6370
Vampire - Bloodlines
-
EnDeR #3889 tiszta SWG :-)) -
#3888 Nem tudom mi lesz.
Mert eleve nem így kellett volna kiadni, ha meg már így adták kis, gyorsjavító patcheknek illett volna réges-régen megjelenni hozzá.
Szégyen, hogy a rajongók előbb készítenek komoly hibajavítást a programhoz, mint a készítők... :S -
#3887 Kár, én a Jézuskára számítok. De ha nem hozza, kiverem a bazmeget, csak jussak gép elé! -
#3886 Pár xp, a javát megkaptad szabadításkor... -
#3885 -
#3884 Az eget verő bugokat ez javítja.
A troikás fiúk meg, mintha nem törnék össze kezüket, lábukat... :S -
EnDeR #3883 -
#3882 JaaAAAaaajjjjj!!!!! -
haxoror #3881 WOHOOO!!! No.2
-
haxoror #3880 WOHOOO!!!
http://www.planetvampire.com/bloodlines/gallery/models/full/erin02.jpg
-
#3879 Szvsz hivatalos pecsre gondolt. :P -
#3878 akkor eb*tam mi?
-
#3877 Senki sincs azon a kib*ott tengerparton, mert amikor a hajós küldetésből visszajöttem, csak támadók voltak ott, a kiszabadítást utána csináltam meg...
-
#3876 http://www.planetvampire.com/bloodlines/files/patches/ -
#3875 Akkor elszalasztottad...
Csak a punk gyerek van már ott, igaz? -
Joint #3874 sracok a peccsrol meg semmi hir??? mar nagyon szeretnek gamelni vele :)) -
#3873 Hello
Valaki tud-e segíteni abban, hogyha Lylit kiszabadítom, utána elvileg beszélnem kéne "E"-vel, de eltűnt a tengerpartról, nemtom hol van...tudja-e esetleg valaki
-
#3872 Malkavitával néha könnyű elkavarodni a bonyolult angolság miatt.
De ha a második szóváltásnál fenyegetést vetsz be, akkor biztosan el lehet érni, hogy dumáljon. -
#3871 Menj vissza később. -
#3870 Ez fura. Kell hozzá valami magasabb skil, vagy mi? Nálam nincs olyan dialógus, ami Ventrue-val és Gangrellel volt. -
#3869 De, én malkavitával csináltam meg először... -
#3868 LOL! Minden út Rómába vezet, vagy A történelem ismétli önmagát vagy a gyilkos mindíg visszatér a tett színhelyére stb...
kedves nézőink a képen egy balerina. Soha nem látott figurát mutat be! #3862 -
#3867 Tudod, a korlátolt. :) -
#3866 Malkavitával meg lehet valahogy kapni a Thin-blood küldetést? Nem updateli a logom, és E. nem beszél az étteremről, nem kapom meg a küldit. Vagy Malkavitával nincs minden mission? -
#3865 Sztem ott az első őrről van szó.
Az meg mindenkinek... -
EnDeR #3864 upsz elba! :)
ezért:
"MÉG NAGYOBB SPOILER
Nálam (torreádorral voltam) a legelső őr összekevert valami álruhás újságíróval és végig segített, elterelte a másik őr figyelmét meg asszem valami ajtókat is kinyitott" -
#3863 Miért is? -
#3862 Egy igen érdekes jelenség:
-
#3861 Viccen kívül: lényegtelen.
Ha követed a logban leírt helyszíneket és idönként visszamész santamonicába, akkor megoldódnak a dolgok... -
EnDeR #3860 Vazzeg! Na most ezért megcsinálom Torreádorral is! :)) -
#3859 Hát... Napestig lehetne ezeket a bugokat sorolni.
Az áldozatt seggébe befúródott vámpírfejet vérszívás közben.
A downtowni diszkó padlójába bokáig belesüppedt táncosokat.
A levegőben álló őröket.
Az egymásba gabalyodott járókelőket.
stb... -
#3858 ----------------------------------------------------------------------
Ki az a Reno, de főleg melyik városrészben van???? -
#3857 Valami hasonló. De a patkányokat mikor szívod, előfordul. hogy derék magasság alatt már nem hat rájuk a grav.
Lehet azért, mert a kiszívott vér súlya hiányzik belőlük. :DDD -
SG #3856 Csak valami Abdul jött oda. Óóóó abdul:)) -
#3855 Akkor megvan a megoldás. Előbb mindenki elment és "lerendezte" magát... -
SG #3854 Akorr ez volt a gond, megsértődtem mert elhúztak és nem vártam eleget,pedig még Axe sprét is használtam. -
#3853 Szerintem az kimaradt. :S -
haxoror #3852 VV privát számát (valamikor az elején fenyegetőzött vele) elő lehet hozni valahogy?
Más. Mgé a megjelenés előtt voltak videók és az egyiken Jeanette ott táncolt a mikrofon mögött az Asyliumban. Az is kimaradt teljesen? -
#3851 Repülő matrac?
Vízmatrac után légmatrac. :)
Gondolom héliummal töltve, vagy mi. :) -
#3850 Nekem minden karakteremmel az történt, hogy először elszivárogtak a helyszínről, majd visszajöttek és körüláltak és elkzdtek táncolni.
Lehet, hogy nem vártál eleget?