Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Vannak akik igen. Olvasd el a szabálykönyvet. Nem minden klántag felel meg a kialakított sztereotípiáknak és ez mindegyik klánra igaz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Voltan
Egy Brujah ad a külsõre? Ez új.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jagi
Pedig a tremere kiccsajra is ráférne, a bujahnak meg amúgy is nagy van.

Én a malkavita kiscsajt pörgettem meg, a mellmozgásnál erõsen elõjön a source motor 😄
Állítólag van valami mellnövelõ cheat de csak gangrelre és brujara mûködik...

Tényleg a nosferatuknak is lehet páncéljuk? Ha igen akkor gondolom olyan bõrszíjas szadomazós lehet...
Miért nem tudják emberinek álcázni magukat!? Nme akarok ilyen trutyikkal játszani 😞

Jagi
R.I.P. (GAry) Amúgy a halottak mindig sok okosságot mondanak.

Me0w
Nekem is torreador csajom van igy masodjara, es nagyon jo a borszerko, foleg mikor karakterlapon porgeted es lebeg osszevissza 😄

Masreszt ahogy irtad is egy ez szerepjatek, es egy Torreador sosem fog felvenni egy ilyen szuper heavy armort, szoval csak szepen, elegansan. En Guard my cute torreador! - ahogy Gary mondana 😄

Together we'll fly someday...

MONDOM TORREÁDOR VAGYOK! 😄
Mire így begyakorolnám addigra egy csomószor összefröcskölném magam pfúlj <#vomit>
Vagy vegyek fel kezeslábast amíg gyakorlok? Az nem megy a hajamhoz <#fejvakaras>
Jobb jó messzirõl lelõni õket és gyorsan odébbrohanni ha már túl közel vannak <#eljen>

Jagi
Igen, mintha láttam volna a mikrofonfejûnél.

Jagi
Nekem még nincs ilyen élményem, bár a brujah-m furán jár a shotgunnal, de nem észrevehetõ. Viszont a tremere kiccsaj feltûnõbb jelenség, jobban riszálja magát, pedig sokkal kislányosabb, aranyos. 😊 kiváncsi vagyok hogy áll neki a katana. Bár addig ra mire meg lesz, a fél világ sugárba hánnya majd a vért, a másik fele meg azt teszi amit mond nekik.

Észrevettétek hosszúruhás karakterek, hogy vizes a ruhátok alja a csatornában?

JÓVANJÓVAN 😛
Eladom a páncélgyûjteményem és megpróbálok visszaemlékezni hogy a sok vért melyik hûtõben hagytam...

Sir Quno Jedi
Amúgy az a titka az igazán mesteri penge-technikának, hogy olyan gyorsan és elegánsan kell mozogni és vívni, hogy egyetlen csepp vér se freccsenjen rád ! Ez benne a szép. Csak egy villanás a tokból rántás és már azelõtt eltetted a tisztára törölt kardod, mielõtt még észlelné az ellenfeled, hogy meghalt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Eladsz neki egy csomó mindent, veszel uzit, gyakorolsz vele, mit kell ezen ennyit szenvedni, van mentés vaze !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Õ olyat dob? Mert akkor ma szar napja lesz hehhe...

Torreádornál a sima bõrpáncél baromira tetszik (olyan édes benne 😊 de az advanced változat tisztára olyan mintha a NOLF2-be csöppentem volna és csípõficamos benne a mozgása 😊
De ha igazi lolt akartok látni sétáljatok a kezetekben egy glockkkal third person nézetben 😄
ELECTRIC BUGIEEEEEE 😄

Jagi
downtown Larry?

Csak már eladtam az uzit és most keresnem kéne valami megölhetõ egyedet hogy elvehessem tõle mert venni nem tudok 😞
Bár ennyi erõvel a brawl is beleszólhat a fegyverkezelésbe mert "birkóznom" kell vele 😄

Jagi
nem vagyok dzsonmeklén. Szeretek szép ruhába járni, Egy Brujah és egy tremere is ad a külsõre. De pont egy toreadornak magyarázzam? 😄DDD

Sir Quno Jedi
Na és, menjél lõgyakorlatra, üvegekre, vagy ilyesmi, elõtte meg mentsél !

