Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Én azért vettem anno thermaltake hûtõket a RAMjaimra, merthogy melegedtek. De most leszedtem õket, így is oké.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
Gépen jól lehet vele játszani, másképp meg sajna nem volt alkalmam, de sztem alkalmas lennék rá. :)

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
Egy ideig nekem is, de 2 óra játék után már érdekeseket produkál. :)

SRobert
Kösz, de megtörtént! :)

Csak nagyon vigyázni kell vele!
Ha nem az utcára dobatom ki magam (sm_hud_1), akkor kidobb kíndózba, más esetben pedig elõfordult, hogy eltûntek a tárgyaim, vagy lenullázta a skilljeimet. :D

SRobert
Igen, a béta tényleg túlzás, ez inkább pre-alfa. <#nevetes1>

Azért 2004 végén ennyiszer beszorulni tereptárgyak közé úgy, hogy csak a reload segít, több, mint pofátlanság.
A csónakos pedig konkrétan amatõr...

Az lehet a gáz, hogy ez az elsõ 3D motoros játékuk.

Ha beszorulsz használj valami pályacheatet mint a csónaknál <#eljen>

Sir Quno Jedi
Én tegnap pakoltam be 1.5GB RAM-ot hozzá és nekem csodásan futik !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jagi
Akárcsk én, de akkor is nehéz. Bár<#email> nyilván könnyebb.

Voltan
Elvileg fog. Komoly optimalizálás lesz benne (állítólag). Amúgy meglehetõs pofátlanság volt így kiadni a game-t, pláne, hogy sírtak a Troikáék, hogy: "Már rég készen van, csak a Half Life 2-õt várjuk", ahhoz képest tényleg szinte béta verzió szinten van a dolog.(Jó, kicsit túloztam azért.) Rengeteg bug, hihetetlen lag és csapnivaló memóriakezelés, hogy a csónakos hibáról már ne is ejtsünk szót (az már tényleg egyszerûen pofátlanság). Ajánlom, hogy csipkedjék magukat azzal a peccsel, mert ez így tényleg szar.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SRobert
Ejnye-ejnye, hogy a mi kis Jenynk mire nem képes a vendékmarasztalásért? :D

Amúgy meg tudtad volna õket menteni? Megjelentek a kék sorok?
Ugyanis nekem csak akkor megy tovább úgy, hogy kirak az utcára.
Ha bármelyik énjét lelövetem, akkor "bedöglik a lift".

Én J-t választottam és nem fagyott ki és a lift is okés volt. Amikor viszont késõbb visszajötem (mivel a liften kívül ugye nincs más kivezetõ út) simán beszorultam J hálószobájába. Bár ha jobban belegondolok ez nem is olyan rossz :D

SRobert
Jogos...
Kérdés, hogy a patch ezen változtatni fog-e.

SRobert
Naccerû. :)

A párbeszéd után (t, vagy j) én különben arra gyanakszom, hogy magas meggyõzõ erõm ellenére nem megmentem mindkét énjét, hanem j-t választom és ettõl kiakad a game. (Elsõ végigjátszáskor megmentettem õket, most mást is ki akarok próbálni, hehehe :)

Az a lift már nekem is problémás volt néha és a downtowni heavenembe is párszor a szellõzõaknában kellet felkúsznom mert az is bugos néha

Me0w
Mondjuk lehet az lesz, hogy utolso save megtart es addig letorlom mert idegesit ez a kurva sok bug, meg az hogy egy 3200+ bartonon 1G rammal 15-20 masodperceket tolt helyszinek kozt, egy 200-as SATA vinyorol, mikor maga az XP 7 mp alatt all fel...

Together we'll fly someday...

SRobert
Sajna nem tudom. :S
Én sem telepítettem újra.
Mondjuk viszonylag kevésszer vág ki.

Az, hogy a tereza és dzsenett (hehehe) vita után most nem enged le a lift, az nem tudom, hogy általános bug, vagy ezért van-e.

