Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malkávoknak is van, bár a game-ba nem láttam leírva (vagy nem figyeltem), de tény hogy van nekik
Na szó szerint ez van leírva a Ventrue karakterlapra az elõnyhöz:
"Advantages: Can utilize Dominate in dialogue, accepted into Kindred society more easily."

Nekem megvan eredetiben a game és a leírásban külön ki van emelve, hogy a Ventrue képes egyedül a dialógusokban dominanciát használni.
Hogy a Malkavianok mit használnak azt nem tudom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Érdekes, a Malkáviaiaknak is van párbeszédben ilyen "õröltség" vagy mi a fene, pirossal jelölve, és vérbe kerül...
Tuti a Domination párbeszédben csakis és kizárólag Ventrue elõny. Még a karakterlapon is fenn van (viszont patkányból nem nyerünk ki semmi vért).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

THX Tremerénél biztos hogy nem mûködik?

Simán :)
Nekem LA ÖSSZES kurvája "megvolt" ingyé' :D

Az intimidationt ki lehet használni a játékban? Mintha korábban azt írta volna valaki hogy nagyon kevés esetben van lehetõség a használatára. <#fejvakaras>

Mekkora seduction szint kell a csábításhoz?
A csábításak nõ karakter nõi célpontot is tud csábítani?

Sir Quno Jedi
Domination vörös, elõtte vörös pontokkal, hogy hány blood point kell éppen hozzá !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Különbözõ új párbeszédlehetõségeket ad, seduction rózsaszínnel persuation kékkel és intimidation zölddel (a domination a ventruenál nem tudom milyen) ha kiadja a színes sort akkor az automatikusan sikeres is lesz tehát szkilles szöveget választva nem kell félni hogy nem jön össze.
Példa: magas seductionnal ha odamész egy kurvához új lehetõségként ad egy olyan sort rózsaszínnel hogy éppen le vagy égve de azért megdöntenéd... :)

Sir Quno Jedi
A seduction a csánbítás mûvészete, mikor kis édi gyönyörûséges istennõ/isten vagy, akinek a kedvéért mindent megtesznek a punyi halandók.

Az intimidation a megfélemlítés mûvészete, pávöWORD térdre kutya !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

eheheh....kolégák láttak egy csikot, az újságárusok meg azt, hogy hirtelen valaki manifesztálodik a standjuk elõtt. A harmadiknál volt.

Köszi szépen, hálám üldözni fog.

Jagi
:DDDD A seduction és a intimidiation mit csinál? hogyan befolyásol?

Elsõre egy Torreádor csajt indítottam és a seduction vonalat gyúrtam fel maxra meg a lõfegyvereket (ez van most), ha végigvittem a következõ egy Tremere faszi lesz persuationnal és mágia hegyekkel majd azután egy Malkavian lopakodós de nem a szkillel hanem a magickel meg persze ÕRÜLETTEL :DD

Csak úgy érdekességként már downtownra 10.-es volt a seductionom de hollywoodban a kajaszakértõnél ugyan elindult a rózsaszín szöveges rész de mindig megakadt amikor próbáltam továbbvinni. Kár hogy nem volt olyan kérdés hogy Buzi-e vagy? :D

Amiga
Ugorj el a MediaMarktba és vegyél egyet a Gamestarból, ott mindig vannak régebbi számok.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Jagi
Én is azt hiszem. lehet utánrendelni, talán.

Jagi
Egy elsõsnek bõven jó, és sztem az 1. nem volt olyan rossz, egyéblént ha meghallom, én is<#falbav><#ijedt><#violent>
A Vampire 7-ttõl záróvizsgának meg hivás of Tulu

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, a Noveberi számban van benne. ÉN HÜLYE!!! Muszály körülnéznem....

Úgy érted a Gamestar-e havi (Decemberi) száma tartalmazza a BloodRaynt????<#wow1>

Uh jó cuccok, én még nem járok ott. Mivel kevés idõm van játszani, meg el is totyogok játék közben, így lassan haladok.

Sir Quno Jedi
Húzzá már a mókussal vaze ! <#violent><#csodalk>

Jagi
Lehet, hogy az elõtt, de megnézném + utánakérdeznék. A közelmúltban láttam, de sztem a múlt havi lesz mer 3. a van. Bocsi. Hátha találsz még valahol.

Jagi
Kezdem 1 tremere-t. sokkal érdekesebb,mint a brujah.<#eljen>

Abba nem a robbin hood van?

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Jagi
Jó ötlet elsõben, kötelezõ olvasmány: Mókus 1. törvénykönyv

Tényleg:)) Akor alapítsuk meg a "Vampire Grafikát Kedvelõk Pártját"
2006-ban még a választásokon is indulhatunk, és ha bejutunk a parlamentbe, kötelezõvé tesszük minden oktatási intézményben a szerepjátékot mint tananyagot. A tanulók ezentúl kockadobással döntik el hányast kapnak a dolgozatra ill. feleletre. Természetesen a tanár lesz a dungeon master:)))

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Jagi
talán gamestar e havi száma.

