Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6-7 seduction??? azt hittam arra csak az apperance ad, az pedig max 5 lehet, tévedek?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Anarch báró, aki torreádor, így van !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Romero az én ventrue-mra is begerjedt, igaz 6-7 körüli seduction kellett hozzá, de fõleg appearance-ra gyúrtam (sztem. elsõ körben az számít neki, hogy hogyan nézel ki) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Issac egyébként anarch is....anarch Torreador...😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jagi
Perce, hogy nem. A vámpírok azon része, akik nem csipálják a herceget. Ez nem klán függõ. Bár a Brujahkat szokták ezzel a jelzõvel emlegetni, dehát õk mindenellenesek.

Még egy kérdés magas seductionos játékosoktól: VV-vel lehet valami romantikázást megjátszani (megdugni, vagy valami...nah nem köntörfalazok 😄)?!?

Én a Brujah csajommal kb 2-3 seduction skillel simán megfektettem Jenetett. Egyébként ha felmész hozzá dumálni, tényleg mindegy mit mondasz nekki akkor is az ágyban köttök ki 😊.

Viszont Romero, nem akarta meghuzni a karakteremet. Be se jött az opció.
Azt csak Torreador csajjal lehet, vagy mi?

Issac Torreador.
Anarch az nem vámpír klán, legalábbis nem vérvonal. 😊

Enis elkezdtem malkaviannal, torreador uncsi. Mar csak a dumak miatt is megeri 😊
Jagi
Hát a herceg aszonta, hogy anarch.

trident
<#nevetes1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

mondom...lassan kimászok az asztal alól.<#vigyor2>
komoly? ilyen si van? 😄
ÁÁÁ, sétálgatok a malkávommal, erre az állat beleköt egy Stop táblába és elkezd vele veszekedni, ...hát az asztal alá estem a röhögéstõl.De beteg.
trident
thx!<#vigyor3>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

SPOILER

Skyline Apartments 1. szint, a szekrényben
trident
-Magyarosítás: <#eljen>
-apró kérdés: ha Pishanak szeretném megevés céljából visszahozni a tv riportet, hol keressem? Lelécelt a kis kíváncsi..😊

SRobert
Télleg, ki emléxik, Isaac milyen klánba tartozik?

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

elküldtem
CarajoEsp
JAja. Azokatz cseréltem ki valamire😄DD

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

scak a stdshaderek kellenek?
CarajoEsp
Valaki valahogy juttassa el nekem a következõ fájlokat.
Activision\Vampire - Bloodlines\Bin\-innen kell kimásolni az összes
: Stdshader_dx6-9-ig. Letöröltem valahogy és most nem megy a gém.
Összesen kb.fél mega lehet az összes.
Nagyon kéne
A CarajoEspKUKACfreemailpontHU-ra PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekemis ugyanez. Bar elotte mond vmit, hogy meglepodott, milyen koran visszajottunk, lehet par kuldivel kesobb kene visszanezni.
Skynet
HJa és mire jó az a bazisok gyûrû és óra? csak eladni lehet õket?
Skynet
Hogy a rákba kell vízszintbe rakni Jeanatte-et?😊
Nekiadtam a nyakláncot...Õt választottam a vitában...
És most ha odamegyek hozzá csak annyi hogy örül hogy lát...
MUHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
#3281-#3297

Tatyla
van már honositás?<#szomoru1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Passz...
Mondjuk én torreadorral voltam elég magas seductionnal és az elejétõl a rózsaszín szöveget nyomtam neki

Ill. mennyivel kesobb? Mert meg csak atruccantam downtown-ba es onnan visszajove mar ott van.
Nekiadtam a nyaklancot, es a pszihocsataban is ot valasztottam
Voltan
Ehh. Most már mindegy. Meghót. 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SRobert
De ha bekapcsolod mindkét fényszórót, lepottyan a földre és ott lángszóróval frankón elintézhetõ. 😊

Spoiler:

Ha a skizocsatában õt választod és a nyakláncot is neki adtad akkor késõbb már tudsz vele mit kezdeni, még akkor is ha te nem is akarod 😄

Csak mert eddig az osszes noi szereplo leszbikus volt, ez meg csak szovegel 😊
Jeanette-el nem lehet semmit csinalni, ha noi karakterrel vagy?
(probakent maxra "segitettem" appearance-t meg a subterfuge-t, de igy sincs semmi, csak mennyire elvezi hogy lat azt csokolom)
Nekem hozzá se kellett nyúlnom, lelövöldözte pár csávó, csak a kis gazfickókat kellett távoltartanom tõlük.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Voltan
Ennyi? Azt hittem, bonyolultabb... Inkább a közelharcot kultiváltam eddig, de hát ha lõni kell, akkor lõni kell.

SPOILER

amikor közel jön, lövöldözz rá
Voltan
SPOILER!!
A végén, amikor a sheriff átváltozik ilyen repülõ valamivé, hogyan kell kinyírni?

Jagi
<#rinya>

SRobert
Kössszönöm! 😊

CarajoEsp
Nem lehet egyenlõre. A textúra pedig nem bemásolható csak mutatja, hogy mikbõl áll össze.

<#rinya>

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Majd valaki csinál texturát Jenettnek...bízom benne...

Ne már ez komoly?? Én tényleg vártam egy nude peccset, ez a játék ordít érte. Legalább a pipsóba kéne valami.

Jagi
Másolni?

Jagi
Hová kell tenni?

<#rinya>

CarajoEsp
Jenette
Jenette Textúra ha kell valakinek.

CarajoEsp
A Jenette model ,pedig feljavított ,de csak aztmutatja ,hogy nem lehet Nude Patch csinálni ,mert a ruha alatt nincs Textúra.