6370
Vampire - Bloodlines
  • Zsoldos
    A 3dsky-t nem biztos, hogy celszeru kikapcsolni.
    Az autosavet tenyleg jo kinyomni a ragdoll collide viszont 0 -ra, ha gyorsitani akarsz.

A smooth nemtom min finomit, a dist-es nem a latotavolsag? Mert akkor azt sem feltetlen jo otlet levenni.
  • haxoror
    Ezekhez a küldikhez pont nem kell de ha alaposan körbenézel akkor amúgy is megtalálhatsz minden tárgyat (mert csak arra jó hogy kék particle effektet ad az elszórt cuccokra)
    Csak azok a discipline-jeid lehetnek amivel elkezded a gamet.
  • Jagi
    jobban fut a game tőle, vagy a vas pörög jobban?
  • Voltan
    A CFG könyvtárban érdemes csinálni egy autoexec.cfg file-t a következő tartalommal:
    r_3dsky "0"
    autosave_on "0"
    cl_smooth "0"
    bindtoggle "F6" cl_showfps 2
    cl_ragdoll_collide "1"

Illetve a config.cfg fileban meg lehet változtatni:
    dsp_dist_max "1440.0" bejegyzést dsp_dist_max "440.0" -ra.

Némi teljesítménynövekedés várható. Egyébként az utóbbi önmagában is ér valamit.
  • EnDeR
    Hehe! Lazával jó barátok vagyunk, és csak szivat!

Néhány új kérdés, mert úgy látom ti szerettek válaszolni, és tudtok is, és ezt köszönöm!

Ha az investigate-t felnyomom, akkor több dolgot fogok észrevenni, és esetleg eddig megoldhatatlannak tünö questeket is meg tudok csinálni?

Mondjuk pl. a Oceans House Ghost relytéjt, vagy a hollywoodi Forgatókönyv iró eddig elég monoton problémáját, esetleg a szintén hollywoodi, a hercegtől e-mailban kapott vendéglős küldit?

További kérdéseim, hogy hogyan tudok más discipline-t tanulni, mármint az RPG-ben tudok másikat tanulni, csak többe kerül. Itt ez hogy megy, mert NPC-ktől nem igazán látok olyan lehetőséget hogy tudjak tanulni.

És egy utcsó kérdés: mennyi van még hátra a játékból, ha most jön a Govanni házba való behatolás?

Előre is köszi!
  • Jagi
    Késsel meg nyomormosással! Itt a 6 Xp volt a lényeg. Eddig ez a legnagyobb amit egyben kaptam
  • haxoror
    Azt az UFOt ki lehet békíteni?
  • Voltan
    A Tzimisce-t meg lehet békíteni???? Hogy?
  • haxoror
    Jaj ne má' lécci!

...

Gyere csak közelebb súgok egy titkot a füledbe...
  • Jagi
    Ezt minden karival meg lehet csinálni? A tzimise-ért is 6-ot lehet kapni.
  • Jagi
    Hmmm... kiszabadítod az őrületed?
  • Sir Quno Jedi
    Az mondjuk poén, hogy Chinatownban a két vénséges bérgyilkost össze lehet békíteni, mindjárt 6XP-ért !!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Meg még mit nem !!! Punyi torreádorok ! Amit szabad JUPITERNEK, nem szabad azt kisökörnek ! :DDD
  • haxoror
    sikat és = sokat ér
  • SRobert
    Igen, vannak itt szépségek! :)

Malkavitával végig lehet csinálni a végén a templomos részt egyetlen lövés, vagy ártó spell nélkül. :)
  • haxoror
    Banshee fórumon többen is írták hogy a torreador is kaphatna a patchben presence dialóg opciókat mert a seduction jópofa de szórakozáson túl nem sikat és. Ja, és kaphatnának olyan erőt mint a domination ellenség átállítósa.
  • SRobert
    Viszont a fenyegetés mintha nem lenne kihasználva a játék vége felé. :(
  • Sir Quno Jedi
    A domination-t kimaxoltam, így azért öröm küzdeni. Egy katanás, egy gépfegyveres fickó possession-ra, máris irtják a többieket és az életük árán is megvédenek minket, a többiekre suicie, mass suicide, aki maradt trance-be tenni és lehet vacsorázni belőlük ! Khmmm. Amúgy meg a possession alatt lévő karikat is lehet fogyasztani ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy Chinatown-ban a 8-as seduction sem elég a Red Dragonban álomásozó kiscsajhoz, vazeg !

