6370
Vampire - Bloodlines
-
Zsoldos #3609 A 3dsky-t nem biztos, hogy celszeru kikapcsolni.
Az autosavet tenyleg jo kinyomni a ragdoll collide viszont 0 -ra, ha gyorsitani akarsz.
A smooth nemtom min finomit, a dist-es nem a latotavolsag? Mert akkor azt sem feltetlen jo otlet levenni. -
haxoror #3608 Ezekhez a küldikhez pont nem kell de ha alaposan körbenézel akkor amúgy is megtalálhatsz minden tárgyat (mert csak arra jó hogy kék particle effektet ad az elszórt cuccokra)
Csak azok a discipline-jeid lehetnek amivel elkezded a gamet. -
#3607 jobban fut a game tőle, vagy a vas pörög jobban? -
#3606 A CFG könyvtárban érdemes csinálni egy autoexec.cfg file-t a következő tartalommal:
r_3dsky "0"
autosave_on "0"
cl_smooth "0"
bindtoggle "F6" cl_showfps 2
cl_ragdoll_collide "1"
Illetve a config.cfg fileban meg lehet változtatni:
dsp_dist_max "1440.0" bejegyzést dsp_dist_max "440.0" -ra.
Némi teljesítménynövekedés várható. Egyébként az utóbbi önmagában is ér valamit. -
EnDeR #3605 Hehe! Lazával jó barátok vagyunk, és csak szivat!
Néhány új kérdés, mert úgy látom ti szerettek válaszolni, és tudtok is, és ezt köszönöm!
Ha az investigate-t felnyomom, akkor több dolgot fogok észrevenni, és esetleg eddig megoldhatatlannak tünö questeket is meg tudok csinálni?
Mondjuk pl. a Oceans House Ghost relytéjt, vagy a hollywoodi Forgatókönyv iró eddig elég monoton problémáját, esetleg a szintén hollywoodi, a hercegtől e-mailban kapott vendéglős küldit?
További kérdéseim, hogy hogyan tudok más discipline-t tanulni, mármint az RPG-ben tudok másikat tanulni, csak többe kerül. Itt ez hogy megy, mert NPC-ktől nem igazán látok olyan lehetőséget hogy tudjak tanulni.
És egy utcsó kérdés: mennyi van még hátra a játékból, ha most jön a Govanni házba való behatolás?
Előre is köszi! -
#3604 Késsel meg nyomormosással! Itt a 6 Xp volt a lényeg. Eddig ez a legnagyobb amit egyben kaptam -
haxoror #3603 Azt az UFOt ki lehet békíteni? -
#3602 A Tzimisce-t meg lehet békíteni???? Hogy? -
haxoror #3601 Jaj ne má' lécci!
...
Gyere csak közelebb súgok egy titkot a füledbe... -
#3600 Ezt minden karival meg lehet csinálni? A tzimise-ért is 6-ot lehet kapni. -
#3599 Hmmm... kiszabadítod az őrületed? -
#3598 Az mondjuk poén, hogy Chinatownban a két vénséges bérgyilkost össze lehet békíteni, mindjárt 6XP-ért !!! :DDD -
#3597 Meg még mit nem !!! Punyi torreádorok ! Amit szabad JUPITERNEK, nem szabad azt kisökörnek ! :DDD -
haxoror #3596 sikat és = sokat ér -
#3595 Igen, vannak itt szépségek! :)
Malkavitával végig lehet csinálni a végén a templomos részt egyetlen lövés, vagy ártó spell nélkül. :) -
haxoror #3594 Banshee fórumon többen is írták hogy a torreador is kaphatna a patchben presence dialóg opciókat mert a seduction jópofa de szórakozáson túl nem sikat és. Ja, és kaphatnának olyan erőt mint a domination ellenség átállítósa. -
#3593 Viszont a fenyegetés mintha nem lenne kihasználva a játék vége felé. :( -
#3592 A domination-t kimaxoltam, így azért öröm küzdeni. Egy katanás, egy gépfegyveres fickó possession-ra, máris irtják a többieket és az életük árán is megvédenek minket, a többiekre suicie, mass suicide, aki maradt trance-be tenni és lehet vacsorázni belőlük ! Khmmm. Amúgy meg a possession alatt lévő karikat is lehet fogyasztani ! :DDD -
#3591 Amúgy Chinatown-ban a 8-as seduction sem elég a Red Dragonban álomásozó kiscsajhoz, vazeg !
