6370
Vampire - Bloodlines
-
EnDeR #4009 Bújj el a csatornákban, úgy, hogy a létrától ne mássz ki a csatornába, hanema sötét részen snake-elj! Soha nem fognak észrevenni! -
Drizzthsz #4008 Nem étkeztem nagyközönség előtt, csak a Lacroixos küldikben a világ rendőreinek 97%-át leamortizáltam. Nem túl jó a tremere lopakodás-skillem... :DDD -
EnDeR #4007 Kellett neked a nagyközönség elött étkezned! :) Némi ingyenkaja az eredménye! :-))) Nem tom nálam is szoktak jönni, én örülök neki! -
Drizzthsz #4006 Ok, ezt tettem eddig is, de meddig fognak ezek még üldözni? Már nagyon unom őket. -
EnDeR #4005 Harapd le öket valami csendes helyen! addig ad üldözzön, ha odaértél, hami! -
Drizzthsz #4004 Hahó, ha már a masquerade violation miatt üldöznek a drága kedves buffyk, akkor mit tegyek, hogy abbahagyják? Mert unom őket.
-
EnDeR #4003 Má megint csak a gondok:
Van az a küldi amit a Hacker Nosfi ad! A Hollywoodos résznél aszongya mennyek fel a 2nd floorra, de nem találok lépcsöt, se létrát se semmit! megcsinálta ezt a küldit valaki?? Ja amúgy 5-ös Obfuscate rulez! -
rhymesrip #4002 *** spoiler ***
sheriff csokat mikor meg teleportalgat legkonnyebb guggolva kinyirni, csak fele kell menni allandoan, es feled csapdos a qva nagy kardjaval...
**** spoiler *** -
Hoz_Hun #4001 Újra Installáltam a gamet:
1. Simán újratelepült.
2. Gond nélkül betöltöttem a mentett állásaimat.
3. Kijavította a hibákat.
Szóval most örülök, mert frankón fut... -
#4000 Hogy titeket mennyire nem hatnak meg a szenvedő lelkek. :D -
#3999 Az nemgond, az majd egy replay eseten lesz akkor aktualis, de a jatekot folytathatom, ez a lenyeg. Koszi a helpet. -
#3998 dehogy ragadsz...énis Jeanettet választottam érthető okokból és asszem ha valóságban kérné tőlem azt a nyakláncot gondolkodás nélkül odaadnám:P -
haxoror #3997 Csak lokál de mivel ez kell ahoz hogy meg lehessen dönteni Jeanettet én nem nevezném elrontottnak :D -
#3996 Igen azt lattam termeszetesen, de ugy voltam vele, hogy amit elb**tam, az ugy marad ;] Viszont ha emiatt megragadok esetleg, es nem tudom vegigjatszani, akkor ujrakezdem - pedig nem szokasom - de annyi idom nincs hogy a vegen deruljon ki hogy "baj van" es nincs tovabb. Annyit meg nem jatszottam hogy kar lenne erte, szal ez csak egy elrontott lokalis kuldetes, vagy az egesz? ;] -
haxoror #3995 Abban a pillanatban hogy megkapod a lebaszást Theresatól a guestlog failedre rakja a medálos küldit :) -
#3994 Nekem nem jelezte a game hogy gaz van. De ezek szerint celszeru ujrakezdeni?! ;] -
#3993 Nálam még bejött a possession is a legerősebbekre, aztán jönnek veled takarítani ! :DDD Csak időben kell a vérüket venni, mielőtt meghalnának nagy igyekezetükben ! Nem szabad pazarolni. Ölje meg szépen egyenként a barátait, majd lassan kihörpintjük a vérét, amit ő türelmesen tűr és végül a lábaink előtt omlik tehetetlenül a földre miközben kihuny belőle a maradék szikra ! Ez szerintem jót tesz a mocskok karmájának, márha van az ilyen az aljanépnek !!! Ez vámpíroknál is bejöhet, csak nekik nem kell vérüket venni, hagyjuk csak, hogy megdögöljenek az utóhatásokban, hmmm ! -
#3992 Én malkavitával csináltam. (ranged)
Így egy csomó embert kilőttem a fedezéke mögül, a berserkel meg egymás ellen lehetett őket ugrasztani. :) -
#3991 Igen, csak akkor mission failed. :) -
#3990 És őket is marha könnyű szivatni... -
#3989 Én Sabbat főhadiszálláson talátam a HollowBrook hotelben, asszem egy sötét szobában volt elhányva, akárcsak a lángszóró, de szerintem lesz még később Ming Xiao templomában is (asszemő).
