Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Viszont Romero, nem akarta meghuzni a karakteremet. Be se jött az opció.
Azt csak Torreador csajjal lehet, vagy mi?
Anarch az nem vámpír klán, legalábbis nem vérvonal. 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Skyline Apartments 1. szint, a szekrényben
-apró kérdés: ha Pishanak szeretném megevés céljából visszahozni a tv riportet, hol keressem? Lelécelt a kis kíváncsi..😊
Activision\Vampire - Bloodlines\Bin\-innen kell kimásolni az összes
: Stdshader_dx6-9-ig. Letöröltem valahogy és most nem megy a gém.
Összesen kb.fél mega lehet az összes.
Nagyon kéne
A CarajoEspKUKACfreemailpontHU-ra PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Nekiadtam a nyakláncot...Õt választottam a vitában...
És most ha odamegyek hozzá csak annyi hogy örül hogy lát...
#3281-#3297
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mondjuk én torreadorral voltam elég magas seductionnal és az elejétõl a rózsaszín szöveget nyomtam neki
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Ha a skizocsatában õt választod és a nyakláncot is neki adtad akkor késõbb már tudsz vele mit kezdeni, még akkor is ha te nem is akarod 😄
(probakent maxra "segitettem" appearance-t meg a subterfuge-t, de igy sincs semmi, csak mennyire elvezi hogy lat azt csokolom)
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
amikor közel jön, lövöldözz rá
A végén, amikor a sheriff átváltozik ilyen repülõ valamivé, hogyan kell kinyírni?
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Jenette Textúra ha kell valakinek.