6370
Vampire - Bloodlines
  • SRobert
    Az igazsághoz tartozik, hogy a Tremere karakteremmel nemigen hízelkedtem, csak egy próba erejéig tuningoltam fel a seductiont.

Arra viszont kíváncsi vagyok, malkavitával került-e ennyire jó viszonyba? :)

Egyébként úgy néz ki, tévedtem. :D
    Ezek után valószínű, hogy tényleg csak a seductiontól függ.
  • Hoz_Hun
    Én is azt hittem az ővé (Bertand Thung-é). De nem. Szóba sem kerül a CD hiába van nálam (Banshee-n sem említi senki). Már Venture karakteremmel megtaláltam (innen tudtam hol van), de már akkor se tudtam mit ketzdeni vele. Talán ChinaTownban...

Ne már hogy csak én találtam meg?!?
  • SRobert
    Ja...

Ventrue-val csak most kezdtem, arról nem tudok nyilatkozni. :)

A tremeréket sem utálhatja alapból, mert ugye még emléxünk, kinek fújogat bájos csókot az introban? :D
  • Hoz_Hun
    A tirpák Brujah csajom is megkapta az idióta leveleit, meg az autogrammot is. na jó nem is tirpák a karakterem, nagyon kedves is tud lenni.
    Egyébként harcban tényleg sokkal jobb a Ventrue karakterembél. Nem sok esélyem lenne magam ellen .
  • Takezó
    Ventrue + magas seduction: kap dedikált fotót és szerelmes leveleket :)
  • SRobert
    Nem csak attól függ.

Toreadorral kedves és szerelmes levelekkel bombázza, majd ad magáról egy dedikált fotót.

Tremeréhez magas seductionnal sem olyan édi-bédi, mint a toreadorhoz.
    Én szerelmes emileket sem kaptam.

Malkavitához elnéző, de se email, se fotó, szigorúan csak kp-t perkál jutalomként. Bár mint említettem a malkavita Speaking Doll-nak hívja VV-t. :)
  • SRobert
    Én nem.

De talán menj el Bertand Thunghoz, vagy hogyishíjják és próbáld elpasszolni neki. :)
    (Santa Monica, furcsafejű srác, aki elküld a játék elején robbantani.)
  • Hoz_Hun
    Elolvastam ezt a M1tn1ck életrajzot. Nem semmi a fazon.
    ...és végül a nosferatuknál végezte...bár örül neki :)
  • EnDeR
    Ugye ugye! :) És milyen csendben voltak, mig beszélgettetek! :-)
  • Hoz_Hun
    Igaz...eltekintva a szanaszétszórt patkánytetemektől, egész szépen ülnek az asztalnál a hullák.
  • EnDeR
    Mi ez a "otthonában"! tisztességes szépen berendezett otthont látunk! Nem olyan szemétdombot, mint modjuk a Malkavita ház!... Nem?! :-)
  • Hoz_Hun
    Egy kérdés: a nosferatuk "otthonában", a szemét között találtam egy CD rá van írva valami B.Thung Mix CD vagy valami ilyesmi(nem az a cd amit M1tn1k küldéjében a széfből grabbelünk, de hasonlóan néz ki, és nem is lehet eladni).
    Az hova kell, vagy mire jó? Megtalálta más is?
  • Hoz_Hun
    VV-nek én is benyaltam...Brujah karakterrel. Szóval szerintem csak seductionon múlik, hogy kedves-e vagy sem.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, mindég keverem, köszike !
  • Zsoldos
    A katananal volt egy jobb kard is. Asszem ertekei ugyanazok, de sokkal dragabb :) Egyenes hosszukard.
  • haxoror
    Az az Auspex :)
  • Sir Quno Jedi
    Asszem az javítja a célzóképeséget is, mivel asszem perception-re is gyúr.
  • SRobert
    Tényleg kéne egy FAQ...

Megnemmondommárhogykivolt lefordította a whitewolf oldalán megjelent megoldást:

- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
    - lehozod a konzolt és beirod a következőket:
    - ha Johansen jött veled vagyis megmented őt is akkor:
    SaveJohansen()
    - ha nosferatu -val játszol akkor:
    changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
    - ha bármelyik másik klán akkor:
    changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
  • SRobert
    A katanához igen, de én aztatat mondtam, hogy elég az 5-ös skill a boldoguláshoz.

Tehát malee: kalapács, ranged: Anaconda.
    A kis kezeslábasok két ütés/lövés és kinyúlnak, a nagyobbak elől pedig hátrálva sebesülés nélkül lehet mészárolni.

És akkor pluszba ott van az elrohanás, vagy a lopakodás.
  • haxoror
    Celerity !
    Amíg bírod vérrel simán el tudsz futni bármi elől és a bossok sem jelentenek problémát csak nem szabad közelharcba keveredni hanem lőni kell őket mint atomállat :)
  • Sir Quno Jedi
    Gyerekek, azért a katanákhoz kell az a 8-as melee ! Én is rágyúrtam+tárgy !
  • Lord Zax
    Köszi, kiba hordok. :)
    Jol elvolt dugva, na most jol jött volna pl az a észrevevös skill. :)
    Már csak 1 bajom van, beugrok a hajoba a végén, és kifagy a játék......
  • Sir Quno Jedi
    A nosferatusban csatornában nekiálltam kinyírni azokat a bazinagy kétfejű/testű szörnyeket, de aztán meguntam és 1xűen elfutottam mellettük, mert lassúak és bambák, csak a kicsiket érdemes kinyírni, hogy ne okvetetlenkedjenek.
  • SRobert
    Fegyverárusoktól.
    Én spec a kövérlerritől vettem.

