Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER
Ming Xaiot választottam szövetségesenek......senki ne essen ebbe a hibába. Király a átvezetõ vége, de rám nézve elég xar.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jött a Mikulás, de azon kívül?
Ha nem gyilokkal oldod meg a dolgokat, több az xp és mindenki kedvesebb.
Ninest mindíg fel kell nyomni a hercegnél?
De a lényeg: elmentem vért venni, lecseréltem a nyári szoknyácskát, mellénnyel, feszülõs rucira és a faszi egybõl rám kattant. Pfúú milyen jól nézek ki meg hogy, megváltoztam, meg szeretné ha sûrûben láthatna... Na erre mondom: Látsd a jó k*rva any/*dat, azok után,hogy nem akartál vért adni, úgyhogy add ide azt a néhány csomagot, mert kinyomom azt a hülye szemed! 😊))
Mindenki nagyon rendes és elõzékeny (pers. 7) és nagyon jól mennek a dolgok. Tele vagyok lével és most megyek a mmuseumba, mert intelektüell vagyok + kaptam egy "jegyet a hercegtõl(így is fel lehet fogni).
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Két dolog érdekelne:
1; mind hl2, mind a Vampire esetében a hang sokszor akad. Elég idegesítõ és zavaró (Abit AN7-soundstorm, a hangminõség "jó"-ra állítva, hardveres gyorsítást megpróbáltam levenni, de kidobott az asztalra).
2; körbenéztem, de nem találtam magyarosítást. Van esély rá, hogy lesz? (sokat tompult az angoltudásom, de amúgy is bonyolultnak tûnik a nyelvezet és szöveg)
thx! <#smile>#smile>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Together we'll fly someday...
A ghoult mindenki elveszíti a sabbatok miatt?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
1. SZerintetek meik jó Meele kari(a fontos hogy jól kardozzon majd)?
És annál majd mire érdemes még a meelen kívül rakni?
2. Tremerénél mire érdemes rakni a vérmágián kívül?
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
esetleg ajánlom az érdeklödöknek:
http://www.rpg.hu/letoltes2/index.php?action=subcat&subcat=Vampire&id=6
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Tud zombikat idézni meg woodoo cuccokat gyûjt meg bõrt eszik VÁÁÁÁÁÁÁÁ inkább hagyjuk már megint elment az étvágyam egy hétre... <#vomit>#vomit>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én még csak tegnap kezdtem a játékot,de nagyon zsír!😊
1 kérdésem lenne: a gyilkosságos küldetést (amit az újságban lehet olvasni, még a játék elején, Santa Monicaban) hogy kell megcsinálni? Mert elmentem a gyilkosság helyszínére, viszont sehogy se tudok bemenni😞
Jah, és bocs ha már volt, jópár oldalt visszaolvastam, de nem találtam rá választ..
\"...lámák kíméljenek.\"
War. War never changes.
Ha egyszer megmossa a száját még csinos is lesz. 😄
AKI NEM A VÉGE FELÉ JÁR, NE OLVASSA EL. 😊
A ghoulom mindenképpen meghal, ha az álma után nem küldöm el?
War. War never changes.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja, A HEADSHOT MÛKÖDIK de csak a sniperriflevel, simán 200+ headshotokat osztogattam 😄 A flamerrõl nincs élményem mert hülye szokás szerint rázós helyzetre tartogattam de mivel cthulhu is simán megvolt így nem is használtam 😉
SPOILER:
Bachnál is majdnem rászoptam mert csak a magnum sebezte és ahoz alig volt töltényem.
És ha életben hagyjátok Pishat (tudom, nehéz megállni) a múzeumos-fétises küldiért egy nautilust ad ami folyamatosan töltõdik vérrel ha megöltök pár ellent, tökmindegy hogy mivel, sniperkedésre is adja kb. 2-3 hulla után jár egy pont vér és kb. max 10 vérpontig töltõdik. Mire használnom kellet volna a konzervvért addigra már megvolt szal azokat se tudtam kipróbálni és egy komplett vérbank maradt a nyakamon <#idiota>#idiota>
They are so unclean - ahogy Theresa mondaná 😊
Ráadásul a rondaságukon kívül semmi extra nincs bennük hiszen a sneaket bármelyik klánnal lehet fejleszteni és a láthatatlanságot Malkaviannál is megkapom (azok legalább szórakoztatóak és a game elõtti kérdéssor 5-bõl 2x azt hozta ki hogy malkavian típus vagyok, 2x tremere és 1x torreador <#idiota>#idiota>)
Nosferatuval egy csomó dologról lemaradnék pl. chinatownban az utcai jósról, majd beszartam miket mondott lol
Ha kijön majd egy mod ami mondjuk lecseréli valamelyik spelljét emberré-álcázósra akkor majd kipróbálom 😉
War. War never changes.
ha redemption akkor megvédted, ahogy mondod, ilyenkor kapsz vissza masquerade pontot