Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Csak nagyon vigyázni kell vele!
Ha nem az utcára dobatom ki magam (sm_hud_1), akkor kidobb kíndózba, más esetben pedig elõfordult, hogy eltûntek a tárgyaim, vagy lenullázta a skilljeimet. :D
Azért 2004 végén ennyiszer beszorulni tereptárgyak közé úgy, hogy csak a reload segít, több, mint pofátlanság.
A csónakos pedig konkrétan amatõr...
Az lehet a gáz, hogy ez az elsõ 3D motoros játékuk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy meg tudtad volna õket menteni? Megjelentek a kék sorok?
Ugyanis nekem csak akkor megy tovább úgy, hogy kirak az utcára.
Ha bármelyik énjét lelövetem, akkor "bedöglik a lift".
Kérdés, hogy a patch ezen változtatni fog-e.
A párbeszéd után (t, vagy j) én különben arra gyanakszom, hogy magas meggyõzõ erõm ellenére nem megmentem mindkét énjét, hanem j-t választom és ettõl kiakad a game. (Elsõ végigjátszáskor megmentettem õket, most mást is ki akarok próbálni, hehehe :)
Together we'll fly someday...
Én sem telepítettem újra.
Mondjuk viszonylag kevésszer vág ki.
Az, hogy a tereza és dzsenett (hehehe) vita után most nem enged le a lift, az nem tudom, hogy általános bug, vagy ezért van-e.
Amúgy 1G-vel is sz*rul fut szegény. :)
Mert azzal növelheted a löfegyver használati pontodat. 5-ös elég az Anacondához és elég szépen sebez, gugolva jó pontosan lehet vele lõni.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Azt használod?
Nem tudom, számít-e, hogy végig gugoltam.
Azt vettem észre hogy ha oldalról sikerült csapkodni 40 es damagék röpködtek, ha csak szembõl találtam el alig 4-8 volt a sérülés. Ja és tartalék bloodpackot vigyél a csatára, mert hamar leveri a gecó az életerõt.
Nem tudom képesek e szimulálni ezt. Nehéz a malkávot jól kijátszani, abban az esetben, ha viszonylag normális vagy. :(
A Trances museumos sunyulás bejött, kaptam is érte 2xp-t.<#eljen>#eljen>
de 1x visszatöltöttem mert, körül akartam nézni a csarnokban.
Jó, szép. Fõleg az a Bazinagyoszaurusz a közepében. A transzparensek is jók, kicsit Júrássik Parkra hajaznak, de nekem tetszett. + fent a vitrinekbe a lények. Az elején a raptortól, ami a falnak volt támasztva besz*rtam(legelõször). Jóóóó! <#taps>#taps>
Én némi feledékenységen kívül semmit sem vettem észre. :S
Lehet, hogy az ilyen fajspecifikus gyengeségeket a szokásos Troikás History beállítással lehetett volna elõhozni, ami sajna a végleges változatból kimaradt?
Toreadorral széplélekként mindenkin segítettem, õnzetlenül és inygyé'.
Malkavitával pedig felváltva. Menõ emberektõl azt kérdeztem elõször, hogy mit fizet. A kattantaknak természetesen ingyen segítettem. :)
Amúgy meg ha látják/érzik rajtad, hog valóban segíteni akarsz és nem goyrsan megoldani a dolgot önös érdekbõl, akkor sokkal könnyebben találsz szövetségeseket és könnyebben nyered el a bizalmukat. Kifizetõdõ "jófiúnak" lenni, ha elég erõs vagy hozzá, hogy az lehess ! Nem kell mindig a könnyebb utat választani, mert tudjuk mi annak a vége...
Elõször persze mindenki megpróbál kihasználni majd, de ésszel és erõvel rá lehet õket vezetni, hogy EZ NEM SZÉP DOLOG ! :DDD
Így legalább egy kis xp-ért te segíthetsz rajta. :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...