6370
Vampire - Bloodlines
-
#3569 Na igen, ezért kár volt beszolni.... -
#3568 Mi a helyzet, túl békésnek találtad a hangnemet ebben a topikban? -
#3567 me nem ertesz a jatekokhoz bazze...
nem is tudom minek jatszik az ilyen...
huzza ma innen... kotsog... -
#3566 Nem is akarom! -
#3565 Az igazi Mitnick:
-
#3564 Kevin D. Mitnick, A világ legveszélyesebbnek kikiáltott hackere. -
EnDeR #3563 Esküszöm kerestem vmi fényesebb lámpát, vagy fájkát... ez nem jutott eszembe! -
Hoz_Hun #3562 Egy buta kérdés valószínüleg csak én nem értem:
sokan poénosnak találják "m1tn1ck" nevét. Miért poénos ez? -
Hoz_Hun #3561 Egyébként ott a Vanhelsing teszt a legjobb. Rohadt jót röhögtem...:DDD -
Hoz_Hun #3560 :D -
Hoz_Hun #3559 ChinaTown nem hiszem, hogy ki tudnád hagyni... -
haxoror #3558 chinatown -
#3557 budős - ez büdös akart lenni. -
#3556 A Hollywood csatornában. Szar az a hely, budős lesz tőle a ruhám (meg véres).
Ez #3538 hol van mék városban. -
haxoror #3555 Az egész fejtörőből a legfontosabb rész a "keresd a misztikus napot" ;)
spoiler:
Csak nyitott szemmel mászkálj downtownban és gyönyörködj az épületek művészi homlokzatában :) -
Hoz_Hun #3554 Downtown. A ház felső homlokzatán kékes-lilás köralakú ködszerűség gomolyog, nem messze a Last Roundtól kb féluton a Ventruetower felé. -
#3553 Downtown, magas ház, lilás fény a legfelső ablakban, zöld dupla ajtó. -
haxoror #3552 Aha, tehát az a rész...
NEM LYUKAK
Keresd meg azt a szobát amelyikban a lapátok vannak és a fal mellett néhány hordó, innen kell továbbjutni de a megoldás trükkös!
Ha nem megy majd leírom mit kell csinálni -
Hoz_Hun #3551 Átfér, én első játék alatt mind a két kereket megakasztottam (hátha kinyílok valami titkos cuc vagy ilyesmi...de nem). -
EnDeR #3550 Ja még 1 kérdés:
Hol találom a Tremert regent? Attól is megfájdul a fejem... -
#3549 Hóóó srácok! Annyi volt a kérdés, hogy lyukak vagy nem lyukak.:D
De kössz az infót.:))))
Ja, még 1 hülye kérdés, átfér a hordó a lyukakon? -
#3548 De pont az, csak lelőtted a poént. :) -
#3547 Ez amolyan halflifes megoldást igényel. :)
Ha a teremből átnézel a lyukakon, akkor látod, hogy van egy szomszédos terem.
Oda átmész és hordókat találsz... (sejtelmes csend)
Ha akkor sem jössz rá, tovább írom. :) -
haxoror #3546 Nem ez az a rész ahol hordót kell dobni a vízbe ami megaksztja a lapátokat és azokat lépcsőnek használva a fölöttük lévő szellőzőbe kell bejutni? -
#3545 odáig el is kell jutni! :D -
#3544 HELP PLZ!!!! ________SPOILER__________
A teremeré-s küldi után most járok a csatornában, kinyitottam valami szelepet, ami a medence alján lévő ajtót nyitotta, leúsztam most egy teremben vagyok ahol, két lapát készül levágni a fejem.Oldalt létra + 4 Lyuk a falon.
Gondolom a lapátoknál nem lehet átmenni. Akkor a csatorna lyukakat kell használni?
Csak azért kérdeztem, mert nem vagyok otthon és marhára csikol a dolog. -
EnDeR #3543 Kösszép! -
#3542 Köszi szépen srácok!
Ha hazaértem meló után megnézem.
Üdv
Cece -
Hoz_Hun #3541 Kérdés: ha belövöm a PAGEFILE-t nagyra, mondjuk ahogy itt lentebb írták 1500 MB kezdeti méret és 3000 MB maximális mérettel, akkor kevesebbet fog töltögetni, vagy szebben futni, vagy egyálltalán mit effektál? -
haxoror #3540 Nemis! Szkrínsát van!? Vagy PunkBuster log? -
haxoror #3539 A piros lámpák alatt a rácsokat szét lehet verni és a mögöttük lévő panelokat is, azok állítják le a pengéket. -
EnDeR #3538 Sziasztok!
Nagyon fontos kérdésem van! Eddig mindent megoldottam (olyan voltam mint a királyviz) de ezt nem értem! Kérlek segitsetek:
-
Zsoldos #3537 http://spacetarget.com/games/pc_vampire_bloodlines.shtml#Vampire%20-%20Bloodlines%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20Image
Itt ajanlanak alcohol120% -t is, bar ez nem crack, csak egy mini iso, valoszinu az uj alcohol verziok alapbol jok mar. -
#3536 Daemon tools 3.47
Ha meg mindig szol akkor, ha van, akkor a CloneCD-t uninstallald. -
#3535 Sziasztok!
Csak most jutottam a jtékhoz és olyan gondom lenne vele, hogy install után közli, hogy tiltsak le minden elmuláló progit. Ezk után nem is hajlandó elindúlni.
Találkozott már valaki ilyennel, és ha igen mi volt a megoldás, Az emuláló progi törlésén kívül.
Üdv Cece -
Zsoldos #3534 atirhatod a neved cheaterer -re :) -
haxoror #3533 az összes jelszó :) -
Lord Zax #3532 Üdv.
Lenne egy küldetésem amit nemtok megcsinálni.
Ventrue vagyok, igy nem nyomtam tul sokat a tudományos skillekre, ezért a hackelés nem megy igazán (csak 5-ös)
A küldetést a Shcreknet-nek csinálom. Az elsö 3 szervert mind sikeresen feltörtem, és bedrotoztam, de a 4,-et ami Chinatownban van nemtom feltörni ( a szerver gépet) mert 8-as hack kellene hozzá..
Valaki nem tudná megmondani a jelszavát annak a gépnek? :)
Az egész irodaházat átkutattam, az összes gépet, de nincs utalás a jelszora. igy csak a hack maradt. :(
Vagy egy oldal is jo lenne nekem ahol pontrol pontra le van irva mindden küldetés.
Ez nem fö küldetés, de szeretném megcsinálni.. -
#3531 En meg eladtam :DDD -
Hoz_Hun #3530 Na megvan mind a négy poszter. Egyébként semmi sem történik azon kívül, hogy mind kin van a falon. Az első VV (személyesen tőle :)), a második Jenette (szerintem a legjobb az összes közül), harmadik Damistel (vagy hogy hívják), a negyedik Ming Xiao (bár nincs néven nevezve Gary céloz rá).
Ki screenshotoltam őket mellesleg.