Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek sikerült beírni, hogy: Save Johanson
Nekem nem pedig velem volt....
szóval csak úgy tudtam levelt váltani ha csak a chngelevel2.... beírtam.
Így is kimaradt valami átvezetõ szerintem, mert nem tudjuk miért vannak romok a Ventrue tower elõtt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Voltan
A Masquerade Redemption azt jelenti, hogy megvédted a Maszkabált, te!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Én is pont itt vagyok. Ha a klubban ölöm meg, akkor nem szegem meg a maskarádé törvényeit, de akárhányszor a sikátorban próbálom kinyírni, mindig azt írja ki hogy vmiért megszegtem... A sikátorban nem lehet vhogy úgy elintézni hogy "you have protected the masqaurade" üzenetet kapjak m. redemption helyett?

War. War never changes.

Shongi
De hogy, mit sináltál hogy ne kelljen megölni??? Mert nekem semmi más beszéd opció nincs, a sikátorban meg beszélni se tudok vele.

Másik kérdés, húsevõ csajaszinak lekülditek a srácot vagy azt mondjátok neki hogy menjen a városból?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

hali
segitseg kene nekem!! ott vagyok hogy benn vagyok a grout's manson-ban ahol ilyen orult arcok vannak. nem tom hogy kell vegig csinalni most ott vagyok hogy ijen hosszu csigalepcson mentem fel aztan le es tulajdon keppen vissza ertem oda ahonnan indultam mivel az osszes tobbi ajto zarva van. nem tudja valki h kell csinalni vagy h nala hogy volt ez a resz mert mar 2 eve ott teblabolok es nem vagom mit kell csinalni.. elore is koszi

sequator
SRobert
Nekem Malkaviannal sikerült.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

báttyó02
nincs még valami magyarositás?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Shongi
Ok, de úgy nem lehet megoldani a küldit, hogy nem ölöm meg a kiscsajt???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

báttyó02
Nekem is mx van,és müködik rendesen!
Amúgy miért nem indulna elvileg? pixel shader? vagy mi?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bazza
Halli! Már írtátok h nem megy mx-es kártyán, hát én nem hittemnektek, és leszedtem, és MEGY!!!
De havernak kiírtam, felrakta, de neki lefegy még kisebb Vampire ablaknál...el se indul. Honnan szeggyek le hozzá cracket? A kis image-t próbálta de nem mûxik. Tudtok neki segíteni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hol találom Gary filmjét, amirõl emailbaen ír?
a klub melletti sikátorba, mivel te ezt mondod neki ;9
Shongi
Hmm lenne még egy kérdésem. Amikor elmegyek a Confess Clubba a kis ghuol picsáért, a beszégetés után elmegy vhova, de hova nem angyon találom.

berlinboy6329
ez külsõ nézetes akcíó gém?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

köcce

jah, persze a konzolt is le kell hívni... a 0-ssal, miután a shortcutba beírtad, hogy -console
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következõket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented õt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
Hi
A leopold society-s küldiben mikor bomba elõl kell menekülni és utána töltés közben kilép a gáma ott mit lehet tenni hogy ne basszon ki a desktopra? (forumot nekiáltam visszaolvasgatni megoldásért de "kissé" hosszu)

hehe, ne tékeljé :) Amúgy lehet, hogy úgy volt, most látod: nem ;) Katanát elõször a chinatownban lévõ kínai katonacsávótól tudsz venni.
Shongi
Ja ezt most csak azért írom hogy én legyek a 3000. :)
De az elõbbi kérdésekre még mindíg vároma választ.

Shongi
lenne egy kérdésem, Kardot lehet szerezni, és ha igen hol?
Ja és ti meik clan szeretitek?
Nem úgy volt hogy mind a 13 clan választható lesz?

Me0w
Nem kell csapolni se, eleg ha elnyomsz az ablakhoz kozel egy celerityt, akkor kiront... hulye kurvat megcsapoltam csunyan :D

Together we'll fly someday...

Me0w
Ez okes, de ha azt az 50 kilos kalapacsot meg a tuzoltobaltat siman cipeli (kurva jo a mozgasa a baltaval meg a batonnal, tisztara mint Linda Hamilton amikor megszokik a T2-ben), akkor nehogymar az uzival meg ugy lo mint mikor en legyeket hajtok. Evvel az erovel a shotgunbol se tudnek 5-ot kiloni egymas utan mert feltekerne a vallamra, erdekes azt siman megtartja, meg ha futok is.

Uzit 1x akartam hasznalni, a Van Helsing Experiment utan, amikor a fickok fent vannak a galerian es onnan lonek, hat baz, szerintem a rohogesbe haltak bele, 3 tarbol 0 talalat kb.

Together we'll fly someday...

