6370
Vampire - Bloodlines
  • SRobert
    Lehet hent nélkül is játszani!!! :P
  • Sir Quno Jedi
    Én is megnéztem mindig, mi van ha elküldöm és ventrue-val is lehet olyat, hogy megkér minket, hogy ha mégis meggondoljuk magunkat, akkor...

Vagy le is lehet 1x dominálni, utána megy szépen iskolába, meg haza a nagyihoz ! :DDD
  • SRobert
    Van még pár küldetés, de sztem közepes a dolog.
    Értsd: nem is kevés, de nem is sok.
  • Sir Quno Jedi
    *** SPOILER ***

Őőő nemistudom, ha a sbbatot kiírtottad, akkor van még a Griffith park, az gyors, aztán már max. csak két főmisszió van, attól függ, hogy mit választassz. De azok hosszúak ám (és uncsik, főleg hent)!

Ha gondos vagy, de gyors, 5-6 óra tán.
  • SRobert
    Félre ne érts, engem is dühített a dolog...
    Azért emeltem ki a kupánverést, mert nevetséges, hogy nem lehet belőle feléleszteni.

Az egy dolog, hogy nem tudod megvédeni, mert éppen nem vagy otthon.

A malkavitával nem gáz annyira az elküldés, mert két lehetőség is van. Az egyiket nem lövöm le, de a másikna van egyfajta találkozhatunk még kicsengése, ha jól emléxem. Tehát lehet átmeneti helyzetnek tekinteni.

Amúgy persze, ha szabadabb lenne a dolog én rábíztam volna VV-re, hogy vigyázzon rá.
  • dronkZero
    Leopold Society után sok van még hátra? Nem szeretnék az "Á, ezt most már gyorsan végigjátszom" hibába esni... :)
  • Sir Quno Jedi
    De könyörgöm, ezt én is tudom, DE nehogymár ne tudjam megmenteni, vagy ha már leütik, nehogymár a véremmel ne tuggyam felregenerálni !!!! SZomorú !

Az meg gáz, hogy végig jön a sötét jövő lehetőségével, de miért engedném el, én meg akarom védeni. De nem lehet őt biztonságba helyezni, sem megvédeni, mert a tisztelt készítők úgy gondolták, na ez az amit rühellek, mikor belekényszerítenek az ő looser gondolkodásmúdjukba...

A legjobb, hogy mindenkit meg lehet menteni, még azt a hülye Ash-t is, még a másodszora a Leopold Society-ből is, DE a saját ghoul-unkat NEM TUDJUK ! SHit !

Az még jobb, hogy hiába is küldenénk el a ghoult, ő már hozzánk tartozik, a vérünk van a vérében. HA a kedves fiúk olvasnák a szabálykönyvet, tudhatnák, hogy elküldeni a legnagyobb kegyetlenség, pláne, most hogy már megtapasztalta a világ sötét oldalát ! Nyasgem !
  • Sir Quno Jedi
    *** SPOILER ***

Amúgy az újrajátszóknak egy kis segítség, az uncsi BOSS fight-okhoz:

console után ->

Okkult egyeneskard: give item_w_occultblade
    Auto shotgun: give item_w_supershotgun
    Lángszóró: give item_w_flamethrower
    Testpáncél: give item_a_body_armor
    Ősvércsomag: give item_g_eldervitaepack
    XP eső (arra költjük amire jólesik): giftxp 1000
    Szabad varázslás (nincs vérveszteség): freecasting
    Nem lát senki: notarget
    Átmenet a falakon: (a gyakori beregadáshiba mián): noclip
    Ha unjuk: kill
  • SRobert
    Az mondjuk gáz, hogy egy fejbevágástól meghal...
  • SRobert
    Sir Quno Jedi!

...SPOILER...

A ghoullal sokat kell beszélgetni. Egyszercsak elmondja, hogy megálmodta, hogy meg fog halni. Akkor 2 választása van az embernek. Leszarja ezt a lehetőséget és kap egy új tuningolt ruhát, vagy azt mondja, hogy mostmár túl gáz a dolog, inkább lépjen le.

Amúgy az vicces, hogy a ghoul valamennyire átvesz valamennyit a klánfüggő személyiségből (mondjuk nagyon helyesen). Így a malkavitának sokkal részletesebben jósolja meg ezt a dolgot.
  • Sir Quno Jedi
    *** SPOILER ***

Amúgy bár agmma végig nagyon bejött, de a vége felé kissé lehangoló, hogy milyen 1xű és buta amcsi megoldású az egyszálúvá váló sztori meg a végső "trükk", áhhh gagyi. A Troikás fiúktól azért többet vártam volna...