Me0w
Vajon az eleg, hogy a regi registrybol atveszem a bejegyzeseket? :)

Me0w
Igazad van nem raktam ujra, mivel nem tartottam meg a CD2 Isojat :D

SRobert
A játékot is újrainstalltad? Mert akkor ilyen aranyos, ha a játék nincs újra felrakva.
Amúgy 1G-vel is sz*rul fut szegény. :)

Me0w
Kocsog jatek ez a Vampires... ujraraktam az XPt, a 2x256 mega helyett bepattintottam 2x512 Kingston ramot, aktivaltam, felraktam az SP1-et, dx9-et, meg minden szart, jatszottam masfel ora battlefieldet, ezek utan mondom megnezem mit muvel a Vamp 1g-vel. Igazabol nem lepodtem meg rajta, hogy 3 perc jatek utan desktopra dobott lol... mondom a HL2-t is kiprobalom, hatha valamit elbasztam... nem :D Avval is jatszottam egy jo orat, csodasan futott. Mi lehet a baj, sok a memori neki mar vagy mi a rak? :))) Egyebkent most hogy ujratoltam a gepet, nem recseg a hang menuben toltes mentes alatt sem, de jatszani nem tudok vele :))))))))

SRobert
Nincsenmit. :)

SRobert
Neked nem maradt fölösleges xp-d a végére?
Mert azzal növelheted a löfegyver használati pontodat. 5-ös elég az Anacondához és elég szépen sebez, gugolva jó pontosan lehet vele lõni.

Lépnem kell legyetek jók és köszi a helpet:))
De ha pisha-tól megkaptad a vértárolós gusztustalanságot akkor a bloddpackot azzal is ki tudod váltani. Persze csak akkor ha fel van töltõdve.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

SRobert
Én viszonyleg nem vagyok normális. :)

Az a baj pénzem nem sok van, mert pont most költöttem el elõtte:(( vettem lángszórót új ruhát stb... :))) úgyhogy ez van.. használok presenct jaja.. de annyira nem érinti meg sajna:)
A kis bloodpack nem jó mert az csak a vérpontokat emeli meg, a legtutibbat vidd az az életerõt is maxra rakja, már ha lehet vámpíroknál életerõrõl beszélni egyáltalán.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

SRobert
A toreadornak van spellje, ami gyengíti az ellenfelet, nem?
Azt használod?

Hehe:)) Majd megpróbálom ezt az elbújást, de az a baj leginkább csak uzim van:))) de abbol max ammo, meg 38-as meg brocck:DDD asszem de lõfegyver meg csak 1-es:))))) na majd kiderül köszi a helpet, remélem megtalálom a sarkot:) Amúgy nem nõ újabb kis dög?? csak akkor ha levágod egy csápját?
SRobert
A #3437-t Neked szántam TociG! :)

Hát van 6-7 sima kis blood packom, de az a baj, hogy mindig bebetalál 1-2x és az fáj... pedig vagy 8-9-es defem van, 4-es celerity 9-es melee... elég harcias toreador lettem a játék végére. A 40-e sebzeseket en is eszrevettem oldalról, de nem mindig jön sajnos össze:( Amúgy csápjait le lehet vágni mindet? Vagy az is újranõ?
SRobert
Én is a sarokban gugoltam és alig talált el.

SRobert
Én Malkavitával õltem meg. Rányomtam sok Death Visiont és ráeresztettem egy tárat a lángszóróból. (közelrõl)
Nem tudom, számít-e, hogy végig gugoltam.

De írta itt valaki nem régen, hogy elbújva egy sarokba kényelmesen lelövöldözte, ez is egy megoldás, bár nekem ez nem jött be mert mindig észrevett és elért a csápjaival.

Én katanával csépeltem, közbe nyomtam folyamatosan a fortitude varázst
Azt vettem észre hogy ha oldalról sikerült csapkodni 40 es damagék röpködtek, ha csak szembõl találtam el alig 4-8 volt a sérülés. Ja és tartalék bloodpackot vigyél a csatára, mert hamar leveri a gecó az életerõt.