De 8-as persusion már elég a legtöbb beszélgetés bekés megoldásához, sőt akár egyszerre több abszolúte független dialógusszál is adódik csak ebből ! Azaz több kék választás is van 1x-re a képernyőn már alapban olykor. -
#3590 Ja az fontos. Kipróbáltam torreádorral is az elején már 6-os sedcution-nel mentem Theresa/Jeanette-hez. No így azért, másképpen alakult a beszélgetés, egy kicsit. De még az elején a parti banda főnökét is a nyuszikánkká avanzsálhatjuk egy kis farbedobással ! :DDD -
haxoror #3589 "és jól benyaltam magam..."
folytasd, figyelek -
#3588 Ja, de a tzimiseket jobban utálják! :DD Ez vígasztal.
ÉÉÉs, a #3544-ban is elírtam, tremere-t vagy valami hasonlót írtam bele SRY! -
#3587 Az én ventrue-mal is jóba került, mert magas volt a seduction (is) és jól benyaltam magam. DE azért szerelmes emileket nem küldözgetett, mert mégsenem ugye ! -
haxoror #3586 Mert VV torreador és a tremeréket amúgy is utálja a többi klán. Talán még az appearance is számít de sztem csak a torreadorokkal haverkodik... -
#3585 Mert minden klánnal és appearance/subterfuge/seduction értékkel mást tudsz elérni nála. Hiába a jószándék, az nem elég ám ! -
#3584 A tremere kiccsajjal meg csak flegmázik, hogy ne hivjam VV-ek.
Hogy lehet? Én a VV féle bótot próbáltam, nem jött össze -
#3583 Mert az csak egy pénzváltógépecske, aprót ad semmi több. -
#3582 Ennél a résznél éppen "bájolgott". :)
Toreadorral voltam. Mire hazaértem, a gépem tele volt szerelmes emilekkel. :)
A malkavitámat már nem vírta ennyire, főleg, hogy az nem hajlandó VV-nek szólítani. Ha jól emléxem, a malkavita legkedvesebb megszólítása VV felé: Speaking Doll. :D
A peepshow pénzautomatáját pedig ki lehet fosztani.
-
haxoror #3581 Gondolom a szokásos Hmm... Hmm... szövegét mondja :D -
haxoror #3580 A SinBin-ben ki lehet fosztani de lockpick kell hozzá -
#3579 Nekem a pénzautómata kifosztása hiányzott. Ahackelést lehetett volna használni rá! -
#3578 Mit mond? Szeretem a csajt, csak olyan lekezelő. -
#3577 Nnna, most hogy több a RAM az segített ugye. De a legújabb Catalyst-ot is felraktem és a gamma megtáltosodott. 1280*1024-ben már teljesen játszható egy R9600Pro-n ! Na jó néha szaggat baromira nagyobb hirigeknél,de amúgy kalandjátéknak elmegy. -
#3576 Szerintetek nem kellett volna ebbe a játékba néhány ruhabolt?
Nekem hiányzott.
Nektek vannak jól sikerült portréitok? :) -
#3575 Egy sokat mondó arckifejezés:
-
#3574 Értem én, de neki más volt a motivációja. :)
A rövid történet:
Mitnick a Cyberkalóz -
haxoror #3573 Azt akartam mondani hogy sztem a legnagyobb tudásúak nem reklámozzák magukat sitefeltöréssel meg a nickjük otthagyásával mindenhol hanem úgy utalják a pénzt vagy lopják az adatot hogy a károsult észre sem veszi egy ideig és mire gyanakodni kezdene már semmi nyom sincs :) -
#3572 Az a hacker, akiről nem tudni, az legfeljebb otthon, a saját gépeit hackeli. :D -
haxoror #3571 Azért annyira nem jó mert végül elkapták, az igazán profiknak még a létezéséről sem tudni :) -
Hoz_Hun #3570 Akkor ez a faszi már tudhat valamit...