Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most végülis az számít hogy ne vegyenek észre vagy hogy gyilok nélkül legyen meg a pálya?

Aha, szóval te kevered a málnaszörpöt és próbálsz alattomos módon az õrületbe hajszolni <#idiota>

Sztem király, nem kell másik <#eljen>

Jagi
Müködik, de ez a hülye messze van és nem akar közelbb jönni!
Mikor még nem vesznek észre trance oszt jó van, de a legjobb az asszamita csend-je lenne erre a feladatra. Nincs hang nincs golyó. 😊

SZIASZTOK VAN MAGYARITÁS A JÁTÉKHOZ?
LETÖLTENIII?????
Honnan szeditek ezeket???

hehe...izé...
véletlenül letöröltem az elõzõt, úgyhogy újra kellett csinálnom...
ui.: ha nem tetszik a népnek, akkor szóljatok és szülök másikat!

Ezmiez ez?

Trance spell?

SRobert
De több karakterfüggõ megoldás is van.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
Melyik szobába?
Abba, ahol a kis bálványszobor van?

Mondjuk én abba is és az utolsóba is belelõttem az ablakba puskával és utána mikor lenyugodtak a fiúk, akkor beosontam.

Jagi
Valaki árulja wel, hogy lehet úgy bemeni a museumban a szobába, úgy hogy õrbácsi ne vegyen észre? Mivel nincs csend disciple-m ezért mindíg sztáprájder - tisu, szal észrevesz. !!!!!!!!!HELP PLÍZ!!!!!!!!

Jagi
Tegnap vettem stukkert Larrytõl és egybõl kezte mondani a dolgokat a parkolóházról! 😊)) Szal a shopping bejött.

Elegánsan oldottam meg a dolgot, aki nem hányt éppen, azt szivtam kifelé. <#eplus2> Gyerekjáték. 😊

Jagi
Hijjjj, azta... na ez nem gyenge!

trident
Nem tévedtél...Én most készülök lepihenni...a koporsómba!<#vigyor1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tévedtem... mindenki bealudt
hmmm, kezdünk vámpírosodni, hogy mindenki fenn van ilyenkor? 😊
refresh-ed be van love fixre?
mit jelent, hogy nonstop? a jelenetek közben?
Sephi
Fiuk?

Az a gaz hogy nekem a jatek non-stop felbontast valt... vagy valami ilyesmi mert folyton kibe kapcsoja a moncsit 😞

Ez miert van?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

trident
thx a válaszokat!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lol, szerintem akkor majd Jenettel is végig fogom vinni....😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csak Jenette maradhat, és kell neki a nyaklánc. Mindegy milyen nemû vagy Jenettet nem zavarja a dolog.

Na majd kipróbálom, hogy másról beszélek vele, nem a szexrõl, akkor szabadulok-e szex nélkül 😊).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SRobert
Honnan van ez?

CarajoEsp
HEHEHEHE😄DDD Ez kell. Ebben egy Ventrue milyen király lehet😄D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Ezt már le is lehet tölteni. Szerintem Zsírul néz ki nagyon.
Apám mi lessz itt. Ez a Jenett modell például az összes Hl2-est porbaalázza.DD

CarajoEsp

Ehhez csak annyit ,hogy ASZTASZENTSÉGIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SRobert
Kérdés: én megmentettem mindkét énjét.
Akkor mi van?

És csak pasival mûködik a dolog?

Má' megin új banner van vagy csak én hülyülök!? <#fejvakaras>

Hehe, beszélj vele bármirõl aztán próbálj meg szex nélkül kijutni a szobából 😉

(A nyakláncot biztos oda kell neki adni?)

Ja és TÉNYLEG meg lehet Jenettet dugni..eheheheh. Még nyögdécsel is közben. Ezek után tudod mikor választom Therest na meg a kis szellem csaj is megruhad a házában, mert ezek után akárhányszor végigviszem mindig jenettnek fogom odaadni a nyakláncot...ehehehheh...
...minden alkalommal mikaor Santa Monicaban járok meghúzom Jenettet...nagyon király....
azt mondja tudok-e valamilyen játékot, mert unatkozik..
mondom tudok, csak azt valószínüleg nem kivitelezhetõ..
..elvigyorodik és azt mondja, ...dehogy nem csak kicsit nehéz, de teljeséggel megvalósítható....aztán nyöszörgés a szívalakú ágyon...és az nem vészívás...eheheheheh

Ez Rodriges gyerek nagyon rendes srác, már két skilt is tanított nekem. Mire az õrült malkávhoz mentem 7 volt a Meelem, pedig nem is arra gyúrtam.

Brujah vagyok, megcsináltam a hajót kill nélkül (tök egyszerû lol elsõre nagyon láma voltam), és annak elenére hogy Brujah vagyok megkaptam az apartmentet a Skyline hotelban.
Ez a Skyline hotel fasza egy hely: 1 lakót lemészárolt egy sorozatgyílkos, 2 meghalt egy gyílkós kór által, 1 felzabál egy élõhalott szörny, na meg vagyok én lakónak egy Vámpír...jó kis hely mi?

SRobert
Nah, megvót a game...

Malkaviannal az utolsó küzdelemig lõnöm se kellett (anarch). 😊
És igazából akkor sem lõttem, mert lángszórót használtam. 😄

Voltan
Hát az. Megesett, hogy sniperrel lõdöztem emberekre(!), totális, tökéletes fejlövést produkáltam a homloka kellõs közepébe, erre sebzõdik 9 HP-t. Utána gyomron találtam, mínusz 52 HP. Hát a franc se érti. Nem sok értelme van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

patch még sehol?

Saint of Underworld N/Me

CarajoEsp
#KINAI!!!

CarajoEsp
Ez nekem is volt. Akkor a Torreadorok már csak ilyenek. Nekem volt olyan a végén,hogy a fickó mögött haladtam vagy 10métert utána egy másik Ferdeszemû mellett eltörtem a nyakát és semmi nem történt.

SRobert
Igaz, a headshot hiánya is nagyon zavaró néha...

SRobert
Értem. 😊

Amúgy ebbõl a szempontból sajna van a játéknak még egy hibája.
A küldetések elõtt a malkavitával többször is fikáztam a herceget, mégis ugyanúgy, ugyanabban a hangnemben, ugyanazt a küldetést kaptam.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az lehet. Én csak utánaolvastam a gamebansheen, ugyanis mivel én is megkaptam, gõzöm sem volt, hogy máshogy is megkaptam volna, avagy senem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
A downtown-i lakást a malkivita is megkapja és még csak be sem nyal érte, ugyanis állandóan a fizetségért veri az asztalt. 😊

Jagi
Pfúúúj!<#vomit>

Azt le lehet valahonnan tölteni? Nagyon kéne 😊

Aztán viheted sétálni a zombigyerkõcöt.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Mint a hullajó-ban 😊))

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

vámpír zombival, na ez az igazi nekrofília LOL

Ja, remélem lesz majd egy mod ami engedi minden emberszabásu sneakkillezését és kiterjeszti a headshotot az összes fegyverre :/

<#nyes>

Nem de a csatornás résznél még egy zombit is leápoltam volna hogy legyen zsetonom lõszerre 😄
Kár hogy kimaradt a játékból az extra pénzszerzés mint Fallout-ban a nyerõgépek vagy a gecko-vadászat.