De nekem a lángszóróra meg se mozdult az élete... pedig lpõttem egy ideig... Vmi testrészét lõtted?? Ahogy észrevettem a csápjaira kell menni és abból kinövõ új darabokat gyorsan lehentelni mielõtt felnõnek. Hogy ölted meg help pls Robert:)
SRobert
Én lángszórót használtam. :)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Katay csajszit hogyan lehet megölni?? elég jó közelharcos vagyok, de nagyon sok élete van és egyszerûen nem bírom megölni. Hogyan lehet lezúzni mikor ilyen masszás, csápos valamivé alakul át? Mi hat rá a legjobban? Vagy csak egy bizonyos pontját kell sebezni? Aki tud segítsen pls!!!
Jagi
Majd a patch. Bár a hirtelen hangulatváltásokat jobban bírom. :D
Nem tudom képesek e szimulálni ezt. Nehéz a malkávot jól kijátszani, abban az esetben, ha viszonylag normális vagy. :(

Jagi
Azt nem tudtam, hogy Toreador. Sorry.

A Trances museumos sunyulás bejött, kaptam is érte 2xp-t.<#eljen>
de 1x visszatöltöttem mert, körül akartam nézni a csarnokban.
Jó, szép. Fõleg az a Bazinagyoszaurusz a közepében. A transzparensek is jók, kicsit Júrássik Parkra hajaznak, de nekem tetszett. + fent a vitrinekbe a lények. Az elején a raptortól, ami a falnak volt támasztva besz*rtam(legelõször). Jóóóó! <#taps>

SRobert
Tényleg én úgy tudom, hogy a papír alapú játékban a malkavitának kell valamilyen pszichés zavarral rendelkeznie (feledés, hisztéria, stb).
Én némi feledékenységen kívül semmit sem vettem észre. :S

Lehet, hogy az ilyen fajspecifikus gyengeségeket a szokásos Troikás History beállítással lehetett volna elõhozni, ami sajna a végleges változatból kimaradt?

Sir Quno Jedi
Kattantaknak kell is !

SRobert
Én többféleképpen játszottam.
Toreadorral széplélekként mindenkin segítettem, õnzetlenül és inygyé'.
Malkavitával pedig felváltva. Menõ emberektõl azt kérdeztem elõször, hogy mit fizet. A kattantaknak természetesen ingyen segítettem. :)

Sir Quno Jedi
Nem az XP a lényeg, hanem "lelki béke" ! :DDD Tudod, ha nincs is lelke egy vámpírnak, attól még...

Amúgy meg ha látják/érzik rajtad, hog valóban segíteni akarsz és nem goyrsan megoldani a dolgot önös érdekbõl, akkor sokkal könnyebben találsz szövetségeseket és könnyebben nyered el a bizalmukat. Kifizetõdõ "jófiúnak" lenni, ha elég erõs vagy hozzá, hogy az lehess ! Nem kell mindig a könnyebb utat választani, mert tudjuk mi annak a vége...

Elõször persze mindenki megpróbál kihasználni majd, de ésszel és erõvel rá lehet õket vezetni, hogy EZ NEM SZÉP DOLOG ! :DDD

SRobert
És miért akartad kibékíteni õket?
Így legalább egy kis xp-ért te segíthetsz rajta. :)

Sir Quno Jedi
Na megnéztem egy kis visszatöltögetés után, Ash-t nem lehet kibékíteni Isaac-kal (nekem legalábbis nem sikerült), mivel utálja Ash Isaac-ot mint a szart. Isaac meg nem hajlandó segíteni neki a hunter-ekkel kapcsolatban, mivel beszari(vagy bölcs, kink mi tetszik). Ash amúgy érthetõ, mivel mindent ami fontos volt neki elveszítette, azzal, hogy Isaac "megmentette", hiába a klub, vagy a halhatatlanság. Már nem játszhat, már nem élhet, vámpírként nincs olyan, hogy "jó nyilvánosság".

SRobert
A tiéd már beszélgetett el a tvbemondóval? :DDD

ja Subterfuge nevü dolog is növeli....mindegy sose adtam rá semmit...biztos azért mert...nem sárgítja ki, ha rámegyek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Igen, mivel a subterfuge is ad rá, így lehet 10-es is akár. De az appearance a fontosabb sztem.

SRobert
Igggen! Tévedsz! >:)