De 8-as persusion már elég a legtöbb beszélgetés bekés megoldásához, sőt akár egyszerre több abszolúte független dialógusszál is adódik csak ebből ! Azaz több kék választás is van 1x-re a képernyőn már alapban olykor.
  • Sir Quno Jedi
    Ja az fontos. Kipróbáltam torreádorral is az elején már 6-os sedcution-nel mentem Theresa/Jeanette-hez. No így azért, másképpen alakult a beszélgetés, egy kicsit. De még az elején a parti banda főnökét is a nyuszikánkká avanzsálhatjuk egy kis farbedobással ! :DDD
  • haxoror
    "és jól benyaltam magam..."

folytasd, figyelek
  • Jagi
    Ja, de a tzimiseket jobban utálják! :DD Ez vígasztal.
    ÉÉÉs, a #3544-ban is elírtam, tremere-t vagy valami hasonlót írtam bele SRY!
  • Sir Quno Jedi
    Az én ventrue-mal is jóba került, mert magas volt a seduction (is) és jól benyaltam magam. DE azért szerelmes emileket nem küldözgetett, mert mégsenem ugye !
  • haxoror
    Mert VV torreador és a tremeréket amúgy is utálja a többi klán. Talán még az appearance is számít de sztem csak a torreadorokkal haverkodik...
  • Sir Quno Jedi
    Mert minden klánnal és appearance/subterfuge/seduction értékkel mást tudsz elérni nála. Hiába a jószándék, az nem elég ám !
  • Jagi
    A tremere kiccsajjal meg csak flegmázik, hogy ne hivjam VV-ek.
    Hogy lehet? Én a VV féle bótot próbáltam, nem jött össze
  • Sir Quno Jedi
    Mert az csak egy pénzváltógépecske, aprót ad semmi több.
  • SRobert
    Ennél a résznél éppen "bájolgott". :)

Toreadorral voltam. Mire hazaértem, a gépem tele volt szerelmes emilekkel. :)

A malkavitámat már nem vírta ennyire, főleg, hogy az nem hajlandó VV-nek szólítani. Ha jól emléxem, a malkavita legkedvesebb megszólítása VV felé: Speaking Doll. :D

A peepshow pénzautomatáját pedig ki lehet fosztani.

• haxoror
    Gondolom a szokásos Hmm... Hmm... szövegét mondja :D
  • haxoror
    A SinBin-ben ki lehet fosztani de lockpick kell hozzá
  • Jagi
    Nekem a pénzautómata kifosztása hiányzott. Ahackelést lehetett volna használni rá!
  • Jagi
    Mit mond? Szeretem a csajt, csak olyan lekezelő.
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, most hogy több a RAM az segített ugye. De a legújabb Catalyst-ot is felraktem és a gamma megtáltosodott. 1280*1024-ben már teljesen játszható egy R9600Pro-n ! Na jó néha szaggat baromira nagyobb hirigeknél,de amúgy kalandjátéknak elmegy.
  • SRobert
    Szerintetek nem kellett volna ebbe a játékba néhány ruhabolt?
    Nekem hiányzott.

Nektek vannak jól sikerült portréitok? :)
  • SRobert
    Egy sokat mondó arckifejezés:

• SRobert
    Értem én, de neki más volt a motivációja. :)

A rövid történet:
    Mitnick a Cyberkalóz
  • haxoror
    Azt akartam mondani hogy sztem a legnagyobb tudásúak nem reklámozzák magukat sitefeltöréssel meg a nickjük otthagyásával mindenhol hanem úgy utalják a pénzt vagy lopják az adatot hogy a károsult észre sem veszi egy ideig és mire gyanakodni kezdene már semmi nyom sincs :)
  • SRobert
    Az a hacker, akiről nem tudni, az legfeljebb otthon, a saját gépeit hackeli. :D
  • haxoror
    Azért annyira nem jó mert végül elkapták, az igazán profiknak még a létezéséről sem tudni :)
  • Hoz_Hun
    Akkor ez a faszi már tudhat valamit...