Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én kinyírtam mindenkit (Brujah vagyok) és nem tûnt túl mérgesnek ráma herceg.
TSW: Tunderke
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Transzba esnek tõle, ezért nem vesznek észre, ha elosonsz mellettük.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Lehet, hogy valamiféle hátulütõje annak, hogy elvben baromi szimpatikusak az embereknek a toreadorok.
Amúgy aztatat is elrontották sajna a játékban, hogy pl a sabbatos küldetésnél hiába nem vettek észre (malkavita), a vámpírokat nem tudtam lopakodva kinyírni sem késsel, sem puszta kézzel. 😞
Na jó, sztem bug 😊
A láthatalan sniper meg sztem ANNYIRA nem lenne über mert a sima kineket így is halomra lehet mészárolni sneakkillel és a vámpírok auspexel meg amúgy is kiszúrnának <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ne is fejleszd neki, mert fölösleges. Transz "spell"-ekkel meg lehet oldani, csak macera és sokáig tart. 😞
(Nem is beszélve a Pisha-nak beígért szobrocskáról)
A torreadorrol meg csak annyit, hogy akár eléjük is mehetnél, de szépen beraknak majd 1 vitrinbe, mert asszik, hogy mûtárgy vagy! 😄DDDD
Erõkiegyenlítés szempontjából sztem gáz lenne, ugyanis akkor már verhetetlen lenne. Így is nagyon könnyedén megy át egyes küldetéseken...
Viszont: a toreador karakterem minden fejlesztés nélkül elosont bárki mellett. A múzeumban pl poénból belemásztam mindenki seggébe, de akkor sem vettek észre.
A tremerémet pedig 8-as(!) skillel is kiszúrták már 1 méterrõl. :S
Ez vajon a játékban fajspecifikusság, vagy valamiért csak így van és kész?
Nekem egyik karakterrel sem kellett senkit megölnöm ahhoz, hogy végigcsináljam (toreador, malkivian).
Nem volt kulcsprobléma sem.
Bár minden gépet feltörtem és mindent összeszedtem, amit lehetett.
Together we'll fly someday...
Lehet hogy egy új haven lett volna a jutalom? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondjuk ez is lol hogy a hajós bujkálásért a downtowni haven a jutalom és ki a bujkálás mestere? a nosferatu! Kurva sokra mehet az elit kéglivel, oda viszi a csajokat vagy mi? 😄 Amúgy is ritka macerás a csatornából följutni a negyedikre 😛
Kiváncsi leszek a Brujah kiscsajommal, a végén hogy KillBill-ezem le Katanámmal kisfickókat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor malkaviannál ezek szerint a meelere kell gyúrni? Asszem sebzés bonuszt kap ha kitámad láthatatlanságból de csak meelere vagy unarmedre is?
Lehet hogy mégis lesz meele karakterem? 😄
Bár a torreadorom rangedra volt maxolva de azért a katanás sneakkill ziccereket én se tudtam kihagyni 😄
Ráadásul a vámpír ellenfelek észreveszikk, mert alkalmazzák az auspexet.
De mindenképpen ajánlott, mert a múzeumos küldetésre már ki lehet maxolni a láthatatlanságot és száz év osonás helyett akár rohangálhat is.
Szórakoztatóak a dialógusok, stb. stb... 😊
Ez mondjuk nem értem mert elvileg a brujah a harci klán de közelharcban a ventrue, gangrel és a nosferatu, lövöldözésben meg a torreador sokkal jobb. Azt majd kipróbálom hogy a malkavian kimaxolt láthatatlanság spellje megtörik-e ha lövöldözni kezd mert ha nem akkor ha egyhelybõl lövöldöz a spell örökké tartó védelmet ad neki (csak pár sabbatosnál láttam hogy auspexet használtak arra meg ott a madnes-chanelling 😊
De nekem sehol nem ajánlotta fel Isaac a lehetõséget, pedig mindenben együttmûködtem vele.
A Hollywood-i apartman gondolom Isaac nevéhez fûzõdhet(ne).
A skylines apartman a karrier csúcsa, vagy Hollywood-ba is be lehet költözni?