Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
10 Áttöltöd, megvárod, míg safe lesz, ég a baloldali a két lámpa.
20 Akkor átkapcsolod, hogy töltõdjön és rohansz mint a csík, aztán úszol. AZ áramlat egyre erõsödik, de még éppen ájutsz a t elágazásig, ha gyors voltál.
30 Ha nem sikerül, go to 10 !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ahgy megnyomod a kapcsolót, máris rohanni kell mert tényleg nagyon rövid idõd van csak. Meg lehet csinálni csak próbálkozz szorgalmasan.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

<#nevetes1>

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Mindig visszasodor a végén.
Most miért vezeted félre ? Világosan le van írva a faq-ban hogy az Andie nevû felhasználóknál emulator detected üzenettel leáll. Ez egy bug sajnos

Sir Quno Jedi
Az 1.9.2-es alkohollal sem fog sírni. AZt már nem tudja detektálni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Andie
Remek, kösz tesók! <#integet2>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Bekapcsolod a pumpákat, majd úszni kezdesz nagyon gyorsan, mielõtt az áramlat visszasodor.

nekem nem sír

Nosferatu Warrens, Level Two itt tartok a pumpáknál. Hogy lehet, úgy megcsinálni, hogy a ventilátor ne menjen és fel legyen tõltve vízzel a járatok?
Andie
Hm. Köszi a tippet!
És nem fog sirni a játék az emulátor detected hibával?

JA😊)))

<#vigyor>

gamecopyworld-rõl szedd le hozzá a Fixed Image-t, mountold és úgy próba!

A gamecopyworld-ön van hozzá egy mini ISO fájl a mérete csak 4.18 MB.
Ez emulálja a játék 1-es cédéjét. Ezt mountoljátok be a daemontools-ba
és 99% hogy mûködni fog. Kifejezetten azoknak csinálták ezt a kis iso-t akiknek valamiért nem mûködik a teljes cd-rõl. Ajánlott a legutolsó verziós daemont használni és a safedisc emulációt bekapcsolni.

Sir Quno Jedi
Nemtom, mitha lett volna pár nem supportált videó karesz a listájában és ilyen 9000 alacsonyak lettek volna benne !

zoli80
nem biztos hogy azért mert nem eredeti,nekem hetekig nem indult.aztan aktualissa valt egy windows reinstall és ugy mar ok.

Jagi
make Image, mount, start, play!

Andie
Sziasztok!

Egy kedves barátomnak ajándékba szántam ezt a gammát, letöltöttem, kiirtam cd-kre (az 1. cd-t úgy, ahogy a nfo ajánlotta, megfelelö alcohol verzióval, 4x sebességgel, protectionnal, stb).

Odaadtam neki, erre sajnos nem indul nála. Plz aki találkozott ilyen hibával, mesélje el, mi a megoldás, nagy Vampire rajongó (1. részt végigjáccotta 3x), és nekem meg blama, hogy nem fut az "ajándék" game <#szomoru1>

Szitu :
ati 9200 gyári driver, XP prof. clonecd leinstallva. játék indít, kijön a vampire blooodlines elsõ kép, és hosszú várakozás, cd néha megszörtyen, sok sok perc után vampire.exe hibát generált... szevasz

Köszönettel!

Mégvalami. Ami eddig kijött a bansheere walktrough tartalomjegyzékkel wõrdbe 😊 szerkesztettem már, de nincs lefordítva. Ha valakinek kéne...csak azért.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

rendben! majd gondolunk rád!

Szuper. Ha kérdés van ide vele. Én most viszem végig másodszor. Egyébként gyakorlott fordító vagyok, csak most éppen mást fordítok, ami kicsit hosszan tart. De ez egy olyan gama, amire hajlandólennék még idõt szakítani.
De ha megvagytok elegen akkor örülök neki. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

...mondjuk ebbõl a 6-8-ból IMYke meg jómagam kicsit el vagyunk havazva mostanában, sz'al ha mi is "felszabadulunk", akkor be fog gyorsulni a dolog...

Tessék mini faq:

-Mijaza refesh fix?
Fixáld le a videókártya kontrol panelnél a frissítési értékeket a monitorod tudásának megfelelõen. Ez vonatkozik ATI és Nvidia kártyákta
egyaránt.

