Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem király, nem kell másik <#eljen>#eljen>
Mikor még nem vesznek észre trance oszt jó van, de a legjobb az asszamita csend-je lenne erre a feladatra. Nincs hang nincs golyó. 😊
Honnan szeditek ezeket???
véletlenül letöröltem az elõzõt, úgyhogy újra kellett csinálnom...
ui.: ha nem tetszik a népnek, akkor szóljatok és szülök másikat!
Abba, ahol a kis bálványszobor van?
Mondjuk én abba is és az utolsóba is belelõttem az ablakba puskával és utána mikor lenyugodtak a fiúk, akkor beosontam.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Elegánsan oldottam meg a dolgot, aki nem hányt éppen, azt szivtam kifelé. <#eplus2>#eplus2> Gyerekjáték. 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az a gaz hogy nekem a jatek non-stop felbontast valt... vagy valami ilyesmi mert folyton kibe kapcsoja a moncsit 😞
Ez miert van?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Na majd kipróbálom, hogy másról beszélek vele, nem a szexrõl, akkor szabadulok-e szex nélkül 😊).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Apám mi lessz itt. Ez a Jenett modell például az összes Hl2-est porbaalázza.DD

Ehhez csak annyit ,hogy ASZTASZENTSÉGIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor mi van?
És csak pasival mûködik a dolog?
(A nyakláncot biztos oda kell neki adni?)
...minden alkalommal mikaor Santa Monicaban járok meghúzom Jenettet...nagyon király....
azt mondja tudok-e valamilyen játékot, mert unatkozik..
mondom tudok, csak azt valószínüleg nem kivitelezhetõ..
..elvigyorodik és azt mondja, ...dehogy nem csak kicsit nehéz, de teljeséggel megvalósítható....aztán nyöszörgés a szívalakú ágyon...és az nem vészívás...eheheheheh
Ez a Skyline hotel fasza egy hely: 1 lakót lemészárolt egy sorozatgyílkos, 2 meghalt egy gyílkós kór által, 1 felzabál egy élõhalott szörny, na meg vagyok én lakónak egy Vámpír...jó kis hely mi?
Malkaviannal az utolsó küzdelemig lõnöm se kellett (anarch). 😊
És igazából akkor sem lõttem, mert lángszórót használtam. 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Saint of Underworld N/Me
Amúgy ebbõl a szempontból sajna van a játéknak még egy hibája.
A küldetések elõtt a malkavitával többször is fikáztam a herceget, mégis ugyanúgy, ugyanabban a hangnemben, ugyanazt a küldetést kaptam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Kár hogy kimaradt a játékból az extra pénzszerzés mint Fallout-ban a nyerõgépek vagy a gecko-vadászat.