6370
Vampire - Bloodlines
-
#3649 Az igazsághoz tartozik, hogy a Tremere karakteremmel nemigen hízelkedtem, csak egy próba erejéig tuningoltam fel a seductiont.
Arra viszont kíváncsi vagyok, malkavitával került-e ennyire jó viszonyba? :)
Egyébként úgy néz ki, tévedtem. :D
Ezek után valószínű, hogy tényleg csak a seductiontól függ. -
Hoz_Hun #3648 Én is azt hittem az ővé (Bertand Thung-é). De nem. Szóba sem kerül a CD hiába van nálam (Banshee-n sem említi senki). Már Venture karakteremmel megtaláltam (innen tudtam hol van), de már akkor se tudtam mit ketzdeni vele. Talán ChinaTownban...
Ne már hogy csak én találtam meg?!? -
#3647 Ja...
Ventrue-val csak most kezdtem, arról nem tudok nyilatkozni. :)
A tremeréket sem utálhatja alapból, mert ugye még emléxünk, kinek fújogat bájos csókot az introban? :D -
Hoz_Hun #3646 A tirpák Brujah csajom is megkapta az idióta leveleit, meg az autogrammot is. na jó nem is tirpák a karakterem, nagyon kedves is tud lenni.
Egyébként harcban tényleg sokkal jobb a Ventrue karakterembél. Nem sok esélyem lenne magam ellen . -
Takezó #3645 Ventrue + magas seduction: kap dedikált fotót és szerelmes leveleket :) -
#3644 Nem csak attól függ.
Toreadorral kedves és szerelmes levelekkel bombázza, majd ad magáról egy dedikált fotót.
Tremeréhez magas seductionnal sem olyan édi-bédi, mint a toreadorhoz.
Én szerelmes emileket sem kaptam.
Malkavitához elnéző, de se email, se fotó, szigorúan csak kp-t perkál jutalomként. Bár mint említettem a malkavita Speaking Doll-nak hívja VV-t. :) -
#3643 Én nem.
De talán menj el Bertand Thunghoz, vagy hogyishíjják és próbáld elpasszolni neki. :)
(Santa Monica, furcsafejű srác, aki elküld a játék elején robbantani.) -
Hoz_Hun #3642 Elolvastam ezt a M1tn1ck életrajzot. Nem semmi a fazon.
...és végül a nosferatuknál végezte...bár örül neki :) -
EnDeR #3641 Ugye ugye! :) És milyen csendben voltak, mig beszélgettetek! :-) -
Hoz_Hun #3640 Igaz...eltekintva a szanaszétszórt patkánytetemektől, egész szépen ülnek az asztalnál a hullák. -
EnDeR #3639 Mi ez a "otthonában"! tisztességes szépen berendezett otthont látunk! Nem olyan szemétdombot, mint modjuk a Malkavita ház!... Nem?! :-) -
Hoz_Hun #3638 Egy kérdés: a nosferatuk "otthonában", a szemét között találtam egy CD rá van írva valami B.Thung Mix CD vagy valami ilyesmi(nem az a cd amit M1tn1k küldéjében a széfből grabbelünk, de hasonlóan néz ki, és nem is lehet eladni).
Az hova kell, vagy mire jó? Megtalálta más is? -
Hoz_Hun #3637 VV-nek én is benyaltam...Brujah karakterrel. Szóval szerintem csak seductionon múlik, hogy kedves-e vagy sem. -
#3636 Jah, mindég keverem, köszike ! -
Zsoldos #3635 A katananal volt egy jobb kard is. Asszem ertekei ugyanazok, de sokkal dragabb :) Egyenes hosszukard. -
haxoror #3634 Az az Auspex :) -
#3633 Asszem az javítja a célzóképeséget is, mivel asszem perception-re is gyúr. -
#3632 Tényleg kéne egy FAQ...
Megnemmondommárhogykivolt lefordította a whitewolf oldalán megjelent megoldást:
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következőket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented őt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark -
#3631 A katanához igen, de én aztatat mondtam, hogy elég az 5-ös skill a boldoguláshoz.
Tehát malee: kalapács, ranged: Anaconda.
A kis kezeslábasok két ütés/lövés és kinyúlnak, a nagyobbak elől pedig hátrálva sebesülés nélkül lehet mészárolni.
És akkor pluszba ott van az elrohanás, vagy a lopakodás. -
haxoror #3630 Celerity !
Amíg bírod vérrel simán el tudsz futni bármi elől és a bossok sem jelentenek problémát csak nem szabad közelharcba keveredni hanem lőni kell őket mint atomállat :) -
#3629 Gyerekek, azért a katanákhoz kell az a 8-as melee ! Én is rágyúrtam+tárgy ! -
Lord Zax #3628 Köszi, kiba hordok. :)
Jol elvolt dugva, na most jol jött volna pl az a észrevevös skill. :)
Már csak 1 bajom van, beugrok a hajoba a végén, és kifagy a játék...... -
#3627 A nosferatusban csatornában nekiálltam kinyírni azokat a bazinagy kétfejű/testű szörnyeket, de aztán meguntam és 1xűen elfutottam mellettük, mert lassúak és bambák, csak a kicsiket érdemes kinyírni, hogy ne okvetetlenkedjenek. -
#3626 Fegyverárusoktól.