- Santa Monica Pier?
Nem, a rácson nem kell átmenni(nem is tudsz) elég a hullát a másik oldalról megvizsgálni.

- Seriall killer
Ne ess pánikba, nem tudod megoldani a sorozatgyilkosság-ot csak sánta mónikában, még további nyomozásra lesz szükséged más városnegyedekben.

- Csónakos bug avagy töltés után kivág a játék a windows asztalra.

- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következõket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented õt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

igy pontosan oda jutsz ahova kéne csak nem fagy ki

kb. 6-8-an vagyunk eddig
a menük, karakterlapok,... már majdnem teljesen készen vannak
dialógusokat a végére hagyjuk, hogy addigra legyen, aki már végigvitte
probléma egyelõre nincs (csak a szokásos õ,û mellõzés és néhány helyen a szöveghossz) hacsak a patch be nem kavar majd...

Jah, Beckett. Elõkerestem a hivatols leírását, mert hogy õ nevesített karakter a történetben. Érdekel valakit egy rövid összefoglaló, begépeljem?
Ha senkit nem erölködöm a bepötyögésével.

Hányan fordítjátok, ha megszorulnátok és kell segítség, szóljatok.

Nagyon jó, munkálkodjatok csak. <#nyes>

Sir Quno Jedi
Hát dialógus van benne kismillió, sokukat nem is nagyon lehet lefordítani, csak ha látjuk a proggyban mi történik hozzá, vagy már ismerjük a sztorit !

toltsd le a refresh force nevu programot, es allitsd be a monitor frekvenciajat vmi fix ertekre. 100hz-t valoszinu birja meg vmi epeszu felbontasban (1024 pl)

Piernel mi tortenik azt majd megtudod. Bugok akadnak, de nem biztos hogy nalad is elojon majd. Arra majd akkor keress megoldast ha problema lesz.
És hogy álltok amúgy? Fõleg a párbeszédek helyzete érdekelne. Hányan vagytok rajta? Vannak-e nem várt nehézségek,etc...

közben azért dolgozunk!
úgyhogy a végtelenségig azért nem várunk rá...

Jajjjajj, akkor sohse?

ahogy kijön a patch, lesz!

Jagi
persze, alapesetben: Fuck da Police! de maxolni akarom a vérmágiát.

És van valahol valami jó kis trial?

Valahogy amúgy a "diszkókban" a nõket fel lehet szedni? Én úgy vettem észre, minél nagyobb az appearance, annál jobb szövegeket nyomat a srác.

Csináljuk már!

Sephi
Most van par szabad oram es ugy jaccanek vele de nem tudok 😞 Valaki help?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jo hat megkerdem 😄

Mijeza Refres fix?
Mi tortenik a Santa Monica Pier-nel?
Mi az a change levels bug?
Milyen serial killer kerdesek?

Kerlek help mert tenyleg nem tudom 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nincs! Asse tudom mi az 😞

Ehhez a játékhoz nem készül magyarítás?
Pedig kibaszott jó, pont a szövegek, csak egyre nehezebben érthetõek. Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a játékban inkább az anarchokkal vagyok, mint a Camarillával.

Srácok kéne csinálni egy FAQ-t amiben a most kezdõ emberkék megtalálnák a fontosabb kérdéseket. Gondolok itt elsõsorban a sokszor kérdezett refesh fixálásra, a santa monica pier-re, a change leveles bug megoldásra meg a serial killer kérdéseire. Akkor nem kéne századszor is beírni a megoldásokat, elég lenne csak a faq-ra hivatkozni.

Voltan
Nem. Gangrel. <#vigyor1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

"Apám mi lessz itt. Ez a Jenett modell például az összes Hl2-est porbaalázza.DD"

Te kis szemellenzõs fanatikz😊))

állítólag több xp-t ad ha nincs hulla

Sir Quno Jedi
De nincs annyi XP ! Márpediglen fejlõdni KELL ! AMúgy meg a maskarádét is csak észervéttitkosan lehet fenntartani ! VAGY SABBATOS VAGY VAZEG ?!! 😄DD

Voltan
Mit számít? Nincs dádá, ha mészárolsz a múzeumban. Csak emberek, ráadásul zsaruk. Pokolra velük, ha voltak olyan ostobák, hogy az utadba álljanak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#nevetes1>