6370
Vampire - Bloodlines
-
#3969 Lehet hent nélkül is játszani!!! :P -
#3968 Én is megnéztem mindig, mi van ha elküldöm és ventrue-val is lehet olyat, hogy megkér minket, hogy ha mégis meggondoljuk magunkat, akkor...
Vagy le is lehet 1x dominálni, utána megy szépen iskolába, meg haza a nagyihoz ! :DDD -
#3967 Van még pár küldetés, de sztem közepes a dolog.
Értsd: nem is kevés, de nem is sok. -
#3966 *** SPOILER ***
Őőő nemistudom, ha a sbbatot kiírtottad, akkor van még a Griffith park, az gyors, aztán már max. csak két főmisszió van, attól függ, hogy mit választassz. De azok hosszúak ám (és uncsik, főleg hent)!
Ha gondos vagy, de gyors, 5-6 óra tán. -
#3965 Félre ne érts, engem is dühített a dolog...
Azért emeltem ki a kupánverést, mert nevetséges, hogy nem lehet belőle feléleszteni.
Az egy dolog, hogy nem tudod megvédeni, mert éppen nem vagy otthon.
A malkavitával nem gáz annyira az elküldés, mert két lehetőség is van. Az egyiket nem lövöm le, de a másikna van egyfajta találkozhatunk még kicsengése, ha jól emléxem. Tehát lehet átmeneti helyzetnek tekinteni.
Amúgy persze, ha szabadabb lenne a dolog én rábíztam volna VV-re, hogy vigyázzon rá. -
#3964 Leopold Society után sok van még hátra? Nem szeretnék az "Á, ezt most már gyorsan végigjátszom" hibába esni... :) -
#3963 De könyörgöm, ezt én is tudom, DE nehogymár ne tudjam megmenteni, vagy ha már leütik, nehogymár a véremmel ne tuggyam felregenerálni !!!! SZomorú !
Az meg gáz, hogy végig jön a sötét jövő lehetőségével, de miért engedném el, én meg akarom védeni. De nem lehet őt biztonságba helyezni, sem megvédeni, mert a tisztelt készítők úgy gondolták, na ez az amit rühellek, mikor belekényszerítenek az ő looser gondolkodásmúdjukba...
A legjobb, hogy mindenkit meg lehet menteni, még azt a hülye Ash-t is, még a másodszora a Leopold Society-ből is, DE a saját ghoul-unkat NEM TUDJUK ! SHit !
Az még jobb, hogy hiába is küldenénk el a ghoult, ő már hozzánk tartozik, a vérünk van a vérében. HA a kedves fiúk olvasnák a szabálykönyvet, tudhatnák, hogy elküldeni a legnagyobb kegyetlenség, pláne, most hogy már megtapasztalta a világ sötét oldalát ! Nyasgem ! -
#3962 *** SPOILER ***
Amúgy az újrajátszóknak egy kis segítség, az uncsi BOSS fight-okhoz:
console után ->
Okkult egyeneskard: give item_w_occultblade
Auto shotgun: give item_w_supershotgun
Lángszóró: give item_w_flamethrower
Testpáncél: give item_a_body_armor
Ősvércsomag: give item_g_eldervitaepack
XP eső (arra költjük amire jólesik): giftxp 1000
Szabad varázslás (nincs vérveszteség): freecasting
Nem lát senki: notarget
Átmenet a falakon: (a gyakori beregadáshiba mián): noclip
Ha unjuk: kill
-
#3961 Az mondjuk gáz, hogy egy fejbevágástól meghal... -
#3960 Sir Quno Jedi!
...SPOILER...
A ghoullal sokat kell beszélgetni. Egyszercsak elmondja, hogy megálmodta, hogy meg fog halni. Akkor 2 választása van az embernek. Leszarja ezt a lehetőséget és kap egy új tuningolt ruhát, vagy azt mondja, hogy mostmár túl gáz a dolog, inkább lépjen le.
Amúgy az vicces, hogy a ghoul valamennyire átvesz valamennyit a klánfüggő személyiségből (mondjuk nagyon helyesen). Így a malkavitának sokkal részletesebben jósolja meg ezt a dolgot. -
#3959 *** SPOILER ***
Amúgy bár agmma végig nagyon bejött, de a vége felé kissé lehangoló, hogy milyen 1xű és buta amcsi megoldású az egyszálúvá váló sztori meg a végső "trükk", áhhh gagyi. A Troikás fiúktól azért többet vártam volna...