Egyet pedig találtam az egyik küldetésben. (sabbat)
  • EnDeR
    Izé! Merre lehet lángszórót szerezni??
  • SRobert
    Nevetni fogsz, a csatornában alig harcoltam. :)
    2 monstát voltam kénytelen kinyírni, a többi észre sem vett.

Az 5-ös skill nem kerül egetverően sok xp-be és mind közelharcosként, mind távolsági harcosként boldogulni lehet.

A spellekről már nem is beszélve. Nagyokat sebeznek a bossokon.
    A végére pedig ott van a lángszóró.

Ráadásul nekem vagy 30xp-m volt a végére, amit már csak poénból osztogattam el, semmi szükségem nem volt rá a boldoguláshoz.
  • Zsoldos
    Mondjuk a nosferatus csatornaban megnezem mikor lopodzol el a monstak orra elott, meg hogy irtod le a bossokat minimalis eroszakkal ;)
  • SRobert
    # 3595. :)

A toreadort alig-alig veszik észre osonás közben.
    A későbbieket is meg lehet oldani minimális erőszakkal.

A Quest Log-hoz hasonló rejtélyességgel csak annyit mondok:
    - A lámpákat fel és le is lehet kapcsolni!
    - A tűz sokmindent megtisztít!

:D

Sok sikert!
  • SRobert
    Nézegesd a hordókat. :)
  • Zsoldos
    Hat a gusztustalanabb linearis hent-palyakon max ha futsz, mint a nyul, a boss-okat meg sehogy.
  • Lord Zax
    Voltam lent, ha ilyen egyszerü lenne, nem irnék ide, ott nincs egy a lélek se, csak 3 ellenség volt, azokat elöltem de semmi más nincs ott...
  • SRobert
    Le kell menni a pincébe...
  • TociG
    Sziasztok!!:)) Drukkoljatok ma nekem, hogy átmenjek a kis nyállá alakult Katay csaj után:) Az lenne a kérdésem, hogy aki teljesen szociális karival megy... az meg tudja oldani, hogy ne kelljen szinte semmit harcolnia? Gondolok itt arra, hogy a kis keleti bartnőnket, hogy semlegesíti? Vagy eléri, hogy más menjen helyette?? Ventrue-kent megertem, de Toreadorként nem tudom, hogy ez lehetséges-e:) Én szociálisként kezdtem, de egy Kardművésszé váltam közben a szociális értékeim mellett. Szóval valakinek sikerült szinte harc nélkül végigvinnie???
  • SRobert
    Annyira nem rossz, mert pl egyből ki lehet vele szúrni a TV riporter elhagyott névjegykártyáját, amin rajta van a lakcíme. Világítanak azok a szekrények, amiben van valami. Az összes gyűrű, pénz, stb. Ez ugye pénzforrás. Ajtókhoz néha kulcsot.

5-ös értéktől pedig a pályákrók kivezető nyílásokat, továbblépési lehetőségket, stb.

Olyan tárgyak is láthatóvá válnak, amik egyébként sehyogy sem.
  • Lord Zax
    Üdv megint.
    köszi a hack kodokat. :)

Egy másik problémához értem, a játék végén vagyok, a lopald society-nél, ahol ki kellene szabaditani valami papot..
    Namost én kiirtottam minden ellenséget, 100x körbejártam a házat, de sehol se találtam senkit se... már vagy 2 orája ott járkálok ,és nemtom mit kellene csinálni. (elmenni persze nem lehet).
    Elvileg hol kellene lennie annak a papnak ?
  • Zsoldos
    Az csak annyi, hogy meg vannak jelolve a targyak, meg esetenkent a fontosabb kapcsolok vmi gagyi fennyel. Magasan a leghasznalhatatlanabb skill szerintem.
  • Voltan
    NEM vettem észre.
  • SRobert
    Magas investigate-tel látni fogsz minden felvehető tárgyat. kék "füst"(elejtett tárgyak, naplók, stb).
    Még magasabb értékkel a továbbjutást segítő tárgyakat is
  • Voltan
    Nem, állítólag a részletesség változik a távolság függvényében. Én vettem észre különösebb minőségi romlást, de gyorsabb lett a cucc.
  • Voltan
    Kevésbé akad a dolog. Mondjuk az autoexec-es cucc eléggé tönkreteszi a látványt, ezért azokból esetleg csak az autosave-et érdemes kikapcsolni, azt viszont mindenképp, mert lerövidülnek a töltési idők. A configos dolog azért nálam tényleg segített egy kicsit. De azért kiköhöghetnék már a pecset, hogy rohadjanak meg.