Amúgy az sem tetszik, hogy meghal a ghoul és semmit sem tudsz tenni ellene, mert így akarnak rádöbbenteni, hogy húdemilyencsúnya dolog szegény ártatlan lány életét veszélyeztetni, meg kihasználni őt stb. ! Nyasgem.
  • Sir Quno Jedi
    Mind1, nem gond, a konzol segít.
  • Sir Quno Jedi
    *** SPOILER ***

Amúgy két endinget már végignyomtam, most pályázom még párra. AZ nagyon király, mikor Xiao-t, LaCroix-t megszívatod és utána Nines-éknak is bemutatsz és lelépsz ! Ezt így kell csinálni, nyomják csak a kispályás hatalmi harcukat, jóestét ! :DDD
  • SRobert
    Na, a nemhiv. patch javítja aztatat is...
  • Sir Quno Jedi
    Nekem is előjött a Leopold Society-s fagyás a végén. De a konzolmóka segített !
  • SRobert
    Én kipróbáltam, tényleg helyretesz egy pár dolgot, új hibát nem csinál, úgyhogy sztem érdemes felrakni.

Lehet elötte a file-król biztonsági másolatot csinálni.
  • PiszkosFred
    A planetvampire-n van valami usermade peccs, az nem segit esetleg ezen? Valamelyik nap lattam hogy van, de nem probaltam meg ki, de hatha valaki mar igen.
  • haxoror
    És ha törlitek az összes korábbi mentést akkor is előjön a sokadjára végigvitelnél a probléma?
  • CarajoEsp
    Nekem okozott. Sajnos a játék azóta nem hajlandó menni ,így hétvégén beugrik egy Win Reinstall:D
  • SRobert
    Sőt, jól meg lehet szívni...
  • Jagi
    Ja. :)))))) Az első folyosóig.
  • Hoz_Hun
    Egyébként volt másnál is olyan, hogy x-k végigjátszásnál elkezdte bedobálni a showstopping bugokat?
  • Hoz_Hun
    Most már a harmadik karakterrel nyomom és már harmadjára jön elő ez a showstopping bug (nem a hajónál, ott is).
    Ma ha hazamegyek újratelepítem a gamet, remélem az segít. Úgy is megvan már eredetiben majd arrol. Csak nem akrnám a CD pakolni.

Remélem nem okoz problámát az újratelepülés, mert ennél a játéknál, már semmi sem biztos?
  • haxoror
    Viszont átállítás után nem zavar be a lopakodásba
  • haxoror
    Az nem égetős lézer hanem tripmine, ott a plasztik cucc a végénél de én sem bírtam belecsalogatni senkit :(
  • Jagi
    nakérenszépen: A végén sok a hent. society of Leopold legelején az tetszett, hogy át lehet állítani a szarráégetőlézert emberre, kár hogy semmi haszna.
  • Zsoldos
    nyugi tudni fogod, csak odebb van az meg
  • SZEG007
    minden porbléma megoldodott
  • SZEG007
    hogy a rákba hozom elö a console-t?
  • SZEG007
    Valakinél még nem jelentkezett ez a hiba: Society of Leopold pálya végén szépen beszálok a motorcsonakba, és a töltöképernyönél kidob desktopra
  • csemete
    Van nálam egy adag robbano bigyo csak azt nem tudom hogy mit és hol lehet ,kell robbantani .
  • CarajoEsp
    Maj fog ne aggódjál.
  • Kovász
    Nekem az 1-es cd .mdf, a másik kettő .iso, és nem kell semmi crack. 1-es cd-t bemountolom és megy.

Jah, és nemtom, h hány hajós küldetés van, de nekem nem bugzott be, beugrottam a csónakba és már töltődött is a pálya
  • Drizzthsz
    Hány százalékot kapott az újságoktól a V:B?
    Magyarítást akkor még mindig a patchel együtt akarják elérhetővé tenni?
  • Hoz_Hun
    Jah, közben megoldottam a saját problémámat:
    Szóval a végén Santa Monicaban, ha nem a kar beszalni a taxiba, a választrásos rész elött akkor:
    console és
    changelevel2 sp_taxiride

aztan ok.
    De hogy először miért volt vagy inkább másodszorra miért rossz azt nem tudom, de valószínüleg ugyan az a showstopping bug lehet.
  • olasz
    Hi!Nemtom már két napja szarakodok ezzel a gamemmel de sehogy nem akkar elindulni!Leszedtem az iso file-t de így sem akar elindulni hiába teszem be daemon toolsba!Olyan mintha kellene neki egy crack file!Tudnátok segíteni?
  • rezsofiz
    Ezt a lol fejet loál.
  • haxoror
    Mivel még magyarítás sincs sztem nem sokra mennél egy magyar nyelvű végigjátszással mert rengeteg a párbeszéd és ahoz angoltudás kell :)
  • Hoz_Hun
    azért nagyon bugos lett...
    most értem a taxihoz a választás előtt a 2 karakteremmel és kidobál a desktopba. Viszatöltöm az előző karakterem (akivel már végigvittem), egy ugyanekkori részt...és most már azzal is kidob a desktoppba.

Tudja valaki miért van ez?
    Megoldás?
    Hogy a pályakód neve, hogy pont a választásos taxiba kerüljek?
  • SRobert
    Én nem tudok róla...