Én spec a kövérlerritől vettem.
Egyet pedig találtam az egyik küldetésben. (sabbat) -
EnDeR #3625 Izé! Merre lehet lángszórót szerezni?? -
#3624 Nevetni fogsz, a csatornában alig harcoltam. :)
2 monstát voltam kénytelen kinyírni, a többi észre sem vett.
Az 5-ös skill nem kerül egetverően sok xp-be és mind közelharcosként, mind távolsági harcosként boldogulni lehet.
A spellekről már nem is beszélve. Nagyokat sebeznek a bossokon.
A végére pedig ott van a lángszóró.
Ráadásul nekem vagy 30xp-m volt a végére, amit már csak poénból osztogattam el, semmi szükségem nem volt rá a boldoguláshoz. -
Zsoldos #3623 Mondjuk a nosferatus csatornaban megnezem mikor lopodzol el a monstak orra elott, meg hogy irtod le a bossokat minimalis eroszakkal ;) -
#3622 # 3595. :)
A toreadort alig-alig veszik észre osonás közben.
A későbbieket is meg lehet oldani minimális erőszakkal.
A Quest Log-hoz hasonló rejtélyességgel csak annyit mondok:
- A lámpákat fel és le is lehet kapcsolni!
- A tűz sokmindent megtisztít!
:D
Sok sikert! -
#3621 Nézegesd a hordókat. :) -
Zsoldos #3620 Hat a gusztustalanabb linearis hent-palyakon max ha futsz, mint a nyul, a boss-okat meg sehogy. -
Lord Zax #3619 Voltam lent, ha ilyen egyszerü lenne, nem irnék ide, ott nincs egy a lélek se, csak 3 ellenség volt, azokat elöltem de semmi más nincs ott... -
#3618 Le kell menni a pincébe... -
TociG #3617 Sziasztok!!:)) Drukkoljatok ma nekem, hogy átmenjek a kis nyállá alakult Katay csaj után:) Az lenne a kérdésem, hogy aki teljesen szociális karival megy... az meg tudja oldani, hogy ne kelljen szinte semmit harcolnia? Gondolok itt arra, hogy a kis keleti bartnőnket, hogy semlegesíti? Vagy eléri, hogy más menjen helyette?? Ventrue-kent megertem, de Toreadorként nem tudom, hogy ez lehetséges-e:) Én szociálisként kezdtem, de egy Kardművésszé váltam közben a szociális értékeim mellett. Szóval valakinek sikerült szinte harc nélkül végigvinnie??? -
#3616 Annyira nem rossz, mert pl egyből ki lehet vele szúrni a TV riporter elhagyott névjegykártyáját, amin rajta van a lakcíme. Világítanak azok a szekrények, amiben van valami. Az összes gyűrű, pénz, stb. Ez ugye pénzforrás. Ajtókhoz néha kulcsot.
5-ös értéktől pedig a pályákrók kivezető nyílásokat, továbblépési lehetőségket, stb.
Olyan tárgyak is láthatóvá válnak, amik egyébként sehyogy sem. -
Lord Zax #3615 Üdv megint.
köszi a hack kodokat. :)
Egy másik problémához értem, a játék végén vagyok, a lopald society-nél, ahol ki kellene szabaditani valami papot..
Namost én kiirtottam minden ellenséget, 100x körbejártam a házat, de sehol se találtam senkit se... már vagy 2 orája ott járkálok ,és nemtom mit kellene csinálni. (elmenni persze nem lehet).
Elvileg hol kellene lennie annak a papnak ? -
Zsoldos #3614 Az csak annyi, hogy meg vannak jelolve a targyak, meg esetenkent a fontosabb kapcsolok vmi gagyi fennyel. Magasan a leghasznalhatatlanabb skill szerintem. -
#3613 NEM vettem észre. -
#3612 Magas investigate-tel látni fogsz minden felvehető tárgyat. kék "füst"(elejtett tárgyak, naplók, stb).
Még magasabb értékkel a továbbjutást segítő tárgyakat is -
#3611 Nem, állítólag a részletesség változik a távolság függvényében. Én vettem észre különösebb minőségi romlást, de gyorsabb lett a cucc. -
#3610 Kevésbé akad a dolog. Mondjuk az autoexec-es cucc eléggé tönkreteszi a látványt, ezért azokból esetleg csak az autosave-et érdemes kikapcsolni, azt viszont mindenképp, mert lerövidülnek a töltési idők. A configos dolog azért nálam tényleg segített egy kicsit. De azért kiköhöghetnék már a pecset, hogy rohadjanak meg.