Nem öltem meg a dagit, csak elkezdtem megcsapolni a vérét.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Gnome
azért jobblesz ha nem ölöd meg a dagit és a másik táncost is el kéne küldened a "kéjszobába" különben VV mérges lesz és ugye azt nem akarod?:)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Amig nem jon a patch elkezdtem deusozni. Sokkal szabadabb meg kidolgozottabb a gameplay. A dialogusok teren viszont egy kategoriaval rosszabb.
ide
Skyline apartment. Kovesd a kamerakat ;)
Én lezártam a másik két ablakot a 2,3-as kabinban, igy csak az egyes mûködött, majd az 1-es kabinban lévõ dagicsávó nyakába mélyesztettem a fogamat. A csaj ezt meglátta és már rohant is le a színpadról harcolni.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

tangabuvar55
srácok hol találom a srácot akit Pishe meg akar enni?

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Jagi
hol van ez? amúgy nem

Voltan
Hogyan lehet bejutni a Peep-show-ba? Ki kéne nyírnom egy csajt ott, de nem tudok bejutni. Help!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

CarajoEsp
Annyi kérdésem lenne ,hogy a játékban ,ha egy számítógéápnek 8-as Skill kell ,akkor semmi esély kisebbel kinyitni ,vagy lehetünk szerencsések?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Csak az a baj hogy a gaméban ha bezárkóznék valakivel egy budiba még úgy is lenne esélye hogy túléljen egy teljes tárat az ingramból :(
Egyes lövésnél amúgy minden O.K.

Hát lopakodás közben tényleg púpos :D
A sima bõrpáncélban tökéletes a mozgása HA nincs fegyver a kezében :)

Valtozo, tobbszor erdemes probalkozni. Megesik, hogy magas seductionnal is csak 2-3x -ra megy, ugyanazokat a dialogusokat valasztva.
Ez igaz hogy egy vámir jobbn tudja szorítani és ezáltal pontosabban lõni is. De azért ne várjun Csáknoriszos jeleneteket, mégha azt Nemcsák Károly sem tudná megvalósítani:)))

Sztem barmilyen ruhaval nyomi a mozgasa :) Durvan pupos a csaj, foleg az atvezetokben.
Vagy az már feat, no' nem tudom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Annak örülök, hogy lemodelezik a fegyvert, de magasabb firearms skillel, egy embernél jóval erõsebb vámpír markolja meg már rendesen azt az uzit (mégha kb 4kg is).
Két lövés után a plafont bontom vele 6 ranged skillel.

Jagi
AK rulez. Zsír a stukker téleg szoríjjni kell rendesen.

Ha a játékkészítõk a fegyverek valós viselkedését próbálták meg szimulálni, akkor nem is végeztek rossz munkát.

Na most az uzi-t egy izraeli mérnök alkotta meg, kifejezetten utcai közelharcra. Ezért a fõ irányelv a kicsi lõtávolság és nagyon nagy tûzgyorsaság volt. Az elv egyszerû, közeli területet megszórni lõszerrel minél rövidebb idõ alatt, és ha csak minden ötödik lõszer talál az sem baj ugyebár, lévén a valós életben nincs HP és egy kar vagy láblövésbe is simán bele lehet halni. A játékban ugyan nem szerepel AK, de a seregben volt szerencsém pufogtatni vele jó sokat, és bizton állíthatom, hogy ha a delikvens nem markolta meg kurvára, képes volt kicsavarni a kezébõl saját magát sorozatlövés közben. A félre és felfelé hordás pedig tényleg így mûködik, nem véletlenül mondták a lõgyakorlaton, hogy "cél az alsó széle közepe", ez furán hangzik de katonai logika szerint azt jelenti, hogy a célalak lábára és ott is a közepére kell lõni. Igy mire a lõvedék eléri(szerencsés esetben, mert nem olyan könnyû mint a filmekben) a célpontot, körülbelül jó magasságban(felsõtest közepe) fogja eltalálni a félre és felfelé hordás miatt. De mivel az AK gépkarabély, és nem géppisztoly, ahogy azt sokan tévesen hiszik, egyes lövés esetén vagy rövid sorozatoknál egész jól lehet vele távoli célokra is lõni.

Jagi
ráadásul mindíg este van. Szal vmi olyat jelenthet, hogy Welcome to my shop.

Jagi
vámrírt=vámpírt

Jagi
Igen király. :D Dea hercegnek is sajátos a humorérzéke. Úgy köszön el: Jó estét. Mondom bazzee , mutass 1 vámrírt aki nappal "él" (Pengét kivéve, mert õ hálivúdba született.

Nekem Damsel is tetszet a "Armee Troika" polójában.
Poénvolt és jól domborít benne :)).

Jagi
Az igaz hogy nagy általánosságban nem törõdnek egymással, a környezetükkel, meg magukkal sem, de én csak olyan bujahval találkoztam eddig aki szalonképes volt armani bõrgatya avirex bõrjakke, ezüst bikalánc + autoshotgun. Sztem szép vol.

Jagi
jukak=Lyukak

Jagi
Persze. Inkább felvesz egy kopott szakadt bõrkabátot, mint egy kopott szakadt atlétát. Vagy mindkettõt, és akkor a jukak fedik egymást. Szerinted nem figyel oda az ilyesmire.
+ inkább visz magánal egy jó kis géppityut, mint egy pisztolyt, mert azzal jobban néz ki, de valamelyik a kést szereti. :DDD

szóval ad a külsõre, mert mindenkinek más a szép.