Amúgy az sem tetszik, hogy meghal a ghoul és semmit sem tudsz tenni ellene, mert így akarnak rádöbbenteni, hogy húdemilyencsúnya dolog szegény ártatlan lány életét veszélyeztetni, meg kihasználni őt stb. ! Nyasgem. -
#3958 Mind1, nem gond, a konzol segít. -
#3957 *** SPOILER ***
Amúgy két endinget már végignyomtam, most pályázom még párra. AZ nagyon király, mikor Xiao-t, LaCroix-t megszívatod és utána Nines-éknak is bemutatsz és lelépsz ! Ezt így kell csinálni, nyomják csak a kispályás hatalmi harcukat, jóestét ! :DDD -
#3956 Na, a nemhiv. patch javítja aztatat is... -
#3955 Nekem is előjött a Leopold Society-s fagyás a végén. De a konzolmóka segített ! -
#3954 Én kipróbáltam, tényleg helyretesz egy pár dolgot, új hibát nem csinál, úgyhogy sztem érdemes felrakni.
Lehet elötte a file-król biztonsági másolatot csinálni. -
#3953 A planetvampire-n van valami usermade peccs, az nem segit esetleg ezen? Valamelyik nap lattam hogy van, de nem probaltam meg ki, de hatha valaki mar igen. -
haxoror #3952 És ha törlitek az összes korábbi mentést akkor is előjön a sokadjára végigvitelnél a probléma? -
#3951 Nekem okozott. Sajnos a játék azóta nem hajlandó menni ,így hétvégén beugrik egy Win Reinstall:D -
#3950 Sőt, jól meg lehet szívni... -
#3949 Ja. :)))))) Az első folyosóig. -
Hoz_Hun #3948 Egyébként volt másnál is olyan, hogy x-k végigjátszásnál elkezdte bedobálni a showstopping bugokat? -
Hoz_Hun #3947 Most már a harmadik karakterrel nyomom és már harmadjára jön elő ez a showstopping bug (nem a hajónál, ott is).
Ma ha hazamegyek újratelepítem a gamet, remélem az segít. Úgy is megvan már eredetiben majd arrol. Csak nem akrnám a CD pakolni.
Remélem nem okoz problámát az újratelepülés, mert ennél a játéknál, már semmi sem biztos? -
haxoror #3946 Viszont átállítás után nem zavar be a lopakodásba -
haxoror #3945 Az nem égetős lézer hanem tripmine, ott a plasztik cucc a végénél de én sem bírtam belecsalogatni senkit :( -
#3944 nakérenszépen: A végén sok a hent. society of Leopold legelején az tetszett, hogy át lehet állítani a szarráégetőlézert emberre, kár hogy semmi haszna. -
Zsoldos #3943 nyugi tudni fogod, csak odebb van az meg -
#3942 minden porbléma megoldodott -
#3941 hogy a rákba hozom elö a console-t? -
#3940 Valakinél még nem jelentkezett ez a hiba: Society of Leopold pálya végén szépen beszálok a motorcsonakba, és a töltöképernyönél kidob desktopra -
csemete #3939 Van nálam egy adag robbano bigyo csak azt nem tudom hogy mit és hol lehet ,kell robbantani . -
#3938 Maj fog ne aggódjál. -
Kovász #3937 Nekem az 1-es cd .mdf, a másik kettő .iso, és nem kell semmi crack. 1-es cd-t bemountolom és megy.
Jah, és nemtom, h hány hajós küldetés van, de nekem nem bugzott be, beugrottam a csónakba és már töltődött is a pálya -
Drizzthsz #3936 Hány százalékot kapott az újságoktól a V:B?
Magyarítást akkor még mindig a patchel együtt akarják elérhetővé tenni? -
Hoz_Hun #3935 Jah, közben megoldottam a saját problémámat:
Szóval a végén Santa Monicaban, ha nem a kar beszalni a taxiba, a választrásos rész elött akkor:
console és
changelevel2 sp_taxiride
aztan ok.
De hogy először miért volt vagy inkább másodszorra miért rossz azt nem tudom, de valószínüleg ugyan az a showstopping bug lehet. -
olasz #3934 Hi!Nemtom már két napja szarakodok ezzel a gamemmel de sehogy nem akkar elindulni!Leszedtem az iso file-t de így sem akar elindulni hiába teszem be daemon toolsba!Olyan mintha kellene neki egy crack file!Tudnátok segíteni? -
#3933 Ezt a lol fejet loál. -
haxoror #3932 Mivel még magyarítás sincs sztem nem sokra mennél egy magyar nyelvű végigjátszással mert rengeteg a párbeszéd és ahoz angoltudás kell :) -
Hoz_Hun #3931 azért nagyon bugos lett...
most értem a taxihoz a választás előtt a 2 karakteremmel és kidobál a desktopba. Viszatöltöm az előző karakterem (akivel már végigvittem), egy ugyanekkori részt...és most már azzal is kidob a desktoppba.
Tudja valaki miért van ez?
Megoldás?
Hogy a pályakód neve, hogy pont a választásos taxiba kerüljek? -
#3930 Én nem tudok róla...