Sir Quno Jedi
NEM SZOKTAM VÉDEKEZNI !!!

Amúgy meg akármilyen magas a dodge, akkor is eltalálnak a durvább ellenfelek, szal. halottnak a szentelvíz, akkor már jobb a pánczél+fortitude, mert akkor nyugodtan el is találhatnak, sõt a tûzben is békésen álldogálhatunk lazán széttárt karokkal, enyhén félredöntött fejjel, mint Jézus Krisztus ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!

Bár majd inkább legközelebb mert most totál le vagyok égve, minden zseton elment magnum lõszerre 😊

Hmmm... <#fejvakaras>
Kipróbálom <#nyes>

Sir Quno Jedi
Lehet, hogy a viszrúgásba beleszámít az erõ. Próbáld ki blood buff-fal ! Ha számít gyúrj arra is, ha nem, akkor jó így.

Közelharcban lehet a blokkot használni, ilyenkor a védelem megkapja bonusznak a dexterity értékét szal azért nem akkora hülyeség pontokat rakni dexre. Az ember gyakorlatilag megspórolhatja vele a páncélokra költött pénzt és SOKKAL stílusosabb is egy szál pólóban irtani a népet 😊

Hát tényleg könnyebb az élet meele karakterrel de végülis ez egy szerepjáték én meg kijátszom a karimat 😊 Egy Torreádor nem keveredik mocskos közelharcba, mi van ha vér fröccsen a ruhámra? VAGY EL IS SZAKAD!?? Ez nem történhet meg! A lõporfüst így is árt a bõrömnek 😛 😄
A sorozatlövõ fegyverek kimaxolt rangeddal is hatalmas szórásúak afegyver hátrarugása miatt, (a szkill "csak" a sebzést és a célkereszt összeugrásának a gyorsaságát növeli) csak közvetlen közelrõl jók valamira de arra meg ott az autoshotgun 😞
A Braddok (az ingram szerû) teljesen használhatatlan max végsõ elkeseredésben használtam de az uzi egyes lövésre állítva kb. akkorát sebez mint a glock plusz 33-as tára van és az egyik legpontosabb fegyver a gameban. A magnummal most 9.-es rangeddal 54-et sebzek a járókelõkön, a desert kb. 10 ponttal kisebbet sebez de dupla akkora a tára és pontosabb mint a magnum. Sniperriflevel, auggal és lángszóróval még nem találkoztam, ez még a jövõ zenéje 😄
Nekem bejönnek a ranged fegyverek és az auspex még további bonuszokat ad rájuk.
Ja, és a shotgunok csak pár centirõl sebeznek igazán de akkor hatalmasat 😊

Jagi
Én is leszartan, a dex.-t csak lockpickhez használtam lehet fizikális dolgokrs nem is adok, vér mindig van nálunk.(nálam) Hopp... skizo 😄DD

Sir Quno Jedi
Sokan szidták a páncélokat, hogy csökkenti a dex-et ! Ugyan kit izgat, csak a lockpick-be és a sneaking-be számít bele. Na az ember ne lopakodjon és zárnyisson páncélban, de ha mégis nyomjon blood buff-ot ! De a leg1xûbb visszaveni a (heavy)rucinkat ilyenkor. A harcban meg semmiben sem akadályoz a páncél, szal. viselendõ !!!

Jagi
igaz 😊 maxolja, tovább meg úccse megy. 😞

Sir Quno Jedi
str-re nem is kell adni, mert a blood buff felnyomja 5-re úgyis !

Sir Quno Jedi
Én Hollywoodig egyáltalán nem nyomtam melee-re, strength-re meg soha sem !

Jagi
3-mas melee meg 3-mas str, az elég lesz1 darabig, csak még 1-et se adtam rá. Most csak befolyásol mindenkit. Most voltam Teréznél, megpróbálom kibékiteni Zsanival.