Van Helsing kisérlet LOL
Szétröhögtem magam :DD

Na megvan végre a Desert, 12-es tára van és ugyan olyan pontos mint az UZI <#wow1> Az AUG-ot még nem árulják, a snipert már igen de nem fogom megvenni mert az új pisztolyom nagyon bejön :) Majd késõbb találok úgy is
Ha a következõ gamában is lövöldözõst akarok akkor majd a biznisz szkillre is rakok mert a lõszervásárlás pillanatok alat lenulláz :(

A katona is komoly: "Nem! Nem vagyok katona! A Kínai Lég... öööö Gyógynövény Erõknél szolgáltam!" :D
SPOILER:
Kész mázli hogy csak a heavyleatherre volt pénzem mert 5 percel késõbb az összes többi cucc az ölembe pottyant Johnny klubjában (csak arra kell figyelni hogy a felsõ szinten a körbe járó õr közelharcra kell kényszeríteni mert így katanát fog eldobni ha meghal) :)
A charmok meg nem érdekelnek mert nem meele vagyok.

Vagy tud valaki olyan külföldi game forgalmazót aki szálít Magyarországra is?
Az Amazonon a Bloodraynt - átszámítva - kb 900ft meg lehet kapni (a postaköltség önmagában több :)), de õk nem szálítanak gamet Mo-ra.

Tényleg egy kicsit OFF-os kérdés. A BloodRayne-t nem lehet még valahol eredetiben megvenni? Anno nem vettem meg, most meg nem lehet kapni. Természetesen PC-re. (Már 3x végigvittem, szóval ismerem, csak eredetiben kéne, mert nálam az top gamek egyike).

Hát igen, jó nagy barom vagyok, hogy ilyen szar garfikájú játékkal játszok mi. Sülne ki a szemem, hogy igy leadok az igényeimbõl....

Sir Quno Jedi
Hárman, mert Hoz_Hun is ! :DDD

Na akkor már ketten vagyunk szemellenzõsek+fanatikzok !

Sir Quno Jedi
Ja, de volt itt pár kecsege akik szerint ez húdeszar, meg gagyi, meg mittomén, na azok aztán játsszanak 20 éves tetrist és abba kössenek bele ! :DDD

Ki mondta, hogy szar a grafika?!?
Az mivel játszik...DVD filmekkel. Szerintem az egyik legszebb grafika a piacon. nem übereli a nagy neveket, de élvonalban van. Akinek ez szar grafika, annak vagy szar is a gépe, vagy ugy el van szálva valami másik játéktol, hogy szemellenzõs lett.
Az vessen magára,...de valami jó nehezet.

Sir Quno Jedi
Éna sszomndom nézze meg valaki jó kártyán, TFT-n, 1280*1024-en mindent bekapcsolva mondjuk VV-t közelrõl és UTÁNA mondja, hogy szar a grafika ! Na mert akkor legalább tudom, hogy hazudik !

Me0w
De, ki lehet, csak a dolgozoszoba fiokjabaol kell a kulcs.

Together we'll fly someday...

Nekem tetszett a grafika és még a védelmére is keltem, de megkaptam érte a szemellenzõs+fanatikus bilogot. Hogy nézek majd ezentúl a tükörbe? Mit mondok majdan megszületendõ gyermekeimnek?? Miért mérted rám ezt a csapást ó Istenem, miééééééééééééééééééééééééért?

És mi volt az etalon amihez viszonyították?? Az abszolut megaûbergrafik ami 100%-os??

báttyó02
hát igen

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jó, de akkor is minimum a fordítottja (86%)

báttyó02
jó,nem lett olyan szép mint a hl2,de szerintem akkor is jó a grafika,pedig én is 800×600-ban jáccom. Az optimalizálás viszont télleg elég szar

szakértõk...piha...

báttyó02
huhh,azért a hc gamer cikknél a grafikára 68 százalék az szerintem kicsit durva.

báttyó02
köszi a linkeket :)

mikeleroi
Hi!

A problémám a következõ. Indítom a játékot az asztali parancsikonról. Elindul. De csak abban az esetben, ha ez az elsõ lépésem a boot-olást követõen. Tehát elindult. New game. Töltõ képernyõ bejön, aztán játék kilép. Valaki valamit? Mintha olvastam volna, hogy a régebbi monitorvezérlõ driver segíthet? Segítsetek, mert megõrülök...
<#conf>

Sil3nt
ittvan még egy: http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=11273

báttyó02
mondjatok már lécci olyan oldalt,ahol van valami teszt/cikk a játékról,ha lehet magyarul :) köszönöm

a lefejezés nem látható végig, de a figurák normálisan mozognak