6370
Vampire - Bloodlines
-
csemete #3929 Oki thx .És magyarul?...nincs még végigjátszás leirva valahHUNn? -
#3928 http://m1011.gamecopyworld.com/gcw/games/pc_vampire_bloodlines.shtml -
#3927 no cd crack? -
#3926 Nehéz a vámpírélet 2:
-
olasz #3925 TuHi!Tudna valaki segíteni hogy honnan szedjem le azt a file-t ami cracként szolgál? -
#3924 http://www.gamebanshee.com/vampirebloodlines/walkthrough.php -
#3923 Szerinte így is azm? Annak semmi értelme! :DDD -
ShaiHulud #3922 +m :D -
ShaiHulud #3921 szerinte igy is az:) -
csemete #3920 Yipp all!Létezik már valahol leirás a végigjátszáshoz? -
#3919 Szerintem a tremere és a malkavita nagyon erős lett...
Sok hent csak akkor van, ha elb valamit az ember.
Hát, ha ezt megcsinálták volna olyan összetettségűre, mint az arcanumot, akkor minden idők egyik legjobb rpg-je lett volna. -
Zsoldos #3918 Sztem az mindenkinel ugy van -
Zsoldos #3917 tedd hozza, hogy vegyuk le 320*200 -ba ugy meg jobban fut :D Na de felre a trefaval, folosleges a grafot lebutitani, mikor a jatek a szar memoriakezeles miatt lassu, azon meg ezek nem segitenek, csak majd a patch. -
#3916 na, tegnap végigvittem egy tremere-rel. igyekeztem az összes side questet megcsinálni és lehetőleg minden hülyeséget kipróbálni (igen, jeanette is meg volt). azt kell, hogy mondjam, hogy nem volt nehéz a játék, lehet hogy a thaumaturgy erős, de igazából nem szenvedtem meg a végigjátszás alatt. az egész játék alapvetően jó lett, de sajnos nem kimagasló, ha az elődöket nézzük. a redemption-nél rpg-sebb az tuti, közelebb is áll a WoD-hoz, de pl. egy torment vagy egy arcanum, esetleg fallout után ez nem akkora durranás. legalábbis szerintem. egy erős négyes, de semmiféleképpen nem ötös. főleg a sztori egyszerűsége és kiszámíthatósága az, amin elcsúszott a játék, meg a túl sok hent végtelenített ellenféllel (utálom az ilyesmit minden játékban).
sajnos az évet jellemzi, hogy még így is ez lesz az év játéka RPG kategóriában. 2004 szar év volt a szingli rpg-seknek, az már biztos. -
olasz #3915 Hi!Nekem se jó valami a crackel én innen szedtem le de ha bemásolom az írja hogy hiba hiányzik a javai.dll!Tudna valaki segíteni hogy honnan szedjem le a cracket? -
olasz #3914 Hi!Időpont van már mikor lesz magyarosítáűs ehhez a gamehez? -
#3913 Muszály lesz nekem is majd újrajátszanom, hibába próbálkoztam nem lett megfektetve Jeanette....
Azért megvárom a magyarosítást, és megnézem egy malkavita kislányt is... -
#3912 nah én is ujrakezdtem malkavitával és sokszor majdnem ledőltem a székről a röhögéstől:))...eszméletlen beszólásai vannak néha..meg ahogy arra a többi npc reagál...a Tremere régens is kétszer elnevette magát:P...meg amiket tenni tud az emberekkel..asszem nekem örök kedvenc lett:) -
haxoror #3911 Spoiler
Ja én egy másik Sabbatos eseményre gondoltam SRY -
#3910 Találkozol még vele, ne aggódj! -
haxoror #3909 Nirvána? -
#3908 Lenne egy kérdésem, miután Heaher-nek adtam a véremből egy ideig még ott lesz a korházban de aztán eltűnik miután felrobbantom a Sabbat Raktárat. Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor hova megy? -
#3907 A CFG könyvtárban érdemes csinálni egy autoexec.cfg file-t a következő tartalommal:
r_3dsky "0"
autosave_on "0"
cl_smooth "0"
bindtoggle "F6" cl_showfps 2
cl_ragdoll_collide "1"
Illetve a config.cfg fileban meg lehet változtatni:
dsp_dist_max "1440.0" bejegyzést dsp_dist_max "440.0" -ra.
Ezeket már beírtam itt a fórumon, de nem hülyeség. Tényleg jobban fut. Az autoexec.cfg-be nem kell mindent betenni, de hasznos kivenni az autosave opciót.
Nálam így néz ki az autoexec:
autosave_on "0"
cl_ragdoll_collide "1"
A többi már eredményez némi vizuális-élmény csökkenést, nem érdemes betenni, de ez a kettő hasznos. Különös tekintettel a config.cfg file-lal kapcsolatban leírtakra. Tényleg élvezhetőbb lesz. Legalábbis nálam. -
#3906 Amúgy egy Valvet imitátornak jobban örülnék. :D -
#3905 Ekkora fejet loál. :D
-
#3904 Szomorú hír lesz számomra, ha kiderül, hogy a Troika ennyire elk*rvult... -
#3903 faca:) -
ShaiHulud #3902 klikk -
#3901 honnan vannak ezek a képek??? -
SG #3900 -
#3899 Nekem a Giovanni birtokon rohngált egy biztonsági őr derékig a földben. Amikor letérdelt, csak a feje lógott ki, és szinte csak diszciblínákkal lehetett kifingatni... -
#3898 Mert ez egy kultusz-játék a rajongóknak, nekik meg csak egy project a többi közt... -
#3897 Erről inkább ne is... :D -
ShaiHulud #3896 Malkav= a malkavitak osatya o volt a 3.generacios 13 ak egyike es rola kapta a nevet a klan (malkavian=malkavita) ahogy szeth rol lett a szettita. -
Joint #3895 remelem , hogy kb olyan szinten mint a hl2 mert az ugy akkor jo es oke is lenne :) -
#3894 remélem be is tartják mert különben...
-
#3893 Ezt ígérik az anyaszomorítók... -
EnDeR #3892 Muháháháháááááá! Ezt ugyi te sem gondoltad omolyan! :) -
Hoz_Hun #3891 Remélem azért tart ennyi ideig, mert nagyon nagyon sok bugot kijavítanak benne és a játék is gyorsabban stabilabban fogg futni...
....
vagy tévedek.... -
Hoz_Hun #3890