Jagi
: DDD Jobb is így, a Brujahmat mindenhol parasztnak nézték, Ash pedig nem akart velem ruhát cserélni. 😞 😊

Sir Quno Jedi
Nos õ mágus, mégis mit vársz tõle ? Majd jól agyon vérmágiázol mindenkit !

Jagi
Vajon a tremere karim elég lesz, a hentekhez, mert elég kis törékenynek néz ki a hölgyike. 😄DD (sztem leg a dúrvább)

Sir Quno Jedi
Úgyemléxem, ja.

Jagi
Az asztalon?

Sir Quno Jedi
Én nem úgy csináltam mg, de ha pár hozászólást visszaolvasol sokan írtak a múzeumos küldirõl, mind a fétisrõl, mind a kulcsról. (a fétis amúgy egy üvegtáblás szobában van, amit be kell zúzni/lõni, csak úgy tudsz bemenni elvileg (pisztos lehet másképp is, de kit izgat).

Sir Quno Jedi
Igen, csábítani nõvel a legjobb, mert az vegyesen csábíthat nõt és férfit. A szint pedig változó, van olyan bártündér akinek 7-es seduction nélkül nem lehet nekimenni !!!!

A léyneg, hogy KI SEM ÍRJA az új választási lehetõségeket az adott NPC-nél, ha nem elég a feat-ed hozzá, tehát sosem fogod megtudni mit tudtál volna csinálni HA ! 😄DD Ez a trükk benne !

Jagi
Hogy lehet megcsinálni a múzeumot ölés nélkül el kell venni a zõrtõl a kulcsot? + Hol van Pisha-nak a fetishe?

Me0w
Szvsz, a tavolsagi fegyverek vs. meele fegyverek nem tul jol lettek kiegyensulyozva, pl. uzi nem tetszik, azert 3 loves utan nem kene a lampaa neznie a csovenek 4-es firearms skillel. Pl. 4-es meleevel sosem csapok a katanaval fel meterrel arrebb, a shotgun is eleg gyengusz, de hat ez van...

Mindegy most már nem változtatok a terven: ha ezt befejeztem jöhet a HalfLife2 aztán megint Bloodlines, tremere + persuade és utána malkavian + dementation.
Már vagy 2 hete egy percet sem BFV-ztem annyira lekötött ez a game (Fallout és Morrowind volt még ilyen) sztem már felszálásnál bevinném a Cobrát az erdõbe na mindegy :/ Arra is kell még valahogy idõt találnom...

DE ROHADT SOK DOLGOM VAN!!! 😄

Sir Quno Jedi
Ki lehet, csak nagyon el kell növelni. Nekem mindhárom+1 képesség igen magas, úgyhogy sok helyen van 3, vagy 4 plussz választási lehetõségem a dialógusokban, az alaphoz képest !

Jagi
Ok, de inkább ne üldözzön, hanem jáccál. 😄 SZIVESEN máskor is! 😊

Sir Quno Jedi
A malkavian dementationt használhat párbeszédek közben, nem dominationt !

Me0w
Nem radiator ez bae 😊)

Ja, ez nem discipline hanem vmi képessége...
Az "õrületet" átsugározza vagy vmi ilyesmi lehet...
Érdekes amit mondasz (biztos nem ventrueval játszol), mert elméletileg csak a Ventrue tudja a dominanciát. A malkávnak még csak a diszciplinái között sincs csak: Auspex, Dementation, Obfuscate van neki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azt tudom hogy a Nsfiknak más a játékmenete, meg hogy a Malkavianoknak majdnem minden helyen van plusz opciójuk, de még nem játszottam egyikkel sem (malkávval nem is fogok szte, mert nem csípem azt a klánt...bocs a Malkavita rajongóktól).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen ittis, pirossal egy ilyen hülye szövg, mellette bal oldalt pár pötty, hogy mennyi vérbe kerül...
Egyébként nekem ez úgy néz ki, hogy a párbeszédnél megjelenik pirosan valami ilyesmi:
***Most meg akarod mondani, hogy hol van XY!***

vagy éppen ami kell, ha kiválasztom, akkor az illetõ komásan, öööö...igen xy itt meg itt van.