6370
Vampire - Bloodlines
-
haxoror #3849 Az én torre csajomat meg majdnem eltaposta a tömeg LOL -
SG #3848 Pedig minden Travoltás tudományomat bevetettem:)) -
#3847 Észrevettem olyat is,hogy amatrac az ágy felett 30 centire van. na mondom, ez kényelmes lehet. :D -
SG #3846 Lehet valaki a parkett ördöge ?? Mert engem otthagytak egyedül a bunkók amikor ropni kezdtem a táncot a diszkóban. Hamar kiürült a táncparkett:)) Biztos ehez is jó adag karizma kell.
-
#3845 A vizuálisan "emberibb" vámpírokra gondoltam, a zsabálykönyben nemtom, hogy le van.e írva, de ahány emberrel találkoztam, egyiknek se jutott még csak eszébe se, hogy vámpír lennék. Minden az álcán meg a viselkedésen múlik. -
SG #3844 például -
#3843 Ja, hogy a Nines, fekacsávó, kis csegevara lány triumvirátus éppen fellépést gyakorolt, amikor kivonult a színházból. :D -
SG #3842 Mér nem láttál még orosz néptánc csoportot? a jányok pont ugyanígy lebegnek a szinpadon:)))) -
#3841 Nem, mert egyes helyeken egyes emberek megijednek a nosferatutol és utcán, őrzött épületben kapásból meg is támadnak.... -
#3840 Szerintem ami kellett volna a játékba:
- külön ruhaboltok
- egyéb pénzszerzési lehetőségek
- nagyobb városrészek
- hitman stílusú megoldás a lopakodós ölésnél. (hullát el kell rejteni, stb)
- toreadornak alap seduction -
#3839 Alapból mindenki embernek néz csak a bőröd színén csodálkoznak. -
#3838 SPOILER
Aki a korlátnál áll?
Az mindenkinek segít. -
#3837 Azért a "keréken kitolt" szereplőket és a fél másodpercre be-be villanó alakokat nem magyarázzák meg ezzel. :) -
haxoror #3836 MÉG NAGYOBB SPOILER
Nálam (torreádorral voltam) a legelső őr összekevert valami álruhás újságíróval és végig segített, elterelte a másik őr figyelmét meg asszem valami ajtókat is kinyitott -
#3835 És tetrisezni is lehet velük. vagy a vérükkel írni a falra. De csak belerúgni, meg pontatlanúl lökdösni lehet.
[is haza lehet menni.] -
#3834 Logikus lenne.
A szabálykönyvet régen olvastam, így nem tudom, hogy papírosos változatban van-e ilyen. De erős a gyanúm, hogy ha az introban van ilyen, akkor ott is. -
#3833 EnDeR!
SPOILER
Ha az elején a jobboldali folyosón osonsz el, akkor senkivel nem fogsz találkozni, abban az esetben, ha picklockkal nyitod ki a lépcső alatti ajtót. -
haxoror #3832 Ja, amúgy valahol remélnykedtem hogy a sorce motornak hála komplett hullákat is haza lehet vinni és ki lehet velük dekorálni a lakást sabbat stílusban :D
[nagyon péntek van és nagyon haza akar már menni] -
SG #3831 Azért ez elég nevetséges logika, egy csupasz picsákkal meg hentes és mészáros részekkel telerakott játékban. Ráadásul "mature" kategoriás a cucc. -
haxoror #3830 Na erről beszélek! Ha az a mezei bohóc embernek tudta álcázni magát akkor a player miért nem kapja meg ugyanezt!? Az offline szerepjátékban sincs ilyen? -
#3829 Ha a frigó tele az íróasztal fiókjában is van hely meg, ha még nem vetted ki 100 pénz! -
haxoror #3828 A trance spellt használd amikor még nem láttak meg de csak lopódzással is meg lehet csinálni -
haxoror #3827 Bansheen azt írták hogy az euro verzsön direkt lett megbuzizva hogy ne legyen erőszak az intróba de sztem tényleg az van hogy elbaxták... -
SG #3826 -
EnDeR #3825 Na javasoljatok vmit! Ventrue-val hogy csináljam meg a hajós küldit?? Se lopakodni nem tok, se Fortitude-om nincs jelentös pont mennyiségben. A dominat-el tudok vmit kezdeni? -
#3824 Aztatat egyiknél sem mutatja jól...
Ez szerintem minden idők egyik legsz*rabbul animált introja. :( -
haxoror #3823 A leszakadt végtagokat szigorúan frigóban kell tartani hogy ne romoljanak meg, hátha Pisha beugrik vacsizni :D -
#3822 A nosferatunak biztos! :)
Egy pillanatra megállt bennem az ütő, mikor elindítottam a nosferatu karaktert és ugyanazzal a meghitt hancúrozással kezdődött az intro! :D
De később kiderült - ami klánfüggő az introban - hogy egy toreadornak álcázott nosferatü hölgy volt a tettes... -
SG #3821 És a lefejezést mutatta legalább uncut+uncensored verzióban?? -
haxoror #3820 Csak ADSL de az legalább működik :/ -
SG #3819 A frigónak nagyobb a raktere:))) -
haxoror #3818 Ja, tegnap elkezdtem egy tremerét, az intróban a régens kihajolt és utánamnézett amikor kimentünk a herceggel :) Lehet hogy minden klánnak más az introja? -
#3817 Szerintem hatásos módszer! :D -
#3816 Ti mire használjátok otthon a fiókokat, meg a ládákat? :P -
SG #3815 Miért otthon T3 vár? -
haxoror #3814 KÖCSÖG MUNKAHELYI NET! VÁÁÁÁ HAZAAKAROKMANNIPÉNTEKVAN! -
EnDeR #3813 Hehehe! Segáz! Meg az hogy jól néz ki! :-) -
haxoror #3812 Hát torreádorral legfeljebb az .50-es trepanálás az egyetlen agymanipulációs lehetőség :D -
SG #3811 Hehe, én is a frigóba raktam minden cuccot amiről azt gondoltam hátha később még fontos lesz. A véfére volt már benne máig harcoló német katona is :)) -
haxoror #3810 Hát torreádorral legfeljebb az .50-es trepanálás az egyetlen agymanipulációs lehetőség :D