Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem pedig velem volt....
szóval csak úgy tudtam levelt váltani ha csak a chngelevel2.... beírtam.
Így is kimaradt valami átvezetõ szerintem, mert nem tudjuk miért vannak romok a Ventrue tower elõtt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
War. War never changes.
Másik kérdés, húsevõ csajaszinak lekülditek a srácot vagy azt mondjátok neki hogy menjen a városból?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
segitseg kene nekem!! ott vagyok hogy benn vagyok a grout's manson-ban ahol ilyen orult arcok vannak. nem tom hogy kell vegig csinalni most ott vagyok hogy ijen hosszu csigalepcson mentem fel aztan le es tulajdon keppen vissza ertem oda ahonnan indultam mivel az osszes tobbi ajto zarva van. nem tudja valki h kell csinalni vagy h nala hogy volt ez a resz mert mar 2 eve ott teblabolok es nem vagom mit kell csinalni.. elore is koszi
sequator
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Amúgy miért nem indulna elvileg? pixel shader? vagy mi?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
De havernak kiírtam, felrakta, de neki lefegy még kisebb Vampire ablaknál...el se indul. Honnan szeggyek le hozzá cracket? A kis image-t próbálta de nem mûxik. Tudtok neki segíteni?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- lehozod a konzolt és beirod a következõket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented õt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
A leopold society-s küldiben mikor bomba elõl kell menekülni és utána töltés közben kilép a gáma ott mit lehet tenni hogy ne basszon ki a desktopra? (forumot nekiáltam visszaolvasgatni megoldásért de "kissé" hosszu)
De az elõbbi kérdésekre még mindíg vároma választ.
Ja és ti meik clan szeretitek?
Nem úgy volt hogy mind a 13 clan választható lesz?
Together we'll fly someday...
Uzit 1x akartam hasznalni, a Van Helsing Experiment utan, amikor a fickok fent vannak a galerian es onnan lonek, hat baz, szerintem a rohogesbe haltak bele, 3 tarbol 0 talalat kb.
Together we'll fly someday...
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Egyes lövésnél amúgy minden O.K.
A sima bõrpáncélban tökéletes a mozgása HA nincs fegyver a kezében :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Két lövés után a plafont bontom vele 6 ranged skillel.
Poénvolt és jól domborít benne :)).
+ inkább visz magánal egy jó kis géppityut, mint egy pisztolyt, mert azzal jobban néz ki, de valamelyik a kést szereti. :DDD
szóval ad a külsõre, mert mindenkinek más a szép.