A lényege, hogy KÉTSZER annyit támadhatsz vele ugyanannyi idő alatt, mint a hasonló kardokkal, teszem azt katana ! -
haxoror #3988 Az okkult kard mit tud és hol van? Én nem találtam meg... -
#3987 Double Dragon LOL!!! De jó sok xp-t adnak. -
#3986 Az jó, hogy akár még a Giovanni házban is végig lehet menni a két főellenfélig szinte harc nélkül ! Elég a kiscsajt meggyőzni és ő lekísér majdnem az aljáig, csak ügyesen kell nyomni persuasion-nel, utána meg átfutni, vagy sunyizni ! -
#3985 *** SPOILER ***
Ha mindkettőjüket életben tartod és kibékíted, akkor később lekendeznek, hogy hivatalosan is bejelentette a Camarilla, hogy 1x prince-ek lehetnek ! Mindezt a nyaklánc miatt, szal., nem lehet akármi ugyebár ! :DDD Na amúgy, mivel LaCroix-nak befellegzik a végén, talán jó esélyük van rá, hogy ők lesznek az új herceg és így újabb hasznos szövetségesünk kerülhet hatalmi pozícióba ! Nyami, nade az már egy másik játék lesz 1x tán... -
#3984 Ja es a kiallitason valo "reszvetelem" sem tetszett neki, habar az a "sztori" torreadorkent nekem is fajt. De hat.... ;] -
#3983 Spolier
(vagy az is lehet ;])
En odaadtam "Jeanette"-nek, az meg kihajitotta a picsaba, erre T. leb**ott kemenyen. Nekem szimpatikusabb volt J, es a kis "vitajuk" kapcsan is az o partjat fogtam, foleg miutan elhittem hogy a T. hatalomvagya miatt - es az "elvesztett" medal miatt - kuldte ram a rosszarcuakat az etteremben. Meg is lett az eredménye ;] -
#3982 Nekem a sabbat-nál még scak 6-os volt a melee-m tárggyal ! De az is elég volt szépen takarítani, csak használni kell a domination disciplinákat, nomeg a fortitude-ot és a halandókat életben tartani, vérszívás céljából. Amúgy meg a MAss Suicide simán takarít egy-egy szobát ugye... Khmm... -
#3981 Hát én nem anarch mellett oldottam meg, de az is folyamatban. Én elsőre a saját pecsenyémet sütögettem ! -
EnDeR #3980 Vazeg!.. ezért szenvedtem eddig -
#3979 Nem is kell. Add oda Theresanak. -
#3978 Igen, hat. A bossokat sebzi, a vámpírok viszont tudják hárítani. -
EnDeR #3977 megvan a nyaklánc, de nem oldottam meg a gyilkosság relytéjét!... arrgh! -
EnDeR #3976 Ja és még!
SRobert! A malkavita berserkje hat-e a kezes lábas tzimisekre?? Mert ha nem akkor nem tom hogy gyözzem meg a szépszál legényt, hgoy harc nélkül eresszen le a járatokba!.. -
#3975 Mi nem megy??? -
#3974 Kösz a tippeket, de én is megszívtam. :D
Én már nem játszom a játékkal, majd ha lesz hivatalos patch, meg esetleg küldetéslemez.
.SPOILER.
A sabbatos rész ranged skilles karakterrel teljesen élvezhető. Sztem a közelharc úgy ahogy van, az egész gameban sz*r, de ez csak egy magánvélemény.
Én is az anarch mellett játszottam végig Ming Xiao éppenhogy meg tudott sebesíteni.
Sheriff már gázosabb volt, de csak a teleportálásaival, ami meg technika kérdése, de azt utáltam, mert halkan merem mondani, de a progi ott csal is, persze nem az én javamra.
A denevéres rész pedig egyszerű. Fel kell kapcsolni mindkét reflektort, Shariff lehullik az égből és egy tár gázzal (lángszóró) ki is fingik... -
EnDeR #3973 Nem birom tovább!!!! Elkezdtem torreadorral, és elhatároztam, hogy megoldom az Ocean House Hoteles relytéljt, de nem birom! Segitsetek, mert nem érem fel ésszel, és roppantul idegesit! -
#3972 Végülis ja. Lhete elfutni, lopózni, sunyiból gyilkolni. 7-es stealth-om volt az elég is általában, de minek. -
#3971 *** SPOILER ***
A Sabbatost nemnagyon, de ott találsz lángszórót is, ha alapos, vagy, úgyhogy ne vedd meg (én sajna megvettem előtte), sőt itt találod meg az okkult egyenes pengét is !
A Griffithben nem is lehet harcolni, mert esélytelen vagy.
A másik kettőben meg lehet sunyizni, meg próbálkozni, de a végén a harcolni kell NAGYON ! Az én választásomban pölö 1-1 főellenfél volt, Ming Xiao, a Sheriff. -
#3970 Igen, malkavitával is hasonló a dolog. :)