad volna őket menteni? Megjelentek a kék sorok?
    Ugyanis nekem csak akkor megy tovább úgy, hogy kirak az utcára.
    Ha bármelyik énjét lelövetem, akkor "bedöglik a lift".
  • haxoror
    Én J-t választottam és nem fagyott ki és a lift is okés volt. Amikor viszont később visszajötem (mivel a liften kívül ugye nincs más kivezető út) simán beszorultam J hálószobájába. Bár ha jobban belegondolok ez nem is olyan rossz :D
  • SRobert
    Jogos...
    Kérdés, hogy a patch ezen változtatni fog-e.
  • SRobert
    Naccerű. :)

A párbeszéd után (t, vagy j) én különben arra gyanakszom, hogy magas meggyőző erőm ellenére nem megmentem mindkét énjét, hanem j-t választom és ettől kiakad a game. (Első végigjátszáskor megmentettem őket, most mást is ki akarok próbálni, hehehe :)
  • haxoror
    Az a lift már nekem is problémás volt néha és a downtowni heavenembe is párszor a szellőzőaknában kellet felkúsznom mert az is bugos néha
  • Me0w
    Mondjuk lehet az lesz, hogy utolso save megtart es addig letorlom mert idegesit ez a kurva sok bug, meg az hogy egy 3200+ bartonon 1G rammal 15-20 masodperceket tolt helyszinek kozt, egy 200-as SATA vinyorol, mikor maga az XP 7 mp alatt all fel...
  • SRobert
    Sajna nem tudom. :S
    Én sem telepítettem újra.
    Mondjuk viszonylag kevésszer vág ki.

Az, hogy a tereza és dzsenett (hehehe) vita után most nem enged le a lift, az nem tudom, hogy általános bug, vagy ezért van-e.
  • Me0w
    Vajon az eleg, hogy a regi registrybol atveszem a bejegyzeseket? :)
  • Me0w
    Igazad van nem raktam ujra, mivel nem tartottam meg a CD2 Isojat :D
  • SRobert
    A játékot is újrainstalltad? Mert akkor ilyen aranyos, ha a játék nincs újra felrakva.
    Amúgy 1G-vel is sz*rul fut szegény. :)
  • Me0w
    Kocsog jatek ez a Vampires... ujraraktam az XPt, a 2x256 mega helyett bepattintottam 2x512 Kingston ramot, aktivaltam, felraktam az SP1-et, dx9-et, meg minden szart, jatszottam masfel ora battlefieldet, ezek utan mondom megnezem mit muvel a Vamp 1g-vel. Igazabol nem lepodtem meg rajta, hogy 3 perc jatek utan desktopra dobott lol... mondom a HL2-t is kiprobalom, hatha valamit elbasztam... nem :D Avval is jatszottam egy jo orat, csodasan futott. Mi lehet a baj, sok a memori neki mar vagy mi a rak? :))) Egyebkent most hogy ujratoltam a gepet, nem recseg a hang menuben toltes mentes alatt sem, de jatszani nem tudok vele :))))))))