6370
Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    Hát a nosfik tényleg horror! Az oké hogy egy vámpír koporsóba alszik de ezeket sztem el is temették pár évre!
    Nem is játszom velük amíg nem jön ki hozzájuk valami skin mod.
  • EnDeR
    Én csak Nosfiból csináltam pasit! Az elég kiábránditó nöben! :) De a legjobb a Torreador meg a Ventrue nöci! Wow!
  • haxoror
    Én is így vagyok vele, inkább egy dögös nőt nézek mint valami nagydarab állat szőrös hátát :)
  • haxoror
    Hát ja, amikor a tremere faszi fut úgy néz ki mint akit egy nosferatu sneak attakolt pár perce egy +2 -es ... izével :D
  • SRobert
    Amúgy a minta és a felirat sem gyenge! :)
  • SRobert
    Én vegyesen szoktam, de ebben a játékban minden fickó körme ki van festve, ráadásul még furcsán is mozognak! :D
  • EnDeR
    Hmm süti! Ezért szeretek nöi karakterekkel játszani! nézhetem a csinos feneküket a feszülős cuccokban! :-)
  • SRobert
    Ez az utolsó ruha, amit szerezhet.
    Szemüveg jár hozzá. :D

• EnDeR
    a legjobb a haja mikor lifttel megy lefele! :)) Szemmüveget honnan szereztél rá??
  • EnDeR
    csini ez a bör ruci! :))
  • SRobert
    Malkavita táncol:

• SRobert
    Malkavita nézelődik:

• Hoz_Hun
    Nem feledkeztem meg róluk. --->3662
  • EnDeR
    NAgyon vicceseket szól be!
  • TociG
    Hát az engem is érdekel:) Cuky lehet:) Biztos J-vel jól megértenénk egymást:DDD
  • EnDeR
    A legvidámabb akkor is a Malkavian! :-)))
  • TociG
    Hát nem azért, de az ASSZAMITÁKRÓL mindenki megfeledkezik??? Kedvenc klánom:( Remélem lesz vmi mission disk amiben jönnek a Szabbatos klánok, meg a függetlenek IS. Szerintem Set-ekkel semmi baj sincs. Az emberek sötétebbik fele:) Kis szarkavarók:) De jól csinálják...
  • Voltan
    Igen, a Lasombrák elfértek volna még...A Szettiták nekem nem hiányoztak, amúgy is elég gáz klán, nem sok értelme van.
    1-2 Gangrelt azért még betehettek volna, mert Beckett nem valami Gangreles. De nem baj, jó ez így is.
  • TociG
    Majd kipróbálom azt a sarkos megoldást, csak az a baj, hogy egy jó barátomnál tudok csak játszani és szegényt már megőrjítem szerintem:) hogy nem hagyom játszani:DDDD
  • TociG
    Hát szemből rálőttem egy kisebb adagot kezdésnek... hát felvonyított, de életéből kb semmi nem ment le asszem:((((
  • SRobert
    Tényleg nem használ a lángszóró?
    Oldalról sem?
  • SRobert
    Azé köszi! :)
  • EnDeR
    Oh! nekem nagyon hiányzik a Ravnos! Milyen genya lehetnék a sok-sok illuzióval! :-))
  • Hoz_Hun
    Akár ellenfélként is, hisz a Tzimisce klán is szerepel (kemény 1 fővel).
    Hála a tervezőknek a Giovannik benne vannak a progiban.
  • TociG
    Nekem még mindig azt mondjátok meg, hogy közelharcosként ki hogy nyírta ki a Katay csajt... Tököm beleszakad:) Azon kívűl, hogy oldalról úgy tűnik jobban sebződik:) Uzi mennyit sebez bele? 480 skulóm van asszem uziban... :) Elég lenne ellene?:)
  • TociG
    Nekem nem rémlik, hogy bárki bármit is tanított volna:) Talán ha a Gargoyle-t ráveszed, hogy segítsen Isaac-nek akkor tanít, mint állat... Ki tudja... Biztos rá lehet beszélni, hogy segítsen csak magsa suberfuge kéne hozzá... Az meg Karizma kérdése már:)))
  • Voltan
    Szerintem nem klánfüggő a dolog. Beckett nem tanítja a Gangrelt sem, Ventrue létemre engem is tanított Nines,stb. A Tremerék pedig a P&P játékban is csak a saját fajtájukkal foglalkoznak.
  • Hoz_Hun
    Mondjuk a Ravanos (nem is hiányzik), Setite és az Assamita (őket is sajnálom a távolmaradásuk miatt) is hiányzik.
  • EnDeR
    De a Lasombra Sabbat klán, és te csak Camarillával lehetsz! Amúgy Beckett valóban tanitja a gangreleket!
  • Voltan
    Nem hivatalos Patch
    Néhány bugot javít csak, performance-ot nem. Mellékelt readme-ben le van írva pontosan. Én még nem próbáltam, de hátha valakit érdekel.
  • Hoz_Hun
    Hmmm, lehet nem is klánfüggő a tanítás?
    M. Strauss tuti csak tremerét tanít.
    Beckettet az átváltozásról tuti csak Gangrel kérdezheti...mi ez a kivételezés...

Hiányolom, hogy a Lasombre klán egyáltalán nem szerepel a játékban..egyik legtutibb klán.
  • SRobert
    +xp = 3xp :)
  • SRobert
    Valami züld cucc, győkér formájú.
    A zombik támadása közben (olasz villa), ha bemész az egyik sírboltba, ott hever.
    + xp felett extra pontot ígér, vagy valami ilyesmi. :)
  • SRobert
    Eddig Nines minden karakteremnek tanított valamit.
    Tremerének tuti Strauss, ő ad lakást is.
    Janette nekem nem tanított semmit. (Voltam Malkavita is)
  • Hoz_Hun
    A nosfiknál lehet, hogy Bertand Thung tanít.
    Úgy vettem észre a tanítókkal elég hamar lehet találkozni, úgy hogy Bertand Thung a valószínübb (akkor a Torreadorok szívnak, mert VV és Issaccal is kicsit később találkozunk).
  • Hoz_Hun
    Én megszereztem mind a négyet jó sok skillembe került. egyszer így is végig kell játszani :).
    Nem jár semmi jutalommal (poszereken kívül), a begyüjtésük.
  • Hoz_Hun
    Milyen zöld cucc?
  • Hoz_Hun
    Aki Toreador klánnal játszott, őt ki okította skillekre: VV vagy Issac?

Ami tudok illetve valószínű:
    Brujah --> Nines Rodriges (biztos nekem 2 skilt tanított)
    Tremere --> Maximillian Strauss (aszem ez is tuti)
    Ventrue --> La Croix????
    Nosferatu-> Gary????
    Toreador--> VV vagy Issac???
    Malkáv --> Jenette????
    Gangler --> Beckett (ez nem biztos)
  • SRobert
    Bár én nem tudom, hogy meddig adogatnak a nosferatuk feladatokat, mert a 3. poszternél meguntam a küldiket.
    Lehet, hogy egy későbbihez kérni fogja?

Amúgy a poszterektől kisebb sokkot kaptam, mikor az elegánsan berendezett kéró falán megjelentek a celluxal rögzített poszterek. :D

Ja és szorgalmasak a srácok, mert rögtön több példányban, az összes lehetséges kéró falára felragasztják őket. :DDD
  • SRobert
    Hátha más is.
    Én a malkavitámmal mindenféle szart találtam, de a nosferatuknál csak a követ fedeztem fel.

Télleg, volt, akinek adott extra pontot a zöld cucc, amit a láda felé vezető kriptában lehet találni?