6370
Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    Az én torre csajomat meg majdnem eltaposta a tömeg LOL
  • SG
    Pedig minden Travoltás tudományomat bevetettem:))
  • Jagi
    Észrevettem olyat is,hogy amatrac az ágy felett 30 centire van. na mondom, ez kényelmes lehet. :D
  • SG
    Lehet valaki a parkett ördöge ?? Mert engem otthagytak egyedül a bunkók amikor ropni kezdtem a táncot a diszkóban. Hamar kiürült a táncparkett:)) Biztos ehez is jó adag karizma kell.
  • Jagi
    A vizuálisan "emberibb" vámpírokra gondoltam, a zsabálykönyben nemtom, hogy le van.e írva, de ahány emberrel találkoztam, egyiknek se jutott még csak eszébe se, hogy vámpír lennék. Minden az álcán meg a viselkedésen múlik.
  • SG
    például
  • SRobert
    Ja, hogy a Nines, fekacsávó, kis csegevara lány triumvirátus éppen fellépést gyakorolt, amikor kivonult a színházból. :D
  • SG
    Mér nem láttál még orosz néptánc csoportot? a jányok pont ugyanígy lebegnek a szinpadon:))))
  • SRobert
    Nem, mert egyes helyeken egyes emberek megijednek a nosferatutol és utcán, őrzött épületben kapásból meg is támadnak....
  • SRobert
    Szerintem ami kellett volna a játékba:

- külön ruhaboltok
    - egyéb pénzszerzési lehetőségek
    - nagyobb városrészek
    - hitman stílusú megoldás a lopakodós ölésnél. (hullát el kell rejteni, stb)
    - toreadornak alap seduction
  • Jagi
    Alapból mindenki embernek néz csak a bőröd színén csodálkoznak.
  • SRobert
    SPOILER

Aki a korlátnál áll?
    Az mindenkinek segít.
  • SRobert
    Azért a "keréken kitolt" szereplőket és a fél másodpercre be-be villanó alakokat nem magyarázzák meg ezzel. :)
  • haxoror
    MÉG NAGYOBB SPOILER

Nálam (torreádorral voltam) a legelső őr összekevert valami álruhás újságíróval és végig segített, elterelte a másik őr figyelmét meg asszem valami ajtókat is kinyitott
  • Jagi
    És tetrisezni is lehet velük. vagy a vérükkel írni a falra. De csak belerúgni, meg pontatlanúl lökdösni lehet.
    [is haza lehet menni.]
  • SRobert
    Logikus lenne.
    A szabálykönyvet régen olvastam, így nem tudom, hogy papírosos változatban van-e ilyen. De erős a gyanúm, hogy ha az introban van ilyen, akkor ott is.
  • SRobert
    EnDeR!

SPOILER

Ha az elején a jobboldali folyosón osonsz el, akkor senkivel nem fogsz találkozni, abban az esetben, ha picklockkal nyitod ki a lépcső alatti ajtót.
  • haxoror
    Ja, amúgy valahol remélnykedtem hogy a sorce motornak hála komplett hullákat is haza lehet vinni és ki lehet velük dekorálni a lakást sabbat stílusban :D

[nagyon péntek van és nagyon haza akar már menni]
  • SG
    Azért ez elég nevetséges logika, egy csupasz picsákkal meg hentes és mészáros részekkel telerakott játékban. Ráadásul "mature" kategoriás a cucc.
  • haxoror
    Na erről beszélek! Ha az a mezei bohóc embernek tudta álcázni magát akkor a player miért nem kapja meg ugyanezt!? Az offline szerepjátékban sincs ilyen?
  • Jagi
    Ha a frigó tele az íróasztal fiókjában is van hely meg, ha még nem vetted ki 100 pénz!
  • haxoror
    A trance spellt használd amikor még nem láttak meg de csak lopódzással is meg lehet csinálni
  • haxoror
    Bansheen azt írták hogy az euro verzsön direkt lett megbuzizva hogy ne legyen erőszak az intróba de sztem tényleg az van hogy elbaxták...
  • SG
  • EnDeR
    Na javasoljatok vmit! Ventrue-val hogy csináljam meg a hajós küldit?? Se lopakodni nem tok, se Fortitude-om nincs jelentös pont mennyiségben. A dominat-el tudok vmit kezdeni?
  • SRobert
    Aztatat egyiknél sem mutatja jól...
    Ez szerintem minden idők egyik legsz*rabbul animált introja. :(
  • haxoror
    A leszakadt végtagokat szigorúan frigóban kell tartani hogy ne romoljanak meg, hátha Pisha beugrik vacsizni :D
  • SRobert
    A nosferatunak biztos! :)

Egy pillanatra megállt bennem az ütő, mikor elindítottam a nosferatu karaktert és ugyanazzal a meghitt hancúrozással kezdődött az intro! :D

De később kiderült - ami klánfüggő az introban - hogy egy toreadornak álcázott nosferatü hölgy volt a tettes...
  • SG
    És a lefejezést mutatta legalább uncut+uncensored verzióban??
  • haxoror
    Csak ADSL de az legalább működik :/
  • SG
    A frigónak nagyobb a raktere:)))
  • haxoror
    Ja, tegnap elkezdtem egy tremerét, az intróban a régens kihajolt és utánamnézett amikor kimentünk a herceggel :) Lehet hogy minden klánnak más az introja?
  • SRobert
    Szerintem hatásos módszer! :D
  • SRobert
    Ti mire használjátok otthon a fiókokat, meg a ládákat? :P
  • SG
    Miért otthon T3 vár?
  • haxoror
    KÖCSÖG MUNKAHELYI NET! VÁÁÁÁ HAZAAKAROKMANNIPÉNTEKVAN!
  • EnDeR
    Hehehe! Segáz! Meg az hogy jól néz ki! :-)
  • haxoror
    Hát torreádorral legfeljebb az .50-es trepanálás az egyetlen agymanipulációs lehetőség :D
  • SG
    Hehe, én is a frigóba raktam minden cuccot amiről azt gondoltam hátha később még fontos lesz. A véfére volt már benne máig harcoló német katona is :))
  • haxoror
    Hát torreádorral legfeljebb az .50-es trepanálás az egyetlen agymanipulációs lehetőség :D