Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ha kinyírom a csajt és ezt az üzenetet kapom, az jó? Mert olyan vörös jel van a Masquerade Redemption szöveg mellett,mint amikor police hunting van vagy vmi hasonló. Amúgy meg mikor kinyírom a csajt egy ilyen üzenetet is kapok: You have protected the masquerade. Ez jelenti szó szerint azt, hogy megvédtem, nem? Akkor meg minek írná ki 2X? Sajna a szótáram a haveromnál van.
War. War never changes.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Nem ott kell bemmenni. Hátra mész az utcán és a hátsó bejárat nyitva lessz. Bent két Sabbat Thug lessz ,azokat legyûröd és ott a szem a fridzsiderben😄
A sikátoros részrõl nyílik oda egy ajtó.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Bejutottam az Ocean Hotelbe, a lépcsõn mentem fel de az leszakadt a pincében vagyok, de nem tudok kijönni, ittragadtam, vagy ki lehet jutni vhogy? Ja igen lockpicket hol lehet szerezni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nálam a régens meg az emberei berakták egy raktárházba a szarkofágot, pont úgy mint az indijános jános végén a frigyládát az amerikaiak. Ígyhát meg sem tudtam mi van benne brühühüüüüü😞(((
OneManArmy😄DDDDDD az biza nálam Brujah lessz.
Majd én végigtolom Nosferatuval és mondom mi volt a vége.
NAH mindenkinek további jó játékot kívánok, nekem most Half-Life2, utána Pirates!! és a téli szünetben végigviszem még1x!!!
Aki versenyezni akar, akkor jöhet😄DDD
Hát ja, elõször a Camarillás befejezést akartam (de sztem abból is 2 van mert tremereként Straussal is lehet valamit kavarni) aztán Anarch és végül OneManArmy-DófLudgren 😊
Bár elég türelmetlen vagyok és ravasz módon csináltam mentést SantaMonicában még a taxizás elõtt szal lehet hogy kipróbálom az össze befejezést, a Tremerést majd a következõ karimmal mert az úgy is tremere lesz, a nosferatust meg leszarom mert azokkal nem akarok játszani 😛
Végre mehetek aludni heh
SPOILER
A herceghez hû befejezést választottad mi? Én igen, legalább már tudom hogy mi van a szarkofágban 😊
Nagyon jó játék volt ,de kicsit rövid😞(((
Jah és szerintem a leggyászosabb befejezést kaptam😄 Ami még így is nagyszerû!!!!
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki kérdezte kinek volt olyan ,hogy kinyitják a Sarkofágot.
Nah jelentem nekem kinyitották ,de ,hogy mit találtak benne azt csak kérsére mondom el😄
És nekem csak azzal a mini image filelal megy a játék, simán az 1 cd-vel nem.
Haxoror: A monitorom amugy nem õsöreg szar, 1024*768 85 Hz-en megy nekem állandóan, de lefixálom és megnézem ugy is.
EZT hogy írtam el!? <#idiota>#idiota>
Komolyan ha nem lennék kitömve manival eladnám az összes páncélomat 😄
Sok bohóc karmokkal meg katanákkal... 😛
A pórnép desertet mag Steyrt kap, a bosskiller az autoshotgun a töltényenként 60+ sebzéssel plusz auspex bónusz (10-es rangeddel nem rángat semmit!) <#violent>#violent>
Ha meg belefutnék valami rezisztens genyába akkor elõkapom a flamert (közben találtam egyet 😊 Az a lol hogy ki sincs írva hogy mekkora a sebzése mert nem is kell <#nezze>#nezze>
Instakill grillparti rulz <#hehe>#hehe>
Visszavonok minden fikázást amit valaha is a ranged sussra mondtam, az életbe nem fogok meele karaktert indítani legfeljebb csak akkor ha szopni lesz kedvem de ez kizárt lol
Nah. Végre Mingnél vagyok. Remélem ez még nem a játék vége, mert sok kérdésem maradt megválaszolatlan.
Amúgy ez a vérfarkasos rész valami überbrutál ,hogy a Tzimitze kiírtásról ne is beszéljek. Anúgy kérdezte valaki mikor jön jól az Uzi. Nah a Tzimitzet én kb. fél perc alatt henteltem le Uzival. Szinte meg sem sebzett.
Kepfile=image. Letoltotted meg egyszer ugyanazt.. Crackent ez ugyan nem fog szolgalni, dehat nem is kell a jatekhoz crack.
Megkaptam a játékot képfájlba, de nem volt crack. Leszedtem egy cd imaget a netrõl, ami crackként szolgál. Berakom elindul a játék, de kikapcsol a monitor. Ha alt+tabot lenyomom visszajön az asztal, de ha visszamegyek a játékba ujra kikapcsol. Geforce 4 Ti 4200-am van 128 mb rammmal. 2 ghz p4 és 512 ram, a driverem 66-93 a legujabb, direct x 9.0c-vel. Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm
Amikor elõször találkoztam Imalia-val már eleve utált vmiért. Valami olyasmit mondott, hogy elbasztam egy mission-t (Model Citizen, amelyikben egy modell csajt kell lejáratni), de azt a missiont még meg sem kaptam tõle és ezután rögtön bekerült a mission failed rovatba.
Megnéztem a walktrought-t, amit valaki belinkelt és van egy quest (Cover Girl),ki lehet engesztelni. Elvileg a Sin Bin-es Flynn-tõl meg kéne vennem az újságot, aminek a címlapján Imalia szerepel, de flynn nem ajánlja fel megvételre.
Valaki találkozott a problémával?
Még annyit segítek hogy vér és hölgy 😊
Egy leopoldostól "kaptam" höh höh 😊
Mercurio beígért SWAT sniperje úgy tûnik hogy ua. mint a graveyardos 4 lövetû, már olyanom is van (szintén leopold 😊 ha lesz zseton a flamert is megveszem mert sztem azt nem fogok találni, desert se volt eddig senkinél.
Viszont a kevlárt hogy és mikor kapom meg? Most megyek kipicsázni a Sabbatot a hotelbe...
Ja, VV Jeanette és Damsel posztere már megvan de a 4-ikhez a mittudoménmit hol találom meg?
Amúgy a játék istenkirály és én nem érzem azt ,hogy a játék kezdene kifgyni az ötletekbõl!!
Nekem nagyon tetszik. 10/11😄
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Malkaviannál tesz valami csavart a szövegbe, és amikor a nõ elmegy a küldetés teljesítve van, mégsem jár humanitás veszteséggel, ugyanis nem te nyírod ki. A malkavian szövegeket nem nagyon tudom magyarba átültetni, aki játszott malkaviannal, az tudja, miért. 😊
A nekromanta nõhöz én spec simán leküldöm a TV riportert. Csak jóponttal jár és kapsz további küldetést is.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Hollywood, kínai színház, a vetítõvászon elõtt