6370
Vampire - Bloodlines
-
#3809 Nekünk vámpíroknak jobb az élbojban lenni, mégis megbújni. :)) -
#3808 Valószínűleg poénnak szánták, ami úgy néz ki, maskarádé fanok körében rosszul sült el. -
EnDeR #3807 Katana? Eh! Az agy manipulálása után nincs szükséged acélra! :)) -
haxoror #3806 Reno asszem a bounty hunteres külsi része és később lesz majd -
haxoror #3805 A katanát NEM lehet felvenni chinatown előtt! Vagy 5x nyírtam ki a vietkongot és a japcsi kiscsaj is "lelövődött" párszor de nem ment :(
A full inventory nálam nem lehetett gond mert minden nem használt cuccot a frigóban gyűjtöttem. Muszáj volt mert a leszakadt kart nem tudtam eladni sehol de a statjai startnál ahoz meg túl jók voltak hogy csak úgy eldobjam.
Leszakadt kar meg egy csomó vér a hűtőben, na ezt analizálja egy rendőrségi pszichomókus LoL! -
EnDeR #3804 igyexünk :) -
haxoror #3803 Legnépszerűbb témák
1. BogyóKatica
2. Vampire - Bloodlines
3. Büntetőpontok
4. The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
5. Humoros és aranyos képek
6. Tibia
7. ketezer
8. SG: Eger Connection
9. Half-Life 2
10. Méj'víz
Gyerünk hombres már csak bigybogyót kell beelőzni -
#3802 Hát végül is nagyon úgy beszél a pasas, hogy "énaztán mindent tudok, és marhára titokzatos vagyok"...
De hogy ő lenne Káin? Azért ez durva. -
#3801 Meg Hollywoodban sem néznek takarító vagy éppen üveges után. -
#3800 Azért a házmester se viszi túlzásba! :D -
#3799 Ezt hosszú lenne leírni, mert helyszínek és dialógusok egymásra épülése... -
#3798 Ja. Downtownban meg a szállodát sem nagyon takarítják... -
EnDeR #3797 Jé tényleg! Biztos valami sabbatos srácot vár vendégségbe! Az áruló! -
#3796 Igen, de nagyon úgy tűnik a véső dialógusból, ráadásul tényleg úgy vannak elnevezve a hangfilejai. -
haxoror #3795 Amit soha nem értettem hogy Mercurio abból a nagy rohadás pénzből amit lőszerért nála hagytam MIÉRT NEM TAKARÍTTATJA EL VALAKIVEL A VÉRT A LAKÁSÁBÓL! :D -
#3794 Ja, ez vágom, köszi! -
#3793 Ja, de azóta a vérbankban voltam csak. Aztán Downtown, Hollywood, Chinatown. Szóval mivel nem volt ott semmi meg sem néztem. De akkor visszamegyek.
Még egy kérdés: Kiaz a Réno, de főleg melyik városrészben van? -
#3792 De, arról beszélünk.
Akkor már kifosztottad és kaptál egy kódkártyát, ami megjelent a kulcskarikádon.
SPOILER
Foxy Boxes - Santa Monica -
#3791 Ritka nagy marhaság lenne... -
#3790 Nem a fegyvereknél jelenik meg, hanem a tárgyaknál. :) -
EnDeR #3789 Izé... tök üres? Beszéltél az Alsyumban azzal az izgága ghoullal? -
#3788 Szerintem fegyverként lehet használni az astolite megszerzésében, ha addigra nem találtál v. vettél. Végszükség. -
EnDeR #3787 Ja és ha nem vagy szép, nincs dominate-d, vagy demetationod, akkor javasolt a hátsó bejárat, és a csatornák! -
#3786 Ott nincs semmi. Nem a hullaházban lévő ládáról beszélünk? Az tök üres. -
EnDeR #3785 1 kórház van sántamónikában a lakásod utcájával szemben! -
#3784 Köszi az infót! Csak annyi mék kórházba? a sántamónikaiba? -
#3783 Egy kérdés:
Magas kukkolásértékkel lehet találni egy széklábat a santa monicai parton. Jó lehet valamire, vagy csak készítői humor? -
#3782 Az már olyan mindegy, mert azt már nem pucolod ki sem a szőnyegből, sem a kárpitból. :D -
EnDeR #3781 Jaja! vagy ha a ventrue low society vért iszik, és kihányja az milyen büdös! -
#3780 Ez igaz. :)
Aztán már csak a nosferatuk járnának hozzám vendégségbe. :)) -
EnDeR #3779 Naná! Ha belerohad a hulla az ágyadba, akkor miután kidobtad, elmúlik a szag nem sokára! ellenben ha nem lenne szellözö 200 évig azt szagolnád :) -
#3778 Mert arra egy halottnak, aki a víz alatt sem fullad meg, nagyon szüksége van! :D -
EnDeR #3777 de legalább van szellőző! :-) -
#3776 Nekem vámpírfílingnek már elég az is, ha egy apartmanon nincs ablak. :) -
#3775 Jagi!!!
SPOILER
Bemész a kórházba, ott az alagsorban fexik egy hullamanó.
A mellette lévő ládában vannak a cuccai.
A többire rájössz szerintem. -
#3774 Aki keres az TALÁL ! AMúgy a Foxy Boxes-ban van. -
#3773 Hát erre mit mondjak?:P -
#3772 AZ pölö nem elég vámpírfeelinges nem ?!!! :DDD -
#3771 Miért, elfogyott a herczig herczeg píze a felújításnál? :D
Az álmennyezet még a plazma tv árából is kijött volna. :DD -
#3770 A sántamónikában kaptam egy find asian vampire questet,... HOL VAN???